Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Terhelés=nyomás 😛
Sland
Na annak most mi értelme, amit leírál?<#wilting>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zolo
Ha champion szintet eléred, akkor kinyitja a Hardcore módot, de itt csak Freeroamban tudsz menni.Én billentyûvel próbáltam, de nem nagy élmény, kormánnyal biztos jobb a game ettõl a módtól. Említi ezt a "mérõmûszert" a HC mód leírásánál, ad billentyûkonfigot is , de nekem sehogy se hozta elõ.<#confused>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hawaii + Drgáa autók/motorok + utcai verseny = TDUnlimited. De hogy mellé tegyünk egy GTR2-t, az lenne a meglepi 😊
wander01
ezt inkább terhelés mérõnek nevezném 😄D amugy arra nagyon kiváncsi vagyok, de az még nincs benne most a bétában ugye?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

I.C.ram
Pfff... Szerinted mi az az ábra? Elmodnom neked. Minél sötétebb színnel szinezi be a gép, annál nagyobb a nyomás az aodtt tengelyen, keréken.

Nem értem ennek mi köze van ahhoz, hogy ez ULTRA REALISTIC drving hülyeség, amit írtál. Tisztában vagy egyáltalan azzal, hogy miket beszélsz?
hogy nyomás mérõ 😄

I.C.ram
mi dehogyis?
Teflon Mike
á lol csak 10rugó lessz a TDU zsír, még egy hónap és meglehet venni 😄 (sztetek 576-ba meg lehet majd venni?)

Az szar is volt😊

azt azért ne !!!
az volt az egyetlen dolog ami miatt utáltam az Evolution GT-t is..

dehogy is....... olvassátok már el mi van odairva!!! HARDCORE MODE ULTRA REALISTIC DRIVING! ha vmi champion szintet elérsz, akkor elérhetõvé válik ez a mód free roamban! És azt irja h majd xboxhoz is érkezik vmi "patch3" ami tartamlazni fogja ezt a módot! meg a PC s ben is lesz...

40dolcsi valóban 8000, de nálunk az adók miatt 9990 lesz 😉

JohnnySmith
Jaja annak tûnik 😊 Még a végén elvörösödik a kép vagy nem látsz majd semmi 😊))) a rádható G-erõtõl 😊))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

I.C.ram
Az ott jobboldalt nyomás mérõ? 😄
JohnnySmith
Hmm ez teljesen korrektnek tûnik ha igaz 😊
Europe: February 16, 2007
és 40 dolcsi? ~ 8000HUF

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sland

Jól néz ki 😉

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

http://pc.ign.com/articles/754/754031p1.html

ezt a hirt láttátok? 😮

JohnnySmith
OKS! Nagyon big thx ! 😊
Részletek priviben 😊

autoszimulator
Ha mondasz idõpontot, felteszem netre.. 0 áron 😊 Mert én is ingyen kaptam 😊 Csak ügyesnek kell lenned, nehogy elvigye vki aki szemfüles 😊

.: mobilize.hu :.

JohnnySmith
Lehet üzletelni persze 😊
Én pl 69'es corvette-t adtam 100K ért (amúgy kb 30-40ér)
És vettem is egy Ducati 999R-t 20ért 😊
A rendelés nem tudom nem próbáltam de hamar megjön a cucc (elmondások lapján) szerintem a garázsba landol 😊

Szabi1991, azért értékelem a segítõkészségedet<#ravasz1><#kacsint>

<#pardon1>

JohnnySmith
<#wilting>
Ezért kár volt ennyit irkálnod szvsz...

Szal lehet játékostársakkal is üzletelni ? 😊 Az a rendelõsdi hogy megy ? A játék real-timeban számolja az idõt vagy játékidõ szerint ? (mivel nincsenek éjszakák benne, azért kérdem)
nincs meg a béta , a teljes meg még nem jött ki 😞
de ha lesz egy Alfám (a játékban) akkor szolok 😊

JohnnySmith
Szóval akkor a kérdésemre egy huszárvágással visszatérve, nincs valakinek egy 8c-je amit ide adna egy Alfa fannak? 😉 (az össz kp-m 2-300K lehet)

de fogd már fel hogy ez csak BÉTA !! 😊)

I.C.ram
De modom, hogy ez nem érdekes. A TDU koncepciója az, hogy a concept autókat nem lehet megvenni, csak megnyerni, viszont a 8C már nem concept autó, szóval simán bekerülhetett volna a szalonba.
Tufa
nem az a lényeg... az enzot már gyártották is amikor lehetett rendelni, mig az alfánál csak az az egy darab van és még egyáltalán nem gyártják. Ami ott van a szalonban sem arra van hogy megvedd, hanem csak hogy megnézd.

I.C.ram
Mikor rendelsz egy Enzot, azt se másnap kapod kézhez. TDUban csak azokat az autókat lehet megnyerni, amik koncepció autók, lásd új Ford GT, Shelby Cobra, stb. Viszont a 8 Competizione már nem concept.
JohnnySmith
😄
Boltba kivan rakva de árnélkül.

Tufa
az az 1 darab van belõle... még nemtudom hány hónap mire elkezdik egyáltalán gyártani.

I.C.ram
Tök mindeg az a lényeg, hogy már vehetsz kpért, nem csak koncepció.
Tufa
az csak bemutato darab és rendelni lehet.

miért pont a legrondább autó kell ?😛

amugy sztem az alfa boltban is lehet venni

I.C.ram
Mondjuk nem értem miért nem lehetsimán venni, mikor már Magyarországon is árulnak egyet a Csiki-Bege autószalonban.
I.C.ram
de, de venni is lehet a használtautó piacon.
gduck
Nem a "túr dö sziget" verseny után adják ajándékba? Úgy rémlik, mintha akkor kaptam volna egyet <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

JohnnySmith
Én ma leszek kb 18:15 után. Johan néven 😊
Nincs valakinek olcsóért Alfa 8c-je? 😊))

Jól értem, ha az Sp1-es win-re fel akarom rakni az Sp2-öt újjra fogja kérni a kulcsot?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

wander01
valaki engem is meghivhatna a magyar klubba 😄 játszik most valaki? nick: Aliqu

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

autoszimulator
Igen... Sajnos akkor is újra kéri a kulcsot...

.: mobilize.hu :.

Visszább olvasva néztem, hogy kisebb hardware cserék után is elkezdett rinyálni a játék védelme. Ugyan ez lenne a helyzet Windows újratelepítésnél, hogy alap helyett SP2-est teszek fel ? Mert akkor 22.-e elõtt újratelepítek.
Teflon Mike
ja most nincs

Sland
Köszi a meghívást a magyar klubba 😉

Willi Betz
nagy a pangás máskor ebbe a topikba percenként jönnek az hsz-ek<#wow1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Teflon Mike
he he he (nagyon okos vagy)

Nagyon sajnálom, többet nem szemetelek !<#felkialtas>
I.C.ram
próbál felnõni a nagyokhoz 😛
Sland
Nah ezt pont te mondod?!
Te offolsz mert kunyizol meg szarozol a legtöbbet... pfff

Teflon Mike
Igaza van Truck driver-nek 😊