Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem h ha kijön a teljes akkor már lesz normális szerver
\"If in doubt, flat out!\"
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot." A kérdésem az lenne, hogy a bétás mentéseimet elfogadja majd a végleges verzió? Az elsõ fizetõs bétával csinált mentéseimet az open béta nem fogadta el.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Tényleg három nap, és megáll a játék? Ne, hogy már :'(
Olvasom a híreket, és egyre nagyobb a valószínûsége. Ez szivatás mindenképpen :/
Ha mondjuk meghívnak vlmi klubba,azt akkor hol tudom megnézni,és elfogadni?Vagy az a friend list vagymi?😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
kéne egy kis segitség. minden autószalonba voltam és mégsem nyiltak meg a motorszalonok, még kell valamit csinálni?
Köszi!<#worship>#worship>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nekem nem jött fel ez a "3 nap múlva véged" üzenet, nem tudom mi lesz. Lehet, hogy valami fix dátumellenõrzést tettek az openbétába, és lehet majd visszaállítgatni a dátumot, hogy eliduljon.
Na mindegy, az online biztos megszûnik 4-én, offline meg nincs sok kedvem nyomni.
Azért ahhoz képest, hogy két hónapja megy a béta, tegnap feladtam egy bugot, és az 1317-as számot kapta... kicsit többre számítottam volna.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TDU: dzsiii
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
mA is A! 😄
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Ezt lassan két hónapja nyúzom (és küldöm a bugreportokat), de egyáltalán nem úntam meg...
Az egy nagyszerû játék!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Utánna Motorral szinte simán beértünk...
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Egyébként nagyon sok hiba van még a játékban. Nálam például ha a mentésemet akarom újra betölteni, lefagy, se kép se hang. Reset, megint lefagy. Újrahozok egy új profilt, visszaváltok a régire és elindul. Szal elég idegesítõ, h. csak minden 2. 3. reset után hozza be a mentésemet. Esetleg erre tudtok megoldást? exe hibával csak egyszer dobott le szal az elhanyagolható részemrõl <#buck>#buck>
Bocs, hogy így neked estem, csak mostanában telt be a pohár az elmúlt másfél hét alatt a kommentek miatt...
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Abit fatality aa8xe, p4 631 3ghz, 1024mb ddr2 667, sapphire x1950xt 256ddr3 , vinyo meg dvd meg a többi.
A bajom az hogy ezen a konfigon a városban néha 11fps meg 15fps.
A külterületeken meg 25-50fps.
Hát nekem ez nagyon siralmas.
Remélem a full jobb lessz. Amugy 1024*768 4xaa 16xaf HDR On
Jó konfig.