Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm szépen!
<#worship>#worship>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
.: mobilize.hu :.
Ezt hol találom meg?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem tudom miért kell feltenni ugyan azt a kérdést ezerszer. Ha nem hiszed amit itt mondanak, vagy egyaltalan el sem olvasod akkor tegyél meg annyit, hogy megvárod a kiadás napját, és akkor biztosan tudod, hogy az a végleges. Egyébként meg nem mind1? Ha a warezrõl szedted le úgysem tudsz vele neten játszani, ebben az esetben édesmindegy, hogy végleges e vagy nem.
Örültem
Ill be back !!!!
látod ezért is pénzt adott valaki 😊
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ez miért van?
Az egyik kézikönyvben ennyit írnak a korlátozott gyártói garnaciáról: "ez a szoftver úgy van, ahogy van". No comment.
Képzeljétek el ezt mondjuk egy Sony LCD TV-nél: ez a TV úgy van, ahogy van.😊
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
The product you have selected is not available.
Please click your back button to continue.
(Error Number: 30053006 - 0)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak épp a zoomot nem...
De hát mind1
A lényeg hogy menjen a game! 😊
Zsííír!
Sajna az optionsban nem láttam lehetõséget az átállításra!
Két kérdésem lenne, aki tudja, pls help 😊 :
1. Ti be tudtok menni a házakban található karaktermenübe? (öltöztetõs szoba..) Mert nekem ott állandóan kilép. Próbáltam újrakezdeni, más karakter, más ház, különbözõ grafikai beállítások mellett, de egyszerûen ott kidob. Már csak a reinstall maradt, de azért gondoltam elõte megkérdezem...
2. A boltban 2 hét múlva megvásárolható, ill. az atari oldaláról már letölthetõ verzió 100%-ban azonos?
legózni jó lenne
nem kell nagyon visszaolvasni, apuci véleményt mondott egy feltört bétás warezos 2hét múlva megjelenõs online szerveres játékról. ezt tarthatom fasságnak? köszi