107666
-
#26773 kit érdekel hány óra, nap süt, pia van, jégkocka is van :DDD -
Ben96 #26772 Vajon ha rányomom a hivatalos patchet a gamára amin már rajtvan a nemhivatalos, működni fog? Francba, kétlem. Nah, reinstall, ultimatedefrag fél napig. És a mentések amit a "nemhivatalos" felűlírt? Nem akartam felrakni a "nemhivatalost" de a bannerben megláttam azt hogy patch, és már fenn is volt. Utánna olvastam csak el normálisan...hogy lehettem ilyen barom... Pedig nem akartam betapatch teszter lenni. -
#26771 Pontosan :) De mindegy, sok itt az idotudos :D -
DJ BP #26770 GMT-ben is nyári időszámítás van... -
DJ BP #26769 te most direkt hülyülsz? :D GMT+1 15.00, az délután három nálunk. Londonban -1, azaz 14.00.
Magyarul átb*sztak -
#26768 Szerintem ez a Patch ugyan az lesz mint az 1.66A csak más lesz a neve, meg aszondják rá hog hivatalos... -
#26767 Ez így van. Ha az Atarinál lenne egy akár csak UBI Soft szintű szervezettség, marketing és support, akkor a legjobb független kiadók közé tartozhatna. Az Obsidian pl. még mindig nekik dolgozik, de akár az Eden Games is. -
#26766 ugy lett volna igazán jó, ha MMOként oldják meg ezt a játékot, persze ugyanilyen formában, csak a mentés a serveren van
sokkal ésszerűbb lett volna sztem -
#26765 Már akkor megérte, ha igazságos verseny van... Akkor újra lesz értelme aa versengésnek, az idő faragásán, stb stb.. Mert tudod h aki elérte az nem csalt, és nem is lesz senki, aki majd 9000el megy.. -
#26764 Tény, hogy a Pirates! nagy játék... de az más dolog, hogy játszanak vele, és más az, hogy semmit nem mondanak róla, nincs információ, stb... szóval érted, úgy "eltűnt a süllyesztőben" szerűség... -
#26763 jaja, reméljük ezt is megoldották
így belegondolva számomra elnézhetőbb ez a sok késés, mivel nemsokára kiderül mennyi minden lesz benne a patcben -
#26762 Plusz hozzávesszük a nyári időstámítást és mindenki rájön, hogy mi a pontos idő GMT+1-ben. -
#26761 De talán a fájlokat se lehet átírni meg a forgalmat kivenni :O -
#26760 Azért van egy-két jó Ataris játék... Pl. Fahrenheit.
De szerintem a Sid Meyers Pirates! is Ataris cím. Szvsz jó lenne ez a kiadó, ha hagyná élni a fejlesztő stúdiókat. Ne feledjük, hogy pl. a Neverwinter Nights is Atari produkció. Persze az összes jó fejlesztő (Firaxis, BioWare) idővel elmenekül előlük, de díséretes, hogy ők legalább (az EA-val szemben) be mernek vállalni kockázatosabb játékokat is. -
FxRRulez #26759 AZ oké... de azon a tényen nem változtat, hogy a patch kb 40 perc múlva jön ki... -
FxRRulez #26758 :):):):) Adom én is....:) -
Danny L #26757 GMT az London. A GMT+1 Meg Párizs, Berlin, Budapest stb. -
#26756 Ha 16:00 ra nem jön ki beperlem az atarit, elszdek tőlük pár millát, asztán majd tördelik a kezüket a sitten hogy mér nem dolgoztak -
FxRRulez #26755 Nézd meg az ATARI hivatalos fórumán alul, mennyi szerintük az idő... 14:16 GMT+1... Tehát még 45 perc a patch... ne legyetek már madarak please.... -
#26754 Szerinted mi GMT-ben vagyunk, vagy mi? De jo is lenne... -
#26753 Jóvan emberek én mentem Tomb Raiderezni -
#26752 Ja lehet mostmeg ezzel fogják magyarázni... szvsz SZÁNALMAS AZ EGÉSZ ATARI ÚGY AHOGY VAN... nem csodálom hogy kb. egy évtizede nem tudtak normális sikereket elérni... de azé a TDU jó... csak gondolom nem egy billentyűzet látta már kárát -
#26751 AZT nem írták meik évben! -
FxRRulez #26750 Az ATARI honlapon írják, hogy GMT+1-es időzóna szerint 15:00-kor jön ki a patch. Tehát nálunk 16:00 kor, azaz kb 45 perc múlva. Én pedig kb. ugyanebben az időben fogom megvenni eredetiben a gamet..:) -
#26749 atari forum be is halt, egyáltalán nem jön be
esküszöm ez az óra bekerül a történelembe, a legnagyobb PCs patch várakozásának részlegébe -
#26748 -
#26747 Ja lehet aztál "véletlen" csak eltolták mert hát biztos fél percre kifagyott az Xbox-os szerver, és csak 2 hónap múlva fog kijönni nekünk a peccs, mert hát tudjátok az Xbox-osok azok a jók... -
#26746 15:08 OMG -
#26745 15:07 omg -
#26744 hát remélem, hogy az összes buzi fasz csitert törlik a faszba és felügyelik a rankokat!
bár e téren nem vok vmi hű de optimista -
#26743 na 15:00 Jupíí nézem mi lesz:D -
#26742 Szegény top playereink, mi lesz a szép eredményeikkel ?? -
Danny L #26741 ja nálam is be van lassúlva. -
#26740 atari eu-s foruma olyan szinten lassu nálam amugy... biztos pár ezren már várják :D -
#26739 namitmondtam hháhhááááá -
Danny L #26738 ETA for the patch release is today at 3pm GMT+1. At the same time, the server will be updated and the rankings reset.
We'll update you of any changes in the plan.
Azaz 15:00-kor kijön a patch, szervert frissítik, és rezetelik az eredményeket. -
#26737 Békaseggealatt -
#26736 olvass vissza -
#26735 Na hun az a paccs? : ) -
InfiniteReality #26734 Ha warezod van ne lepődj meg ha ugyanolyan szar marad a játék a patch után. Mivel visszateszed a cracket, abban még a patcheletlen exe van. Erre nem gondoltál?
YASU-val meg nem megy.