Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Azt mondta az "imént" valaki ,hogy ha megnézem az összes autós boltot akkor utána tudok venni motort.Nah és én megnéztem a közelben az összeset ,de semmi!!Vagy minddet meg kell nézni a szigeten??
Segítsetek lécci!!
Elõre is kössz.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gamespy vagy esetleg más program,tehát A-z ig gyorstalpaló
Szerintem sokan nem tudják
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p
TDU: dzsiii
nem tetszik, csinálj másikat
nemtom mér csak megkérdeztem😄
\"If in doubt, flat out!\"
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Remélem hogy ez a térkép járni fog a PC-s verzóhoz is... Jól jönne, mint anno a GTA San Andreasnál.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mármint szval sztem a graf nem olyan odabaszós, viszont a gépek nem birják. Szval optimalizálják majd?
Meg sztem az online se valami jol van megoldva.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A game hol tárolja (milyen fájlba) a grafikai beállításokat? Kicsit bele szeretnék nyúlkálni.
Másrészt meg nálam vmiért tök süsü a cucc 😊
Elõször maxon AA és HDR nélkül, 4xaf és 1024 mellett 25-30fps-el ment. Most ha elindítom, konstans 12-13fps mindenhol (ott is halo eddig 30 volt). Ráadásul rengetegszer van oylan hogy indítás után villognak a textúrák.
Mindenesetre ha sikerál ezt a rakat hibát kijavítani, ez 1 baromi jó kis game lesz 😊
Hibáitól eltekintve curva faxa 😊
@Balumann: elõfordulhat, hogy elfutna rajta, meg kell próbálni. Bár állítólag nagyon procifüggõ a játék, de ki tudja. Van akinek gyorsan fut és van akinek akad kb. ugyanolyan konfigon...a fene se tudja...
Mondjuk sok jóra ne számíts.
Az lenne a kérdésem, hogy elindulna-e az én gépemen a játék, és van-e értelme, elfutna-e minimumon a játék nem túlságosan akadva, tehát van értelme kipróbálnom?
Olvastam a FAQ-t, az szerint azthiszem mennie kell. Azt is olvastam, hogy nem fogja tudni senki, hogy hogy fog futni a játék, de azért mielõtt kipróbálnám, azért érdekelne hogy van-e értelme! (de tudom hogy hülye kérdés, és idegesítõ)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Jó konfig.