Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S.M 2.0 KELL NEKI???

reaper4
és közben csörgõt rázol és villogsz 😄 lol 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

A fileplanet-en találtam egy Test_Drive_Unlimited_Client.zip fájlt. A leszedéséhet fél órát kell várni. Ez jó?
VRSDM
énmeg azt imádom hogy nemtudjátok felfogni hogy ez fórum nem cset
szánalomból nevetek rajtatok...

u dont have to listen anybody else but me

reaper4
ok ha te mondod... (csak azt sajnálom , h nem mentettem el a hsz -eimet amik törölve lettek.)

és on

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sland
1. Nem csak én törlök
2. Ok nélkül senki nem töröl semmit

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

reaper4
ne akadj ki ezen. ok nélkül törölgetett engem is 😊 én is imádom 😛

Teflon Mike
sztem sem lessz ma.... és ma már nem ülök többet ide majd reggel 5kor megnézem (dógozni megyek)

Truck Driver001
Miért érzem úgy,hogy ma se lesz kint?😄
<ünneprontó^^>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kuci06
az atari szerverrel kis probléma adódott, de a Beta továbbra is úgy áll, hogy ma lesz feltöltve. pontos idppont még nincs

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

uHs Gerzson
There were probably some difficulties with the server, the beta can however probably today still start, an exact time is so far unknown.

Voltak gondok a szerveren de lehet hogy a béta még ma kint lesz csak az idõ ismeretlen.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ha jól vettem ki. Akkor szerver gondok voltak, de ma már indul a BETA.
Persze várjunk meg egy jobban németül tudót😄

killer123
Magyrul pls mert 1 kukkot sem tok németül. thx.

Jó konfig.

kuci06
nekem is csak kulcs kell, a játék az csak másodlagos 😄

német atari fórumról:

Update2: (23.01. 19.30h) Es gab wohl einige Schwierigkeiten mit dem Server, die Beta kann aber vermutlich heute noch starten, ein genauer Zeitpunkt ist bisher unbekannt.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

de most nem tom mit kell ennyit irogatni meg offolni hogy ki honnan fogja tölteni meg ilyenek mert ma jan 23 a van és feb 13 án meg jön ki a teljes annyit meg kibirunk
killer123
Egyet értek. Nekem is a kulcs a lényeg.

Jó konfig.

Nekem személy szerint nem az a célom, hogy ma játszak vele, hanem egy kulcsot szerezzek, és ezzel meg is nyugodjak. Torrent meg még lassabb lenne...
killer123
Hát én türelmesen várok és majd meglátjuk mi lessz addig is olvasgatom a hozzászolásokat.

Jó konfig.

Ha kijön szerintem akkor sem fogtok tudni ma vele játszani.
Fossá lesznek terhelve a szerverek, mondjuk az a VIP jog nemtudom mire jó fp-n.

De lehet hipp-hopp torrent-en is lesz és akkor csak key kell.

Teflon Mike
tudod fórum gomb és bal oldalon fönt vip jogok....

gduck
TunerX: Igen
Reyes: NEM!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha a klienst most leszedem FP-rõl, open beta kulcsot meg akkor szerzek (ha sikerül), amikor lesz, az úgy jó? Szal a most letölthetõ klienshez jó lesz az open beta kulcsa?

nagyon jó lenne, ha már ma kijönne a cucc, és minimum egy kax-t sikerülne szereznem, ha letölteni nem is (gondolom agyon lesz terhelve). Egyébként a profilok hogyan mûködnek a TDU-ban ? létre lehet hozni egy profilt, amivel online is lehet játszani, illetve egy olyat, amivel kifejezetten offline ? (ez utóbbiból netán többet is?)
Én csak GMT-t ismerek 😄
Nightwish006
én asse tom mi az a EST meg CET meg tököm tudja :p

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Fene tudja de nem is izgat már...
csak jöjjön ki valaha és nyomassuk és ennyi... <#crazya>
tegnap azt figyeltem amugy, hogy mi idõnk szerint 6-7 fele kezdenek el töltögetni cuccokat FP re... mármint trailerek patchek stb szoval én kb attól várom... meg azt is néztem h az FP nem EST szerint számol, hanem EST-2 (nemtudom kapásbol az zóna nevét) 😊

Nightwish006
Amint lentébb is írták, 1 admin írt privit 1 német srácnak atari forumon.
Oda azt írták neki, hogy ha minden igaz ma fetnelssz, de nem tuti.
A kérdés, hogy hol ma 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Teflon Mike
OFF:

Redokee: Ügyesek vagyunk 😛
Berlinboy6329: Nézd meg a faqot...

ON:

ti hol olvassátok a betával kapcsos infokat? nem igaz h nem tud semmilyen admin vagy valami róla h mi történikk... (technikai hibák, mi....😄😄)

Sland
640x480 vagy 800x600 :S

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
1280*1024 max beállításokkal...fraps-miatt nem derûl ki sajna.
Wander01 nek is 8800-a van Õ azt hiszem rakott be képet szintén max beálításokkal ami már nem frapsel készûlt.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

berlinboy6329
Hi all!

Látom a Béta késik.Érdemes leszedni 1 9600-os radeon(256M😎 768MB DDR,meg 1 AMD 2400-es gép mellé?Vagy akad majd rendesen.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Banano007
Ugye nehéz volt bemásolni-.-

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Teflon Mike
OFF:

FP-n még mindig a wow van...

ON:

Szépek a képek 😄 remélem az enyén is így fog menni 😄😄

Sland
Jó kérdés. De ezt a kérdést sokan nem szeressük a topicban 😛
Állítolag nagyon szaggat a 128megással. 256-ossal már jobb

TothLaci
Szerintetek GeForce 6600 GT 128MB memóriával már normálisan fog menni majd a végleges játék?
Sland
De maxon van mindegyiken!
VISSZAOLVASÁS!
NEM IS KELL TÚL SOKAT!
"A galériában van de azok fraps-el vannak.... abban meg nem jelenítí meg a 4xaa-t"

Banano007
Nem mindegyik képen van maxon a graf jól mondom?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

uHs Gerzson
Szépek <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gduck
Egyetértek veled! Az utolsó két NFS-t a végén már úntam, de azért végigjátszottam! Ezt már 1 hónapja játszom és úgy várom az open bétát, mintha 1 percet se játszottam volna vele 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

examinee
Énse azt irtam😄

TothLaci
Nincs teljesen igazad!
Csak bebizonyítják, hogy jobb játékot tudnak készíteni, mint a Need For Speed készítõi. Ezen a játékon meg is látszik, hogy igazi szerkesztõk, míg a jelenlegi NFS készítõi csak azért vannak, hogy megcsinálják a rájuk bízot feladatot, játékkal már nem sokat foglalkoznak.
Sland
Nem mindenhol "agyontörött"

Truck Driver001
Szépek mint mindig!😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

JohnnySmith
Most ezek vannak.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

examinee
Mondjuk NFS ihlette öket az agyontörött aszfaltot illetõen...
Hollátsz ilyet? max maygarországon de az is igazán ritka.

Sland
Nah képek!

Closed BETA-ból van még mindig

Ilyen szép aszfalt NFS-ben soha sem lesz

Sland
Ha azt csinálod, hogy Frapsban bmpre állítod a kép kiterjesztését, és valamilyen progival mentés máskéntben JPG-re mented, akkor nagyon jó lesz

kuci06
az adminok ne tudnak semmit sem mondani az open betaról, szerinte ma fent lesz, de nem biztos benne

Nightwish006
egy német srác írta irc n :_
<ReMiX|at|360> Admin said he didn't poste something cause he also didn't had information about the start of tdu beta
<ReMiX|at|360> but "testadmin" or so said that it would start today but he wouldn't sign it
<eYe][bonbon> i think the beta is a fake =D
<ReMiX|at|360> he knows that we arn't happy about that, and he knows it's bad when we have to wait but he is waiting too and with software it isn't easy to match the dates they said

Aki tudja fordítsa le pls :d