Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ezt miért nem a játék konzolos topikjába írod? Ha jól tudom van neki olyan is...
cenobite
Aloha!

Megalakult a Club Carpathia! (XBOX360-on)

Tegnap este/ma délelõtt összefurikáztam a szükséges pénzt hozzá. 😊
Jelentkezni még lehet, este fél 9 után leszek fent.
Gamertag: hun cenobite

Most pedig megyek alszok egy kicsit. 😉

gamertag: kenobita

Sland
Nekem is a hanggal van baj. Néha recseg, néha csak a bal hangszóróból jön hang, néha csak a jobból, néha egyikbõl sem, néha lehalkul stb...

De csak ennél a játéknál

"
Mióta lecserétem az SBLive eredeti windows-os WDM driverét a Creative-os driverre, azóta nem csinálja..."
Ezt kifejtenéd bõvebben gduck?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gduck
Nálam is volt hasonló:

- hosszabb játék után reccsent a hang, majd teljesen elment, majd ezután belassult 1 FPSre a játék! Csak a játék "restart" segített!

Mióta lecserétem az SBLive eredeti windows-os WDM driverét a Creative-os driverre, azóta nem csinálja...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

hykao
Szar az idõ és nem lehet motorozni? Mirõl beszélsz? Semmi csapadék és +12 fok -> megfelelõ idõ a motorozáshoz. 😊
Sland
Baszki vmit nagyon elszámoltam :S Nemtom hogy hogy bírtam ezt alkotni, de szégyellem magamat <#rinya>
Rossz hatással van rám, hogy szar az idõ és nem lehet motorozni :S

Nah jah. Mivel kb 30másodpercenként nyersz pénzt, az egy perc alatt 140ezer. 10perc alatt 1.4millió, és 60perc alatt 84millió.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tufa
15mpes versenyt megcsinálod 15szor és megvan a pénz... az még barátokközt sem 1 óra hanem kevesebb mint 5perc.

I.C.ram
Avval kb 10 perc az 1 milla nem 1 óra 😛
Sland
Az kéne, hogy végre Champion legyek, hogy elérhetõ legyen a 15másodperces 70ezres verseny. Avval egy óra alatt kb 1millát.

Egyébként Wandert nem kéne teflon szintjére lealacsonyítani...

Eddig 8 leszállítos küldim volt, abból 7 perfect és egynél 57dollárt vont le valami miatt :S

XBOXon nagyon jó pénzért találtam autókat. De itt alig van pár autó és azok is drágák. Láttam egy 0km-es Saturn Sky-t 3as tuninggal 500ezerért is. Mégis mit hisz? Azt hiszi h valaki meg is fogja venni? :o

I.C.ram
Ez kész 😄 Ha Wander vagy Teflon írta volna, még azt is mondom, hogy oké... van ilyen, de te? 😄

Amúgy rohadt nagy meló tényleg összeszedni 1 milkát... kb leszállítáasz perfectre 7-8 autót.
autoszimulator
Mellesleg ha szerencséd van, találhatsz zsebpénzért százezres autokat, mikor valaki probálkozik, vagy vmit félrenyom, gyorsan emgveszed, és annyit lát hogy hopp nincs auto 😊 Érdemes néha a tradet körbefutni 😊

.: mobilize.hu :.

Tufa
az egy ingyenes autó...

autoszimulator
Ez már nekem is sok 😊))
Ezek kicsit drága autok ám 😊

Sland
<#hehe>

Ha JohnnySmith ingyér kapott Alfa 8C-t akkor bármi megeshet<#idiota>

hykao
Lol, te viccelsz? 😊))
Sland
A következõ autókat egyikét keresem INGYEN vagy max 100000 dollárért!

Chrysler ME FOUR-TWELVE
McLaren F1
Pagani Zonda C12S

Aki eladná onlineban ingyen vagy nagyon alacsony összegért, az légyszi privizzen, vagy ide írjon!

Sland
Csináld azt, hogy bmp-ben mented el. Akkor egy kép kb 3MB-os lesz. Aztán Photoshoppal átméretezed 700×560-as felbontásra, hogy szép legyen a kép amikor linkeled, és jpeg-ben mented el, azt töltöd fel és azt linkeled. És jó lesz minden 😉

I.C.ram
Engem kirúghattok. Egyelõre nem játszom. ICram a nickem asszem.
hykao
Valami akkor nincs jól beállítva. Nálam a FRAPS nem üti ki az élsimítást.
wander01
vazze, nincs valaki a magyarklubban aki már nem játszik? öcsi jönne de tele a ház. vagy nagyobb klubházat nem lehet venni? 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

I.C.ram
SD nincs. Csak SE azaz Special Edition.
kuci06
igen erre, thx <#worship>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

wander01
ez a szar fraps kilövi az AA-t sztem. nagyon csunyák az élek ezeken a képeken, játék közben nem ilyen.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
erre gondoltál? vagy a kabriora? mert fejböl nemvágom a neveket, nekem ez a kis zöldalma van 😄

kuci06
Sziasztok, látom q jó lett a game 😄
Már nagyon várom a január 22-ét😊
Valaki tudna tolni pár képet a Lamborghini Gallardo SD-rõl?(arra kíváncsi lennék, hogy hogyan dolgozák ki <#rolleyes>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

wander01
oké megvan 😊

hykao
Mindent megtalálsz az értesítõ mailekben, amiket akkor kaptál, amikor csatlakoztál a bétateszt programhoz...
wander01
hova lehet bugreportot irni? még egy hivatalos oldalt sem néztem a játékhoz 😊

autoszimulator
A sziget közepén van egy alagut, ahol elmegy a hang, és amint kiérsz belõle, azonnal vissza is jön 😊 De ahogy láttam azt már jelentették..

hykao
Írtál bugreportot a megfelelõ helyre?
wander01
nekem nem nagyon fagy, talán egyszer fagyott ki, akkor azért sztem mert a térképröl még nem zoomoltam vissza a kocsiba, de már nyomtam az engine start-ot 😄 ami engem idegesit a bug hogy hiába vannak ott a térkép szerint az online játékosok nem látom öket a kocsibol, csak egy bizonyos idõ elteltével. nagyon idegesitö mert nem lehet odaugrani a bandához. a másik bajom a hanggal van. általában csak a bal oldal szol, jobbol meg csak valami nagyon halkan szol, szinte semmi. illetve vannak szituáciok (alagutban 5-böl 2-szer kb) hogy elmegy hang. aztán a játék restart-ig semmi. vagy ha valaki voicechat-et használ. gondolom legalábbis. nem értem mit beszél, de nekem akkor elszáll a hang utána. elég irritálo. igy hirtelen ennyi. de amugy nem fagy, túr dö szigetet simán lenyomtam, mondjuk nem volt egyszerü. annak a legdurvább mocival érdemes nekimenni talán, a másodikat ugy nyomtam, az elsöt a nagylamboval toltam. talán kb 3 méteren mulott hogy nyertem. motorral meg folyamatosan osztotta a bonus idöket annyira lehagytam a társaságot. moci akkor jo mikor van forgalom is mert olyankor a többieket az jobban akadályozza mint engem aki mocival van 😊 és jobban gyorsul. tényleg, mocit lehet tuningolni?

hykao
Nálam még soha nem fagyott le a játék.
JohnnySmith
Tényleg remélem hogy nem vagyok egyedûl, másnál is szokott fagyni?
Nálam ha "sokat" játszok elõbb utóbb lefagy....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Már megkaptam ingyért a 8c-t....
Sziget körülit nem kockáztatom meg mert leszokott fagyni a játék, betudom ezt a béta álapotának, a 20km-es kocsi szállítást is megondolom hogy elválaljam néha 😞
Szóval ha a meglesz a teljes akkor biztos hogy megcsinálok mindent amit lehet 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

gduck
Szóval akkor a válaszomra egy huszárvágással visszatérve, menjél egy túr dö sziget versenyt <#wave><#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tomo15
Igen, le kell.
hali
nekem x360-on van meg, de a lexus szalont megtaláltam, de nem jelzi a térképen, meg nem is tudok bemenni.
a ruf-porschet x360-ra is le kell tölteni?
ezt nem teljesen értem? milyen bug van a mappal?

wander01
nagyon jo kis állatkodás volt, de ez a térképes eltünös dolog nagyon idegesitö. térkép szerint sland ott állt mellettem, mégsem volt sehol mikor visszaléptem a kocsiba. nagyon gáz. de jo kis parti volt 😄

Sland
Jó volt bezony!
És nem "Szlend" a Sland kiejtése hanem "Sland" 😉

Nah 4-en voltunk. 2 mercis, a már említett norvég és finn srác.
A két lambo meg wander01 és én:

Aztán elmentünk nagy nehezen a magyar klubbházhoz...

és döntöttem késõbb egy rekordot! 😛

Egyébként ez az online rész nagyon gázos néha. Tök nehezen látjum meg egymást, még akkor is, ha ugyan ott állunk. Mondjuk ha már megláttuk egymást akkor nem tûntünk el soha, csak akkor ha bementünk szalonba, vagy házba. Ezen még javíthatna az Atari.

pedig jó lenne!

Semmi, csak egy kis agymenés, felejtsd el. Annyi volt csak a lényege, hogy eléggé érdekes lenne belõle egy szimulátorhoz hasonló fizikával rendelkezõ játékot csinálni.
wander01
nyomjuk sland-el meg két norvég csávoval, nagyon kemény 😄

wander01
okkké 😄DD lehet mégis megvárom öcsémet amig hazajön 😄D

I.C.ram
Ja jó. Én kérek elnézést.
ICRAM ne vitatkozz, nekem(ünk) van igazam(unk) 😄!!!

I.C.ram
De benne is van a mértékegységében, hogy 1*Pascal (azaz a nyomás mértékegysége) = 1*Newton/m^2 Newton meg az erõ mértékegysége ugyebár, négyzetméter, meg a felszíné.

Egy autó esetében nem koncentrált erõk hatnak, hanem megosztott erõk, azaz nyomás van jelen 😊
I.C.ram
Hidd már el, hogy ugyanaz 😄 Azt nevezzük terhelt testnek, amire valamilyen nyomás hat. A nyomás meg egy megosztott erõ. Ezen kár vitázni.
wander01
ismét jó kötekedõ témát találtunk, rendben 😊 jelenlegi esetben (a kocsinál amit a nyilak mutatnak) terhelés: centrifugális illetve gyorsulási erõ (nyilak), surlódási erõ (kerekek). nyomás: egységnyi felületre ható erõnyomás (magyarul max a kerekek nyomása az aszfaltra hehe 😊 illetve légnyomás a szélvédön menet közben.

ugyhogy nem ugyanaz. pedig nekem csak az öcsém jár a BME-re, és nincs is itthon 😛

zolo
Meg egy felettébb érdekes dolog történ és nem jövök rá mitõl...

Kb 1-2 hete nem játszottam a játékkal, de most szerettem volna vele , és miután elindítittom érdekes dolog történt.Már gyanús volt hogy a menübõl kivette a HC módot, de amikor betöltöttem ért a meglepetés:
a reptéren a karakterválasztással indított a játék<#wow1><#wow1><#wow1>
És mindezt úgy, hogy a profilnév meg stimmel, plusz már 50%-nál jártam nem kevés játék után !!! És nem tudom mitõl szálltak el a mentések.A dokumentumok között minden megvan , de mégse jó. Gondoltam arra, esetleg new game -ra mentem véletlenül , de ilyet biztos nem tettem, eleve nem tud a játék nálam profilt betölteni, ha egy már bevan töltve.

Van valakinek valami ötlete, vagy tapasztalt valaki hasonlót?

http://flickr.com/photos/zolika90/