Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ahogy már írtam párszor, az nem valószínû, hogy hiba.
Casseus
Egyedül azt javísák ki hogy lássa az ember a játékosokat akik körülötte van! MErt így random látom-nemlátom elég idegesítö!

ha te azt tudnád...^^

Éntõlem jöhet nyugodtan nyáron is, ha addigra egy bugmentes játékot kapunk, csak ne vizsgaidõszak alatt jöjjön😄

Sland
Igen, valszeg 3 nap múlva kikapcsolják a szervereket. Lehet hogy az offline sem fog mûködni, de lehet hogy fog

Nem tudom mit kell így kiakadni: " milynen béta ez???"

A Beta még mindig nem arra van hogy kijátszd az agyadat, hogy egész nap kockulhass, ahelyett hogy csajoznál, hanem arra, hogy amiket hibákat észlesz, azokat jelentsd, hogy a végleges verzóban, amivel szarrá kockulhatod a buksidat, jobb legyenek a dolgok!

Még mindig nem vagyunk jósok úgyhogy nem tudjuk hogy mi fog történni!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Alexease
Latom, itt is hozod a formad😉 <#idiota><#zavart1>
Sland
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Lámaföld...

Csak úgy tudsz online menni, ha új játékot kezdesz!

Amikor kéri hogy írd be a nevedet, beírod a nevedet, amilyen néven akarsz játszani!
Aztán rákattintasz arra a kis négyzetre amit látsz, hogy aktiválódjon az e-mail és jelszó mezõ!
Az e-mailbe beírsz egy valós e-mail címet, a jelszó helyére pedig olyan jelszót amilyet akarsz!

Nem kell elõtte sehova sem regisztrálni!!!!!!!!!!

Ha azt írja hogy már van ilyen felhasználó másik jelszóval, akkor más nevet válassz!

Nem tudom mi ezen a bonyulult...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Lehet hogy én vagyok a láma de plz mondjátok el hogy lehet onlineba nyomni?Mit irjak be?Valami gamespy de azt hol kell regisztrálni mert én ccsak fizetõs gamespy regisztrálást találtam.Van ingyenes regisztráció vlahaol gamespyos acc.-hoz?Pls valaki segítsen!😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Sland

Használni kéne az OFF-Topicot, srácok!!!

megint szétoffoltátok a topikot gratulálok. teflonmájk \o/

hykao
Észre. Írtam is nekik még a closed bátánál róla bugriportot képekkel...
Viszont ez a qrwa kormány rángat jobbra-balra, úgyhogy mire kijön a teljes, veszek egy normálisat mellé:S

Áhh, mekkorát mentünk most egy orosz sráccal😊

Õ SLR-rel, én meg a szívem csücskével(TVR), nyomtunk pár versenyt, egyszer õ nyert, egyszer én, de az utolsó volt a legnagyobb...Autópályán mentünk, és a cél a szembe sávban, egy elég erõteljes emelkedõnél volt... Mivel még 3-as tuningal is gyorsabb az SLR, ezért pont beért kb. 50 méterrel a cél elõtt, de pont belebombázott egy szembejövõ kocsiba😄 A TDU meg hibát észlelt, ezért leállt:S

Teflon Mike
VAN EGY ELADO KOENING 3-as upgradéval 380,000$ Tessék vinni. Valódi értéke 538,000 + 200,000 = 738,000. De szinte a feléért a tiéd 😊

Pedig délután haverral mentünk több mint 100km-t
csabush
mert mikor írtam h innen vagyok, akkor tuntel el pont, utana lattam meg nehany magyart, de ra fel percre eltuntek ok is

Kisvöller voltam de sose láttam h írsz
csabush
én voltam az ice3hole, jrtam is neha lattalak titeket neha nem, ugyhogy kileptem

SuperCharger
OFF:
Akinek letörölte a C:\-et, mint nekem, és volt ott vmi szar (értsd: pótolhatatlan, ritka kincsek), és NTFS-e van, FreeUndelete 2.0 nevü progival-vel még gyorsan visszahozhat ezt-azt.

kuci06
az egész multi problémás :/ kár érte, nagyon vártam a multis mókát, de eddig összesen 1 embert láttam multiban 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Teflon ott voltam az audinál 2 perce és 2x lockoltalak is de eltüntél😞
atomboy
En vartam, irtam is, de senki sem reagalt. Lehet, hogy problemas a cset?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

AlieN911
igy van.. ez van ott.. (?)

Honda - The Power of Dreams

kuci06
de itt nem 5-6 ember van, hanem 700-800, és a térkép is kicsit nagyobb 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Teflon Mike
az olnine rész elég gyatra lett miért nem lehet olyanr acsinálni mint a CS-t? hogy nem laggol nem tûnik el vagy ha jobb példát akarsz akkor ott a FLATO OUT 2 ott nem laggol nem szaggat és nem tûnik el 😊

Teflon Mike
nah nyomd meg az M betût és ott a térkép bal oldalt fenn van egy olyan felirat hogy TDU SERVERS UNAVIALABLE ugye? (pirossal)

Áhh ez a netes rész elég fos. Egyszer látok embereket, egyszer nem. De azért vicces volt, hogy együtt mentünk, aztán eltûntetek. A lock sem ér semmit... És nálam is laggol, plusz még jobban is akad.

AlieN911
hogy lehet online lenni?? kiirja h. van körülöttem 1 online játékos..<#kerdes>

examinee
Amugy én már 4-szer uninstalláltam a tdu-t és semmit nem tüntetett el....

examinee
Mert nem vagyonline. akkor nem tudsz chatelni!

AlieN911
ott állok az AUDI nál.. sehol senki..(F430 sárga) Tt nyomok akkor semmi chat szerüség nem jön ki.. csak kis hang.. de semmi 😄

kuci06
én egyszer láttam battyo-t, aztán ennyi 😄
(és akkor is laggolt mint állat 😛)
a netkódon még bõven van mit javítani ... vagy csak az én netem szórakozik 😄

Teflon Mike
Nahh mennyünk vissza az audi bolthoz de mindenki legyen kocsival és 20:45-kor tali.... T gombal lehet csetelni 😊

báttyó02
én is találkoztam egy két emberrel
egy pagani zondás srác meg kihivott versenyre,a kemény audi tt-mel 😄Dd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Én Nomac néven vagyok, gyorsan fel is vettem teflont, meg kucitfriend-nek😊

Egy fekete-piros flip-flop TVR Sagaris-szal tolom az ipart😊

Írtam chatbe is, hgogy láttok-e, de nem nagyon jött válasz:S

Truck Driver001
Téged láttalak is egyszer..Aztán eltûntél.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kuci06
Ott vagyok, de csak mapon látom a többieket 😞

Truck Driver001
Hát vannak ott..Csak éppen Magyar nincs!😄

Teflon Mike
De leehtõleg úgy gyertek az audi bolthoz hogy ne teleportáljatok hanem valéahova a közelbe azt hajcsatok oda 😊

Teflon Mike
oké megyek az audi parkolóba 😊 motorral Teflon_Mike

Truck Driver001
Én már ott vagyok!😄

Kaszi46
Egyszer már láttalak a térképen, de nem tudtalak elkapni, majd ma megpróbálom megint😛

*Posse*T.W.D*

Alexease
Leszek😉 Legalabb is autokazom, nezelodom, tesztelek, stb.😊 Elsosorban nem versenyezni megyek be (egyreszt majd a veglegessel, masreszt, kicsit meg szaggat😊)) De azert, ha valakivel talakozom, megyek nehany karikat😉

Tegnap is mentem nehany rovid versenyt, de:
- nem tudtam beinditani az autot
- lefulladt
- elvaltottam magam
- eltevedtem😉

De osszessegeben jo volt😉)
Alexease
Regebben volt egy jatek, talan Atari-s (de lehet hogy Sierra-s?!) ami ugyanezt csinalta, rossz volt az uninstall, es torolt mindent! Attol fogva, nem mertem semmit unintalallni egy ideig😉

Nem olvastam el a liszensz-szerzodet (😄D), lehet hogy van errol is benne valami aprobetus resz😄
Kaszi46
Leszel ma onlány a tdu világában?😊

*Posse*T.W.D*

Na megtaláltam azt, amelyik dél-keleten van😊

De azért köszi😊, pont azon az utcán nem mentem tovább, csak a TVR-t megvenni😄

Így szokott lenni😊

Kaszi46
Bazzeg mostmár értem miért tûnt el a multkor minden cuccom onnan.😞((
Mivel nem indult el a játék elsõ telepítés után, leszedtem ujrafelraktam. A hiba, amugy akkor sem oldódott meg, szal winreinstal volt.
Egy csomo photoshopos félkész meg kész cumom odalett. Ráeresztettem egy getdataback-et is, de az sem segített.

Ez azért elég durva dolog sztem, egy zsíros peren gondolkozom!<#idiota>

*Posse*T.W.D*

Teflon Mike
a japan tuning mûhely fölött van egy jaguar bolt abban az utcában van a british tuning 😊

Casseus
Nekem mind1 mert már végigjátszottam és igy már eléggé unalmas!

ha te azt tudnád...^^

Térkép alsó közepe.

Maxtreme
Asse' rossz 😊)
Hádde basszus azért ez milyen dolog? Most teszem azt ott tárolom valami fontos, pótolhatalan munkám, ez meg letörli..
kész..