107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • InfiniteReality
    Majd megnézem a klubtagokat, h ki van egyáltalán még online. Aki nincs az mehet, és jön helyére új ember.
    Rengeteg ember jött a klubba, örültem is neki.

De sajnos a patch hiányának is betudható, hogy többeknek szar a játék, ezért inkább nem jönnek.

Majd ha kijön a patch, remélhetőleg újjáéled minden.

Bár félek a végleges patch ettől a verziótól SEMMIBEN nem fog különbözni, tekintve hogy hétvégén nem fognak vele foglalkozni. Látszik hogy ez a patch sokat javított a játékon. De sajnos nem eleget...
  • autoszimulator
    Sztem ezzel még lehet várni, amint megjön a hivatalos patch, többen visszatérnek sztem.. én is így voltam...
  • MegaHarcos
    Az a baj hogy a klubb több mint a fele már nem játszik vagy egy jó ideje nem volt fenn van 4-5 klubb ahol 3-4 játékos az aki télleg versenyezne ennek a pár játékosnak kellene 1 klubba öszegyülni és ha valaki nem aktív azt kirúgni.
  • Yoda001
    pedig én mentem..
  • Dante73
    Én csak Téged, és Civic-et látam, a mi klubunkból senkit...
    valószinü, készitik a szervert a holnapi rohamra, jön a pecs...
    (azé' meglepődnék, ha tényleg így lenne!)
    Aztán egyszer csak lefagytam, visszamegyek, megint. 3x!
    Hogy mennyire boldog vagyok!
    Ma már nem kisértem a sorsot, inkább ujrarakom a gamát, meg, ha már benne vagyok, a wint is. 14:00 előtt úgysem lessz peccs, ha lessz egyáltalán!

Dante.
  • Yoda001
    volt bizony..
  • Dante73
    Baro, olyan volt valakinek, hogy kifagyasztotta a gépet?
    3x egymás után... Marha jó.

Dante.
  • Szabi1991
    végignéztem az összes videó beállitást + mindent :DD
    aztán gondoltam +lesem a fényképezőnél és akkor tünt fel az OPTIONS ott :DDD
  • InfiniteReality
    Nálam működött. De senki nem volt fent. Egy db megaharcossal találkoztam.
  • AntiHero
    látom megtaláltad:) jöhetnek a képsorozatok:)
  • Szabi1991
    hmm nem is tudtam hogy ennyi beállitás van a fényképezőben :O
  • Szabi1991
    hol ? :O
  • Scapolite
    Hát szerintem ma nem lesz semmilyen verseny mert serwer down van.Nálatok nem? :-(
  • AntiHero
    bevagyok
  • bertino
    ték -.-
  • MegaHarcos
    Szerintem lépj be egybe mert már sok klubb van és általába csak a szigeten mászkálunk.
  • AntiHero
    azt be kell állítani -.-
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    amikor fotoztok, akkor van nállatok elmosodás ?
    mert nállam nincs :SS
  • AntiHero
    :( Minnyá csinálok magamnak egy klubbot és lesz minden nap verseny mert így szar:(
  • MegaHarcos
    Lehet megyek de nem biztos,csak klubtagok antihero.
  • AntiHero
    arra bárki mehet?
  • InfiniteReality
    Lesz ma TDU Hungary verseny, ha leszünk elegen...
    8-kor tali a klub elött.
  • Dante73
    7 Kor a klubban!

Dante.
  • AntiHero
    Nekem is siekerüle lbasznia játékot ma:( (mosmán szagagt eddig jól ment)
    Mivel?

Felraktam egy újjab Videó kari Drivert majd visszaraktama régit és szar lett mosmár szaggat:S

Most töredezetség mentesítek hátha visszaállítja a régire:(
  • princodvd
    Remélem sikerülni fog, nekem is kéne egy reinstallt csinálni, mert az új gépre próba képpen rengeteg mindent telepítettem, töröltem, remélem segít majd valamicskét...
  • Szabi1991
  • Alwares
    Hümm szerintem is javít a helyzeten, madj megpróbálom... Ejj de szar ez a windózz, mennyit kell vele szenvedni. Használja az ember intenzíven, 2 hónap és torpa lesz az egész, ilyen a win a 3.1 óta, és azért már a Vista-nál tartunk! Ez szeritnem LOL....
  • Dtomka
    hi all!
    44% nál tartok és nincs több küldetés?!filtereket beállítottam h csak azokat mutassa amelyikek nincsenek teljesitve,és 1et sem mutat!?
    mi lehet a gond?
    thx
  • AntiHero
    mit remélsz?
  • princodvd
    Amit leírsz, az kísértetiesen hasonlít arra, amikor én egy elhasználódott windowssal próbáltam a tdu-t futtatni a régi gépemmel, amiben egy 3.06-os HTT proci, 1gb ram és egy fx5700-es teljesített szolgálatot, ahogy újraraktam a windows-t, valamicskét javult a helyzet, szerintem próbáld meg Te is, hátha javít rajta!
  • gabi89
    Remélem mert ma nagyon unatkoztam:
    Egy kis HC mód:

Kilátás:

Ahol még soha senki nem járt:

Egy kis Jump (sry motor már alig látszik)
  • Alwares
    Kormányt nem szeretem, nem nagyon tudok vezetni, bááár egy 180 fokos kormánytól nem sokat várok...
    No de a lényleg, ehhez még mindig gyenge a gépem, uninstalláltam. Addig fel se teszem többet míg új gépen nem lesz, meg más játékot se nagyon, ez a gép marad a munkára, stb... Másik az hogy úgy lebutítottam a grafikát, hogy a fák gyakorlatilag lapok voltak, és mindent amit ki tudtam szedni belőle azt kiszedtem. De egy is spawnol, essssetleg a patchel meg nézem még egyszer, azt köszöntem. Majd új géppel, a TUD2-ben!
  • AntiHero
    LESZ MA VERSENY?
  • InfiniteReality
    Gondolom a patch hatására, mivel sokan nyavalyogtak érte, álló helyzetben is csökken a körözöttség.
  • Synit HUN
    De nézd már meg honnan kell kezdenie!
  • Szabi1991
    nemtom mennyire látszik a képen, de az út mellé spawnol 100 méterrel..

a custom challenge-hez meg kell egy srác akit ismersz, és hagyjátok egymást nyerni 3szor.. :PP
  • Szabi1991

(bár jogos..)