Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
ha kicsit visszaolvasnál akkor tudnád mirõl is van szó fiam. ha megveszi vki és ilyen az nagy szopás ugye fiam? na irány a legó és estig 1 szavadat se... 😊 <#lama>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

czky
Mer milesz?
Te meg szerintem tanuld meg értelmezni a mondatokat, és aztán írj be a fórumba...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Meg ha veszel új kocsit és már nincs több helyed a garázsban, akkor automatikusan felajánlja, hogy add el vmelyik verdádat.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Nagy fasságot írtál, úgyhogy te csak ne épeszûzzél.

gduck
OK! 😉

A bétákban nem volt ilyen jellegû hiba... Ha tudod, próbáljad ki másik VGA driverrel is 😊 Naon friss az a kari, még küzd az NVIDIA a driverével 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mattboy
Bent a házban el tudod adni...

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

sztem biztos vhol az optionsba!

a kocsit el lehet adni a játékban, ha igen hol?
Mattboy
Abban tudnátok segíteni, hogy be lehet-e állítani valahol a zoomolást a térképre?
Valamiért az egérgörgõvel nem csinál semmit.
Át lehet állítani szerintetek?

czky
Te meg kinek szólsz be kisfiam? Nem is neked írtam, meg kinek képzeled te magadat h véleményt alkoss rólam?!! Amióta volt a bétateszt, azóta határoztam el h megveszem, szal jobblenne ha visszafognád magad az ehhez hasonló épeszû beszólásaiddal együtt!

van pofád letölteni és még reklamálni is. nem vagy semmi apám.

sztem tuti lesz egy nagy patch, különben az egész BETA-zásnak mi volt a haszna?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

czky
ócsak = ócska

czky
Na jól elvetted a kedvemet. Ez egyszerûen hihetetlen! Van pofájuk ilyen ócsak állapotban piacra dobni, és még pénzt is kérnek érte?!! Hát megvan a véleményem. Egyre kisebb kedvem van a vételhez... <#szomoru1><#szomoru1>

B@dsector
Azért ennyire ne legyünk amatörök, nem ma kezdtem! Csak ebben a sorrendeben lehet végighaladni, versenynél nem látszanak az autók és semmire sem reagál hiába választom ki a start vagy bármi mást!
Mattboy
Hi allz!

Érdekes hogy itt sokan full konfiggal nyomják és mégis nem olyan fullos...
Nekem egy fos amd-m van 2.01 Ghz Ati Radeon x700xt 1 G ram...
És fullosan szalad 1024x768-ban high részletességgel meg 2x anti al-al.

Isszonyat komoly gamma!
Én sajna lecsúsztam a bétákról...de ha kijön az eredeti azt megveszem!
<#integet2>

"az only the last will win" nevû versenyt egy nissan Z típusú autóval nyertem meg. nem volt egyszerû mondhatom a néhány "D" kategóriás ellen. kész, ahogyan lesodródásból elõznek, meg simán mozdíthatatlanok az ai-k. amit végkép nem értek, hogy a Lamborginiben meg van kuplung auto-kuplung módban, sebességváltás meg csak föl-le van. ráfér még patch a játékra.
Synit HUN
Borulsz?!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gduck
Ja bocsi, még alszom... Hát ez szívás! Ezek szerint a verseny nem indul el!

gduck
A játék elején a kötelezõ "vonal":
reptér -> autókölcsönzés -> házvásárlás -> autóvásárlás -> verseny

ettõl nem tudsz eltérni! Te hol tartasz ?

Sziasztok!

Ahogy olvasom, egy csomó embernek gondja van a játékkal.
Nálam tökéletesen megy, mindenféle bug, fagyás egyéb hiba nélkül.
Gyors és stabil, pedig nem mai a gépem.
Amúgy szerintem sokkal jobb az NFS-eknél.<#eljen>
délután lesz mustang GT-R em 😊)

thx <#worship>

AdaKiller
na kipróbáltam egy logitech force-os kormánnyal, kicsit furcsa volt évek után újra kormánnyal tolni, de jópár helyzetben könnyebb mint klavival. nem szállok el a francba. kivéve mikor olyan a pálya, hogy kisebb-nagyobb ugratók vannak, és a levegõbe mintha a force elmozdítaná a korményt, és ahogy leérkezek a földre, egybõl borulok, mivel nem tudom megfogni a kocsit😞
de amúgy frankó

Steam Nick: adakiller

köszönöm a választ!
az egyik profilban én is adtam meg gamespy adatokat és ugyanezt produkálja.
tobbet mostmar nem szemetelek de most lett tele a ...hocipom😛 a berelt autoval nem tudok eljutni a celig mert par mpnkent megall ez a .... ,az.
<#gonosz2> en azt ajanlom senki ne fizessen ezert.. ez tipikus az a game amikor a keszitok megerdemlik hogy senki ne vegye meg a jatekukat.
amugy azis erdekes hogy a cloneosbol megmarad egy online profilom amivel nem tudtam ugye online jatszani.. namost amit atari oldalarol szedtem le az csak ezzel az accal latja a szervert ,amit most csinalok uj accot azzal aszondja a szerver kapcsolodaskor hogy faild..😊 szep kis 1 gigas patch kell majd ehhez a gamehez Muha
Extended Download Service -t nyugodtan kitorolheted es meguszol 4 dollart.. de igy csak 30 napig szedheted le a jatekot.. ami szntem boven eleg
mennyiért lehet megvenni, és milyen módon?
továbbá az auto-kuplung kapcsoló teljesen ki is iktatja a kuplungot, nem csak a váltásokkor nyomja automatikusan. még így is jó egyébként, hogy legalább újítottak.
külön tetszik egyébként, hogy a járdaszegélynek hajtani már nem épp csak egy kis döccenõ. bár nagyon hiányolom a saját és a versenytársak autóinak törhetõségét. egyébként lehet kezdeni valamit azokkal akikkel csak úgy összefutok?
azert beirom hogy a verzioszam ugyanaz 1.45a .. de ez talan meg bugosabb mint a full ha iet lehet😄 mert van hogy lepkednek a menuben vagy vezetnek de , ez kb 10 mpkent megall egy 4-5 masodpercre mintha csontra fagyott volna a rendszser aztan elidul😊 jupi .. ezert adtam ki penzt 😊 (megjegyzem semmi nincs huzva) ,szal aki fontolgatja hogy megveszi az varjon meg egy picit😊 vagy talan meg se vegye...
Zoral Kiki
csáo valaki meg tudná mondani hogy hol találom az olasz kocsiknak a tuningolo mühelyét?????köszii

na de várj. ami meg full automata abban meg hogyan van kuplung?
kozben latom hogy mar masnak is van vegleges verzioja..sry.. csak hazaestem elolvastam naggyabol a rengeteg kommentet de ezen atsiklottam veletlenul
aki nem hiszi mert fikázni akar, az úgysem fogja
köszönöm a választ Wander
oooooookéé<#wow3>
AntiHero
Jaj de jó😊 Rögtön nézd meg van e új kocsi benne!Meg képeket is rakjál már fel!Meg írjál róla mien!

OK?
TY
<#gonosz1><#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nekem 10 perc es lentvan az atari oldalrol a vegleges verzio.. en szntem tuti hogy a clone-os is a vegleges de azert majd beirom hogy mi a verzio szama es hogy bugzik e .. csakhogy ne talalgassatok tovabb😊
Hú ez a töröl mindent a C: gyökérbõl durva, de most vettem csak észre, hogy tényleg.
Szerencsére a védett fájlokat nem törölte.
Egyéb helyrõl is töröl?
Sziasztok. Nem tudja valaki az hogy,lehet mikor ma este játszottam elkapott egy rendõr de nem kellett neki büntetést fizetnem.
wander01
amelyik verdában igazábol sincsen sebválto, csak bajuszkapcsoloval kapcsolhato manuálisan a cucc. nincs 1-6-ig sebesség csak shift up meg down 😊 trükkös, elöször én is szoptam vele mire rájöttem. ilyen némely ferrari, aston, lambo, meg még néhány felsökategoriás ocskavas 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

AntiHero
Hajaj mi van itt az ATARY azgondolta megveszi a nép hibásan is?
Na ezért nem vettem meg az ONLINOST rögtön.
Várok szép csendes...Ráérek...😊..Ha meg csalódás lesz a játék szépen csendbe elballagok...híremse lesz...😉

saxicola
A gamestar 94%-ra értékelte a játékot. 1-2 bugot említettek a tesztben csak.
Ez is azt bizonyítja, hogy nem a végleges változattal játszotok.
Tegnap került aranyra. A megjelenés 20.-a.

www.gportal.hu/bioshock

hykao
Ajánlom figyelmetekbe a letöltés gomb feletti *-gal jelölt sort: "MULTIPLAYER SERVERS AVAILABLE LATER THIS WEEK"

Ez érdekes dolog, mert ezek szerint az amerikai (letölthetõ) verzió más szerverekkel lesz kapcsolatban, hisz az európai bolti verziókkal már javában nyomja a nép online. Elképzelhetõ, hogy nem is tudunk majd egymással találkozni a szigeten?
rotator
Hmmmm.... <#wow3>

nem mûködik nekem a sebességváltás azon a módon, amikor minden sebességnek egy külön gombot adhatsz meg.
hykao
Dobhattatok volna egy shotot arról az üzenetrõl. Érdekes, én tudok csatlakozni online profillal a szerverekhez, bár gyanúsan kevés emberke van online jelen (52).
B@dsector
Igen, nálam is ez a probléma! Csak offline tudok játszani, szerverhez nem enged csatlakozni! Menüben a "MC 1.45 A" verzió jelenik meg. Érdekes akadásokat tapasztalok kormánymozgatásnál (Logitech DF) mindamellett ami a legidegesítõbb, autó vétel után az elsõ futamnál nem lehet elindítani a versenyt, mert a start gombra ínaktivá válik minden csak a menübe lehet kilépni, hiába hoztam létre új profilet a jelenség ugyanaz!
Szóval ez egy kalap szar verzió, amivel az ATARI lejáratta magát sok ember elõtt és elkért ért 39 dollárt ráadásul, ennyire hülyének nézik a játékosokat?
Elsõre elég elszomorító de remélem lecserélik végleges verzióra a linken található filet, mert ha nem hétvégén kiugrok a szerkesztõséghez egy csákánnyal!
Jó éjt mindenkinek, megyek aludni én is!
wesker24
nagyon vicces <#idiota><#idiota>
AntiHero
Sokmindent lehet venni 500.000 $ -bol.
Rakd be a bankba és klamatozik vagy fektesd kötvényekbe.
Esetleg bulizd el!
jobbat nem tok mondani.

Kocsit meg mondjuk vegyél egy Ford Mustángot

Csókolom<#vigyor2>

wesker24
hello mindenkinek azt szeretném kérdezni hogy van már 500.000 dolcsim !!!

Ebbõl milyen autót érdemes venni ???

Vagy még gyûjtsek hozzá és vegyek még jobbat ???

Én az Enzo Ferrarit néztem ki magamnak de ahhoz még kell 150.000 dolcsi !!!

Van már valakinek olyan kocsija ???