Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A Ford Island nem csampion szintû mert mikor expert letttem ki írta hogy bemehetetk...
A 60 perces versenyt nem tom megcsinálni 60-alatt már 2x baxtam föl magam eccer 60'00'35-lett vagy mennyi a másodikra meg 60'00'86
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
ez csak egy probálkozás...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ezután olyan dolgokat csinálj, hogy minél gyorsabban tudj sok pontot szerezni.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
A 60 perces szigetkör idõfutam is ha jól tudom Champion szintû és a Ford Island is akkor nyílik meg.
na még valaki írta hogy volt egy masik verseny ami 60 perces és minden jármûvel lehet menni
és az utolsó, expert szinten mivel lehet a leggyorsabban pénzt keresni?
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Szerintem aki akkora fan az úgyis elõrendeli nem pedig vár még 2 hetet a CE megjelenésére.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
XBOX360-on játszok a TDU-val és még mindíg nem tudok motort venni. Már meguntam a versenyeket és azt szeretném megkérdezni, hogy valami CHEAT nem mûködik xbox-on ami feloldja a motorokat és esetleg a jármûveket?
Köszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mármint a lambo-motor páros
u dont have to listen anybody else but me
(5-8perc volt, szal nem izzadtam bele 😊 )

Illetve azon hozzászólások is töröve lesznek, amiben azt kérdezi a nép, hogy menni fog-e az õ konfigján a játék, illetve hogy olyan konfig biztos elég lesz stb.
FAQ-ban van gépigény és minden amire szükségetek van!
m az 7600gs-em kb 6600GT szintû és 1024-ben HIGH, 2XAA, csak a HDR van kikapcsolva és faszán megy!😄
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
2 napja vettem egy nvidia 7950 gx2-öt. Szerencsére ezzel meg is szüntek az akadások, viszont az öcsém gépében most 2 db x1950xt fut cf-ben, és akad mint a franc. Enyhén szólva az nvidia karikat favorizálja a játék. Legalábbis az én tapasztalataim szerint...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mûködik online is?😮
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
2. nem esik le
3 egy kommentbe nem lett volna elég?
#8709 Hol van itt sértõdés?<#integet2>#integet2>
TDU: dzsiii
Nem tudom egész pontosan megmondani mert az enyém már lejárt és nem machinálok az órával...
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Fordulj meg a rajt után és 20 másodperc alatt nyerhetsz 70000-et egy jól gyorsuló A-osztályú autóval.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(külsõ nézetben) Sajnos a belsõ nézetben tényleg nagyon rángat a legkissebb kormánymozdulatra is.
Kár mert a bukósisak nézet nagyon el van találva, így viszont csak replayben lehet élvezni a kilátást sisakon keresztül 😊
a Winows lefagyott fagyás közben...