Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Documents and Settingset, Program Filest, WINDOWSt, mit??
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
http://goo.gl/gd6Zi5
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ez az én kis szerény gyüjteményem... (van még több a galériámban, ez az online profilom)
Átállítottam a dátumot 3.-ára - az 3 nap vissza, eddig még sohase fogadta el, sõt a kettõt se. 4. nálam a 0 nap. Aztán szokás szerint rinyál hogy nem pontos, ellenõrizzem neten vagy állítsam át és indítsam újra a gépet. Hát átállítottam 4.-ére és ugyanez történt. Újraindítottam a 4.-ei dátummal és elindult.
Persze többet nem teszteltem de talán mûködhet még. Én azért úgy nyomtam hogy ez volt az uccsó 😊
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Normálisak?<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PC-s verzóban lesz olyan, hogy minden hét végén csinálnak a fõmuksók egy Ranglistát, amin feltûntetik a legõrültebb, a leggyorsabb játékost, illetve a hét játékosát.
A csúszás miatt még egyéb, apró, nem várt lehetõségek belekerülnek a játékba, ezeket azonban még nem közölték
Pl. mi alapján választják ki a legõrültebbet? És mit tudnak belerakni a megjelenés elõtt 1 hónappal?
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
BH-n keress rá " csutkabj "
osztálytársam, szolíd 900giga-val a gépében 😄 és a legnagyobb vicc hogy 100giga hiány televan az összes 😊
u dont have to listen anybody else but me
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
TDU: dzsiii
TDU: dzsiii
OFF, SPAM topicba nyugodtan fogalmazd meg, írd oda le stb stb
Itt már hatvanszor le lett írva, hogy hogy kell "uninstallálni", lehet hogy nem lett kirakva sehova, de talán vissza kéne olvasni...
#8586 Nekem így néz ki:
C:\Documents and Settings\Sland\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\HUNSland123\
Azon belül kell egy Radio mappát csinálni, azon belül is egy mappát, aminek olyan nevet adj, amilyen néven a játékban szeretnéd látni a rádióadódat.
Én tudom mit kell tennem de ahogy nézem sokan nem tudják. Nemlenne értelmesebb irni egy 3 soros szöveget MAGYARUL, értelmesen hogy megértse mindenki?!!!!!
Mert ugye a mailt megkaptuk, és ok letudtam forditani, de aki nemtud angolul vagy nemérti meg hogy most mitis kell csinálni pontosan.. na mindegy..