Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Szerintem már 14 van...
Március eleje vagy közepe! ENNYI! Nem kell ezt tovább bonyolítani!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

feb 13 már nem él?
Truck Driver001
Annyi elég hogy megsem közelíti a WR1-es fizikát?😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

reaper5687
Hát itt még márc 2 szerepel:

http://www.uk.atari.com/index.php?pg=product&id=148

Eu-ban lesz a leghamarabb kiadva, az amerikaiak csak késõbb kapják meg 😄
akyyy
és mafia? vagy gta?😄 vagy esetleg colinok😊
de ha azok keveréke, az se baj.

toca racer drivnál csak jobb lehet😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sland
hasonlítani semmihez.
Eleinte érdekes az irányítás
vannak különbözõ driving aidek: sport, hyper sport, driving aid, és off.
fizika hardcore módban logitech g25-tel már majdnem szimulátor
de egyébként is jobb mint a carboné vagy mószt vántidé.
ööö hirtelen ennyi 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akyyy
köszi. így kép alapján, nem rossz nem rgossz, de nem jáccanék vele, ha nem "reklámoznák" ennyire egyesek😄

nfs hp 2-re hasonlít leginkább, csak mai köntösbe... meg hát ugye ez nem nfs, hanem test drive😄
meg nem tuning a lényeg, hanem a gyõzelem, még normális, egzotikus kocsik vannak benne
fizika, stb kb mennyire jó? mihez lehet leginkább hasonlítani?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

elekati
Hát eddig is Március volt csak március 2-rõl március 20-ra csúszott <#szomoru1>

eprex
amugy hogy hogy március lett a megjelenés idõpontja?

reaper4
amúgy isteni a game csak azt sajnálom, h ha bekötöm a microsoft sidewinder kormányomat akkor kb 10fps el lassabb lesz a game 😞 h ezt javítani fogják-e azt nem tudom, de nagyon sajnálom.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sland
Ezt a "TDU2-ben jajj mit lehetne csinálni" témát is hagyjuk, ha lehet!
köszi

Attila8805
Ja meg minden 100km után ujj felfüggesztést venni a kocsi alá a kátyúk miatt<#ravasz1><#ravasz1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sland
IGEN, BIZTOS!

elekati
Biztos már megint ez a 20.ára eltolás Hassan?

magyarországon 😄, izgalmas úthálózatunk van sztem, játékban élvezetes lenne. Meg kamiont elõzni szûk úton 300-zal, na az challenge 😊

Meg tüntetõket kerülgetni, betartanának a forgalom autók, stb. 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tep
addigra talán végig is viszem.....ha belehúzok 😊

\"SLICE of LIFE\"

Truck Driver001
<#idiota><#banplz>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hassan B
Tegnap óta kicsit megváltoztatták...
US RELEASE
20-Mar-2007

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Vagy játszódhatna Ausztráliában, ahol a Tour of Island nem 1 órán, hanem egy héten keresztül tartana😄

TothLaci
Helyes! De szerintem más címet kéne a folytatásnak kitalálni! Remélem ez is Hawaii-on fog játszodni, persze a másik, nagyobb szigeten 😉
Sland
Csak annyit tudni hogy lesz. Azt hogy mikor, hogy hol azt nem.

juhéééé 😊 ma több jo dolog is történt velem 😊 ez plusz vettem uj telot 😊 mikorra tervezik a kiadást? nem tudni még?

TDU: dzsiii

hykao
Remélhetõleg majd Sland jó házigazdához méltóan kigyomlálja a gazt... 😊))
Csak az a zavaró, hogy telesz@rjátok a topicot ilyen f@szságokkal, , ha valaki meg ltája, hogy 37 új üzenet, akkor ezeket kell olvasnia...<#wilting>

Sland
Nem tudom olvastátok-e, de be lett jelentve, hogy a Test Drive Unlimited utódja a Test Drive Unlimited 2 nevet fogja viselni.
Szóval szerencsére lesz folytatás...

igen az újraindítás nekem is segített...
Állítólag érdemes a játék telepítése elõtt töredezettségmentesíteni a winyót, majd kipróbálom...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

én is attól tartok... 😞

bertino
nekem annyi kínom volt az open BETA-val össz vissz, hogyha belõttem a 4x-es AA-t, onnantol meghülyült a grafika, fél texturák hiányoztak és vissza kellett venni 2x-re
mondjuk uez a hiba néhány elindításnál is elõfordult, de addig indítottam ujra a játékot, ameddig jó nem lett 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ez optimalizálva már nem sûrûn lesz

Atari UK

Egyébként elég furcsa volna, ha az open-béta vége után 9 nappal már megvehetnénk a boltban...
Szóval reménykedjünk, hogy legalább 2.-án kijön kevesebb buggal, jobban optimalizálva.

Na ezt nem nagyon hiszem. Mindenesetre én elõrendeltem a Pc-Dome-nál, ott márc. 2-õt írtak a megjelenésre.
bertino
ááá hol kapkodnák el
az is csoda lenne, ha bírnák készlettel...

Na akkor most koplalhatunk márciusig.....Érdemes elõre megrendelni szerintetek?Vagy annyira nem fogják hamar elkapkodni az összeset?
Alexease
Miert mar marcius van?! <#zavart2>

Szerk.: Rossz helyre ment az uzenet😉
Hassan B
Ok, de elvileg úgy volt, nem? <#confused>

Sland
Nem adták ki!

UK RELEASE: 02-Mar-2007 (Upcoming) | NORDIC RELEASE: 02-Mar-2007 (Upcoming) | US RELEASE: 13-Feb-2007 (Upcoming)

Nem hinném hogy az usa ban ennyivel hamarabb adnák ki.Tuti vmi férreértés.
Hassan B
http://tothegame.com/
Amcsiknál elvileg ma adták ki, szal lehetséges ho má valahol van...

elekati
jah! Amikor a Carbon demo-t is vártunk ilyen warezoldalra felraktak 1 exe filet h' töltsük le mer ez a PC demo és aki letöltötte telepitésnél azt irta ki h' kevés a gépigenyed

wander01
azzal csak a lámábbakat probálják szopatni, kibaszásbol raknak fel ilyen torrenteket 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

szerintem is

ez a béta verzio nem a full
bodesz
az kamu h a megjelenés elött...lehet pl félreértés v vmi okosság h pár nappal elötte vmi hacker megszerzi és bassza is fel netre de ez ritka...volt már h 1-2 bolt megkapta 1héttel hamarabb a gamet és "véletlen" ki is rakták a polcokra de hivatalosan meg se jelent még...kb ilyenkor tudják elöbb felrakni mint h bárkinek is meglenne már...de azért ennyire várt game sztem nemfogják véletlensem hamarabb felrakni netre stb inkább késöbb XD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

2007 március? A hülye parasztok, akik feltették a RELOADED verziót a Slotorrentre. Mint a Carbon esetében jóval a megjelenés elõtt. Jó vicc. Én inkább nektek hiszek. 😊

Sland
H-Ü-L-Y-E-S-É-G!

A Supreme Commander pedig már ki is jött😉

Törölt felhasználó
www.gamekapocs.hu

Jövõ hetünk talán az idei év elsõ komolyabb hete: érkezik a PC-s Test Drive Unlimited, a Ghost Rider, a PSP-s Rainbow Six: Vegas, és még sok más finomság!

PC:

Armed Assault (február 16.)
Backyard Basketball 2007 (február 13.)
Fritz Chess 10 (február 16.)
Galactic Civilizations II: Dark Avatar (február 14.)
Great Invasions (február 13.)
Monopoly Here and Now (február 13.)
Test Drive Unlimited (február 13.)
The Snow Queen Quest (február 16.)
MikX
Yo, hát nem azon van a hangsúly, nekem terepjáró kellene, hogy tudjak terepet járni 😄
Nemtom, hogy csak én vagyok-e ezzel így, de sztem flash lenne bebarangolni a térkép út nélküli részeit...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hát kb. én elbróbáltam menni a Honolulu mellet lévõ reptérre de iszonyat nehéz vagy nemtom mert ugratni ugrattam csak közben estem meg kb 10 cm-errel volt a talajtól....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MikX
Jahh, terepjáró kellene oda, ehh... 😄
Meg amúgyis, nekem tök bejönne, ha lenne benne pár terepjáró, úgy nekimennék csak úgy a hegyeknek... 😄
Egy Ferrarival meg mégis illúzióromboló 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85