Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper5687
Azt tudja már valaki, hogy hogyan vajon az Add-on vasakért majd fizetni kell, vagy azok csak update szerûen ingyen letölthetõen jönnek ki?
zoli122
matrix van a TV-be??? mindeggy megvan DVD-n... (csak most fejeztem be az NFU2 há mit mondjak csúszkál az autó, megmozdítom a kormány csúszik ki fele a segge... ez a TDU-ban nincs szóval csak simulator egy kicsit a TDU) ja és kanyarokba kormányozhatatlan az autó megcsúszik próbálok korrigálni és meg tapad a hátsó elindul a másik irányba és már pördülök is 😊 kicsit furi a TDU után :S

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Sland
És ez szerinted kit érdekel? Megint unatkozol? Reklám van a Mátrix alatt és egybõl jössz spamelni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zoli122
íde = ide xD

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
én oda sem írogatok sem íde <#fogmosas><#crazya><#buck><#vigyor>

Sland
Akkor fog engem mindenki és mindenki mást aki itt törölget utálni... <#vigyor>
De kb leszarom....
Majd rájönnek hogy ez a topic new warez-blog...
Ott az Off topic, de nem nagyon érti a nép

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Alexease
Ki is veszem a topic-ot a kedvencek kozul, mert mar 1 hete elvileg semmi ertelmes nem tortent😉 Ugyan az folyamatosan, ertelmetlenul, ertetlenul😉) A megjelenesig ugy sem tortenik erdemleges. Bar, azutan meg beindul a warez-horcsog-hadjarat, annak is kell majd 2-3 het amig lecseng😊)
atomboy
Remenytelen eset... Ezek a lamak only write mode-ben vannak. <#falbav>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sland
Nem baj, hogy 2 hozzászólással elõtted le lett valami írva?

Casillas
nem hiszem el, hogy nem birsz ki két hetet, max 1 honapot :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Valaki elmondhatná, honnan lehet szerezni 3.65-nél nagyobb verziót. Amikor online akarok menni, kiírja hogy újabb verziót kell letöltsek és átirányít a TDU hivatalos honlapjára, ahol persze semmi nincs. Hétfõn még ment az online, épp 20-an voltak bent 😊

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

reaper5687
Az oké, hogy a motorméret majdnem egyezik, de nem a blokkon múlik annyira a hang, hanem pl a fõtengely kiegyensúlyozásán, de a lényeg, hogy tisztán megkülönböztethetõ a hangjuk, mivel a Ford amolyan "üvöltõsebb" a Pontiac (meg a Chevy-k) meg inkább "morgósabbak ".
De végül is ez csak egy megjegyzés volt...
Sland
Minden warez téma törölve lesz! (a befejezõdött béta letöltögetése, trükközése stb. is az...)

(a befejezõdött béta letöltögetése, trükközése stb. is az...)

Ha valaki nem akarja megvenni eredetiben a játékot vagy nem tud várni a megjelenésig, az õ dolga, de akkor oldja meg magának...

Illetve azon hozzászólások is töröve lesznek, amiben azt kérdezi a nép, hogy menni fog-e az õ konfigján a játék, illetve hogy olyan konfig biztos elég lesz stb.

FAQ-ban van gépigény és minden amire szükségetek van!

OTT VAN AZ OFF-TOPIC, oda akarmit lehet írni, nem törli senki!

de itt a link: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169576778

Ezért lett törölve!

bertino
attol függ mit írtál be... de vannak ennek még egyéb okai is 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Miért kell a hozzáazólásaimat törölni?<#confused>

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Clk 55-ben 2000 km, Mv Augusta F4-emben pedig 1400 km van. Felfedeztem minden utat és 100 órát jáccottam összesen. 20 házam van és 68 járm,ûvem.
Öcsém felvette ASHE-t (Gamestar) MSN-re és beszélt vele, õ azt mondta, március 2-ján jön a játék.

Clint EastWooD
5600

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
hmm mégsem.
Utánanéztem, a Ford blokk 5400 ccm, míg a pontiac 5600ccm
tehát a Ford ugyan V8 de nem Hemi.

Clint EastWooD
Ugyanaz a motorblokk
5.7 Hemi Cuda

reaper5687
Hát az igaz amit leírtál, egyet kivéve, ami nagyon szúrja a szemem:
A GTO gondolom a Pontiacra gondoltál ami ugye General Motors,
A Mustang meg Ford, úgyhogy bár V8-V8 de azért van különbség.
Ha hallottál már élõben Ford V8-ast, és GM V8-ast (Chevy, Pontiac, Caddy)
akkor tudod mirõl beszélek.
Bocs, csak gondoltam szólok a tisztánlátás végett 😄
hykao
Nincs demó.
Attila56
csak pénzért lehet kipórbálni a demot? 😞

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

hykao
Nem. Mustang tuningolásánál választhatsz a sima Ford vagy a Saleen féle tuningolási lehetõség között. Ez utóbbival csak az a baj, hogy kategóriát ugrik az autó vele...
maffioso
ja a concept?

\"If in doubt, flat out!\"

zoli122
Martin a ford boltba van egy olyan hogy Saleen Mustang... (de miért azt ne kérdezd 😊

zoli122
UFF!!! ezt jól megfogalmaztam

zoli122
menny be a ford boltba ott fox eggyet látni 😊

maffioso
mindneki irja h saleen mustang stb
én csak egy saleent lattam az s7est
vagy hülyevagyok?

\"If in doubt, flat out!\"

zoli122
én is így vagyok ezzel

wander01
miért annyira fontos az? ugyis tele lesz a topik vele, majd észre lehet venni 😊 én nem is foglalkozom vele 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ha valaki megtudja, hogy hanyadikán jelenik meg a TDU, az szóljon, elõre is kössz!

Valaki leírná, hol mit kell átírni a grafika csökkentéséhez.( madarak kikapcsolása stb..)
Clint EastWooD
A lényeg lemeradt kontra NFS.
Az EA nem vette a fáradtságot a hangok korrekt elkészítésére. 3-4 autó ugyanazt a hangot használja. Elég illúzióromboló, hogy a 3literes V6-os 350Z hangja ugyanaz mint a 2.6l-es 6 hengeres duplaturbós Skyline-é. De ez még hagyján, "japán-japán", DE EZEKUTÁN MERIK EZT A HANGOT RÁSZABNI AZ ALFA BRERA-ra is...
És ez így van minden második autónál az NFS sorozatoknál.

Clint EastWooD
Az én Kawasaki Ninja-m már 1000 futott km fölött van. xD
A Mercedes CLS-em 650 km, és a Lotus Espiritem 800 km fölött 😊
Nagy kedvencem még a Shelby500 és a Pagani Zonda, a világ legszebb 10 hengeres hangja az Övé.

A többi 20-30 autóm 100 km körül.
Tudom, hogy lejárt már a játék dícsérgetése, de egy fontos dolgot nem említettünk még kontra NFS.
Az Atari igenis vette a fáradtságot, hogy ne legyen 2 egyforma motorhang (kivéve persze ha ugyanaz a motor hajtja a kocsikat,pl.:GTO, Mustang) és hogy élvezetesek maradjanak ezek a hangok. Talán egyedül a Saleen Mustang és az Mclaren SLR hangja gyengécske, vagy nem tükrözi az igazit.
Csak, hogy idézzek SLR teszt TopGearXtra: "...mintha kereszteznénk egy Spitfire-t egy Messershcmidt-el.." 😊

Nem tudom ki játszott Carbonnal elõtte?! Sztem borzalmasan gagyi, hogy a 100 Le autó szétrázza üresben a kasztnit xDDD, vagy hogy ha 30-nál gyorsabban megyünk állandóan visít a gumi. Gagyi, nincs rá más szó.
Vagy a legmókásabb, ha rükvercbõl akarunk J-fordulót csinálni bármilyen autóval fejreállunk.

Valahogy úgy érzem az Atari nem, hogy trónt fog fosztani, de sokáig tartani is fogja azt...nagyon sokáig

Synit HUN
Tegnap belõttem végre a kormányt motorozáshoz is. Ennél a megoldásnál NINCS jobb. 😄 Naon komoly! Végre tetszik a motorozás is.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Attila56
Újság részletérõl betudtok linkelni???Akkor nem kéne csak azért megvennem és elolvasni,mert itt is eltudnám olvasni ha kinagyítom 😄 😄 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
jah értem...ezer bocsi a láma kérdésért 😄
És hogy nem lvastam vissza

BETA te...

mellesleg általában a sajtó elõbb kap mindent, ez a lényege

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

atomboy

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Attila56
egy láma kérdés: A játék Márciusban jelenik meg...akkor a GS hogyhogy játszott már vele? 😮
Itt valami gáz van :S

Sland
Az egy dolog, de az 576lap szar! Márcisuban jön és kész! Nem kell ezen tovább rágódni!

elekati
NEm azér mondom de ezzelaz 576-tal a házigazdának nagyon basszátok a csõrét<#idiota>

Senkkik
nem tudom , de a hozzámellákelt 576 "kiskönyvben" február 16 van kiírva..

ezeket eddig is tudtuk!!
Trónfosztás??? Na végre... Már alig várjuk. <#worship><#finom>

kaposi1
Sziasztok.
MIvel énis nagyon várom a Test Drive megjelenését, és idáig csak valótlan megjelenéseket olvashattam minden fórumon, ezért utánna jártam egy kicsit a dolognak. Egy telefonomba került és kiderítettem hogy a SeVeN m kft lesz a forgalmazója. Az ügyintézõ nagyon korrekt volt . Elmondta hogy tisztában vannak azzal hogy ez a jéték az NFS sorozat trónfosztásához fog vezetni, mivel õk is tesztelték a Bétát és le voltak döbbenve a minõségén. Azt is elmondta hogy képben vannak azzal kapcsolatban is hogy mennyire várjuk a megjelenését. Sorozatos levelekkel bombázzák az Atarit hogy küldjék már végre el azt az anyagot amivel elkezdhetik a forgalmazást, de ez idáig még nem kapták meg.
Az ügyintézõ azt mondta hogy az õ tervezett megjelenési dátumuk MÁRCIUS!!!! Hogy azon belül az eleje vagy a vége már csak az Atari gyorsaságán múlik. Szóval srácok a lényeg az hogy a Februári megjelenést
azt hiszem elfelejthetjük,Szóval ennyit tudtam kideíteni,bárcsak ne lenne igazuk. Én is ugyan úgy várom mint ti, de ez van.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

gduck
Õk is a bétát tesztelték!

UI: a béta fórumban a moderátor megigérte, hogy utánna kérdez a hivatalos megjelenési dátumnak. Ha lesz vmi infó beírom ide...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Na megjelent a Gamestart és abban van TDU teszt! Mondjuk a neten nem írják, de ha még nem jelent meg, akkor õk a bétát tesztelték? De akkor a tippfüzetbe miért van benne??? Bétához ilyet nem szokás írni... Meg akkor oda kellett volna írni, hogy bétateszt.

(Egy alternatív lehetõség: játék készen van, de azért is csak 1 hónap múlva kapják meg a játékosok, GS meg nyomulhat vele most, báázz.)

cenobite
A Mafia-nál és a GTA-knal szerintem nem a vezetés volt a lényeg, legalábbis maga a játék nem "autós" játék, tehát ezekhez kár hasonlítani. A Colin egy rally játék, TDU-ban nincs rally autó, úgyhogy ehhez is hülyeség hasonlítani.

Nekem személy szerint nagyon tetszik a TDU irányítása, nem hc szimulátor, de nem is olyan "padlógázon veszem be a kanyarokat" stílus. Nagyon jól eltalált szvsz.

Amúgy tegnap tök jót autókáztam a Caterham-emmel, furikáztam a még be nem járt területeket, már csak néhány kisebb út van hátra. 😊

gamertag: kenobita