Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
A sör a motion blur-hoz kell 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

JohnnySmith
A galériában van de azok fraps-el vannak.... abban meg nem jelenítí meg a 4xaa-t

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

gduck
Beállítod a kártádon a HDR-t és megiszol pár üveg sört (hogy be legyen kapcsolva az AA) <#wave><#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

killer123
Na ja egy két kép jól jónne mert legalább feldobná itt a szürkeséget 😄

Jó konfig.

Sland
Be tudnál rakni screenshotokat HDR + 4xAA-val? 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Teflon Mike
NAH SZERETNÉM HA NEM OFFOLNÁTOK MERT BE LESSZ ZÁRVA A TOTYIK<#gonosz3><#violent><#boxer><#mf1><#falbav> (és nekem csak ez az egy infó forrásom van)

JohnnySmith
OFF
Gainward 8800GTS GS-em van 😉 (az órajelem 15mhz-vel magasabb de pl a memória a kártyán 10mhz-el kevesebb mint a referencián 😊
De Rivatunner-el tudtam nagyjából kompenzálni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Pedig szép teljesítmény hogy 5 éves létére 10 éves szintjén kérdez 😊))

killer123
Nem akarlak basztatni de anno még a closed beta ideén volt erröl szó ugy kb 200-300 hsz-el ezek elött. Bocsi.

Jó konfig.

Sland
Visszább le volt írva minden...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Banano007
Már bocs hogy nem tudtam hogy otp-s kártyával is lehet fizetni xD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

killer123
OFF: A választ kösszi. ON

Jó konfig.

Sland
OFF

7950GT GS
7950GT Emelt óórajellel, Golden Sample. Magyarul ersõebb mint a 7950GT
A Gainward minden kártyából csináld emelt órajelût. pl van 8800GTS GS is

ON

Banano, lehet kérdezni, de nem egymás után 3 hozzászólásban, és nem egy 10éves szintjén...

Terminátor14
offocska

term. Gt, a GS itt annyit tesz, hogy GOLDEN SAMPLE...A gainward speciális kártyái ezek, általában jobb hûtéssel, emelt órajelekkel és kisebb késleltetésû ramokkal.

sorra all, on

CSAK a Fradi

kuci06
sztem ezt bannerba kéne rakni, úgy mindenki látná <#wave>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Banano007
*arról

Peck
A végén megint lezárják a topicot....

Összefoglalás:
Nincs BÉTA MÉG!!!!! Ma lehet lessz lehet nem!!!!

Ha lessz a http://fileplanet.com oldalon keresd....
Igen regisztrálni kell hozzá (de nem a pénzesen)

Remélem minden "kezdõ"nek kielégítõ volt a válasz...ha valami más van elõbb olvass vissza aztán kérdezz....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Banano007
Kérdezni csak lehet nem? És amit én kérdeztem arra pont nem volt szó

killer123
OFF: GAINWARD 7950GT GS?? Ez most akkor gt vagy gs??? Bocsi csak feltünt.

ON

Jó konfig.

Banano007
nem nekem..és kuss-.-

Sland
Hasonló flém hozzászólásokat is mellõzni lehetne, mert van olyan gyökér aki beveszi!

Sland
Banano, nem bírnál kicsit leállni?
Tied minden második hozzászólás és már minden meg lett válaszolva ezelõtt, mindenrõl szó volt már.

Kicsit vegyél vissza ha tudsz...

köszi -.-

Lacc
NA! Tibinek a szomszéd kisscsávónak már megy már húzza lefele a bétátÖ!!4 Mindenki rohanjon nyomkodni az F5-öt!<#fogmosas>
mi az hogy 8:00 van "amerikában"
másrészt szerinted ki fog neked 8ra valamit valahova feltenni? ingyen?
na tünés vissza oviba.

Truck Driver001
Kihallot már ilyet.Sehun semmi!😮

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Banano007
Már nem -.-..Katt ide be kell írni még egyszer én is csak frissítettem úgy meg nem jó

kuci06
filefront is currently down for maintanence -_-

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Banano007
Ja és köszi az infókat

Banano007
Már 08:00 van amerikában és még mindig nem jött semmi tiszta gyász -.-hogyforduljanakfelkeresztbe

examinee
Akko mégse😄

examinee
Így van!

http://lathatatlanito.fw.hu/tdu_faq/
Ebböl kiindulva igy letudod szedni már a Closed bétát!

killer123
Már nem kapsz a closed-ra.

Jó konfig.

Banano007
jaa télleg ha elõfizetek akkor a closed bétát is le tom szedni? vagy ahoz meg megint kell külön egy 5dolláros reg?vagy már nem is kapnék kulcsot?

Banano007
ok..megvan domborítva szal lehet hogy fizetek xD..mi lesz az elõnye? Az hogy max sebességgel tok leszedni sorban állás nélkül?

examinee
😄😄 Ugye most viccelsz?😄 Ez nem ugy megy hogy forint van a bankkártáydon hanem hogy mondjam hogy egyszerüen megértsd: pénz van rajta aminek az értéke x ft, de pl ha dollárba nézed akkor x/dollárérték és annyi dollár! És ez minden devizára igy vonatkozik!
Amugy akkor tudsz fizetni ha dombornyomott a bakkártyád!

Fileplaneten 6.95 dodó, kb 1400 HUF/hó
Banano007
És hogy gyorsan tudjak tölteni mennyit kell fizetni? És lehet otp-s bankkártyával?Vagyis átváltja a forintot dollárba?

kuci06
de jó, csak sima reggel nem mehet gyors szerverekre, szóval elég lassan fogod tudni letölteni :/

Banano007
Most naon összezavartatok..egy sima reg a fileplanetra ( ami egyben az ign re is vonatkozik) nem jó???😮

Nem lakik valaki Pesten a XVI.ker-hez közel, aki tudna intézni bankkártyás kifizetést? Személyesen kifizetném.
Jaja, ez van sajnos.
wander01
én is ezt néztem az elöbb. hiába van aktiv regem a 3d-n, fileplanet-en csak public-rol lehet szedni negyed orás sorban állás után (nem a tdu-t hanem akármi mást). suxx

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Akkor most megint subscribelni kell planeten is?

De akkor, amikor reggeltem 3dgamersen miért úgy írja, hogy ez jó ide-ode meg még oda is. Ez szívás.

Bocs az off-ért.
Casseus
Már válaszoltál is a kérdésedre!

ha te azt tudnád...^^

Már megy, de az Open Bétának nyoma sincs.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

A kérdés nem ez volt, egyébként megy a planet.

A "subscribers" gondjai vannak, akkor ide nem lenne érvényes a 3dgamers-es reg?
killer123
Fileplanet most nem üzemel server update miatt.

Jó konfig.

Na én addig tolom offline a closed-et 😊

ekkora káosz van itt? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hali!

3dgamers-en elõfizettem 1 hónapra (closed beta miatt még dec. 29.-e körül) és fileplanet-rõl nem enged tölteni gyors serverekrõl.
Ez mért van?
A bezárogatós modik meg próbáljanak megfogalmazni egy értelmes magyar mondatot, mielõtt másokat oltogatnak gyerekmegõrzõs szöveggel 😊))