Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
ha lemész a kikötõbe simán láthatod bármikor a pearl harbor-i csatát 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nem, segítséget nem szabad használni. 😊 Ez elvi dolog, legalábbis nálam. Egyébként éppen az, hogy azoknál a kocsiknál kicsit nagyobb gáz kell az induláshoz, meg kicsit csúsztatni kell a kuplungot, csak néha nehéz eltalálni és olyankor jön a szorgos önindítózás. 😊

Wander: na az zsír, az ilyen apróságok teszik számomra ezt a játékot a csúccsá. Kb. az Nfs 5-WR páros óta nem volt meg az a bizonyos plusz, a Tdu-nak sikerült visszahoznia, sõt nálam ráüberelnie is. Egyedül kocsikázni sem unalmas, szóval ha akad egy fölös órám, szivesen ülök le újra és újra vezetni. 😊 Mondjuk megvenni sztem csak nyár környékén fogom, de erre azt mondom, hogy valóban megéri, ez egy must have.

Waczkor
http://waczkor.extra.hu/
Feltöltöttem az eddig ide belinkelt térképeket,meg hogy melyik autót hol lehet megtalálni.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

wander01
azokban a H válto sem müködik 😊 csak a shift up-down.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Atika :o)
Mert ha patch helyett ujra le lehet tolteni az egeszet ezert gondolom hogy egy darabig nem lesz patch

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

óvatosan kell a gázzal bánni 😊, vagy segítséget használni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

DJ Skyline
a kikötõ mennyire van kidolgozva (Pearl Harbor)? mert térképen szerepel azt látom!

Huhh, most nagyon irigylem a g25 tulajokat. Kipróbáltam HC-ben kuplunggal+manuál váltóval, elég baba, csak sima Formula Force-on elég fura, mert így a féket gombra kell raknom (és ajánlatos nem nagyon használni, mert folyamatosan blokkol), meg azért a H váltó is hiányzik. Városi közlekedésre egy-két autó enyhén szólva alkalmatlan, pl. Jaguar E-type, Shelby Gt500. Volt olyan, hogy lámpától való indulás csak 10-re sikerült. 😄 Az emelkedõn való indulásról nem is beszélve... Viszont a Lotus Elise-t, meg a TT-t nagyon kellemes vezetni, könnyû velük elindulni. Szóval egy újabb piros pont a készítõknek, hogy még a kuplung is máshogy mûködik minden egyes autóban. F1 váltós kocsit nem próbáltam, de remélem azokban nem kell kuplungolni, mert így lenne csak igazán élethû...

gabi89
A 3as szintû rendöröket le lehet valahogy rázni.Mert eddig még nem sikerült.Elõbb 20percig üldõztek de csak elkaptak a végén 😄 50ezer lett volna a bünti mondanom se kell feladatkezelõbõl gyorsa lelõttem a TDU-t 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Waczkor
European Classic East $100.000

XBOX Live Gamertag:Waczkor

akkor nem tudom 😞

Joey_The_Man
ilyet láttam már valahol. sztem valamelyik classic store-ban lesz.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
ki vannak kapcsolva , és a HDR is. ha bármelyiket(AA vagy hdr külön -külön) kapcsolom, akkor rossz lesz... 😞

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Pari
Hi,

Tudna vki egy linket letoltheto extra autokhoz(fokent G kategorias amcsi muscle cars erdekelne, dodge charger, Thunderbird...stbstb...ha van ilyen egyltalan?
Masik...regebben olvastam,hogy benne lesz a gameba az AC Cobra(kedvencem a td4 ota), hol a rakban lehet megvenni,mert nem talalom a gameba es mennyi az ara??? a Concept es a Daytona nem erdekel....csak ez!!!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

még jó hogy lecseréltem a 9600-amat én is 😊

Joey_The_Man: ha jól tudom, a HDR és az AA nem szeretik egymást NVIDIA-n, kapcsold ki a szûréseket vagy a HDR-t.

Joey_The_Man
Tényleg az miért lehet, ha bekapcsolom a HDR-t.. ilyen össze-vissza krix-krax lesz.. 93.71 -es driverrel van a 7600gt ugye.

Joey_The_Man
9600 -al fél giga rammal megnyugtatlak nagyon szaggat. 2 napja még nekem is ilyen konfigom volt egy p4 2.6 -al! most 7600 GT +1 giga ram.. na így már faszán megy. NOAA, de 1440*900, high. szinte sehol nem tapasztaltam akadást. 😄DD

AdaKiller
ahha, hát én nem véltem felfedezni jobb grafot, viszont a 10 fps-t azt egybõl észrevettem , meg a fraps is😊. na mind1, hdr off😊))

thx

Steam Nick: adakiller

Hali!
Van egy kis bibi a hanggal!Olyan....nem is tom...szar!Mitõl lehet?
Amúgy maga a játék nagyon jól összerakott de ez a hang nagyon sokat lehúz az élménybõl!Köszi helló!
rotator
Már melyik verzióhoz? Az xboxos is már a 3. patchnél tart, ha jól láttam, bár mondjuk nem is tudtam, hogy már konzolokat is szokás patchelgetni (vagy ezek csak plusz autók?).

sokkal jobbnak tûnik vele a graf, a fényekkel ügyesebben játszik 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

AdaKiller
ez a hdr effekt mire jó a játékban, mert én csak világosságot véltem felfedezni+ 10 fps csökkenést😊))

de érdekes mert most cseréltem le a 9600XT-t egy 7600GS-re, és egybõl jött a textúrevillódzás... de alt+tab és megjavult...

Steam Nick: adakiller

hykao
Hmm? Ezt mibõl gondolod?
Atika :o)
Hat es akkor ez szivas mert igy nem lesz patch a meglevo jatekhoz 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

autoszimulator
Jah vágom

.: mobilize.hu :.

rotator
NEM! Csak azok kapják ezeket a bónuszokat, akik azelõtt töltötték le, hogy leszedték volna a linket. Nekik sem peccset lehet majd letölteni utólag, hanem a teljes játékot, ezért is jár a dobozos verzió, mert azért még sok helyen a 3.5 giga hanyatt tudja vágni a havi forgalmat.

gduck
Azért mer már nem lehet letölteni 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

autoszimulator
Ugyis marad a magyar verzió, ugy vélem 😄 1000ft-nyi differencia kibirható, kis idõ meg belefér 😄

#11305: Nem tudom mi volt, de tény, hogy hibás cuccot tettek fel oda, és most kicserélték a normálra

rekettyes
Na akkor mégiscsak béta ami korábban kijött ?

autoszimulator
Hát ez hihetetlen.. Esküszöm h nem találom meg hol lehet fizetni és letölteni a játékot...

autoszimulator

rekettyes
Miért, van jó verzió is?

autoszimulator
Akkor ha én most megveszem neten, én is kapok dobozos verziót, vagy csak azok, akik a rossz verzió elterjedése alatt regeltek és töltöttek?

AntiHero
Ez csak annak van aki már régen vette meg aki most veszi annak nincs?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
YEEHHAAHH!.....Irány vásárolni...APA KEZDÕDIK!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kit--Kat
Hát jah az ezt vedd megek nem....

De nem 1 GTA-m van és ugyanaz 1:1ben mint az amcsi....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rotator
Persze, sarkított, de a külföldi és hazai kiadásokat nem lehet összehasonlítani (nekem is van mindkettõbõl).

Kit--Kat
Érdekes én még nem jártam így, pedig nem 2 van a polcomon...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rotator
Mázlista... olcsóbban is kijössz és ráadásul valószínûleg minõségi csomagolásban is kapod, nem ilyen vacak magyar 10 Ft-os dvd-tokban, fénymásolt térképpel.
😊

Macccy
Gyönyörû ez a játék ... és végre - ha nem is törhet - van tétje a száguldásnak! Mindenkinek jó szórakozást!
Jah és egy képeslap az "otthon maradtaknak" <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

hykao
B@dsector
végre valami jó hír ezzel kapcsolatban <#integet2>
gduck
Persze! A gépeden tárolt profil a Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappádban van!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

van valakinek valami ötlete, hogy a profilik adatait hol és hogyan tárolja?
fejlemeny. ujra le lehet szedni immar a jo verziot annak aki letoltotte a rosszat😊 es mindemelett meg kuldik a dobozos valtozatot is. asszem ez igy eleg korrekt,,

itt megadod a kert adatokat majd leszeded ujra a gamet , es varod kozben a dobozost<#nyes>
Vinsanity15
Szasztok Logitech Cordless Rumblepad 2 vel tolom a gamet de sehogy se tom beállitani h rezegjen a gameben?hogy kell?

Vinsanity is back!!

neked legyen igazad
hykao
Van 200 km-es verseny is 😊 Amúgy én szerencsére már túlvagyok az összes sebességmérõs, AI-k elleni, illetve idõmérõ versenyen. Már csak a stoppos, modelles, autó és csomag leszállítós küldikbõl van vissza egy-kettõ.

Egy hét alatt simán megérkezhet házhoz mindenkinek a játék akár amerikából is pl. DHL-lel. Nekem tavaly pl. 3 nap alatt érkezett meg Brazília alsó csücskébõl egy kisvárosból a cucc DHL-lel, amit megrendeltem.
koszonom<#vigyor0>