Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Az összeset (pármilliószor le volt már írva).

Legegyszerûbb meg: térkép->filter->szalonok. Egy-két óra alatt megvan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eisenhower
elárulod hogyan csinálod? 😄 nekem is 7950gt van ledatek-es 2 giga ram 3000+ proci.... milyen driver van fent? stb. thnx 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Bucser
a válasz egyszerû. Az összeset.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Attila8805
nA nekem van egy olyan kérdésem hogy meilyk szalonokat kell megnézni hogy lehessen motorom és hogy a legegyszerûbb megtalálni ezeket mert nekem elég nehéz a térképen ami be volt linkelve tájékozódni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sland
Imádom ezt a játékot <#szeret><#szeret>

1280x1024 4xAA 8xAF NO HDR 30-70FPS

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Eisenhower
khm pár hsz-el irtam hogy szinte ugyanez volt nekem is elõbb ferrari volánja mögül mercibe.... szerintem volt valami szervermahinálás. szoval no problem ^^

azt akarom megtudni hogy bugreportba hogy lehet a legegyszerûbben leírni azt a hibát hogy néha random idõközönként elmegy ahang, azaza nem elmegy csak baromira lehalkul. Nyomok neki egy alt+tab kombót majd vissza ajátékba és szétesett textúra fogad, még nyomok neki vagy 2 kombót és már jó. Ezt nem tudom megfogalmazni angolul, alapfokuval nehézkes.
Aki gyakorlott bugreportos tud segíteni?

Battlelog: kvantahun

Eisenhower
kifeküdt a kliens de hál isten ujraindítottam és megvan a ferrarim ^.^

Hmuda
És jelentetted a bugsubmitban?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nah azért az sem semmi érted, hogy elmosódik a térkép a texturák összekavarodnak (ati radeon x800TD) és hirtelen a tengert látom de azt is ilyen rossz grafón, aztán hirtelen berak egy moci volánja mögé... váratm picit, aztán teleportáltam és visszarakott a kocsimba... van mit javítani memberek

Istencsászár
Nincs százalék, és nincs motor. A motor csak azután elérhetõ ha minden autó szalont megtalálsz a térképen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gduck
Véletlenül nem a Gef7 szériából való a kártyád?
Mert ezeket a hibákat Én nem tapasztaltam a mai naping, amikor is Gef7-es karit raktam a gépembe 😞 Vagy az NVIDIA-nak vagy a ATARInak lesz dolga búven 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Eisenhower
re. miaz ujabban már kocsilopás is van? elõbb volt egy akadás majd összevissza textúrák (ferrarival mentem) következõ pillanatban meg egy merci volánjánál ültem... hát mi a fasz van itt? 😄 volt valakinek hasonló esete? ezt is jelezni kéne :S

hykao
Elhiszem, de senkit nem érdekel éppen milyen kocsid van. ...és a béta tesztelésnek nem is errõl kéne szólnia...
ha rám céloztál, nekem ez open beta-s kocsim. 😊

hykao
Nem, a fórum azért van, hogy írjunk oda, ha van kérdésünk vagy olyan észrevételünk, megjegyzésünk, közölni valónk, ami mások számára is fontos lehet. Ez nem cset, hogy fossátok az ezernyi fölös hozzászólást. 10 perc múlva megint beírod majd, hogy most éppen milyen verdáid vannak a garázsban és dobsz róluk egy fényképet is??? Ráadásul a régi bétából... Na ne má'...
Videe
Én leszedtem az ace mega codec packot és ujraindítottam és úgy jó volt.
Ha megint csinálja próbáld meg az alt+tab-ot!Nekem az segít!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Peck
a fórum azért van hogy írjunk bele,ez nem off volt,hanem a játékhoz tartozik,xal sztem beleszólásod 0.... sry....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

hykao
1.24MC ha jól emlékszem...de abból sem kell naponta új garázskép kicsit más összeállítással és más színekkel... 😊
hány % van benne motor???

hykao
Remélem amikor mindenki eléri a 30 autóért járó x pontot, majd mindenki beírja milyen autói vannak...
Peck
Miért az Openbeta,nem 3.65? vagy már az újjabb verzió?

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

hykao
Nem azért nyílt ám meg a topik, hogy a baromság folytatódjon.
Minek ide kép a korábbi zárt bétából, meg "közérdekû bejelentés" az A osztályos SLR-rõl???
Peck
azóta változott a sorrend....

Maserati megmaradt,Nissan 350Z is, Wolkswagent leváltottam egy cuki 340es Ferrarira,a Kawasakit egy Agustára,vettem egy Lotus Espirit V8-at (álom verda eskü),Végül vettem egy Nobleét vagy mit,valamint vettem egy Narancs Gallaradot,és egy Fehér Jaguar XKR-t 😊

van Mercedes McLaren-em. A osztályú verda... <#vigyor1><#beka3>

tsarffi
pls answer!!!4

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Peck

Sland
nah, csak felraktam az Open BETAT, de csakazért mivel csúszik a TDU megjelense...

+Nincs ott az az idegesítõ BETA 3.65 jelzés a bal sarokban 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

itt egyértelmü a videokártya a fö hibás ha lecseréled legalább egy 6600osra ako szerintem már menni fog jol
Casillas
ok, nálam meg amd 3000+, 1 giga ddr, fx5700 256 mb és 800×600 lowon játszhatatlan 😞

(nem irattam ki, de szemre kb 3 fps <#szomoru1>)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tsarffi
Csé mindenki! Lnne egy kérdésem. A kód ami kell a játékhoz az az,ami mejelenik, ha kitöltöm az adataimat és beírom abba zöl szarba a számokat, és kiad. Ha olyanom van akkor már csak le kell tölteni?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

czky
Srácok! Van arra valami lehetõség, hogy a korábbi bétából származó mentésem mûködjön ebben az Open Bétában? Semmi kedvem elõrõl kezdeni!<#szomoru1><#sir>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Attila8805
Szerintem a minimum biztos<#vigyor><#vigyor>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szerintetek kb mire viszem ezzel a konfiggal:gainward 7600gt 256mb
2*256mb ram + 1gb kingston ram azaz öszesen 1536mb ram
és 2600 celeron proci
na a proci jo szar de szerintetek menyire viszi?
nem kell pontos érték elég a kb
Lui76
Problémám eltûnt !!!!
Beléptem és jó lett minden.

Hogyan kell online-ra kapcsolni?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Attila8805
Gyengébb géppel rendelkezõknek hogy mégis mire számítsanak.
Az én gépem:Amd sempron 2800+, 1gb 400mhz ddr,Ati Radeon 9600pro 256MB
És 800*600 High graf de minden kikapcsolva egyáltalán nem szaggat.

TothLaci
A multiplayerre meg nem találok szavakat, olyan jóra sikeredet. Bár (még)nem sokat multiztam életemben autósjátékkal(nem volt rá esélyem 😄), de le a kalappal. Szerencsére találkoztam magyarokkal is, és néhány gyerekkel összemértük a kocsink erejét versenyen kívül 😄
😄
Casillas
biztos vannak olyanok, akik nem járnak a másik topikba, de hátha innen tudtok segíteni:

feltettem, legelején profilnál a gamespyos/fileplanetes felhasználónevemet írom nicknamenek ugyanazzal az e-mailcímmel és jelszóval, erre kiírja, hogy invalid...

megoldásra valami ötlet? 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Balumann
nekem ha elfut minimumon viszonylag játszhatóan akkor az már nekem teljesen jó 😊

Hmuda
Ha azt írták, hogy az ÖSSZESET akkor egyértelmû, hogy nem arra gondolt az illetõ, hogy a közelben az összeset hanem a szigeten az összeset. <#idiota>

Sland
nekem

maffioso
nem akarok vészjoslo lenni de baluman elég gyenge a géped ne tulsok jot várj

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
kinek fut stabilan 60fps felett?

\"If in doubt, flat out!\"

Balumann
ha sikerül letöltenem, akkor majd mondom mi az eredmény nálam, nekem is ilyen kártyám van.

atomboy
Hat nem is tudom. Nekem 9600XT-m van, igaz, minden low-ra van allitva, de semmi problema. Talan az XT nagyot dob ebben...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

pff , nekem is ien kártyám van :S

Tomo15
Kérlek értsed meg, hogy túl gyenge az a kártya ehez a játékhoz! Egyedüli megoldás az a csere.
Lui76
Ja félreérthetõ a 93.71-re váltás után van már kép de alacsony fps kocka füst stb

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ati Radeon 9600 256MB kártyám van de nagyon fosik vele a TDU tudtok valami grafikai tuningot írjatok privát mailt kossz

Lui76
Ma ért le a TDU.
Van egy kis gondom .
Elõször nem láttam az autót csak fekete kép..meg térkép kb.
93.71-es driver van minden a képen de el el tûnnek részei a képnek .
Megoldás ?