Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Wander: na az zsír, az ilyen apróságok teszik számomra ezt a játékot a csúccsá. Kb. az Nfs 5-WR páros óta nem volt meg az a bizonyos plusz, a Tdu-nak sikerült visszahoznia, sõt nálam ráüberelnie is. Egyedül kocsikázni sem unalmas, szóval ha akad egy fölös órám, szivesen ülök le újra és újra vezetni. 😊 Mondjuk megvenni sztem csak nyár környékén fogom, de erre azt mondom, hogy valóban megéri, ez egy must have.
Feltöltöttem az eddig ide belinkelt térképeket,meg hogy melyik autót hol lehet megtalálni.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Tudna vki egy linket letoltheto extra autokhoz(fokent G kategorias amcsi muscle cars erdekelne, dodge charger, Thunderbird...stbstb...ha van ilyen egyltalan?
Masik...regebben olvastam,hogy benne lesz a gameba az AC Cobra(kedvencem a td4 ota), hol a rakban lehet megvenni,mert nem talalom a gameba es mennyi az ara??? a Concept es a Daytona nem erdekel....csak ez!!!
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Joey_The_Man: ha jól tudom, a HDR és az AA nem szeretik egymást NVIDIA-n, kapcsold ki a szûréseket vagy a HDR-t.
thx
Steam Nick: adakiller
Van egy kis bibi a hanggal!Olyan....nem is tom...szar!Mitõl lehet?
Amúgy maga a játék nagyon jól összerakott de ez a hang nagyon sokat lehúz az élménybõl!Köszi helló!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
de érdekes mert most cseréltem le a 9600XT-t egy 7600GS-re, és egybõl jött a textúrevillódzás... de alt+tab és megjavult...
Steam Nick: adakiller
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
#11305: Nem tudom mi volt, de tény, hogy hibás cuccot tettek fel oda, és most kicserélték a normálra
.: mobilize.hu :.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De nem 1 GTA-m van és ugyanaz 1:1ben mint az amcsi....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
😊
Jah és egy képeslap az "otthon maradtaknak" <#wink>#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
itt megadod a kert adatokat majd leszeded ujra a gamet , es varod kozben a dobozost<#nyes>#nyes>
Vinsanity is back!!
Egy hét alatt simán megérkezhet házhoz mindenkinek a játék akár amerikából is pl. DHL-lel. Nekem tavaly pl. 3 nap alatt érkezett meg Brazília alsó csücskébõl egy kisvárosból a cucc DHL-lel, amit megrendeltem.