Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atomboy
Ha nem enged venni, akkor meg nincs meg az osszes bolt. Nem kell megnezni, eleg mellette elhaladni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

CoD23
Hali
Azt mondta az "imént" valaki ,hogy ha megnézem az összes autós boltot akkor utána tudok venni motort.Nah és én megnéztem a közelben az összeset ,de semmi!!Vagy minddet meg kell nézni a szigeten??
Segítsetek lécci!!
Elõre is kössz.

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

zsanet
Mit

Sland
SZerintem ha valaki jól megnézi és elolvassa akkor elsõre mindent meg lehet érteni 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zsanet
Mi kell hozzá,hogyan kell csinálni stb
Gamespy vagy esetleg más program,tehát A-z ig gyorstalpaló
Szerintem sokan nem tudják

Sland
sehol

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nem tudja vki hol tudok skyline t venni ?

ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p

Sland
Pl?

Videoba nemláttam még h lehet indexelni,szal sztem nem lehet,de hogyha lehetne az zsir volna.
zsanet
Szia jó lenne ha aa online játékmódrol is esne szó az FAQ-ban.Kösz!

hali! van vmi magyar klubház vagy ilyesmi? ahol összegyülhetnénk és mehetnénk egy jot karikázni 😊

TDU: dzsiii

Hogy lehet indexelni? <#zavart1>

Sland
szinte mindig ment, és automatikusan

a mentéseket a házamban menti a gameban???vagy automatikusan???a normál verzió mikorra várható?

maffioso
nincs kedvem😄

\"If in doubt, flat out!\"

Sland
Nincs

nem tetszik, csinálj másikat

maffioso
sland ninc skedved más szinvilágot adni a faqnak?
nemtom mér csak megkérdeztem😄

\"If in doubt, flat out!\"

az biztos <#crazya>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

uHs Gerzson
nem, de ha lenne benzin törzsvendégek lennénk a benzinkutaknál szeintem xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

tankolni kell? szóval kifogy a benzin?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Sland
Oks, megvan!

Remélem hogy ez a térkép járni fog a PC-s verzóhoz is... Jól jönne, mint anno a GTA San Andreasnál.

examinee

hykao
Figyi, szerintem legyen elérhetõ linkes formában is a nagyfelbontású térkép a FAQ-ban. Feltöltöttem a galériámba, itt a linkje: KATT
sziasztok, ha bereggeltem meg beirogattam mindent utána hogyan tovább mert csak fekete kép azt szvsz,max olvasgathatom a privatpolicyt valamikor tegnapp kértem serialt demég egy emil se nézett felám tölük. pliz help
Tomo15
Ugyan ezt adják a x360-as verzióhoz is méghozzá jó nagyban😊
Sland
FAQ frissítve

V43 1105
Azér mer nem elég hozzá a géped!!Iskolába állandóan tõlem kunyerál Serialt,ami nincs... 😄😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sland
Sok oka lehet

Sland
Ha bejártál minden autókereskedést!

Mikor meglátogattad az összes autószalont.

Hi.Az miért lehet, hogy mikor elindítom a gamet elindul majd azonnal kilép?
examinee
Szerintetek jobban meg lesz csinálva a teljes???
Mármint szval sztem a graf nem olyan odabaszós, viszont a gépek nem birják. Szval optimalizálják majd?

Meg sztem az online se valami jol van megoldva.

CoD23
mikor lehet motort venni ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

uHs Gerzson
youtube.com>>>>test drive unlimited camaro

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Maxtreme
Még1x megkérdezem, hátha 😊
A game hol tárolja (milyen fájlba) a grafikai beállításokat? Kicsit bele szeretnék nyúlkálni.

Másrészt meg nálam vmiért tök süsü a cucc 😊
Elõször maxon AA és HDR nélkül, 4xaf és 1024 mellett 25-30fps-el ment. Most ha elindítom, konstans 12-13fps mindenhol (ott is halo eddig 30 volt). Ráadásul rengetegszer van oylan hogy indítás után villognak a textúrák.

Mindenesetre ha sikerál ezt a rakat hibát kijavítani, ez 1 baromi jó kis game lesz 😊
Hibáitól eltekintve curva faxa 😊

Pucher
camaros videót vki linkejjen légyszi

GLORY GLORY MAN UNITED

uHs Gerzson
Már ki is nyomtattam, thx <#eljen>

hykao
Viszont a minimum gépigényt nyugodtan ki lehetne venni a FAQ-ból, mert az nagy baromság.

@Balumann: elõfordulhat, hogy elfutna rajta, meg kell próbálni. Bár állítólag nagyon procifüggõ a játék, de ki tudja. Van akinek gyorsan fut és van akinek akad kb. ugyanolyan konfigon...a fene se tudja...
Mondjuk sok jóra ne számíts.
Balumann
Hello all!
Az lenne a kérdésem, hogy elindulna-e az én gépemen a játék, és van-e értelme, elfutna-e minimumon a játék nem túlságosan akadva, tehát van értelme kipróbálnom?
Olvastam a FAQ-t, az szerint azthiszem mennie kell. Azt is olvastam, hogy nem fogja tudni senki, hogy hogy fog futni a játék, de azért mielõtt kipróbálnám, azért érdekelne hogy van-e értelme! (de tudom hogy hülye kérdés, és idegesítõ)

gduck
Leky talált egy jó térképet, be lehetne rakni a FAQ-ba is!

Térkép letöltése

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gizmoplayer
killer123
Hát megynyilt a topik?

Amugy mi az off topik linkje????

Jó konfig.

ez se jobb 😄

Egy transzvesztita is van benne ? 😄
killer123
Lehet hogy még sehol sem tartanak a fejlesztéssel és csak az alpha verziot nyüstöltétek hehehe.

Jó konfig.

Elõre is sorry az offért, de már nem bírom szó nélkül hagyni. Undorító és szánalmas, ami itt megy, tényleg ennyi önfegyelem nincs bennetek?? Mi a faxért kell ennyi baromságot/spekulációt beírni. Miért kell ezt a topicot is az Nfs topikok szintjére süllyeszteni? :S Az utóbbi pár száz hozzászólásban semmi értelmes, a játékról szóló dolgot nem látni. Ha tudunk szerezni kulcsot, akkor örülünk, ha nem, akkor így jártunk, de nem kell tömeghisztériát rendezni. FP meg lehet arra játszik, hogy Európában legyen éjszaka és mi ne kapjunk kulcsot... Ezt csak nagyon zárójelesen jegyzem meg, mert ez is pontosan olyan spam, mint amit az itteni ovisok mûvelnek. De én még ezt is elképzelhetõnek tartom.

már 2005. közepén megjõtt az elsõ reklám videó 😊

ez már egy nagy geciség az Ataritól mert már márciustól reklámozzák a TDUt hol szeptemberre hol novemberre decemberre januarra most meg februárra írták ki az egész TDU úgy késik ahogy az open beta de ez 100% reklámfogás jobban beingereljék az embert

Hát ezt ugatom, hogy délelõtti stuffokat ad be most az FP, és most már este van, akkor mikor lesz fent a TDU ? mert hogy nem most este, azt meghiszem..