Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
na ezt olvassátok:

Greetings TDU Beta Testers!

This email is to let you know that the Closed Beta test will be coming to an end on Monday January 15th. The TDU Servers will be taken offline in preparation for the Open Beta test, scheduled to launch very soon. We'd like to thank you for all of your hard work and participation so far, and look forward to seeing you in the Open Beta.

Important Note: If you are planning on participating in the Open Beta Test, keep in mind that you may need to re-download the entire game client once again. At this point with so any changes to the game, a patch would simply not be very possible from your current client. You may need to completely uninstall your current version of the Closed Beta to avoid any potential problems with the Open Beta.

Anyways, thanks once again for all your support! We hope to see you cruising Oahu in the Open Beta! -The FilePlanet Team The Atari Team

na erre varrjatok gombot

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Találtam is róla hirtelen egy videót😊

Na nem spammelek tovább, várom csendben, de tûkön ülve😊

Tegnap óta én is rákattantam a játékra, meg is néztem gyorsan minden videot google-ön😊
Ilyen masszív online kidolgozottság mellett megveszem...ez lesz az elsõ, de ez megéri😊

Fúú, basszus, az elsõ képre hirtelen azt hitten, hogy IRL fotó...
<#guluszem1><#zavart1><#guluszem1>
Min játszol vele? Gondolom Xbox360:S

Truck Driver001
Érdekes a kipufogó rész!De tetszik!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

<#buck>

én elõszõr aztértettem hogy Pécsen van 😊
már kezdtem õrûlni...

Dodbe Viper?😄 Azt meg hol lehet kapni?😄

VRSDM
ottvoltunk 😉

u dont have to listen anybody else but me

ez jobb lehet 😞

a lukszus verda són kintvoltam , de ott csak két zonda volt , itt meg négy 😛

ja meg volt(van) Lamborghini Murcielago R-GT is -.-

Gyocsika
De nem hiszem hogy az arab csávó rendezi mert elég kevés autó volt meg én nem vagyok ott! 😄 Tavaly május 1-én volt itt BP-n Luxusautó show az nagyon király volt a Paganitól a Dodbe viperig volt minden!

nem 7-tõl fél nyolcig van már Fókusz? Itt látszik hogy nem nézem 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
most direkt megnéztem, és két tini vitázik egymással 😊 Eléggé barátok közt szaga van ennek 😛
nem Vágó szövegel a Fókusz után? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
vártad, hogy kezdõdjön a Barátok közt, mi? 😄
Sland
Kösszi! Csak a végét láttam és azért nem tudtam hogy hol van.
De asszem ez most kimarad az életembõl.

😄DD

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

<#vigyor3>

I.C.ram
ja és ne nézzél fókuszt, mert rohasztja az agyad.
asszem Bécsben..

I.C.ram
Bécs
Sland
OFF

Látta valaki a fókuszt?
Mert benne volt, hogy megint van valahol autókiállítás. Megint az az arab gazdag faszi szervezte.
A kiállítás hol van? Hol lehet róla olvasni?
Asszem vasárnapig tart, mást nem tudok róla.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Szerintem már felesleges. 1 hónap és jön a teljes verzió.
1hét és jön az ingyenes BETA 25ezer ember számára

Hali all
azon gondolkozom hogy elõfizetek a bétára....viszont félek hogy lehúzák a kártyám mit gondolok segítsetek thx
Sland
TVR nagyon állat gép 😛

A Saleen Mustang megy egyszerûen gyönyörû! Kár hogy ez a szar felni van rajta. Szerintetek nem lehet azt lecserélni valamelyik boltban?

Sland
Nekem is recseg ropog pedig minden fel van rakva

I.C.ram
Nekem fent volt a hangkártya driver, és mégis recsegett ropogott néha.
gduck
Anno régebben elhalálozott az SBLive kártyám és egy ideig az alaplapi csoda Realtek kártyát használtam <#wink> Nemrégiben (még a TDU elõtt) kaptam egy használt SBLive karit ajándékba, azt raktam a gépbe. Drivert nem raktam fel hozzá, mivel az XP felismerte (SBLive WDM driver). Miután a TDU játék során a lentebb leírt kiakadások voltak, felraktam a kari Creative Labs által kreált driverét. Azóta nincsen ilyen kiakadás... Ergo: hasonló probléma esetén érdemes a hangkártya-driver körül keresgélni (valószínûleg a végleges verzióban javítva lesz. Én mindenesetre lejelentettem a "jelenséget")

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wander01
ugye 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

hykao
He? 😊
wander01
bizonyitsák be. hykao meg amilyen bö lére szokta ereszteni a hsz-eit, nem is csodálom hogy még nem hallott rola senki

Sland
😄

Úgy emléxem Hykao-nak is volt, meg Hmunda-nak is...

wander01
csak neked nyugi 😄

Sland
van valakinek elsõ helyezése valamelyik pályán global rankingban?

wander01
bezony net nélkül nem megy

A játékot el sem lehetne indítani net nélkül ? Mert néztem hogy neten ellenõrzi a serialt a program.
Sland
Jah, mindegy. Szerintem nem kell törölni.

Teflon Mike
kit érdekel hogy látja? he? most kapok pár bünti pontot na most hova sz*rjak?

wander01
IC és én miért is kérdeztem volna ilyet? <#mf2> mondjuk öcsi most jött játszani, de eddig csak offline-ban tudta nyomni, ugyhogy kezdhette elöröl. lepasszolom neki az enzomat hogy keressen kis pénzt 😊 nekem ugysem tetszik.

btw tök ász hogy nincs más dolgotok mint adatlapokat nézegetni meg hogy ki hány éves 😊 szánalom. ha meg velem dobáloztok akkor elötte lehet kérdezni hogy szabad-e bunkokáim 😄D

cenobite
Ominózus hsz alatt #5940-et értem.

gamertag: kenobita

Sland
Nem törlöm, hadd lássa csak Borg bácsi<#eplus2><#hehe>

cenobite
Jó, akkor a valaki törölje az ominózus hozzászólást.

Amúgy f*sz kivan az ilyen hozzáállással. Bocs.

Teflon Mike
és??? de te mondtad hogy ne sûllyesszed le wander telfon szintjére :l

Sland
A PC részleg a teljes verzió megjelenéséig hanyagolható szerintem. De jó ötlet<#eljen>

hykao
Annyiban zavar, hogy nem szeretem a keveredéseket. Nem véletlenül van külön KONZOLOS fórumrészleg.
na látod pont ezen hozzászólásod miatt is lehet téged lealacsonyítani...
Kultúra...

Sland
<#wow1>

Ajánlom figyelmedbe az alatta lévõ hsz-t is. (#5927)

Eddig miattad kellet a legtöbbet törölni, de írsz egymást után 6hsz-t stb stbg stb...

cenobite
Van, de ezt szerintem többen látogatják. Rajtam kívül szerintem van más Box-os is.

Amúgy zavar?

cenobite
És még egy dolog:

Készülõben van egy weboldal, amelyen a magyar Test Drive Unlimited klubok kapnának bemutatkozási lehetõséget, mind az XBOX360-as, mind a PC-s platform részérõl.
Az oldal célja, hogy az új játékosok, akik még egyedül tengõdnek és kedvet éreznek csapatjátékhoz könnyebben találjanak maguknak társakat, valamint klubversenyek szervezése, közös játék megkönnyítése.

A Klubok vezetõitõl a következõ adatokra van szükség az oldalon való megjelenéshez:

Platform (XBOX360/PC)
Klub Neve
Klub alakulásának dátuma (ha nincs pontos dátum, jó a kb. is)
Klubvezetõ neve/Gamertag
Klubtagok nevei/Gamertag
Van -e felvétel a klubba?
Klub elérhetõsége (weboldal/e-mail/msn, stb...)
Speciális feltételek a csatlakozáshoz?"

Jelentkezni: [email protected]

Sland
Van, de csak a témanyitó látogatja, és õ sem egy kedves személy...
Szvsz jobban jár ha ide ír 😊

Teflon Mike
OFF:

*nyádat süllyesszed le te kis p*cs arcu kislany, bu*ika azért mert házi f*sz vagy azért nem kell le nézni más emberkéket köcs*g

ON:

valahol olvastam hogy az OPEN BETA 16-án lessz csak már nem tom hol olvastam. ez igaz?