Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És nem találom azt a rohadt British tunert, pedig már körbejártam a környéket ott, ahol a térképek mutatják a helyét:S

hykao
Akkor importáld a regedittel ezt a .reg fájlt: KATT
És máris olyan frekvenciát állítasz be magadnak driverbõl, amilyet csak akarsz. (a TDU-ban ezután is 60-at fog mutatni, de az lényegtelen, nem annyi lesz...)

(ezen kívül egyéb lehetõségek is megjelennek a driverben majd, pl. oc lehetõség, stb...)
Hát igen, bár azert megjegyzem NAGY zárojelben h NFS Fan vagyok... de ez nem az a jatek, belátom és nem is akarom mert ez a gém nem arrol szol, igy szupi ahogy van. 😊

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Hmuda
Végülis van többfajta felni, mert ha a boltban felajánlják akkor minden további nélkül lehet azt választani (egy kis extra pénz fejében).

Plusz végeredményben a csíkokat is át lehet szinezni a luxus-fényezõnél, ezzel sincs gond (plusz a legtöbb ilyen kocsinál van olyan lehetõség, hogy nem kérünk rá csíkot, de nem mindenhol).

Amúgy igen, a tribal-sárkányos-anyámkínja csicsa marajon meg az underground és klónjainak a reszortja, ebben egyetértünk. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
"...a kráter bejáratánál..."

Hát erre mindent el lehet mondani csak azt nem hogy nehéz megtalálni.

Plusz arra kell figyelni, hogy a kráter déli oldalán kívül van egy G-s verseny, ami piszok könnyû (egy Stingray-el símán megnyertem), de meg kell nyerni ahhoz, hogy a luxus-fényezõ megnyíljon.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nem értek egyet veled... szerintem attol mert a gyári matricazas helyett lehet masikat választani (nem sárkányokra meg tribal matricákra gondolok) vagy neadj isten lehetne szélesebb profilu felniket választani a gyáriakon kivul, még nem jelenti az h FUJ már lealacsonyodtunk az NFS szintjére...
Ja, lehet metálfényezéses eggszinu verdád 😄 hatalmas kulonbség ám 😄

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

killer123
Képet pls. a helyröl is meg a bolt belsejéröl is. Bocs csak nincs sok idöm játszani és nem akarok kinlodni a megtalálásával.

Jó konfig.

Hmuda
Szerencsére nem alacsonyodik ilyen pimpolós szintû matricázós agyrémmé mint az utolsó pár NFS. Amúgy ajánlom figyelmedbe a kráter bejáratánál lévõ paint-üzletet. Egy fél fokkal több van a játékban mint "veszem a kocsit akkor kiválasztom a színt azt csöcs". <#idiota>

Szerintem direkt az lebegett a készítõk szeme elõtt, hogy minél jobban elhatárolódjanak az új trenditõl és a jó öreg gyári kocsikkal lehessen csak menni, gyári tuninggal (a Saleenes Mustangot leszámítva, de legalábbis nekem ez jött le az egészbõl, hogy mennyire kerülik a fölös csicsázást).

Oké, én sem NFS-filingre gondoltam, hogy szetmatricázni vagy stb, de azert annyi jo volna hogyha mondjuk a muscle car-okon lehetne többféle csikozást választani, vagy felnit lehetne cserelni, sztem ettol még nem lenne elrontva a játék.

killer123
Hát annak sok értelme nincs is. Amikor veszem a kocsit akkor kiválasztom a színt azt csöcs.

Jó konfig.

Hmuda
Hála Istennek csak szineket lehet változtatni.

Hmuda
Amikor veszed, máshol sehol. Ha a program nem ajánl fel más felniket az alapot kivéve akkor nem lehet.

killer123
A festés alatt mit értesz?? Lehet mindenféle grafikát is ráfesteni a kocsira vagy csak egy szinre?

Jó konfig.

Hmuda
Pontosan. Minden fizetett próbálkozás után növekszik a nyeremény is. És ha letelt az idõ akkor a végsõ nyeremény 10%-a a tiéd.

Ezért érdemes sokkal alacsonyabb értékkel kezdeni és jó hosszúra állítani a lejáratot, mert akkor sokan kipróbálják, és egyre nagyobb lesz a nyeremény, ami egyre több embert vonz.

Az én szimpla 10.000-es végösszegû, 1000-es beugrós versenyemet egyetlen nap alatt 200-an próbálták ki (túl akartam esni ezen az achievementen). Nem egy nagy durranás, de a profitot meghozta.

Viszont még mindig nemtom hol lehet felniket cserelni... teljesitmeny tuningot és festést már találtam. Elvileg lehet felniket is cserelni, vagy itt azert nem lehet mert BETA?

killer123
Ja. Egy aki mindent visz 😊

Jó konfig.

Attila8805
Tehát akkor az én pénzem meg még amit összedobnak a beugróból?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hmuda
1: csak akkor jelenik meg ha megtaláltad.
2: csak akkor mehetsz be ha épp olyan kocsiban vagy amit lehet ott tuningolni.

Jó felfedezést.

Hmuda
Szerinted mibõl finanszírozzák a díjat ha nem annak a pénzébõl aki létrehozta a feladatot? Ha nem így lenne akkor elég pofátlan money-exploitot lehetne csinálni pillanatok alatt.

killer123
Mivel nem full grafon van.

Jó konfig.

Hogy nyílnak meg a tuning boltok? Mert eddig 2x kezdtem el a játékot, mind2x csak a japán tuningos nyitotta meg kapuit, de nem inkább egy angol kéne a jaguar miatt:S

A többi tuning boltot nem jelöli a térképen, és ha véletlenül megtalálom, akkor meg le vannak lockolva:S

Attila8805
De be lehet állítani a rewardot és azt a saját pénzembõl veszi el akkor most ez hogy van?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Csacsi
Ez a game ilyen ronda Pc-n? Xboxoon sokkal szebben néz ki.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Attila8805
El kell érni asszem a pro szintet.
Ha elérted akkor a pause menüben(p gomb)lesz egy olyan menüpont hogy editor ott csinálsz egy versenyt,elmented ,aztán elmész egy diner-be vagy mibe és ott megosztod.

Pl a Fraps nevû progival 😊

Casseus
hogy lehet challenge-et csinálni?

ha te azt tudnád...^^

Hogy lehet kiiratni az FPS-t?
Casseus
nem mert leszállítás után eltünik a térképrõl😞

ha te azt tudnád...^^

Egyaltalan lehet felnit cserelni a jatekban? Én ugytudtam h lehet.

Attila8805
HI al csináltam egy chalenget az étteremben Mission Honolulu HUN a neve
1000 a beugró 180000 a nyeremény.

Srácok, Jaguar E-type-om van (mellesleg imdom 😊, tudja valaki h felnit lehet-e cserelni rajta? és ha igen akkor hol?

marha jó, ha a profil szerkesztésnél nem írom be a gamespy id-t akkor utólag nem is lehet?!<#confused><#fejvakaras>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

köszi, sikerült

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Nekem 6800GSem van, 1024x768 4xAA Medium, 20-25 FPS. Ez van 😊 Tényleg gyenge lenne már a 6800am? (Gyári OC verzio:450/1200).

Nightwish006
Játszik valaki 7300GT - 6600 os VGA val? Ha igen pls tapasztalatokat!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Akiknél széthullik a game néhe (texture hiba, kevés fps hasonloak) hdr állítgatása közben meg ienek, megoldás ----> ALT+TAB!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Videe
hazamész, info, achievments

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Synit HUN
Hello! A leveleket amikkel vezetés közben traktál a játék hol lehet elolvasni? Kell egyáltalán?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nightwish006
Nem tudsz valami olyan térképet a NET en, amin az összes kocsi leszállítós küldi felvan tüntetve?
Nagyon örülnék neki!

Nightwish006
www.gamespyid.com

regelsz, tdui ban csinálsz új profilet bepipálod a gamepsy id faszt, beirod a gamespy accod e-mail címét + pw -t és kész.
De kiirja a game és, csak olvasni kénbe tudni...

üdv!
valaki nem akarja elmagyarázni hogy kell online nyomni? nem vágom, sztem nem csak én vagyok így.

Köszi

megnézegettem a gammát én is hát a beta, az beta,
menet közben próbáltam állítania az AA-t erre szétesett a kép, és semmi nem segített csak a reinstall. Az irányítás egy kicsit furcsa, lehet, hogy mondjuk az nfs és a tdu közül ez a realiszikusabb .)
nálam olyan 28-30 fps a min. akkoro is ha gumit füstölök 😄
(3200+@4100+, 1G 667@840 7600GT alapon --> 1280*1024, 2XAA, High, szóval játszható, csak ne fognék anniy padkát...

Casseus

ha te azt tudnád...^^

maffioso
mért van hogy neten nagyon szaggat offline megnem?

püben válaszoljatok légyszi

\"If in doubt, flat out!\"

gduck
Ha megnyomod az "F" betût és a Friends-nél kiválasztasz vkit, ott van egy "Lock" opció... Elméletileg akkor nem veszítheted el a kiválasztott játékost 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shodan
Nálam már 7Gb-nál jár a játék mérete, fog ez még tovább növekedni? (mikor feltettem még nem volt ennyi)

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Videe
Hali! Basszus a tdu kiírta hogy a jogosultságom 3 nap múlva lejár!!!
Ez most mi? Nektek is volt ilyen? Megoldás?

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

kedvencem :

Eisenhower
leadtek 7950GT

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

I.C.ram
Lehet ez is összefüggésben van a hangrecsegéssel. Lehet annyira inkompatibilis a játék bizonyos hangkártyákkal (integráltakkal), hogy ennyit lassít rajta.