Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felmentem megnézni netes kínálatot és ott láttam 155.000-ért, gyorsan lecsapatm rá mert a többi 8c az 1.000.000+-nál kezdõdött! <#wow1>#wow1>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Az összes concepció autó nyeremény valahol.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
*Posse*T.W.D*
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
*Posse*T.W.D*
Ha már nem lehet online nyomni, akkor én letörlöm, nem akarom lelõni a poénokat, addig is inkább csak furikázok... Most van egy Ferrari 430 Spyder-em, annál jobb nem kell.
Jah, meg a kölcsönkormányom is ótvar szar, rángat jobbra-balra,meg a pedálok is elég érzéketlenek, úgyhogy nem szenvedek vele...
A béta teszt lényege nem az, hogy minél tovább lehessen ingyen élvezkedni ezzel a szarral...
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Városban leesik az fpsem az tény, de nem nagyon megyek városba, általában autópályán vagy a sivatagban küldöm😊 Meg mondjuk ha sok ember ellen megy a verseny (8) akkor amíg együttvan a mezõny akkor akad. De ezen nem csodálkozom, gyenge már a gépem ezekhez a mai gémekhez😊
A biztonság kedvéért, 3.ától csak net lekapcsolása után indítpom😊
*Posse*T.W.D*
viszont lagot még nem tapasztaltam, mondjuk ez sztem a netkapcsolattól van(8mbit/512😄)
A lényeg, addig tessék szorgosan tesztelgetni, fõleg az online részeket, és írni szorgalmasan a bugriportokat, mert ugye ez lenne a lényege az egésznek...
Csodára mondjuk nem is számítottam, gondoltam, hogy a városi fõ akadozós rész nem lesz gyorsabb két fûszál kikapcsolásával...illetve ez ugye csak akkor segíthet, ha a videokártya gyengeségei miatt akadna a játék...
Igaz, hogy nincs fû, de majd azt képzelem, hogy mindenhol levágták a füvet;D
A Lag, a Swap, meg a szaggatás teljesen más!!!!!!!!
Lag = Interetes játék tud laggolni, ha pl játék közben töltesz valamit, vagy a szerver szar stb, gondolom nem kell bemutatni
Swap = Ha új pályaelem vagy bármi más fontos dolog töltõdik be, vagy aktiválódik és hasonló dolgok
Szaggatás = Akkor szaggat egy játék ha kevés hozzá a géped, túl magasra van állítva a grafikai részletesség stb. ÉS NEM LAG!!!!!!!4
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Jó konfig.
Jó konfig.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun