Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kezelhetõség nagyon szubjektív, mert függ a kontrollertõl/ügyességtõl/stílustól, de valóban "kezes" az Enzo, én talán csak a Murc'-ot találom kezelhetõbbnek.

Viszon szerintem a legnagyobb élményt a Chrysler ME 4-12 vezetése nyújtja, azzal igazán érezni lehet a kezelhetetlen erõt, minden kanyar kihívás még alacsony sebességnél is.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

<#help>Valaki légyszi mondja már meg hol lehet beállítani azt a hülye Fullscreen-t. Már mindenhol néztem. <#help><#help>
zoli122
ez a tantulus merre van?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

hykao
Ne is emlegesd azt a rohadt versenyt! A rohadt akadozás miatt azt az egy versenyt nem bírtam megcsinálni, a többi már mind megvolt...
hykao
Legjobb gyorsulás: Saleen, legnagyobb végsebesség: Koenigsegg, legjobb kezelhetõség: Enzo
A Tantalus például egy kitûnõ verseny a teszteléshez, hogy rájöhess melyik autó kezelhetõsége fekszik a legjobban.
Az óra nem hazudik... 😊

zoli122
A Murcit most próbáltam ki... Hát mit mondjak igen stabilabb olyan téren hogy a kanyarba nem kibasza a seggét hanem ki egyenesíti a kanyart és akkor már inkább bassza ki a seggét mert azt meg lehet fogni 😊

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
jó igen lehet de szerintem itt nincs olyan hogy igazán képzett murcis 😊

bertino
az egy hülyeség...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Viktorr
Hali
Tudja valaki annak az oldalnak a címét,ahol kiválasztasz egy játék címet és összehasonlítja a gépedet a játék gépigényével,majd kiírja hogy menni fog e rajta?!

De ha a Murcival elszálltál, akkor rossz belegondolni mit csináltál a többivel hardcoron... 😊))

Igen-igen, igazán képzett Murcist nem versz meg szerpentinen csak Murcival, vagy legfeljebb Enzoval ha szerencsés vagy...

gduck
Akkor még nem játszottál hardcore módban 😄 Úgy szálltam a lambóval (amivel addig atomstabilan kanyarodtam), hogy öröm volt nézni 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

zoli122
meg lehet jókat driftelni hegyi részen 😊

zoli122
hát nem tom nekem tökéletesen bejön az ENZO + lehet a McLaren (még nincs de majd lessz ja és max tuningon 425 rohangál) szvsz ha jól kezeled a kormányt + a féket + a gázt akkor hátsó kerék a nyerõ én azzal simán haza verem a szar lambokat 😊 (még hegyi részeken is)

Igen a Murc' is nagyon jó, fõleg lassabb pályákon (4WD).

A-kategóriában a szíved dönt. 😊
Bár nem szeretem túlságosan a Ferrarikat, de nehéz lenne azt mondani, hogy nem a Ferrari Enzo a legjobb autó...
Speed versenyekre viszont a Saleen a leghatákonyabb.

bertino
nekem volt saleen-em, murcim, gallardo-m és még vmi, meg a motor

azt tudom, hogy a lambo-k szinte mindig megfeleltek mindenhol, fõleg a murci, iszonyat jol kanyarodott a többihez képest padlógázon is

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha már az autóknál tartunk. A kategóriában mit ajánlotok? Mert a Saleen eszméletlenül megy, de csak autópályás egyenes szakaszokon jó, kanyarokban nagyon könnyen elszáll, alig tapad.
Igazán gyors pályán egy ügyesebb Maranellóst nem lehet megverni vele.

4WD = kiváló kanyarodás éleskanyarokban, hatékonyabb fék, stabilabb kigyorsítás
Szóval tökéletes a szerpentínen...

zoli122
nem jó a 4WD... az a jó ha minden kanyart kilincsel elõre veszel xD

nekem egyenesekben is elég volt a Gallardo 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

C kategóriában talán a Lotus Exige a legjobb, de ha sok a hosszú egyenes akkor a Maranello.
Hegyi pályákra pedig a Gallardo Spyder mivel 4WD.

zoli122
nekem nincs McLaren-em 😊 sorry

BubaMester
Köszi.

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

atomboy
Nem, mar elejen meg lehet venni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

BubaMester
A játékban akkor válnak megvehetõvé a jobb kategóriás autók hogyha megcsináltam minden versenyt az elõzõ kategóriában?

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Valaki más?
Nem ott már néztem! De azért köszi
Truck Driver001
Ömm..Nem akarsz feldobni egy fekete mclaren F1-et nekem?😛
Fél miksáért viszem!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

zoli122
gondolom options -> video??

<#help>Valaki légyszi mondja meg hol lehet beállítani a FULLSCREEN-t.
Nagyon köszi
Olyan gondom lenne, hogy a telepítés elõkészítésénél megöli a gépemet a tdu telepítõje.
Produkált valakinél ilyesmit?

zoli122
A Lotus Exige... Nagyon durván lehet vele menni 😊

Lotus Sport Exige 240R, handlingje k*rva jó, meg a gyorsulása
Persze kanyargós pályákon van értelme, nem amikor döngetsz a pályán percekig. 😊
Csak sztem ezt fontos megemlíteni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zoli122
Nah találtam neten 900.000$-ért egy McLaren F1-et csak nincs pénzem hogy megvegyem :S (ja és hármas tuningja van) sztem aki tuggya vegye meg nagyon jó ajánlat...

Truck Driver001
Akkor te jól kenheted a játékba!😊
Én idáig csak egy Lotus-t próbáltam,de szószerint nem bírtam irányitani.

hykao
Mivel C kategória volt a kérdés, és csak egy C kategóriás Lotus van, és az is csak kevés versenyszámban lehetne érdekes, így az kimaradt most... 😊
A Lotusokat senki sem ajánlja, pedig mint a gokartok olyanok. Kis súly a gyorsaság titka 😊, kanyarokban odavernek

hykao
A Z06-os az B kategóriás.
Truck Driver001
Szerintem egy kicsit lassan gyorsul..Énis a TVR-t mondom ahogy lentebb is írták!

Truck Driver001
Ez elkeserítõ..Pedig már két Mclaren-t is eladtam,és ugyanaz!D:

Peck
Cherloette COrvett Z06...én ezt ajánlom....nagyon jól megy tuningal végképp,olcsó 70000$ és nem csúszik ki a segge mint a többinek....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

bulba
OKs akkor vezsek is egyet, kösz szépen a tanácsot

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Ez láma kérdés de hol lehet a Bétában a Fullscreen-t beállítani?
Köszi
hykao
Most a C kategória nincs a fejemben, de asszem egyedül végsebességre tudnak többet más autók (esetleg fékhatás). Gyorsulás és kezelhetõség szempontjából teljesen okés mindkét C kategóriás TVR!
bulba
ÉS ha cask a tudást nézzük melyik ajánlanád?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Nekem 575-ös ferka van 2-es tuningal, elég állat<#wink> Igaz több mint 2x annyiba kerül, de nem nagy kaland összegyûjteni rá egy kis zsét.
hykao
Ár/Érték arányát tekintve mindenképp a TVR a legjobb választás! 😊