Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A motort nehéz bill-el irányítani, túl nagyokat ránt.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A technikás pályákon a gyorsulás számít.
Én midkettõ szigetkörhöz Saleen-t használtam és a forgalmas csak épphogy sikerült (59 perc), bár sokat ütköztem. 😊
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Igazán gonosz küldetés...
Két ilyen verseny is van, az egyik ellenfelekkel, forgalom nélkül, a másik pedig idõfutam 60perces határral.
Néztem a ranglistát és egy srácnak az ideje 1 óra 00perc 00mp 20 volt.
Szerencsétlen 20 századmásodperc miatt bukta...
57 percig nyomtam a gázt gecc a végén már mozdítani nem bírtam ugy elgémberedett <#wow2>#wow2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez volt a leggyorsabb, 195-198 mph volt nekem a max vele
Kawasaki
MV Augusta
Triumph
Ducati
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
De most neked köszönhetõen mégjobban hiányzik a játék. lol
én most raktam fel vmelyik njap elõször és nagyon bejön...
csak elbasztam a dátumot,de rájöttem,hogy lehet +csinálni!
100%,h mûködik!!!!(csak kicsit cinkes😛)
újrahúzod a rendszert és beállítod a dátumot mondjuk január 25-re.
így kb lesz tíz napod és még a 3.-ás visszaállítás is mûxik!
sztem nagyonb komoly játék!😄
az NFS bekaphatja😛
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Ez a hülye kis Alfa-Rómeó a 3 tuning után felugrik az E-osztályba...
Tehát a régi link a jó:
TDU_vehicles
Bocs...
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
1.- mennyire simulator a game?
2.- tuggya normálisan kezelelni a kormányt?
3.- a végefele nagyon el arcadosodik a game?
Bocsi lusta vagyok vissza olvasni és ezért ne hordjatok le, köszi 😊
Itt található a javított táblázat:
TDUvehicles
Ez inkább akkor már MOD mint Patch, így sem annyira fogyasztható a magyarázat de azért jobb😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Friss hír, igaz csak Xbox360-asoknak
Jön az újabb patch XBOX360-ra! HardCore mód, új autók és javítások!
Mindez 350MS pontért.
Beszarás hogy XBOXON még a patchekbõl is pénzt csinálnak. Asszem 800-asával lehet MS pontot venni és asszem az 2100FT.
1000Ft egy rohadt patchért?
Ezért veszem én meg PCre is... Ott legalább nem kell majd fizetni. (elvileg)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
[Izgulok, hogy most is mindent jól írjak<#eljen>#eljen>]
Ha már helyesírás:
Mondatot nem nagybetûvel kell kezdeni? Idézõjel nem alul kezdõdik? SGn is helytelen, mivel SG-n lenne a megfelelõ. Mondtatvégi írásjeleket és a vesszõt nem ismeritek?
Jah, és mellékesen jegyzem meg, hogy faq is helytelen, mivel mozaikszó, tehát a helyes írása FAQ.
Csak, ha már így a helyesírás, tudjátok...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
a híreket ne is említsük 1 napon a magyar helyesírással, elég nagy szégyen
faq: "...2007. Márciusában..."
azért minimálisan jó lenne helyesen írni: 2007 márciusában
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
mivel nálam ugye nem ment normálisan (faq: ~3fps), hamarabb uninstalltam, mint a nép, és hát ugye lezuzta a boot.init is a c-bõl, amit aztán megpróbáltam egy asszem pcworldös cikk alapján visszaállítani, szal bekopiztam amit oda írtak, és ezután nem töltött be a windows, innen is kösz nekik :\
formaccé nemrulz .c
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Például a kis TVR Tuscannak 91-et adni??? Vicc... az egy kis kezelhetetlen szörnyeteg... (talán ezért is az egyik kedvencem) 😊
Az meg egy kicsit furcsa, hogy a C osztályú 575 Maranello jobb a legtöbb B osztályú autónál...
Berakom majd FAQ-ba is
A béta-teszt alatt csináltam egy kis listát/összehasonlítást a jármûvekrõl. Ahol lehetett 3. szintre tuningoltam õket, szóval a listában is így vannak az adatok.
A szürke sorokban nem-tuningolható autók (jutalom autók és a CLK DTM AMG Merci) vannak.
Itt találjátok:
TDU_vehicles.xls
Off: Azért 550/1100-ra húzva a vga-t érezhetõen több fps van (MSI meg úgyis ezzel hirdeti magát (10% overclocking engedélyezve), szóval ha bekressel, akkor megy vissza gariba). 😊
Ezután hiába írom be a szabályosan kapott serialom, nem fogadja el....
Neked elfogadta? ha igen milyen serialt adtál meg? (privátban 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
dj bp, ha már leszedted akkor ja sztem. egy probát megér. amugy az open megy még egyáltalán valakinek? én elleszek ezzel a closed-al sztem 😊 kár hogy még benne a ffb bug, meg a crash kilépéskor. de mindegy, nem a világ.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash