Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
offline nekem elég jól megy de online az ezer játékost vivõ szerveren már nagyon szaggat/laggol fps-t nem mértem nem tudom megmondani
remélem h ha kijön a teljes akkor már lesz normális szerver

\"If in doubt, flat out!\"

OK. kösz a segitséget!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

JohnnySmith
Több autó, játék mod stb.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BETA-val mentek? Mi van a teljesben, ami a BETA-ban nincs?

Én a rendszeridõmet febr. 10-re állítottam. A játék kiírja, hogy: "Sajnáljuk, de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot." A kérdésem az lenne, hogy a bétás mentéseimet elfogadja majd a végleges verzió? Az elsõ fizetõs bétával csinált mentéseimet az open béta nem fogadta el.
A játék megjelent már? A FAQban azt irja hogy február 13.-án jelenik meg, de akkor ti mivel és hogyan játszottok?

#7990 re valaki?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

examinee
Attol hogy majd az 50. ember is beirja hogy télleg 3 nap mire leáll a játék attol még le fog állni/vagy nem fog! Majd kiderül hogy offline mehet-e tovább vagy azsem! mindensetre kussmár😄 -> majd jön valami hir vagy kiderül 4.-én.

TothLaci
B*ssza meg!
Tényleg három nap, és megáll a játék? Ne, hogy már :'(
Olvasom a híreket, és egyre nagyobb a valószínûsége. Ez szivatás mindenképpen :/
Haribence
Akkor tényleg csak 3 nap és vége???? Az szar mert én most töltöm éppen és még csak 25%-nál tartok a letöltésben ,vagyis amikorra letöltõdik már nem is lehet vele játszani???

Truck Driver001
Gondolom már biztos elhangzott,de azért megkérdem!😄
Ha mondjuk meghívnak vlmi klubba,azt akkor hol tudom megnézni,és elfogadni?Vagy az a friend list vagymi?😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sziasztok!

kéne egy kis segitség. minden autószalonba voltam és mégsem nyiltak meg a motorszalonok, még kell valamit csinálni?

Köszi!<#worship>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

MaverickSXT
vki meg udna mondani hogy az online profilomat hogy tudom offlineba rakni?ugyanis a kedves szolgaltatom szorakozik a nettel es hat eleg idegesito 10x neki allni a 200 km es versenynek mert ha megszakad a net akkor elorol az egeszet meg akkor is ha epp 179 km mentem mar

Gabisan
ftp cimet kernem ,ahol lehet tesztelni es feltolteni elereseket!Koszi

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Ja igen ezt csinálta nekem is. Most már tudnak róla 😊

Na ma már nem indul a game. Így én lettem a 1367eske 😊

MaverickSXT
olyan kerdesem lenne ha onlineba van a profilom akkor azt at lehet rakni offlineba?mert igy az online profilom nem mukodik csak akkor ha neten vagyok

SuperCharger
A levélben van a link, amiben a kulcsot is kaptad.

Eisenhower
sajna nekem is kiírta a 3 napot. azért ezt a 3 napot kihasználom haverral és vadászunk a hibákra 😊 és közben jókat autókázunk. remélem mihamarabb megjelenik a full 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

killer123
Hova kell küldeni a Bug Reportot??

Jó konfig.

SuperCharger
A closed beta akkor kezdõdött. Akkor gondolom te abban benne voltál. És most akkor offline nyomod? Elindul simán a játék?

Nekem nem jött fel ez a "3 nap múlva véged" üzenet, nem tudom mi lesz. Lehet, hogy valami fix dátumellenõrzést tettek az openbétába, és lehet majd visszaállítgatni a dátumot, hogy eliduljon.
Na mindegy, az online biztos megszûnik 4-én, offline meg nincs sok kedvem nyomni.
Azért ahhoz képest, hogy két hónapja megy a béta, tegnap feladtam egy bugot, és az 1317-as számot kapta... kicsit többre számítottam volna.

Sland
Beta a hibák észlelésére és jelentésére van. Nem arra hogy végigtoljuk és huuu de játsszunk vele

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

most olvastam hogy 4-én bezár a beta teszt.remélem nem igaz!

TDU: dzsiii

3 napig meg hasznalod aztan letorlod..
Forza Italia
nekem is kiírta. ilyenkor mit lehet csinálni?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mulva

srácok.. ma reggel kiirta hogy a jogosultságom 3 nap muéva lejár? csak egy hétig lehet probálgatni?? hogy van ez?

killer123
Az gáááz. Olyan mintha peugeot automata váló lenne benne. Tapasztalat.

Jó konfig.

Makee
Rohadjak el hogy nem figyeltem oda.<#idiota>Még jó hogy csak egyszer szenvedtem végig autóval.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Nightwish006
sDAS😄AS:AS
mA is A! 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

gduck
Nagy NFS fan vagyok (minden részét végigjátszottam 😄 ), de az utolsó két NFS-t a végén már marhára úntam... (de azért végigvittem)

Ezt lassan két hónapja nyúzom (és küldöm a bugreportokat), de egyáltalán nem úntam meg...

Az egy nagyszerû játék!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Pontosan! A béta teszt már december eleje óta megy...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nethyrrea
kérdés: ha a zsaruk üldöznek, (már háromjelvénynél tartok, néhol kordonokat is állítanak elém, és vadásznak rám 😄), azelõl hogybújok ki? itt nincs olyan mint gta-ban hogy bemegyek egy garázsba ésakkor leráztam õket?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Makee
Nem csak A-s verdákkal lehet azon a versenyen menni?

Nightwish006
Éjjjj ez a game ugy megeszi a gépemet hogy szörnyû 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Hát... 😄 Haver enzoval 65 perc, én koenigseggel 62...
Utánna Motorral szinte simán beértünk...

Makee
Szintén 63 perc Enzoval 😊 Mondjuk elég nehéz úgy jó idõt futni hogy a fél pályán csak repkedek, meg pattogok.

drater
srácok véletlenül nem tudjátok hogy hogy lehet save gamet átmenteni?

Teflon Mike
Úgy értem hogyha váltok akkor lassan megy vissza a fordulat szám és egy olyan 1-2 sec után kezd el húzni 😞

Videe
oksa<#wave>

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Mindjárt gondoltam, hogy a magyar suttyó gyerek mentési problémáit nem hagyják figyelmen kívül a több millió bugreport közül <#rolleyes>
hykao
Há', hogyne lenne jó! Külön nemzetközi - szakkifejezéseket és szlenget is ismerõ - fordítógárdát szerzõdtettek a bugreportok fordítására!!! 😊))
Nagyon szívesen elküldöm, ha dobsz egy linket. Persze csak ha magyarul is jó, mert este rosz az angolom.
atomboy
A mentessel kapcsolatos eszrevetelt elkuldted bugreportban?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Nekem: Asus a8n (deluxe), A64 3200+, 1024ram, MSI 7800GT. 1280x1024-ben AA és HDR kikapcsolva röccenés mentesen fut, ami szerintem reális. Persze HDR-el lenne az igazi, de ez nem az a játék, amit szaggatottan lehet játszani.

Egyébként nagyon sok hiba van még a játékban. Nálam például ha a mentésemet akarom újra betölteni, lefagy, se kép se hang. Reset, megint lefagy. Újrahozok egy új profilt, visszaváltok a régire és elindul. Szal elég idegesítõ, h. csak minden 2. 3. reset után hozza be a mentésemet. Esetleg erre tudtok megoldást? exe hibával csak egyszer dobott le szal az elhanyagolható részemrõl <#buck>
Igaz:S

Bocs, hogy így neked estem, csak mostanában telt be a pohár az elmúlt másfél hét alatt a kommentek miatt...

Videe
Hykao, Reyes! Nem kel rögtön az embernek "ugrani" és "lebaszni" mert kérdezett valamit. Reyes! egyébként amit te csinálsz az is tipikus magyar mentalítás!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Nem...

killer123
Egyépként a konfigom a következö:

Abit fatality aa8xe, p4 631 3ghz, 1024mb ddr2 667, sapphire x1950xt 256ddr3 , vinyo meg dvd meg a többi.

A bajom az hogy ezen a konfigon a városban néha 11fps meg 15fps.
A külterületeken meg 25-50fps.

Hát nekem ez nagyon siralmas.

Remélem a full jobb lessz. Amugy 1024*768 4xaa 16xaf HDR On

Jó konfig.

killer123
Na igen a FÉK az borzalom. Kicsit lenyomom és satuzik ,meg nyekereg mint egy egérke a spelyzban.

Jó konfig.