Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mattboy
Húú!

Köszönöm szépen!
<#worship>

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

autoszimulator
Vol, egy térképpel egybekötve, hogy hol vannak a szalonok, meg tuner helyek. Ez volt az, de sajnos most nem jön be az oldal...

.: mobilize.hu :.

Mattboy
Nem akarok hülyeséget írni...de úgy emlékszem volt valahol egy olyan kép/lista ahol az autók árai voltak feltüntetve.

Ezt hol találom meg?

gduck
Ezen kár vitatkozni 😊 az erdményt a program+driver adja! Egy "program/driver hiba" másik driverrel nem biztos hogy elõjön 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mattboy
FAQ

s
Leszedheted misi...nekem is 3 óra alatt jött le,de ha neked lasabb akkor is megéri....
Vannak még mázlisták 😊. Mondjuk ha nekem is olyan netem lenne, hogy < 3 óra alatt lejön, talán megérne egy próbát. De én így inkább a tutira hajtok.

Éjszakai modod ,hol tudok leszedni?
én nem szenvedtem. most meg hasítok.
Szerintem már az offba sem hiányoznak ezek a kérdések, pont most olvasgattam belõle vagy két oldalt. Szánalmas. Én is megvárom a kiadás napját és az azutáni release-ket. Nemtom miért kell fikázni, hogy nem indul el, én pl. soha nem szerettem az ilyen verziókat, amihez +progi meg egyéb hackelés kell. Aki ezzel akar jáccani, az szenvedjen... <#eplus2><#duhos2>

Mélységesen egyetértek az elõttem szólóval.
Tegyük már OFF ba ezeket a végleges vagy nem kérdéseket. Mert ez kezd szánalmas lenni, hogy a topic több száz hozzászólás óta csak errõl szól.

Nem tudom miért kell feltenni ugyan azt a kérdést ezerszer. Ha nem hiszed amit itt mondanak, vagy egyaltalan el sem olvasod akkor tegyél meg annyit, hogy megvárod a kiadás napját, és akkor biztosan tudod, hogy az a végleges. Egyébként meg nem mind1? Ha a warezrõl szedted le úgysem tudsz vele neten játszani, ebben az esetben édesmindegy, hogy végleges e vagy nem.

Örültem

Ill be back !!!!

bugos szar sg
látod ezért is pénzt adott valaki 😊

Honnan tudjam mit szedtél a vanadúról 😊

Most olvastam, hogy GOLD a tdu. na most akkor, amit a wanadoo-rol leszedtem az akkor végleges, vagy nem?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

kaposi1
Szerintem ,mert nem vagy bejelentkezve.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

nekem nem jön be az off-topic, csak egy üres fehér lap
ez miért van?

Ezen szerintem kár elmélkedni. A szoftvereknél sajnos senki nem vállal garanciát arra, hogy a megvásárolt termék mûködni is fog. Pedig van néhány igazán drága szoftver is.
Az egyik kézikönyvben ennyit írnak a korlátozott gyártói garnaciáról: "ez a szoftver úgy van, ahogy van". No comment.
Képzeljétek el ezt mondjuk egy Sony LCD TV-nél: ez a TV úgy van, ahogy van.😊
Országúti autós játékra gondoltam, ez kimaradt. A többi nem különösebben érdekel. Egyébként pályaautós tényleg jött ki jópár jóféle.

OFF topicba már..40hsz arról szól hogy ki veszi meg és ki nem...meg kinek tetszik & kinek nem..

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

rekettyes
ki vesz meg egy új opelt aminek hiányzik az egyik ajtaja?

Azért ez nem teljesen így van. Van egy pár jó autós játék, igaz nem az árkád kategóriában.😊
Vagy pl. támogatni akarja az NFS Porsche óta az egyetlen valamirevaló autós játéknak a fejlesztõit...

Nem tudom, talán, aki úgy gondolja a lopás bûn.😊))
OFF topic??

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

rekettyes
Ez egy jó kérdés volt hehe de tényleg ki az?

rotator
És az .exe-k mérete és dátuma? Az is megegyezik?

Én még mindig nem értem. Nálam semmi baja.
rekettyes
azt nem értem , mindenki látja mennyire hibás a játék és még így is vannak akik megveszik<#vigyor1>

Igen, ugyanaz. ugyanaz a verziószáma.
B@dsector
remélem a negyven zöld hasúért kapott serial key-el jutok valamire, egy warez verziónál mert még egyszer nem szívesen venném meg 😄DD
rotator
Vagy elfogyott. <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Na akkor most elestek 40 dodo-tól 😄 Épp rászántam magam hogy fizetek... Bár az elõbb kérdeztem, de nem írt rá senki: a letölthetõ verzió és ami az aranylemezre került az elvileg ugyanaz??
Az is lehet.😊
Vagy most vették le 😉

Jaja, most nem elérhetõ, nem vagy hülye 😉

bertino
We're Sorry.

The product you have selected is not available.

Please click your back button to continue.

(Error Number: 30053006 - 0)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Biztos õk is felteszik az ingyenes PROCYON verziót a honlapjukra.😊
Nézzen már rá valaki, én vagyok hülye, vagy az atari tényleg levette a pénzes-letölthetõ verziót??? Rákattintok a buy/downloadra és elküld a 'csába hogy nem elérhetõ...
Mattboy
Jaja lehet...
Csak épp a zoomot nem...
De hát mind1
A lényeg hogy menjen a game! 😊

Zsííír!

Érdekesek az emberek. Egy játék miatt képesek egymásnak ugrani és anyázni!!! Hihetetlen!!! Miért nem lehet tiszteletben tartani mindenkinek a másik véleményét és kulturáltan vitatkozni/fórumozni? Érthetetlen. Ez csak egy játék! Mi lenne, ha valami tényleg komoly dolog lenne a topic címe? Szégyen.
Azzal én is küzdöttem, mert csak azt nem sikerült kirakni a gamepadra, minden mást igen...

lehet pedig állítani. azt hiszem controls/dashboard ban vannak a térkép bill.beállításai
Mattboy
11073?
Sajna az optionsban nem láttam lehetõséget az átállításra!

B@dsector
A drivernak ehhez semmi köze, zárt és nyílt béta verziónál nem tapasztaltam ilyen problémát. Ráadásul a legújabb 97.92 van fent XP alatt, ez a BUG nem driver kérdése!
Sziasztok!

Két kérdésem lenne, aki tudja, pls help 😊 :

1. Ti be tudtok menni a házakban található karaktermenübe? (öltöztetõs szoba..) Mert nekem ott állandóan kilép. Próbáltam újrakezdeni, más karakter, más ház, különbözõ grafikai beállítások mellett, de egyszerûen ott kidob. Már csak a reinstall maradt, de azért gondoltam elõte megkérdezem...

2. A boltban 2 hét múlva megvásárolható, ill. az atari oldaláról már letölthetõ verzió 100%-ban azonos?
így van, ami problémáról nem tudsz, az nincs is 😊

Bucsher-el ne foglalkozz, egy korlátolt barom szerencsétlen, már az AMRA topicban is ezt vezette elõ. Mintha itt se lenne. <#wink>

igen az nagy szopás
legózni jó lenne
nem kell nagyon visszaolvasni, apuci véleményt mondott egy feltört bétás warezos 2hét múlva megjelenõs online szerveres játékról. ezt tarthatom fasságnak? köszi