Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg ki kell hivni valakit (tökmindegy, gépi ellenfél) stake-et feltolni, és növénysávval elválasztott nagyuton a másik sávba áttolni a célt 😊 csak átcsapatsz a bokrokon, és meg is van a zseton. aztán annyit revenge-elsz amennyit nem szégyellsz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
kozben megneztem egy masik gepen is es ottis magall masodpercekre . (egyik se egy "gyenge" konfig)
a celeron télleg nagyon elavult
de eddig nem volt gond minden fullon ment erre ez...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ahhoz a cpu-hoz valami 9600se, esetleg fx5200as vga illene 😊 Szerintem sürgõsen szerezz egy jobb procit, a celeronokat meg felejtsd el, mert nagyon ratyik...
más: Nálatok is nagyon csúnya a graf élsimítás nélkül? Én nem tudok ránézni, annyira ronda így, de ha meg benyomom, akkor nincs hdr 😞
Na nem baj, majd hétvégén az új vga-val 😊
CSAK a Fradi
nem megy akad nem tudok jácani igy!
pedig másfél giga ram és 7600gt elég kell hogy legyen
de nem tom mér de 2.6 celeron nagyon nem teccik neki mert akad még minen is .marhára ide gesit mindenki irja mien jo meg ilyenek
miko láttam a gyere 9600tal és fél giga rammal nyomja fullon leesten a székröl ilyen nincs!! áááá mért
van valaki akin celeronja van az mondja már el a tapasztalatokat plz!
3400 p 4 el jobb lesz tán
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Pepsi Twist: Ez gyönyörû, full respect <#worship>#worship>
(Legyen már vége a munkaidõmnek, és hadd rohanjak haza játszani! 😊 )
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
fav + a köbön. 😊
Remélem javitják.
Valaki azt írja konfig föggõ a dolog!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem egy Amd Sempron 2200+ van, 1,5GB ram, Ati 9600XT. Sajnos elég rendesen akadozik. Mi lehet a kevés? Köszi.
KATT IDE
(csak egyszerûen felül kell írni a .zipben található fájlokkal az eredetieket - elõtte az eredeti 3 fájlról biztonsági másolat készítése ajánlott)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nekem nagyon bejön ez a játék.Csak belövöm a DFP-met és felkaparom az aszfaltot.Tökéletesen kihasználja a 900 fokot(folyamatosan driftelek a városban).A force feedback az egyik legjobb,amit gammában tapasztaltam.Nem egy szimulátor,de kellemes.
A grafika nagyon király és bárki bármit mond nem nagy a gépigénye.Nekem egy Athlon 64 3500+(S939),1 Gb Ram(Dual DDR 400),tuning Gainward 7600 GS és 1024x768-ban 4x AA és High-on tolom mindennemû akadást mellõzve.
A hangok majdnemhogy tökéletesek,ahogy egy V8-as vagy egy Ferrari felbõg a legkisebb gázadásra is abba beleborzong az ember.
Tetszik,hogy teljes a szabadság.Az egész szigetet bejárhatom és nagyon jó a versenyek felépítése is.
Lehet,hogy valaki szerint ez a játék bugos,de én állítom több hibával találkoztam a Most Wantedben vagy a Carbonban.És ezzel élvezem a játékot,utoljára '97-ben a Carmageddonnal játszottam ennyit.
Kevés játékot veszek meg eredetiben,mert sokat nem tartok arra érdemesnek.De ezt tuti meg fogom...