107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Skyline
    Anno gondolkodtam hogy eredetibe veszem meg csak mindig kipróbálok elöbb mindent warezban...Ezt is...így döntöttem a nem megvásárlás mellett...Majd esetleg ha makulátlan lesz a játék...Jöhet a mese hogy a warezváltozat miatt szar...Nem...Haveromnál eredetiben van meg és ugyanilyen bugdömping...
  • MegaHarcos
    Jó de pl:Carbon,FlatOut2 nagyon nagy kampánya volt a TDU-nak fele akkora se ha nem olvasom az sg-t lehet azt se tudnám mi az.De nézd meg a carbont annyi rajongói oldal van hogy 1 nap lenne amíg végignézi az öszeset.TDU-nál hány magyar oldalt ismersz?1 van amit dsg szerkezt de még annak is csak a fóruma van kész,télleg az mikor lesz kész?
  • autoszimulator
    "akinek van 2 ezre annak 10 ezre is van"

lol?
  • Dante73
    Jaja, hová?
    És csillagidő szerint?

Dante.
  • Pacal17
    80.000 ember az tényleg nem sok. Sőt nagyon kevés ha azt nézzük hogy a FlatOut 2 ből is 500.000 fogyott. Bár az budget játék de akinek van 2 ezre annak 10 ezre is van. Szóval lehet meg vannak sértődve hogy nem fogy a játékuk, és emiatt halogatják a patchet hogy minket szivassanak Most olvasom énis higy elvileg MA kéne lennie a patch nek. 11:59- kor felteszik a linket...
  • bertino
    és az atari angol oldalán sincs a patch részlegbe betéve a játék, szal ez 80% vaklárma, nem kell felfujni
  • Szabi1991
    eredeti játékod van ?
  • Dante73
    Az általános eladási adatokkal nem vagyok tisztában, nem tudom 80.000 ember sok e vagy kevés, szerintem nem sok. A TDU-t jelenleg ennyien játszák, illetve enyien reggelték. Az 10E pénzzel felszorozva, 800 Millió, ami szintén nem egy akkora összeg, egy cég életében. Gyanitom, ehez jócskán hozzátehettek volna, ha fórumokon nem fikázza mindenki a játékot, sajnos jogosan. Szerintem, ennyi ember kevés atarinak ahhoz, hogy tényleg foglalkozzanak vele.
    Azért nem semmi, kb 200 ataris, 80000 embert szivat, hány betömni való száj ez fejenként?

Dante.
  • bertino
    na megnéztem és azota nem írt be uj postot
    hogyha a game részlegéhez betették ezt a patcht, akkor egész biztos ezaz, máskülönben nem
  • bertino
    azt is írták, hogy a patch notes-t hamarosan berakja
    szal ha azota nem tett be másik postot oda, akkor jönnie kell ma egy másiknak
  • bertino
    nebasszatok, most a 1.66 lenne ? nemhinném, hogy a mole gyerek ennyire köcög lenne :(
  • princodvd
    mnert a nyereség előlrébb való a minőségnél a XXI. sz-ban...
  • Danny L
    Láttunk már nagyon szépen átportolt játékokat pc-re. Sajnos úgyfest az Eden ebben még nem rutinos. Én már úgy vagyok vele hogy a TDU első részen az ilyen is marad, vagyok annyira optimista, hogy a második részt már nem fogják így elcseszni.
  • Skyline
    Én úgyvoltam vele hogy majd ha lesz javítgató patch akkor teszem fel a játékot...feltettem ezt a 66a-t...Hát elsőre nemvillogott nvidia-val a kép...kiéptem joyt beállítani a jáátkból...beléptem...villogott...a hang ugyanúgy maxibasszust kapott....
    Fps csökkenést nem tapasztaltam...A játék sajna maradt nállam ugyanaz a rakás bugos szar mint volt...
    Kiváncsian várom ez most a hivatalos patch-e vagy ha nem akkor a hivatalos az javcít e tényleg vmit...
    Ha a Lost Planet-ot amit sziontén konzolra írtak tudták normálisan szinte bugmentesen átirogatni pc-re akkor miért kell pont egy ilyen kaliberü játékkal megszopatni a népet?
  • Dante73
    JA, jövőre jön a kövi pack, talán abban benne lesz...
  • princodvd
    lesz benne, csak győzzük kivárni :D
  • Dante73
    1.66A, nálam;
    Előnyök; A textúra villógás eltünt a játék elejéről. (nagy durranás...)
    Mentés bug javítva, (talán, én azért mentem a mentéseket)
    2 új kocsi, (audi egy ruppót nem ér, skyline hangja meg..., és a minimum, hogy választani lehessen jobb, ill bal kormányos közt)
    Nem dobálja a kocsikat annyira, "simább" az aszfalt.
    Hátrányok; 15-20% FPS esés,
    5.1 el lett cseszve,
    Továbbra sincs digit kijelző 1 kocsiban sem,
    Előszeretettel jelenít meg 20Km re levő online "ellenfeleket",
    Klubok közti verseny továbbra sincs,
    stb...
    Köszönjük, atari!

Dante.
  • DJ BP
    f*sza, legalább egy WRX STI-t betehetnének :D
  • Dante73
    Hogy Te mennyire jóindulatú vagy!
    Hadd szívjanak, ők is
  • MegaHarcos
    LOL! Na kiváncsi leszek hogy most ez-e a végleges patch.
  • gduck
    Az Atari USA fórumban még nem találták meg a pecset. Linkeltem nekik
  • Szabi1991
    A Skyline nak Subaru hangja van.. lol

az RS4 nek megy Porshe Boxter :S

már értem miért nem hasonlitanak a hangok az eredetire..
  • Amiga
    Nekem is fekete maradt, amíg észre nem vettem, hogy a tűzfal lockolja a játékot... Utána már nem.
  • Scapolite
    Már csak abban bízok,hogy a mai javítással nem fog kidobálni a játék ahogy ezt idáig csinálta ezzel a szar patch-el.De lehet sőt szerintem biztos,hogy nem lesz változás.Ha ez így lesz akkor Patch nélkül fogom használni azt kész.

• HTS s3rg1nh00
    felraktam az 1.66-ot...fekete marad a kép...:D
    na meglátjuk mi lesz este,patch vagy nem,addig nem akarom újrarakni...
  • Dante73
    Ha bele is olvasnak nem annyira.
  • Amiga
    Azért jó a taktikájuk, most minden gamer fórumon a TDU van felül. Ez jó reklám nekik.
  • gduck
    Sztem igen, csak a Bnk1.map fájlt is módosítani kellene vhogy. Szal valszeg itt bukna meg a dolog :(
  • Danny L
    Hát nemtom. Volt két kiszivárgott patch is az egyik 1.64 a másik 1.66. Fura lenne ha a hivatalos végül 1.64 lesz :S
  • AntiHero
    sztem meg 1.64 lesz de majd meglássuk máma
  • szabod
    és igen az rs4 pontosan 2007.03.15 17:20
  • Danny L
    Fenét, nem rád gondoltam. Csak van aki azt hiszi hogy ami fent van nekik az ftp-jükön az a hivatalos és 1.66-nak hívják. A hivatalos patchnek tuti más verziószáma lesz (tipp: 1.68), hiába lesz az egész patch ugyanaz.
  • szabod
    én a skylinet néztem :)
  • AntiHero
    nem
  • Szabi1991
    az én rs4 em március 15.én lett modositva :D

a skyline-om meg dec.13 :D
  • Szabi1991
    a x-boxos is valszeg ugyanien felépitésű, abból nemlehetne kicsórni a kocsikat és betenni a pc-s be ? :)
  • szabod
    Jé tényleg "módosítva 2006.12.13 9:49
  • Amiga
    Annyira gáz lehet ez a patch, hogy lehet vele a szerveren is játszani (pedig amikor kijött, akkor még nem lehetett). Vagyis az Atarisok belőtték a szervert ehhez a "veszélyes" patchez. Hm, lehet, hogy mégsem olyan veszélyes?
  • gduck
    Ha megnézed a fájl dátumokat, akkor látszik hogy az autók már a játék kiadása előtt elkészültek ;)
  • AntiHero
    pontosan...