Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamepaddal a legjobb 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

czky
<#eljen> Én is így nyomom, és nagyonjó...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Hmuda
A motor tökéletesen irányítható billentyûzettel is, csak annyi a titka, hogy ez az egyetlen jármûtípus amit külsõ nézetbõl kell vezetni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Synit HUN
Én inkább autózok kormánnyal. Az 1 órás idõmérõ Enzoval 56 perc volt, de azért mert ketten nyomtuk, aztán haver kikerült egy cp-ot meg elindult visszafelé 😊. A Tour of the island 45 perc Maranelloval és 12 km-t vertem a többiekre.
A motort nehéz bill-el irányítani, túl nagyokat ránt.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Igen mert sok a hosszú egyenes és a top-autók végsebessége nagyobb, de a multi-pályák többségén a Tamburini vagy a Kawa Ninja lesz a király szerintem.
A technikás pályákon a gyorsulás számít.

Én midkettõ szigetkörhöz Saleen-t használtam és a forgalmas csak épphogy sikerült (59 perc), bár sokat ütköztem. 😊

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

czky
Azt én is motorral nyomtam, bár érdekes módon az elsõ helyezettek autók voltak...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

bertino
<#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ja és a 60 percesnél van forgalom. 😊
Igazán gonosz küldetés...

Ja emlékszem kemény...
Két ilyen verseny is van, az egyik ellenfelekkel, forgalom nélkül, a másik pedig idõfutam 60perces határral.
Néztem a ranglistát és egy srácnak az ideje 1 óra 00perc 00mp 20 volt.
Szerencsétlen 20 századmásodperc miatt bukta...

bertino
volt egy verseny, körbe kellett versenyezni a szigetet 1 óra alatt és az idõ folyton csökkent, checkpointokkal lehetett mindig idõt szerezni

57 percig nyomtam a gázt gecc a végén már mozdítani nem bírtam ugy elgémberedett <#wow2>

czky
Végsebességben biztos nem, max sûrû forgalomban való közlekedésben...

Egyébként jó kezekben az A-osztályú motorok ütik az összes autót...

bertino
hát nem tul sok volt benne, ami azt illeti

ez volt a leggyorsabb, 195-198 mph volt nekem a max vele

Összesen 8 motor volt az open-bétában 4 gyártótól.
Kawasaki
MV Augusta
Triumph
Ducati

Megtaláltam,nekem már ez miatt is egy favorit lehet.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Az a motoros rész a végén rohadt jó,<#eljen> egyébként mennyi fajata motor van benne ?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Nem volt benne.

A Ferrari 250 GTO benne volt a closed vagy az open beta-ban? thx
bertino
😄DDDDDDDD

kösz .)

Nagyon jó a trailer! 😊
De most neked köszönhetõen mégjobban hiányzik a játék. lol

helló!
én most raktam fel vmelyik njap elõször és nagyon bejön...
csak elbasztam a dátumot,de rájöttem,hogy lehet +csinálni!
100%,h mûködik!!!!(csak kicsit cinkes😛)
újrahúzod a rendszert és beállítod a dátumot mondjuk január 25-re.
így kb lesz tíz napod és még a 3.-ás visszaállítás is mûxik!
sztem nagyonb komoly játék!😄

az NFS bekaphatja😛

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Mégis az elsõ táblázat volt jó...
Ez a hülye kis Alfa-Rómeó a 3 tuning után felugrik az E-osztályba...
Tehát a régi link a jó:
TDU_vehicles

Bocs...

bertino
alkottam a beta-ból egy 3 perces trailert, akit érdekel esetleg:

itt található

zoli122
Meg van az open beta. Valaki este 8-kor gurul velem egyet? Sikerült el índítani a rendszer vissza állítós moddal.

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

gduck
Tök mind1 😄 Ez egy kihagyhatatlan autós játék! 😉 Nagyon nagy feelingje van!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
sajnos elég pocsék fizikája van, sztem :|

báttyó02
inkább a 2keveréke

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zoli122
hát igen... arcados vagy épp simulator vagy a 2 keveréke?!

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

bertino
mennyire simulator ? lol ?! <#idiota><#idiota><#idiota>

zoli122
nah gyerekek fol tennek par lama kerdest:

1.- mennyire simulator a game?
2.- tuggya normálisan kezelelni a kormányt?
3.- a végefele nagyon el arcadosodik a game?

Bocsi lusta vagyok vissza olvasni és ezért ne hordjatok le, köszi 😊

Úgy tûnik elgépeltem a listát: az Alfát az E osztályba tettem az F helyett... 😞
Itt található a javított táblázat:
TDUvehicles

JohnnySmith
Javításért fizessek mert szarúl írták meg a programot????
Ez inkább akkor már MOD mint Patch, így sem annyira fogyasztható a magyarázat de azért jobb😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sland
A végén még le leszel szúrva te is hogy nem írsz helyesen!

Friss hír, igaz csak Xbox360-asoknak

Jön az újabb patch XBOX360-ra! HardCore mód, új autók és javítások!
Mindez 350MS pontért.
Beszarás hogy XBOXON még a patchekbõl is pénzt csinálnak. Asszem 800-asával lehet MS pontot venni és asszem az 2100FT.
1000Ft egy rohadt patchért?
Ezért veszem én meg PCre is... Ott legalább nem kell majd fizetni. (elvileg)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Truck Driver001
*kötözködik

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Nem értem miért kötözkötik itt mindenki mindenkivel..Mint az óvoda.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sland
Hatalmas elnézést kérek, hogy nem vagyok magyartanár, és hogy van egy-két helyesírási hiba a FAQ-ban.

[Izgulok, hogy most is mindent jól írjak<#eljen>]

Ha már helyesírás:
Mondatot nem nagybetûvel kell kezdeni? Idézõjel nem alul kezdõdik? SGn is helytelen, mivel SG-n lenne a megfelelõ. Mondtatvégi írásjeleket és a vesszõt nem ismeritek?
Jah, és mellékesen jegyzem meg, hogy faq is helytelen, mivel mozaikszó, tehát a helyes írása FAQ.

Csak, ha már így a helyesírás, tudjátok...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Atti12
szerintem nekem ez a játék lesz már egy jó ideje amit megveszek eredetiben ha meglesz az új vga-m 😊. (régen mondtam ilyet egy játékról) <#pardon1>

március de jó lesz kijön a TDU

bertino
ez az alapvetõ dolog SGn totál nem ismert
a híreket ne is említsük 1 napon a magyar helyesírással, elég nagy szégyen

bazza
OFF
faq: "...2007. Márciusában..."
azért minimálisan jó lenne helyesen írni: 2007 márciusában

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Casillas
azér az vicces, hogy ujra kellett telepíteni a windowst :|

mivel nálam ugye nem ment normálisan (faq: ~3fps), hamarabb uninstalltam, mint a nép, és hát ugye lezuzta a boot.init is a c-bõl, amit aztán megpróbáltam egy asszem pcworldös cikk alapján visszaállítani, szal bekopiztam amit oda írtak, és ezután nem töltött be a windows, innen is kösz nekik :\

formaccé nemrulz .c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hykao
Minden warez téma törölve lesz! (a befejezõdött béta letöltögetése, trükközése stb. is az...) Ha valaki nem akarja megvenni eredetiben a játékot vagy nem tud várni a megjelenésig, az õ dolga, de akkor oldja meg magának...
Mondjuk a handling pontok elég érdekesen vannak megállapítva, nem feltétlenül kell elhinni, egy tesztvezetés többet mond.
Például a kis TVR Tuscannak 91-et adni??? Vicc... az egy kis kezelhetetlen szörnyeteg... (talán ezért is az egyik kedvencem) 😊

Az meg egy kicsit furcsa, hogy a C osztályú 575 Maranello jobb a legtöbb B osztályú autónál...

Sland
Jó lett<#eljen>

Berakom majd FAQ-ba is

Sziasztok!

A béta-teszt alatt csináltam egy kis listát/összehasonlítást a jármûvekrõl. Ahol lehetett 3. szintre tuningoltam õket, szóval a listában is így vannak az adatok.
A szürke sorokban nem-tuningolható autók (jutalom autók és a CLK DTM AMG Merci) vannak.
Itt találjátok:

TDU_vehicles.xls

Atti12
nem fog sajnos, nekem is ugyan ilyen kártyám van és nem indul 😞

Nekem megy az open. 😊 Rendszer-visszaállítás febr. 1-re (tegnap csináltam, ma már csak simán a dátumot raktam vissza 1-re) és láss csodát, megy. Szóval amíg meg nem veszem a fullt, addig nálam megáll az idõ. 😊) Egyébként érdekes dolgot vettem észre: ha lelövöm a netet és úgy futtatom, akkor durván swappel a játék, nettel viszont zsírul megy (pedig csak offline profilom van).

Off: Azért 550/1100-ra húzva a vga-t érezhetõen több fps van (MSI meg úgyis ezzel hirdeti magát (10% overclocking engedélyezve), szóval ha bekressel, akkor megy vissza gariba). 😊

reinstall után is ez az ablak jön be:

Ezután hiába írom be a szabályosan kapott serialom, nem fogadja el....
Neked elfogadta? ha igen milyen serialt adtál meg? (privátban 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sland
OK, kössz. Inkább nem kísérletezek 😄

wander01
sland, csak a fájlokat a gyökérböl, mappákat nem. uninstall elött másold be öket egy mappába, aztán ha törli öket a gyökérböl, mert nem biztos, akkor utána visszamásolod azt csok.

dj bp, ha már leszedted akkor ja sztem. egy probát megér. amugy az open megy még egyáltalán valakinek? én elleszek ezzel a closed-al sztem 😊 kár hogy még benne a ffb bug, meg a crash kilépéskor. de mindegy, nem a világ.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash