107666
-
#26654 Tuti törli az accodat az Atari :D -
#26653 Csak este 10 után tudok leülni a TDUhoz... Várom azok jelentkezését, akik még akkor is játszanak (jó lenne talizni, mert mostanában senkivel nem futok össze ) -
Scapolite #26652 460 e.pénzbe + a 3-as tuning csomag bele azthiszem 120 e.
Érdemes Trade menüt nézegetni mert sokszor van 3-as tuningal 400 e és 500 ezer között.
-
Szabi1991 #26651 faq..
de amúgy $460,000... -
Dévids #26650 Sziasztok!
A Mercedes MClaren SLR mennyibe kerül a játékba? -
#26649 nekem mostanába csak az a probléma hogy vagy kikapcsol magátol a monitor vagy ujraindul a gép de ez betudhato a monitornak.. mert nem árt ha van legalább egy olyan monitorod ami birja is a géped, szoval nem 10-15 éves.. -
MegaHarcos #26648 Ok csak hány fős ezt beszéld meg majd dsg-vel,bár remélem ha kiadják a patchet sok magyar újra elkezd játszani. -
#26647 Klubbverseny! Klubbverseny! Klubbverseny! Klubbverseny! Klubbverseny! -
#26646 Végülis igazad van. Az nVidia=képernyővillogás elég 'látványos' bug volt, és a mentés elszállás is.
Hangbug nálam még van, ugyanis kiadja az 5.1-et, csak rosszul, ugyanis vagy az elsők, VAGY a hátsók szolnak, pl ha jön mögöttem valaki, nem hallom, ha hátrafordulok, akkor igen, és az efektek is megvannak, de motorhang már nincs.
Ha így jön ki, aszondom, oké, és az optimalizálatlanságot betudom a saját gépemnek.
De azért [red]remélem[/red], nem húzzák, halasztják, hanem kiadják végre!
Dante. -
MegaHarcos #26645 Örülj nekivagy nagy szerencséd van vagy nagyon jó a géped.Ja Dante te dsg-vel akarsz versenyezni vagy klubb versenyt akarsz? -
#26644 Régen nem írtam alá, és 1x valamit kerestem, egy régebbi hozzászólásomban. Nem találtam meg. (biztos van lehetőség rá, de én nem találom, akárcsak a szerkesztés gombot) Mióta aláirom, elég beirnom a nickem a keredőbe, és voila, gyönyörüen kilistázza!
Dante. -
#26643 Csáó mindenkinek!
Itt olvasgatom hogy kinek mi a problémája és sajnálom azokat mert tom milyen az amikor lagolsz vagy beakad vagy elmegy a hang vagy szétesik a kép!
Egyszerüen idegesítö!
Én nem tom mi van velem nálam minden klappol rendesen.
Lehet hogy szerencsés vok?
Pedig a csillagjegyem most nem igazán jó!
A klub üggyel kapcsolatosan jó nagy betükkel írják ki a klub FÖNÖKÖK az idöpontot érdemes söt ha lehet olyan 9 és 10 óra között kéne tartani a versenyeket, sokkal többen vanak fönt a serveren.
A patch..... hát igen nem tom szerintetek jó ötlet az hogyha rátelepítem??? (biztos....talán)
-
#26642 #26634 tuti müxik? -
#26641 ki tudja, talán ma lesz a nagy nap
ma lesz a nagy nap, mikor huszadszorra basszák át az arcunkat -
#26640 hát még mi, hogy reméljük... -
#26639 Remelem, valoban lesz patch, es valami "hasznos":) Mar vagy 2 honapja be sem tettem a DVD-t:) -
#26638 Minek irod ala minden hozzaszolasod?!:) Ez forum:) Raadasul ponttal a vegen:)) -
InfiniteReality #26637 Tudodmit? Ha ezen múlik, hogy még finomítsanak rajta... hát legyen. Szerintem bőven van még kijavítanivaló. Viszont az már látszik, hogy jó irányban indultak el. Ez a kiszivárgott patch is iszonyat sokat emelt a játékon. Olyannira, hogyha ebben az állapotában jött volna ki véglegesként, szerintem nagyságrendekkel kevesebb sírás lenne, és az ATARI-t sem tartanánk (jogosan) egy kis....................... ............................ ............................. ................................! A kipontozott helyek nem helyénvaló szavak helyét jelzik (tetszés szerinti dolog odaképzelhető, hagytam elég helyet)! -
#26636 én meg aszondom hogy nem is kapunk ebben a hónapba patchet. Aztán remélem nem lesz igazam -
#26635 Billel nyomod?!?
Azt írtad, kuplungolsz, én meg ebből azt szürtem le, hogy G25 öd van...
Hoppá, megyek gyakorolni
Dante.
Ui; mindenkinek pecsben, aztán FPS-ben bővelkedő napot kívánok!
(halkan jegyzem meg, szerintem kapunk kedden egy infót, hogy péntek, mert az utsó simizések, ésatöbbi...) -
furfang #26634 Minden verseny és szállítás gyerekjáték
itt a segítség
Tetszés szerinti idő alatt teljesíthető minden...
Ne szenvedjetek ebben a hőségben... :)
-
#26633 elvileg
biztos éjfél előtt 1 perccel teszik közzé -
#26632 Elvileg ma jön a patch! :D -
#26631 Akkor tutira törlik az eredményeket? Az igen..
Mondjuk annyira nem szeretem a versenyeket a TDU-ban, free ride ezerszer murisabb.. Na meg az Enzo és társaik kezelése HC mód, minden help off módban elég nehéz :DDD 300km/h körül természetesen, 150ig velük sincs gond :D -
InfiniteReality #26630 Manuallal nyomom én is, de annyira penge nem vagyok. Pláne hogy az elmúlt 1 hónapban alig-alig játszottam. Gyakorlatilag mióta nagyon várjuk a patchet és írták hogy az online játék értelmetlen... mert törölve lesznek a helyezések.
Azóta nem igazán játszottam.
HC mód szerintem billentyűzetről értelmetlen, kormányom meg még nincs. -
#26629 szedj le valami registry cleanert,google segít,és takaríts ki vele...aztán próbáld meg felrakni az eredetit -
#26628 de talán ha megtanulnál magyar nyelven fórumozni, hasznosan is biztos tudnánk segíteni... -
#26627 NEHOGY kidobd!!!!!! és tuti azért van mert szarul szetted le.... -
joenumberone #26626 akkor dobhatom ki az eredetit de köszömöm segitséged
-
#26625 sztem nem -
joenumberone #26624 azt irtátok hogy a béta TDU nem lehet sima unistallal leszedni ekkor még ezt nem tudtam és igy szedtem le ugy döntötem hogy megveszem eredetiben.Most felraktam és a játék verziószáma 1.45. A problámáim hogy:-Fagy a játék.
-Elvesznek a mentéseim.
-Kilépésnél lefagy.
-stb
Az lenne a kérdésem hogy a béta(hogy nem megfelelően szedtem le)miatt lehetnek ezek a problémák? -
#26623 mi van? -
joenumberone #26622 Ha bétát csak simán szedtem le hogy lehet normálisan leszedni hogy ne 1.45-öt irjon ki mert most megvettem eredetiben de ha felrakom kilépésnél fagy és elvesznek a mentéseim. elöre is köszönöm segitségeteket -
#26621 Mikor beléptem hozzátok, nyomtunk 1-2 versenyt, úgyhogy tudom, van hova fejlődni, de mindig szerettem a nehéz célokat!
Nálad csak jobbakat hívunk ki! Egy ideje csak a legdurvább kocsikkal, no driving aid, manual, HC-ben nyomom, kicsit fejlődtem, tán.
Szóval?
Holnapután, este? A helyszint Te választod!
Dante. -
MegaHarcos #26620 De ha megint 2-en leszünk? -
Scapolite #26619 Ha map-ba lépsz akkor abban a pill.-ban elveszted az online Player -eket.Ez mindig is így volt.
-
InfiniteReality #26618 Arra gyúrhacc:D -
#26617 Ma laggos is a játék nagyon... Szerda csütörtök nagyon jó volt a szerver, de tegnap este meg mai nap folyamán valami szörnyü :S -
#26616 kiléptem a tlrképbe megnézni hova is megyünk (hol van a közelbe ház) aztán mire kiléptem belöle nem láttalak.. pedig mentem elöre -
#26615 egy darabig mentünk is, de eltüntél, mikor jött Ati, mielött elindultunk, és miután visszaértünk a klubhoz, kerestelek, de nem láttalak!
Pedig lock-olva voltunk.
Atival még nyomtuk egy félórát, csak sajna ő nem volt Hc, klubbnál elváltunk, mire 5 perc mlva kerestem, sehol senki. Club membersre, friend-re szűrtem, de csak DSG, és CiVic voltak meg...
úgyhogy müxik az 1.66A Talán holnap ez is megváltozik! Pedig ma rá akartam gyúrni egy kicsit, mert holnap nagyon elverjük DSG-éket! Na jó akkor holnapután!
Dante.