Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
De kb leszarom....
Majd rájönnek hogy ez a topic new warez-blog...
Ott az Off topic, de nem nagyon érti a nép
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Vivimos por ti, vence por nosotros.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
De végül is ez csak egy megjegyzés volt...
(a befejezõdött béta letöltögetése, trükközése stb. is az...)
Ha valaki nem akarja megvenni eredetiben a játékot vagy nem tud várni a megjelenésig, az õ dolga, de akkor oldja meg magának...
Illetve azon hozzászólások is töröve lesznek, amiben azt kérdezi a nép, hogy menni fog-e az õ konfigján a játék, illetve hogy olyan konfig biztos elég lesz stb.
FAQ-ban van gépigény és minden amire szükségetek van!
OTT VAN AZ OFF-TOPIC, oda akarmit lehet írni, nem törli senki!
de itt a link: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169576778
Ezért lett törölve!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Utánanéztem, a Ford blokk 5400 ccm, míg a pontiac 5600ccm
tehát a Ford ugyan V8 de nem Hemi.
a Winows lefagyott fagyás közben...
A GTO gondolom a Pontiacra gondoltál ami ugye General Motors,
A Mustang meg Ford, úgyhogy bár V8-V8 de azért van különbség.
Ha hallottál már élõben Ford V8-ast, és GM V8-ast (Chevy, Pontiac, Caddy)
akkor tudod mirõl beszélek.
Bocs, csak gondoltam szólok a tisztánlátás végett 😄
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
én csak egy saleent lattam az s7est
vagy hülyevagyok?
\"If in doubt, flat out!\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Az EA nem vette a fáradtságot a hangok korrekt elkészítésére. 3-4 autó ugyanazt a hangot használja. Elég illúzióromboló, hogy a 3literes V6-os 350Z hangja ugyanaz mint a 2.6l-es 6 hengeres duplaturbós Skyline-é. De ez még hagyján, "japán-japán", DE EZEKUTÁN MERIK EZT A HANGOT RÁSZABNI AZ ALFA BRERA-ra is...
És ez így van minden második autónál az NFS sorozatoknál.
A Mercedes CLS-em 650 km, és a Lotus Espiritem 800 km fölött 😊
Nagy kedvencem még a Shelby500 és a Pagani Zonda, a világ legszebb 10 hengeres hangja az Övé.
A többi 20-30 autóm 100 km körül.
Tudom, hogy lejárt már a játék dícsérgetése, de egy fontos dolgot nem említettünk még kontra NFS.
Az Atari igenis vette a fáradtságot, hogy ne legyen 2 egyforma motorhang (kivéve persze ha ugyanaz a motor hajtja a kocsikat,pl.:GTO, Mustang) és hogy élvezetesek maradjanak ezek a hangok. Talán egyedül a Saleen Mustang és az Mclaren SLR hangja gyengécske, vagy nem tükrözi az igazit.
Csak, hogy idézzek SLR teszt TopGearXtra: "...mintha kereszteznénk egy Spitfire-t egy Messershcmidt-el.." 😊
Nem tudom ki játszott Carbonnal elõtte?! Sztem borzalmasan gagyi, hogy a 100 Le autó szétrázza üresben a kasztnit xDDD, vagy hogy ha 30-nál gyorsabban megyünk állandóan visít a gumi. Gagyi, nincs rá más szó.
Vagy a legmókásabb, ha rükvercbõl akarunk J-fordulót csinálni bármilyen autóval fejreállunk.
Valahogy úgy érzem az Atari nem, hogy trónt fog fosztani, de sokáig tartani is fogja azt...nagyon sokáig
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
És hogy nem lvastam vissza
mellesleg általában a sajtó elõbb kap mindent, ez a lényege
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Itt valami gáz van :S
MIvel énis nagyon várom a Test Drive megjelenését, és idáig csak valótlan megjelenéseket olvashattam minden fórumon, ezért utánna jártam egy kicsit a dolognak. Egy telefonomba került és kiderítettem hogy a SeVeN m kft lesz a forgalmazója. Az ügyintézõ nagyon korrekt volt . Elmondta hogy tisztában vannak azzal hogy ez a jéték az NFS sorozat trónfosztásához fog vezetni, mivel õk is tesztelték a Bétát és le voltak döbbenve a minõségén. Azt is elmondta hogy képben vannak azzal kapcsolatban is hogy mennyire várjuk a megjelenését. Sorozatos levelekkel bombázzák az Atarit hogy küldjék már végre el azt az anyagot amivel elkezdhetik a forgalmazást, de ez idáig még nem kapták meg.
Az ügyintézõ azt mondta hogy az õ tervezett megjelenési dátumuk MÁRCIUS!!!! Hogy azon belül az eleje vagy a vége már csak az Atari gyorsaságán múlik. Szóval srácok a lényeg az hogy a Februári megjelenést
azt hiszem elfelejthetjük,Szóval ennyit tudtam kideíteni,bárcsak ne lenne igazuk. Én is ugyan úgy várom mint ti, de ez van.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
UI: a béta fórumban a moderátor megigérte, hogy utánna kérdez a hivatalos megjelenési dátumnak. Ha lesz vmi infó beírom ide...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
(Egy alternatív lehetõség: játék készen van, de azért is csak 1 hónap múlva kapják meg a játékosok, GS meg nyomulhat vele most, báázz.)
Nekem személy szerint nagyon tetszik a TDU irányítása, nem hc szimulátor, de nem is olyan "padlógázon veszem be a kanyarokat" stílus. Nagyon jól eltalált szvsz.
Amúgy tegnap tök jót autókáztam a Caterham-emmel, furikáztam a még be nem járt területeket, már csak néhány kisebb út van hátra. 😊
gamertag: kenobita