Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megalakult a Club Carpathia! (XBOX360-on)
Tegnap este/ma délelõtt összefurikáztam a szükséges pénzt hozzá. 😊
Jelentkezni még lehet, este fél 9 után leszek fent.
Gamertag: hun cenobite
Most pedig megyek alszok egy kicsit. 😉
gamertag: kenobita
De csak ennél a játéknál
"
Mióta lecserétem az SBLive eredeti windows-os WDM driverét a Creative-os driverre, azóta nem csinálja..."
Ezt kifejtenéd bõvebben gduck?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
- hosszabb játék után reccsent a hang, majd teljesen elment, majd ezután belassult 1 FPSre a játék! Csak a játék "restart" segített!
Mióta lecserétem az SBLive eredeti windows-os WDM driverét a Creative-os driverre, azóta nem csinálja...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Rossz hatással van rám, hogy szar az idõ és nem lehet motorozni :S
Nah jah. Mivel kb 30másodpercenként nyersz pénzt, az egy perc alatt 140ezer. 10perc alatt 1.4millió, és 60perc alatt 84millió.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egyébként Wandert nem kéne teflon szintjére lealacsonyítani...
Eddig 8 leszállítos küldim volt, abból 7 perfect és egynél 57dollárt vont le valami miatt :S
XBOXon nagyon jó pénzért találtam autókat. De itt alig van pár autó és azok is drágák. Láttam egy 0km-es Saturn Sky-t 3as tuninggal 500ezerért is. Mégis mit hisz? Azt hiszi h valaki meg is fogja venni? :o
Amúgy rohadt nagy meló tényleg összeszedni 1 milkát... kb leszállítáasz perfectre 7-8 autót.
.: mobilize.hu :.
Ha JohnnySmith ingyér kapott Alfa 8C-t akkor bármi megeshet<#idiota>#idiota>
Chrysler ME FOUR-TWELVE
McLaren F1
Pagani Zonda C12S
Aki eladná onlineban ingyen vagy nagyon alacsony összegért, az légyszi privizzen, vagy ide írjon!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Már nagyon várom a január 22-ét😊
Valaki tudna tolni pár képet a Lamborghini Gallardo SD-rõl?(arra kíváncsi lennék, hogy hogyan dolgozák ki <#rolleyes>#rolleyes>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
.: mobilize.hu :.
Nálam ha "sokat" játszok elõbb utóbb lefagy....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Sziget körülit nem kockáztatom meg mert leszokott fagyni a játék, betudom ezt a béta álapotának, a 20km-es kocsi szállítást is megondolom hogy elválaljam néha 😞
Szóval ha a meglesz a teljes akkor biztos hogy megcsinálok mindent amit lehet 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nekem x360-on van meg, de a lexus szalont megtaláltam, de nem jelzi a térképen, meg nem is tudok bemenni.
a ruf-porschet x360-ra is le kell tölteni?
És nem "Szlend" a Sland kiejtése hanem "Sland" 😉
Nah 4-en voltunk. 2 mercis, a már említett norvég és finn srác.
A két lambo meg wander01 és én:
Aztán elmentünk nagy nehezen a magyar klubbházhoz...
és döntöttem késõbb egy rekordot! 😛
Egyébként ez az online rész nagyon gázos néha. Tök nehezen látjum meg egymást, még akkor is, ha ugyan ott állunk. Mondjuk ha már megláttuk egymást akkor nem tûntünk el soha, csak akkor ha bementünk szalonba, vagy házba. Ezen még javíthatna az Atari.
Egy autó esetében nem koncentrált erõk hatnak, hanem megosztott erõk, azaz nyomás van jelen 😊
ugyhogy nem ugyanaz. pedig nekem csak az öcsém jár a BME-re, és nincs is itthon 😛
Kb 1-2 hete nem játszottam a játékkal, de most szerettem volna vele , és miután elindítittom érdekes dolog történt.Már gyanús volt hogy a menübõl kivette a HC módot, de amikor betöltöttem ért a meglepetés:
a reptéren a karakterválasztással indított a játék<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
És mindezt úgy, hogy a profilnév meg stimmel, plusz már 50%-nál jártam nem kevés játék után !!! És nem tudom mitõl szálltak el a mentések.A dokumentumok között minden megvan , de mégse jó. Gondoltam arra, esetleg new game -ra mentem véletlenül , de ilyet biztos nem tettem, eleve nem tud a játék nálam profilt betölteni, ha egy már bevan töltve.
Van valakinek valami ötlete, vagy tapasztalt valaki hasonlót?
http://flickr.com/photos/zolika90/