107666
-
InfiniteReality #26614 Majd megnézem a klubtagokat, h ki van egyáltalán még online. Aki nincs az mehet, és jön helyére új ember.
Rengeteg ember jött a klubba, örültem is neki.
De sajnos a patch hiányának is betudható, hogy többeknek szar a játék, ezért inkább nem jönnek.
Majd ha kijön a patch, remélhetőleg újjáéled minden.
Bár félek a végleges patch ettől a verziótól SEMMIBEN nem fog különbözni, tekintve hogy hétvégén nem fognak vele foglalkozni. Látszik hogy ez a patch sokat javított a játékon. De sajnos nem eleget... -
#26613 Sztem ezzel még lehet várni, amint megjön a hivatalos patch, többen visszatérnek sztem.. én is így voltam... -
MegaHarcos #26612 Az a baj hogy a klubb több mint a fele már nem játszik vagy egy jó ideje nem volt fenn van 4-5 klubb ahol 3-4 játékos az aki télleg versenyezne ennek a pár játékosnak kellene 1 klubba öszegyülni és ha valaki nem aktív azt kirúgni. -
#26611 pedig én mentem.. -
#26610 Én csak Téged, és Civic-et látam, a mi klubunkból senkit...
valószinü, készitik a szervert a holnapi rohamra, jön a pecs...
(azé' meglepődnék, ha tényleg így lenne!)
Aztán egyszer csak lefagytam, visszamegyek, megint. 3x!
Hogy mennyire boldog vagyok!
Ma már nem kisértem a sorsot, inkább ujrarakom a gamát, meg, ha már benne vagyok, a wint is. 14:00 előtt úgysem lessz peccs, ha lessz egyáltalán!
Dante. -
#26609 volt bizony.. -
#26608 Baro, olyan volt valakinek, hogy kifagyasztotta a gépet?
3x egymás után... Marha jó.
Dante. -
Szabi1991 #26607 végignéztem az összes videó beállitást + mindent :DD
aztán gondoltam +lesem a fényképezőnél és akkor tünt fel az OPTIONS ott :DDD -
InfiniteReality #26606 Nálam működött. De senki nem volt fent. Egy db megaharcossal találkoztam. -
#26605 látom megtaláltad:) jöhetnek a képsorozatok:) -
Szabi1991 #26604 hmm nem is tudtam hogy ennyi beállitás van a fényképezőben :O -
Szabi1991 #26603 hol ? :O -
Scapolite #26602 Hát szerintem ma nem lesz semmilyen verseny mert serwer down van.Nálatok nem? :-( -
#26601 bevagyok -
#26600 ték -.- -
MegaHarcos #26599 Szerintem lépj be egybe mert már sok klubb van és általába csak a szigeten mászkálunk. -
#26598 azt be kell állítani -.- -
Szabi1991 #26597 -
Szabi1991 #26596 -
Szabi1991 #26595 -
Szabi1991 #26594 amikor fotoztok, akkor van nállatok elmosodás ?
mert nállam nincs :SS -
#26593 :( Minnyá csinálok magamnak egy klubbot és lesz minden nap verseny mert így szar:( -
MegaHarcos #26592 Lehet megyek de nem biztos,csak klubtagok antihero. -
#26591 arra bárki mehet? -
InfiniteReality #26590 Lesz ma TDU Hungary verseny, ha leszünk elegen...
8-kor tali a klub elött. -
#26589 7 Kor a klubban!
Dante. -
#26588 Nekem is siekerüle lbasznia játékot ma:( (mosmán szagagt eddig jól ment)
Mivel?
Felraktam egy újjab Videó kari Drivert majd visszaraktama régit és szar lett mosmár szaggat:S
Most töredezetség mentesítek hátha visszaállítja a régire:( -
princodvd #26587 Remélem sikerülni fog, nekem is kéne egy reinstallt csinálni, mert az új gépre próba képpen rengeteg mindent telepítettem, töröltem, remélem segít majd valamicskét... -
Szabi1991 #26586 -
#26585 Hümm szerintem is javít a helyzeten, madj megpróbálom... Ejj de szar ez a windózz, mennyit kell vele szenvedni. Használja az ember intenzíven, 2 hónap és torpa lesz az egész, ilyen a win a 3.1 óta, és azért már a Vista-nál tartunk! Ez szeritnem LOL.... -
Dtomka #26584 hi all!
44% nál tartok és nincs több küldetés?!filtereket beállítottam h csak azokat mutassa amelyikek nincsenek teljesitve,és 1et sem mutat!?
mi lehet a gond?
thx -
#26583 mit remélsz? -
princodvd #26582 Amit leírsz, az kísértetiesen hasonlít arra, amikor én egy elhasználódott windowssal próbáltam a tdu-t futtatni a régi gépemmel, amiben egy 3.06-os HTT proci, 1gb ram és egy fx5700-es teljesített szolgálatot, ahogy újraraktam a windows-t, valamicskét javult a helyzet, szerintem próbáld meg Te is, hátha javít rajta! -
#26581 Remélem mert ma nagyon unatkoztam:
Egy kis HC mód:
Kilátás:
Ahol még soha senki nem járt:
Egy kis Jump (sry motor már alig látszik)
-
#26580 Kormányt nem szeretem, nem nagyon tudok vezetni, bááár egy 180 fokos kormánytól nem sokat várok...
No de a lényleg, ehhez még mindig gyenge a gépem, uninstalláltam. Addig fel se teszem többet míg új gépen nem lesz, meg más játékot se nagyon, ez a gép marad a munkára, stb... Másik az hogy úgy lebutítottam a grafikát, hogy a fák gyakorlatilag lapok voltak, és mindent amit ki tudtam szedni belőle azt kiszedtem. De egy is spawnol, essssetleg a patchel meg nézem még egyszer, azt köszöntem. Majd új géppel, a TUD2-ben! -
#26579 LESZ MA VERSENY? -
InfiniteReality #26578 Gondolom a patch hatására, mivel sokan nyavalyogtak érte, álló helyzetben is csökken a körözöttség. -
#26577 De nézd már meg honnan kell kezdenie! -
Szabi1991 #26576 nemtom mennyire látszik a képen, de az út mellé spawnol 100 méterrel..
a custom challenge-hez meg kell egy srác akit ismersz, és hagyjátok egymást nyerni 3szor.. :PP -
Szabi1991 #26575
(bár jogos..)