Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha elkezdtem offline egy profilt, azzal tudok még online-ba menni valahogy?
bazza
Egyébként most akkor mikorra is várható a full?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

osztom <#buck>
Egyértelmûen ég és föld a két játék. NFS a közelébe se ér a TDU-nak.
Itt már van fizika (amin majd lehet csiszolni persze) NFS-be semmi. Nem vonza az út a kocsit mint NFS-be. Hatalmas bejárható terület, viszonylag inteligens forgalom (tisztelet a kívételnek) grafikára egyértelmûen TDU a nyerõ. Szerintem az autók hangjában is jobb, viszont a fékhangon lenne mit javítani szerintem.
killer123
Szerintem meg a tdu ugy leveri a fos nfs-t hogy csak pisloghat a sok nfs buzerátor.

A probléma amugy csak annyi hogy ez a játék tökre nem hasonlitgatható az nfs-el.

Jó konfig.

Hi!

1 000 000 $-os futamon sikerült már valakinek elsõnek lennie? 2x indultam, elõször 63, másodszor 64 perc. F1 mclaren-el.
kuci06
nekem is jobban tetszik, mint az nfs , talán egyedül a hangok tekintetében rosszabb a tdu 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Alexease
Az iranyitas meg mindig kicsit arkados, azon lehetne meg faragni😉 A kormany/FFB beallitasokat is meg csinalhatnak normalisabbra.

De nekem tetszik, mar az is csoda hogy ilyen "jo" lett! Manapsag minden ilyet az alap arkadra sulyesztenek (NFS es hulladekai). Extra pozitiv, hogy hasznalja a kormanyt, a 3 pedalt, a rendes valtot, lehet teljes manualba nyomni, lefullad az auto, es sokszor nem esz nelkul kell szaguldozni.
SZilaJMaGGoT
Én a képek, videók, infók alapján sokkal jobbnak tartom nfs-nél, és a fizikáról is azt mondják akik kipróbálták, hogy jobb mint az nfs... A "küldetésekre" nemtom mit mondjak... Nemtom ilyen téren milyen fordulatot lehetne vinni egy autós játékba...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

húú gyerekek a TVR Sagaris 3 as szintü tuningal nagyon megy....<#vigyor3>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Lehet visszafáradni az nfs topikokba lol!!!

atomboy
Sztem is jo az iranyitas, csak egy bajom van, amikor allo helyzetben szeretnek masik iranyba fordulni. Olyankor mindig megpordulok. Igyekszem finoman kanyarodni, de neha elamulok a latvanytol.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

maffioso
nem tom te mégis hogy érted
sztem pont az irányitás lett tökfasza
ilyen stilusut egyik játékban sem láttam még
asszem

\"If in doubt, flat out!\"

hát eddig tartott a varázsa, meg a világûrig zoomolható map újdonsága
valami még mindíg hiányzik ezekbõl a játékokból....<#conf>
(tényleg néztétek, hogy a mapon fullra kizoomolva bejön a földgolyó LOL!)

nemtudom olyan mint az nfs-ek, küldetései, csak ott csak tuningolhatsz, itt meg vehetsz ruhát meg motort is....<#duhos2>
az nfs be is volt egy rakat küldetés, semmi újdonság, van 3-4 féle küldi és abból kilóra meg kurvasok, azt nesze vidd végig.

tudom, hogy divat szidni a gémet, de sztem az irányítást b@szták el egyedül, lehet, hogy pont az hiányzik belõle, ezt én nem fogom tudni megszokni...

viszont van legalább egy kis alap, hogy a GTA új részének hogyan kell kinéznie, komolyan néha kiszálltam volna a kocsiból,

szumma:
megvárjuk a véglegest, bár csodát nem fognak tenni... nem rosz, de nem is jobb mint az nfs, csak más

Ne már nekem csak holnap délutánra jön le akkor lesz kemény 4 napom?Vagy offlineba továbbra is lehet majd nyomatni?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Jah...fõleg, hogy nem is azért van, hogy végigjátszd, hanem azért, hogy TESZTELD, és JELENTSD, ha valami hibát észlelsz...

FEB 4?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?! bazzeg itt a maxot tuti nem lehet elérni (max nagyon nadzs kockák)

SuperCharger
FEB 4 VÉGE!
Megtaláltam a hírt a hivatalos fórumon, hivatalos személytõl. Hát én egyszerûen nem értem, mit reméltek ettõl az 1 héttõl. Vagy csak a szervereiket akarták kipróbálni csúcsrajáratva?

FX.ini részének elso három bejegyzését (NBELT...) állítsuk 1-esre.

atomboy
Nem eri meg leszedni. Meg kell venni, amikor kiadjak.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

derley
csocs p! jo ez a jatek vagy rakat szar?megeri leszedni?elore is kossz az infot!

nállam is ien :S

Csiaki
Létszi valaki segítsen nekem!Újabb dolgot fedeztem fel, 640*480 és low-on is úgyan úgy szaggat a játék mint a jobb felbontáson.
Ötlet?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Gyocsika
Köszi a válaszokat!

SuperCharger
Ja bocs, értem már mit mondasz.
s.charger <- <#lama> Írtam egy privit.

SuperCharger
http://www.fileplanet.com/171258/download/Test-Drive-Unlimited-Client
Itt van-volt az openbeta kliens. De ha nincs még kulcsod hozzá, már nem is lesz, és akkor nem játszhatsz.
(OFF: Gyere GTL-ezni pénteken meg szombaton este!!! 😊 )

Bocsi hogy balfax vagyok de fájnévhez ez van irva: Open De ott van hogy Closed tehát ilyenkor most melyik?Lonk

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

SuperCharger
Hol olvastátok, hogy feb. 4-én vége? Ez mennyire hivatalos?
Mert ha összvissz 1 kemény hétig tart ez a nagy jóindulattal is csak alfa-tesztnek nevezhetõ esemény, akkor inkább nem szivatom magam vele.

Forza Italia
ok kösz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

killer123
Világitás nincs csak villantás ENTER-el.

Ablak a W-gomb 1x nyomod lemegy még1x nyomod felmegy.

Jó konfig.

Sland
Könyörgök, hogy lehetnek egyesek ilyen Seggek?????

Bemész az Options menübe, ott a Controls, és megkeresed! Hidd el meg fogod találni!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Forza Italia
a villágítást mivel lehet felkapcsolni és az ablakot melyik gombal lehet lehúzni. Légyszi segítsetek mert egyik gombal se sikerül.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

killer123
1, A kormányod driver-ében kell babrálni a Death Zone beállitást.
2, Pár oldallal arébb találsz egy képet hogy hol van a magyar klüb.
Odaautozol és wait-ingelsz egy magyarra, majd ha ott van rányomsz az f-betüre. Majd a numpadon nyomod az irányokat amerre kell. És majd ö felvesz a kluba ha akar.

3, Szerinted??? Miért érné meg nekik???

Jó konfig.

1.Nemtudom
2.Nemtudom
3.Nemtudom
Sland
Majd válaszol rá valaki, vagy nem<#mf1>!

NE TÜRELMETLENKEDJ! NEM ÉRTED VAN A FÓRUM!<#mf1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Gyocsika
Valaki légyszi!!!

Csiaki
Urak!
Az ellen lehet tenni valamit hogy ne faggyon meg minden 3. percben?
Nem tudok befejezni 1 versenyt, sõt még odáig sem jutok el mert megfagy és kivág deskre.
Erre van orvosság?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

killer123
Én is kerestem hogy van e de nem találtam meg hogy hol lehet.

Jó konfig.

Forza Italia
az elöttem lévõ autók az utcán forduláskor mindig kiteszik azért kérdeztem

a options /controls/optiosns pontban lévõ steering és steering bar között mi a különbség?
próbálom valahogy rendesen beállítani az érzékenységet, de 80-al beveszek egy derékszögû kanyart, átcsúszok a másik sávba, és "beragad" a kerék/kormány, olyan mintha túl lenne kormányozva, ötlet?

killer123
Az szerintem nincs is.

Jó konfig.

Forza Italia
Srácok irányjelzõ melyik gombal mûködik? Vagy csak az úton lévõ autókon van.

buldozer99
jön valaki nyomulni?😊

Forca Barca

Forza Italia
hálás kössz

Gyocsika
Hali!
Lenne egy pár kérdésem!
1.Hogyan tudom beállitani a kormányom hogy jól mûködjön vagyis ne legyen nagy holtjátéka? Azokon a csúszkákon a beállitásokba mit lehet beállitani?
2.Felvennétek majd a magyar klubba ha igen akkor mit kell hogy keressek?
3.Az offline fog mûködni akkor ha kijön a teljes verzió?
Elõre is köszi!!!

gizmoplayer
legujabb winrar a rarlab.com oldalról

Forza Italia
Srácok, letöltöttem a fileplanetrõl a játékot és kitömörítésnél hi9bát ír ki. Mit csináljak?

killer123
Valaki nyomja Logitech momo-val???

Tapasztalat??

Jó konfig.

k8bal
mostmár mindegy! <#buck> nekem megérte, volt rá keret

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Tomo15
Kicsit el vannak szállva az árakkal😊 360on 50e körül lehet kapni.