Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Jeee!végig gammázhatom az egész hétvégét<#idiota>#idiota>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bevágom a 100-130 as templót és élvezem a játékot 😊
a Winows lefagyott fagyás közben...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
De ahogy láttam egy másik kedvencem a Lambo Coutach is benne lesz!!! Számomra ez a legdurvább Lambo!
gamertag: kenobita
Én is azzal nyomtam sokat, imádom, remélem majd lesz Quattroporte kiegészítõként, egy bálna lehetne benne, vagy A8-as Audi, vagy akár S AMG, kíváncsi lennék a vezethetõségükre, hogy oldják meg a nagy súly érzetét a kanyarokban 😊)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
http://www.testdriveunlimited.com/
lehet nyelvet valasztani
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
B kategoriában nekem eddig ez jön be a legjobban.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
amigy meglesz a teljes akko én egy shelby daytona coupét fogok beszereni minél elöbb mert galardot ot hagya mint a szart és a legjobb g-s kocsi
mellesleg a gyorsulás kell 100ig ako caterham!
mindent ott hagy százig a legjobban gyorsulo kocsi
és az igazi vetélytársa itt talán a lotus exige de odaveri simán
3mas tuningal 2.5alt százon van mig a lotus csak 3.4
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
meg már a bétába is azt untam hogy minden második online játékos gallardoval vagy murcival jött ellenem..szvsz sokkal nagyobb fíling egy oylan verdával menni ami a 7-800emberbõl mondjuk 50-nek van😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Például billentyûzettel elég nehéz fokozatosan gázt adva kijõnni egy kanyarból, míg pedállal könnyen megoldható és ez nagyon fontos egy erõs RWD esetében.