Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt már van fizika (amin majd lehet csiszolni persze) NFS-be semmi. Nem vonza az út a kocsit mint NFS-be. Hatalmas bejárható terület, viszonylag inteligens forgalom (tisztelet a kívételnek) grafikára egyértelmûen TDU a nyerõ. Szerintem az autók hangjában is jobb, viszont a fékhangon lenne mit javítani szerintem.
A probléma amugy csak annyi hogy ez a játék tökre nem hasonlitgatható az nfs-el.
Jó konfig.
1 000 000 $-os futamon sikerült már valakinek elsõnek lennie? 2x indultam, elõször 63, másodszor 64 perc. F1 mclaren-el.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
De nekem tetszik, mar az is csoda hogy ilyen "jo" lett! Manapsag minden ilyet az alap arkadra sulyesztenek (NFS es hulladekai). Extra pozitiv, hogy hasznalja a kormanyt, a 3 pedalt, a rendes valtot, lehet teljes manualba nyomni, lefullad az auto, es sokszor nem esz nelkul kell szaguldozni.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
sztem pont az irányitás lett tökfasza
ilyen stilusut egyik játékban sem láttam még
asszem
\"If in doubt, flat out!\"
valami még mindíg hiányzik ezekbõl a játékokból....<#conf>#conf>
(tényleg néztétek, hogy a mapon fullra kizoomolva bejön a földgolyó LOL!)
nemtudom olyan mint az nfs-ek, küldetései, csak ott csak tuningolhatsz, itt meg vehetsz ruhát meg motort is....<#duhos2>#duhos2>
az nfs be is volt egy rakat küldetés, semmi újdonság, van 3-4 féle küldi és abból kilóra meg kurvasok, azt nesze vidd végig.
tudom, hogy divat szidni a gémet, de sztem az irányítást b@szták el egyedül, lehet, hogy pont az hiányzik belõle, ezt én nem fogom tudni megszokni...
viszont van legalább egy kis alap, hogy a GTA új részének hogyan kell kinéznie, komolyan néha kiszálltam volna a kocsiból,
szumma:
megvárjuk a véglegest, bár csodát nem fognak tenni... nem rosz, de nem is jobb mint az nfs, csak más
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Megtaláltam a hírt a hivatalos fórumon, hivatalos személytõl. Hát én egyszerûen nem értem, mit reméltek ettõl az 1 héttõl. Vagy csak a szervereiket akarták kipróbálni csúcsrajáratva?
Ötlet?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Itt van-volt az openbeta kliens. De ha nincs még kulcsod hozzá, már nem is lesz, és akkor nem játszhatsz.
(OFF: Gyere GTL-ezni pénteken meg szombaton este!!! 😊 )
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Mert ha összvissz 1 kemény hétig tart ez a nagy jóindulattal is csak alfa-tesztnek nevezhetõ esemény, akkor inkább nem szivatom magam vele.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ablak a W-gomb 1x nyomod lemegy még1x nyomod felmegy.
Jó konfig.
Bemész az Options menübe, ott a Controls, és megkeresed! Hidd el meg fogod találni!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2, Pár oldallal arébb találsz egy képet hogy hol van a magyar klüb.
Odaautozol és wait-ingelsz egy magyarra, majd ha ott van rányomsz az f-betüre. Majd a numpadon nyomod az irányokat amerre kell. És majd ö felvesz a kluba ha akar.
3, Szerinted??? Miért érné meg nekik???
Jó konfig.
2.Nemtudom
3.Nemtudom
NE TÜRELMETLENKEDJ! NEM ÉRTED VAN A FÓRUM!<#mf1>#mf1>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az ellen lehet tenni valamit hogy ne faggyon meg minden 3. percben?
Nem tudok befejezni 1 versenyt, sõt még odáig sem jutok el mert megfagy és kivág deskre.
Erre van orvosság?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
próbálom valahogy rendesen beállítani az érzékenységet, de 80-al beveszek egy derékszögû kanyart, átcsúszok a másik sávba, és "beragad" a kerék/kormány, olyan mintha túl lenne kormányozva, ötlet?
Lenne egy pár kérdésem!
1.Hogyan tudom beállitani a kormányom hogy jól mûködjön vagyis ne legyen nagy holtjátéka? Azokon a csúszkákon a beállitásokba mit lehet beállitani?
2.Felvennétek majd a magyar klubba ha igen akkor mit kell hogy keressek?
3.Az offline fog mûködni akkor ha kijön a teljes verzió?
Elõre is köszi!!!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"