Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
bannerben hogy tudom a betûméretet nyövelni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Bocsi a nagy betûkért, de így talán feltünõ. Ezt bele leheten írni a faq-ba is szvsz.
Szerintem egy nagyon pozitiv huzas volt a betak kiadasa, igy hogy lehetett ketszer is tesztelni a jatekot. Megtehettek volna, hogy kepekkel, videokkal feltuzelik az embereket, aztan bevasalnak egy csomo penzt. Igy azert a celkozonsegnek komoly belelatasa van mar a jatekba, tud merlegelni, hogy megeri-e megvenni. Ez azert kockazatos😉))
Eleg csak belegondolni, hogy ebben az agyatlan warezkodasban, ahol az emberek habzo szajjal jelentik ki, hogy nem adnak penzt jatekert, rengeteg ember volt itt a topicban is, aki kepesek voltak fizetni a zartkoru betaert!!!! Ez azert nagyszam!
Meguntam a gepelest, igy toszavakban😊
- probaltam minnel tobbet tesztelni a jatekot, es ahoz kepest, hogy mennyire osszetett a program, extra hibat, olyat ami hasznalhatatlanna teszi a jatekot, nem talaltam!
- ha mar csak az emberek tizede hasznalta arra a betat amire kitalaltak, es ha mar a bekuldott hibaknak a tizedet kijavitjak, mar akkor is sokkal jobb jatekot kapunk/veszunk, mintha csak "szokasszerint" kitoltak volna a polcra!
Bug: a hang csak nálam csinálja azt, hogy a jobboldali csatorna iszonyat halk? Na ezt jó magyarosan írtam le... 😊
Belátom, lehet, hogy tévedtem. Eddig azt hittem, hogy még van egy-két hónap, ami alatt ki jön egy-két bétás javítócsomag, orvosolva az olyan hibákat mint a túl sötét képernyõ, túl erõs basszus, stb.
Az egyedüli bizakodásra okot adó dolog az az lenne, hogy talán az egész open klienst azért kellett újra letölteni, mert a régi egyszer-azonosíthatósági hercehurca annyira mélyen volt elásva benne, hogy egyszerûbb volt egy új klienst kiadni nélküle, és talán az igazi javításokat a teljes fogja tartalmazni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
mármint csíkok nem látok semmit se csak szineket.és egyébként ha megy nem rangat.remelem ezt kijavitjak mert igy jatszhatatlan hogy néha jo a jaték maskor nem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Offline sem megy.
Net nélkül is számlál!
De gondolom az agytröszt ezt is tölli!!!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
és a szerver lassuságán kivûl más bugot nem észleltem
és nem olyan amilyet irtál hanem inkább olyan hogy tessék ittvan egy ajándék de nem használhatod örökké de nem mondják meddig
ui.:ne itélj meg senkit annyibol amennyit tudsz rola
\"If in doubt, flat out!\"
Kb olyan szaga van, hogy adnak neked valamit és te meg számonkéred az a"ajándékot".
Ugyanis pl rólad nem tudom elhinni, hogy akár egyetlen bugreportot is küldtél volna.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
kicsit hülyeségeket irsz
oké h béta és ingyen van de ez nem azt jelenti h nem kell vele játszani
amugy meg feltüntethenék h 9napig lesz csak érvényes
ami ugye nem feltétlen jelenti h 9nap csak a test idõ
Persze szigorúan csak szerintem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Nem lessz annyi pénzem hogy megvegyem a s.t.a.l.k.e.r.t meg a C&C Tiberium Wart, És a TEST DRIVE-ot is az már több mit 42000ft már és még ki tudja mi fog még megjelenni addig.
Jó konfig.
Honda - The Power of Dreams
ez beta nem azért adták ki hogy ingyen végigjátszd amikor csak akarod azért lenne hogy felfedezd a hibákat elküld és õk orvosolják hogy minél hibátlanabb játékot hozzanak össze
1. Valszeg 12ezer lesz, mint a legtöbb új, neves játék
2. Ez is hülye kérdés. Miért ne jelenne meg Mo-n.
3. Egy ideje már be van írva a FAQ-ba hogy Márciusban fog megjelenni csúszás miatt
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Honda - The Power of Dreams
Remélem rajta leszek a creditsen a beta testerek között<#hehe>#hehe>
inditáskor kulcs kellneki
closed beta meg amugy hol van?honnan tom leszedni?
vmi uj info a megjelenésre ?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
de ne sokat max hétfõig
ez csak elmélet nembiztos
nem néztem meg sehol csak megkérdeztem hátha kapok választ