Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casseus
Bocs elõzõt elbasztam:

ha te azt tudnád...^^

Casseus

ha te azt tudnád...^^

Truck Driver001
OFF
Tetszik az aláírásod!😄D<#smile>
ON

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Casseus
miért keverném az AA-val? Ennek semmi köze az élsimitáshoz!

ha te azt tudnád...^^

I.C.ram
akkor hazudok... amúgy eleve kevered az AAval.
Casseus
Nemhiszem hogy ha driverben beállítod a 16x-os anizót a játék felültudja írni!

ha te azt tudnád...^^

I.C.ram
Már rohadt sokszor megbeszéltük, hogy screenshot készítéskor a játék kikapcsolja ezeket.
wander01
nos 😊 a maximum 4-szeres anti-alaising, nincs több pedig nem lenne rossz. ha nincs rajta a HDR sem enged többet. de állandoan rajta van. az fps-em pedig 75 körül van, 70 alá nem megy. valami egyszerü tömöritöt mondj amihez nem kell doktori 😊 és torrenten mondjuk fent van az egész :]]

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Casseus
Érdekelne még hogy mennyi FPS-ed van áltagosan?

ha te azt tudnád...^^

Casseus
sony vegas-t használtam régen, az elég jó tömörítési eljárásokat ismer!

ha te azt tudnád...^^

Casseus
16x-os anizót is rádobhatnál a játékra ha már ilyen géped van!

ha te azt tudnád...^^

wander01
játékbeli fraps videokat mivel konvertáljam át? adjatok valamit tippet 😊 egy jo kis 30 másodperces lambo video 904 mega lett

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01

Tényleg Sland, a digitális km órák mûködnek Boxon? motoroknál pl.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bepe79
Hat en biztos, hogy nem. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

autoszimulator
Nem te vettél fel Friendnek TDU-ban? Vagy keverem? 😊

.: mobilize.hu :.

bepe79
Na, ebben a topikban ismeros arcok! (: Hykao pl... a Blood Money lecsengese ota nem is lattalak. Most lett netem itt Angliaban, ugyhogy most megint kicsit surubben fogok itt megfordulni. (:

Suzuki Swift GL 1.3

Attila8805
És ez még csak a kártya<#vigyor2><#vigyor2>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Lacc
Valóban, egy olyan kártyával ami csak másfélszer annyiba kerül mint egy 360, szebb a játék? Mik vannak 😄
wander01
biztos hogy pc-n szebb mint a boxon :] 8-as karival már egyszerre megy a full anti-alaising és a HDR. együtt valami döbbenetes. rakok screent de 4 orája nem tudok visszajutni a volánhoz... 😞

hykao
nincs
mgenya911
1kérdés.. van a játékban éjszaka, mert én még nem láttam képen? amugy naon jo a game én tuti megveszem ha kijött! üdv mgenya

Truck Driver001
Hmm.Tölti..Kemény 9óra alatt lent is lesz!😄
<100kb/s>

jakewyler
én 30 percet vártam😊

Truck Driver001
Énis onnan szedem..Csak ne kéne 10percet várni!😛

hykao
Én is az IGN letöltésvezérlõjével szedtem le.

(Tuti, hogy nem fognak új textúrákat gyártani egy béta állapotú játékhoz!)
Sland
FAQ-ban benne van. És kell serial az aktiváláshoz amit fizetéssel lehet megkapni!

Link

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

V43 1105
Kérhetek egy linket,hogy honnan szeded??😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sland
Nem biztos.
OLvastam egy német cikket amiben azt írták, hogy akinek erõs gépe van, annak szebb lesz a játék mint X-BOX360-on.
Lehet hogy igaz, lehet hogy nem. Majd meglátjuk 😉

Egyébként töltött valaki IGN Download Managerrel?
Én most avval kezdtem el letölteni a BÉTÁT. És csak 10percet kell várnom, mivel nem vagy subsciber. Meg is lepõdtem hogy most 10 perc van, nem 40...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hykao
Most lusta vagyok rá, de fejbõl pl.:
Jaguar XJ220 - kiolvashatatlanok a számlapokon a számok...
Audi TT - csulos kormánytextúrák...
Egyik digitális kijelzõ sem mûáködik egyik jármûnél sem!!! (szal amelyik autó vagy motor digitális mûszerfalas, azoknál nincs kijelzés, csak sötétség vagy fix kamuszám...)

ÉS BIZTOS, HOGY A TELJES PC-S VÁLTOZATRA SEM FOGJÁK LECSERÉLNI AZ ALACSONY MINÕSÉGÛ BELSÕNÉZET-TEXTÚRÁKAT!!!
TothLaci
<#nevetes1>
Truck Driver001
Az "open beta" csak annyi lesz,hogy kiadják a maradék kulcsokat?😮
Én azt hittem rendesen egy új fájlt,amit majd mindenki tölthet,és nem kell hozzá kulcs!😛
Na akkor jobb lesz ha neki állok a 4GB-ot szedni..

hykao, nyomj pár képet léci, ahol szted csúnya a mûszerfal 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jakewyler
pl:mercedes cls
pedig nagyon sok van aminek szörnyû a mûszerfala...

Alwares
15-éig talán még kibirom az open bétáig... Csak nehogy elkapkodják a kulcsokat mert kéne nagyon...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sland
Képet! 😛

- Fraps: Link hozzá
Pass: www.atfix.com
- Képeket kimented JPG-ben a progiban beállított billentyûvel (F10)
- Feljösz SG-re és saját galériába berakod

(Mint ha mondtad volna régebben hogy nem tudod hogyan kell képet kimenteni játékból, azért írtam le)

wander01
én nem vettem észre hogy valamelyik kocsinak is elmosodott lenne a müszerfala pc-n. pedig mentem már jopárral 😊

akkor sztem a teljes PC-n sem maradnak elmosódva mûszerfalak

konzolon eleve a multiért is fizetni kell, úgyhogy sztem PC-n nem lesz fizetõs pack

Sland
Jaja. MS=májkroszoft pintokkal lehet "fizetni". Egy pack 350MS Pont. Konzol boltokban lehet venni MS pontokat jó sok pénzért... 😞
Asszem, de nem biztos hogy 800MS Pontot 2ezer frint környékén lehet venni.
De mondom, az ár nem biztos

jakewyler
még fizetõs pack is van?ez már kicsit durva,nem elég, hogy megveszed a játékot 15k-ért, még vegyél tõlük játékba való autót<#wow3>

jakewyler
engem az zavar némelyik autónál, hogy kis felbontásba van a mûszerfal betéve és nem lehet leolvasni, hogy éppen mennyivel megyek...

Sland
Boxon, HDTV-n minden gyönyörû. A Belsõ nézet egyszerûen tökéletes BOXon
Éles minden, minden kidolgozott. GPS-en pl a hullámok, a hegyek árnyékai is sokkal élesebbek, szebbek.

Lexus jól meg van csinálva. De én csak 1 lexust tudok venni, mert csak az ingyenesen letöltehõ kocsikat szedtem le. A fizetõs packben asszem még van más Lexus is.

A másik, hogy ha valaki nem játszik már a BÉTÁVAL, de a CD kulcsa még megvan és nem adta oda senkinek, akkor az jelezze nekem, ha lehet.

és jól van megcsinálva a Lexus?
Ja és még azt akarom kérdezni, hogy néhány autó belseje Boxon is el van nagyolva?? Pl. Audi TT-é elég gyatra, míg a Corvette-é gyönyörû

jakewyler
nálam nem,de szerintem arra gondolsz amikor pufferol a ram és megakad a játék...

jakewyler
igen tudom,de pc-n csak ott a szalon ,de nem lehet bemenni,azt hittem hogy pc-n csak bizonyos %-tól engedélyezi majd a szalont...
De akkor tévedtem😊

Másnál is torzit a hang néha?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Sland
Fent van északon a Ducati környékén, XBOX360-on. (a Lexus az addon-letöltehõ autó volt)

jakewyler
lexus szalon még nincs meg?

Sland
Már látam hogy ugyan az lesz itt is mint a Carbon topicba. teflon megunta a Carbont, most ide jött, és itt osztja az észt...<#wow3><#wow3>

Teflon, nem fejezed be, szólok a moderátoroknak<#ejnye1>