Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
No, a SeVeN M szerint nagy eséllyel(!?) március 16-20. között jelenik meg itthon.

<#eljen>

Terminátor14
a 2400+-os amd-d jobb mint az õ celeron procija, úgyhogy megvan rá az esély 😊

CSAK a Fradi

Balumann
Vagyis akkor van esélyem, hogy minimumon elfut nekem nagyobb akadás nélkül? 😊

wander01
nagyon okos vagy ügyes 😊

amugy meg ki kell hivni valakit (tökmindegy, gépi ellenfél) stake-et feltolni, és növénysávval elválasztott nagyuton a másik sávba áttolni a célt 😊 csak átcsapatsz a bokrokon, és meg is van a zseton. aztán annyit revenge-elsz amennyit nem szégyellsz.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

AntiHero
eladod a kocsid<#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

wander01
hehe 😊 rájöttem hogyan lehet 6 másodperc alatt 10k-t szerezni 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Sland
FAQ frissítve!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kk koszi..
kozben megneztem egy masik gepen is es ottis magall masodpercekre . (egyik se egy "gyenge" konfig)
Tomo15
Sajonos szerintem mindenkinél rossz(nálam is).
kösz. mondom jöv honapban 3400 piv 4
a celeron télleg nagyon elavult
de eddig nem volt gond minden fullon ment erre ez...
Pepsi Twist
1-2 napot vagy 3 😊 (de van amikor egybõl van a bútba)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Terminátor14
Húúúúha, elég érdekes géped van hallod-e 😄DDD
Ahhoz a cpu-hoz valami 9600se, esetleg fx5200as vga illene 😊 Szerintem sürgõsen szerezz egy jobb procit, a celeronokat meg felejtsd el, mert nagyon ratyik...

más: Nálatok is nagyon csúnya a graf élsimítás nélkül? Én nem tudok ránézni, annyira ronda így, de ha meg benyomom, akkor nincs hdr 😞
Na nem baj, majd hétvégén az új vga-val 😊

CSAK a Fradi

o szar a bilentyüzetem sry
áááááá.<#falbav>
nem megy akad nem tudok jácani igy!
pedig másfél giga ram és 7600gt elég kell hogy legyen
de nem tom mér de 2.6 celeron nagyon nem teccik neki mert akad még minen is .marhára ide gesit mindenki irja mien jo meg ilyenek
miko láttam a gyere 9600tal és fél giga rammal nyomja fullon leesten a székröl ilyen nincs!! áááá mért
van valaki akin celeronja van az mondja már el a tapasztalatokat plz!
3400 p 4 el jobb lesz tán
Meddig vartal lefoglalas utan a 300 SL Gullwing-ra?

az atari oldalarol letoltott verzional csak nekem jon elo az a bug hogy 10-20 mpenkent megall a game par mpre??
Nem egészen. 😉 Ez a jelenség annál a verziónál lép fel?

Pepsi Twist
én csak 2ig dolgozom mindig muhaha / a gyüjteményem megnézted?

gduck
Te is az Atari oldaláról vásároltad meg és töltötted le?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nekem ilyet nem csinált. Viszont ruhaboltba nem tudok elmenni, mert kidob a francba, de ez legyen a legnagyobb baja...

Pepsi Twist: Ez gyönyörû, full respect <#worship>

(Legyen már vége a munkaidõmnek, és hadd rohanjak haza játszani! 😊 )

Pepsi Twist
Na végre teljes a gyüjtemény 😊 (többi kép a galáriámban)

Én azt sajnálom, hogy a ferdén jobbra/ferdén balra nyilat nem mondja be a navis csaj, így hud nélkül használhatatlan az egész, pedig kikapcsolnám 😞

vicc ez az egesz mar😊 hihetetlen hogy igy kimernek adni vmit
B@dsector
ez a jelenség nálam is <#falbav>
gduck
ITT lehet olvasni a letölthetõ verzióval kapcsolatos problémáról!

EZ meg egy videó a hibajelenségrõl!

Hát igen. Engem is megfogott a varázsa, de a korábbi konfigon élvezhetetlen, a laptop meg nem tudom, mennyivel számít jobb confignak.
gabi89
Biztos

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kíváncsi vagyok,hogy a végleges verzió rá fog-e férni 1 DVD-re.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Megpróbálni mindenképpen érdemes. Szerintem. Nagyon jó a játék.

Szasza20
Szerintem is Nagyon jó a játék! Nálam csak annyi a gond hogy néha csak a 2. indításra lesz textúrahibamentes! De akkor viszont Nagyon jó! Nekem is Pont ilyen gépem van csak 7600 GT-vel és tényleg, nálam is símán megy ilyen felbontásba amit leírtál!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Egy 2GHz-es Amd Turion laptop x1600-as videokártyával jobb lehet, vagy nem is érdemes megpróbálni?
Szerintem a proci az igazán kevés, mert jobb vga-t ehhez a cpu-hoz bûn betenni. Mondhatnám azt is, CPU limites a rendszer. :S

Pepsi Twist
Vazze ez a gamma kurva jó gyerekek 😄 (állat) Reggel óta 225 új üzenet vazze :S

Végre ki tudtam próbálni. Egyszerûen a lélegzetem elállt, ezt nagyon eltalálták! Igaz, még csak két versenyt nyomtam le, de már 200 mérföld van az autóban. 😊

fav + a köbön. 😊

A RAM elég! A többi sajnos sovány :\

AntiHero
Szar az egész jatek sajna 😞
Remélem javitják.
Valaki azt írja konfig föggõ a dolog!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Helló!
Nekem egy Amd Sempron 2200+ van, 1,5GB ram, Ati 9600XT. Sajnos elég rendesen akadozik. Mi lehet a kevés? Köszi.
hykao
Na amíg a srác nem frissíti az éjszakai módot, addig is beleraktam a .zip-be a HDRI-re átnevezett fájlt is, így most már HDR használata mellett is besötétedik, igaz HDR-rel fényesebb lesz az éjszaka, mint nélküle.

KATT IDE

(csak egyszerûen felül kell írni a .zipben található fájlokkal az eredetieket - elõtte az eredeti 3 fájlról biztonsági másolat készítése ajánlott)
kaposi1
Nekem ne legyen konfig fuggo egy jatek ha a rendszerkovetelmenynek megfelelek.Persze itt az eredetire gondoltam.Oldjak meg a fejlesztok ha mar egyszer fizetek erte.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ha nem, hát nem, meggyõztél!

bertino
egyáltalán nem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rotator
Ja, csakhogy itt arról van szó, hogy van, akinek a béta úgymond tökéletesen futott, a végleges meg ezerrel bugzik. 😞

bétával is sok baja volt sok embernek (texturahibák, hanghiba, akadások), nekem meg hibátlanul futott. konfigfüggõ.

gduck
Itt a fórumon se megy senkinek rendesen a letölthetõ verzió! Ezek szerint vmit nagyon elrontottak és hiába 1.45 verziószámmal fut, mégis már build lehet...

rotator
Elvileg ugyanaz a 2, legalábbis a német dobozos kiadásokat alapul véve. A letölthetõ verzió érdekes bugokat produkál, gyakorlatilag játszhatatlan, de lehet, hogy csak az Atari fórumán ennyire lámák az arcok. <#nemtudom>

Én ezt most nem értem.A véglegesnek ugyanaz lesz a verziószáma,mint a 1.45a-as wareznak?Mennyiben különbözik?

Nekem nagyon bejön ez a játék.Csak belövöm a DFP-met és felkaparom az aszfaltot.Tökéletesen kihasználja a 900 fokot(folyamatosan driftelek a városban).A force feedback az egyik legjobb,amit gammában tapasztaltam.Nem egy szimulátor,de kellemes.

A grafika nagyon király és bárki bármit mond nem nagy a gépigénye.Nekem egy Athlon 64 3500+(S939),1 Gb Ram(Dual DDR 400),tuning Gainward 7600 GS és 1024x768-ban 4x AA és High-on tolom mindennemû akadást mellõzve.

A hangok majdnemhogy tökéletesek,ahogy egy V8-as vagy egy Ferrari felbõg a legkisebb gázadásra is abba beleborzong az ember.

Tetszik,hogy teljes a szabadság.Az egész szigetet bejárhatom és nagyon jó a versenyek felépítése is.

Lehet,hogy valaki szerint ez a játék bugos,de én állítom több hibával találkoztam a Most Wantedben vagy a Carbonban.És ezzel élvezem a játékot,utoljára '97-ben a Carmageddonnal játszottam ennyit.

Kevés játékot veszek meg eredetiben,mert sokat nem tartok arra érdemesnek.De ezt tuti meg fogom...
Milyen jó egyeseknek, nekem amúgy az 256k-val 35 óra lenne. <#confused> Persze hozzáteszem, hogy mivel én dolgozok, öcsém suliban van, ezért nem sokat megy a gép hétköznap, szal az 4-5 nap minimum. Aztán meg majd kiderül, hogy nem is indul be, mert xy problem. Biztos jó game, de én nem vagyok telhetetlen.

rotator
Keményen izzik az Atari fórumán a levegõ, a letölthetõ verziónak súlyos problémái vannak, ami nem volt benne sem a bétában, sem a...

B@dsector
Most már megvárom a végleges verziót nem pöcsölök ezzel a vacakkal.
Driver-t meg ne hangsúlyozd állandóan mert kiforrt verzió a 97.92, többi TDU verzióval mint már írtam no problem!