Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teflon Mike
nem elbaszott 😄😄😄 ezt ki kérem magamnak 😄

VRSDM
hozod a formád teflon, még a logód is elbaszott 😄

u dont have to listen anybody else but me

Teflon Mike
ahha hacsak megvárod az open bétát akkor nem

VRSDM
ráhibáztál 😊

mindeképp meg kell vennem a betat ha aarok vele jáccani? nincs más megoldás?😊

kösz

autoszimulator
A Dokumentumokban tárolja a mentéseket. Én is format elõtt kimásoltam onnan a mappámat, majd uj win alá vissza, és müködik!

.: mobilize.hu :.

Sland
Nem vagy egyedül...

Tudtam venni online egy 3-as koenigsegget 525ezer dollárért 8km-el...
Nah megy egy Murcit 3-as tuninggal 250ért

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

k8bal
*komolyan nem érti ezt az embert

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Teflon Mike
azért jöhetne

I.C.ram
Az létezik, hogy minden adatomat az én gépemen tárolta a játék? Votl egy format, és most elakartam indítani a játékot, de csak new gamet kezdhettem. Pedig volt már egy hasonló format, és akkor teljesen normálisan engedte, hogy folytassam a karriert.
I.C.ram
Monaco is jó lenne, bár az kisebb 😄
kíváncsi vagyok ennek a TDU-nak lesz-e folytatása 😊 Úgy kéne persze, hogy még nagyobb legyen a terület, Svájc jó lenne, jó sok szerpentinel 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sland
( Meglesem azt is )

Most inkább megpróbálok Champion szintre jutni... :S

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

I.C.ram
ha még nem vagyok champion addig hiába...
Sland
Meglesem!

Tufa
van ugyanilyen A-val is champion rangban. 180mph in heavy traffic a neve, ugyanugy 75ezret fizet és 290kmh-ra kell felgyorsítani.

JohnnySmith
köhi!
<#worship>

(faqba az ilyet) 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
<#miaz>
(Alfa tunningot ha valaki térképen berajzloná és belinkelné)
<#worship>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

minket meg ne nézzél zseninek, honnan tudnánk honnan lehet majd szedni? és nem ér rá, ha akkor tudod meg amikor megjelenik?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
ja champion szinten majd bemehetsz oda. De ne számíts nagy cuccra. Egy kb 2 sávosnak megfelelõ út megy körbe aztán ennyi.
Sland
Köszi szépen. Akkor megpróbálok szintet lépni :S

A repülõtérre már be tudtam menni, a versenypályára viszont nem. Oda hogy jutok be?

szerk: champion szinten kinyílik a kapu?

Hmuda
Ha már bejártad az egész várost akkor gondolhatod, hogy azért nincs ott, mert szintfüggõ... <#idiota>

Szerk: plusz gondolom már észrevetted, hogy a versenyek a legtöbb dologgal ellentétben mindig a térképen vannak, csak ami nincs felderítve az kicsit átlátszóbb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Teflon Mike
Ne nézzél már lámának se núbnak léccike

JohnnySmith
Én pl ezzel nyomom:

900fok,és nagyon masszív amit említenék...

JohnnySmith
Hát jah 😊Annyira open hogy fizettem érte 😉
Gondolom õ nem erre gondolt 😊

I.C.ram
ja tuti, hogy champion kell hozzá. Az összes 180 mph-s versenyhez champion kell.
open BETA kijött 1 hónapja 😊)

Teflon Mike
Sziasztok open bétával hogyan állunk???? és biztos az IGN-rõl lehet majd le szedni???

jakewyler
akkor nem vagy még olyan szinten,hogy azt a versenyt megkapd

Sland

"(Teljes mértékben értem a szöveget, de én nem találom ezt a versenyt a szigeten.)"

Köszi, de mint már mondtam, tudok angolul.
Az érdekel hogy a verseny hol van. Bejártam az egész várost délen és sehol sem látam azt a szart.

I.C.ram
Nem ezt kérdezte 😄
Hmuda
A verseny neve: 180mph downtown.

Egy B-s sebességmérõ Honoluluban. Start után hátra arc, felgyorsulsz és fél perc alatt megvan a 75k, amit nyilván annyiszor ismételsz ahányszor jólesik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én Kawasakival csináltam meg és 30mp-en múlott, hogy ne legyen meg. 😛

Az egyenes szakaszokon úgy repesztettem az út szélén, hogy öröm volt nézni, de városban és kanyargósabb/hepehupásabb részeken kicsit kiidegelt.

Sland
Nem tudjátok hol van az a verseny amire ezt írják?
(Teljes mértékben értem a szöveget, de én nem találom ezt a versenyt a szigeten.)

Trükk:

Its called "180 mph Downtown", and its south in that busy city area. Class B race by the way. (Get a Farboud, tuned to lvl 3), you should be able to do the race in 18-19 seconds.

When it says "START" turn around and go backwards(not in reverse), (its a speed race so it doesn't matter where you finish.) Its all a straightaway from there on. And there ya go, 75k in 19 seconds.

Hope that helped.

jakewyler
Mekkorákat drifteltem útközbe<#nyes>sztem nagyon jól lehet a zondával driftelni és szépen vissza lehet hozni...

autoszimulator
Én Enzoval mentem, de amit az AI lemûvelt az idegesítõ volt :S Aztá végül 56 perc lett belõle elsõre, de a zsaruk nem is tudom hányszor kaptak el 3szintû körözés mellett, kordonokkal elzárva az utat :S AI meg mintha direkt szivatna, bekanyarodtak, keresztbeálltak, lefékeltek :S

.: mobilize.hu :.

Sland
Nekem is. Igaz hogy 57perc, de elsõre és Zondával 😛
7x kaptak el a zsaruk és 0$-t kellet "fizetnem" :F

jakewyler
zonda-val elsõre sikerült végigvinnem😊

Lacc
Kiba idegesítõ ez a sziget körüli verseny.
gduck
Újra van "Global rankings"...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sland
Van egy problémám.

Neten vettem egy autót 530ezerért. Le is vonta a pénzembõl az összeget, de az autó nincs nálam. Egyik házamba sincs benne, nem találom sehol.
Mi a teendõ? Miért nem kaptam meg a kocsit?

A másik meg hogy hol van az a 70ezres verseny, amit 30sec alatt meg lehet csinálni?

Willi Betz
hali!
zenéket,hogy tudok betenni a játékba,mert ami benne van az eléggé gáz.
köszi!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

VRSDM
levagy maradva, már tesztelték vele... nemkell keménykedned...<#wow3>
elõny pl, hogy a pillangós kocsikat csak a pillangó mig a hagyományos váltóst csak a H-val válthatod ... 😉

(másrészt ha g25-öd van akkor miért tdu-val akarod nyomatni? ami közel sem sim? 😄 n00b

Az hát nagyon cool!Kár hogy nekem nincs meg a Test Drive (sry de nem költök betakra).Akkor tesztelhetném G25ötel van videó/webkam is jóminûségû majd amikor kijön a nem Beta kaptok G25ös Test Drive tesztet😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Haribence
Én már hallottam róla de nagyon ász 1 kormány.<#eljen>

VRSDM
jolvan g25 off vége...

jakewyler
60k-ért inkább veszek már egy lada-t😊)

SötétBarom
Nem szoktam tájékozódni gémkontroller témakörben.. De egy ilyen kell, ez veszett jó! Van kuplung meg minden <#finom><#buck>..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

VRSDM
jelenleg a legjobb piacon lévõ kormány...
60eHUF /nem is értem hogy nem hallottatok róla, ti nagy AUTÓSOK 😄