Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gepet csereltem,ujraraktam a jatekot es most villog a kép,es el-el tunedezik a csavo keze.tehat vmi bibi van.van otlet errE?
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Ha minden jól megy 2 hét múlva meg lehet vásárolni 😊
Lehet a SeVenM már megkapta az Ataritól az "anyagot"? A honlapjukon már "Lokalizáció típusa: magyar kézikönyv és doboz" szerepel 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Battlelog: kvantahun
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
OFF-TOPICBA LEHET WAREZOLNI!
thx
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
valszeg vmi bug lesz. nalam pl alaplapival ugyanez a jelenseg, creative Xfivel meg tokeletessen szol mind 2 oldal
Jönnek ez értelmi fogyatékosok haza. Valaki írta és ezek szerint igaza van.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
C. Ferrari 550 Maranello 3-as tuning
(én ezeket vettem , nekem beváltak 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nvidiások,melyik drivert használjátok?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Honnét lehet letölteni a gamet? (persze hivatalosan és nem warezben!)
Köszi
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
van egy ien sziget , Ford Island - Pearl Harbor néven a körvonala ez , de se egy kifutopalya , se egy hajo , csak pár ház meg sok fa :S
Én most fogom kipróbálni nemsokára, lehet hogy csak holnap.
(egyébként a szövegdoboz lehet egy SG ingyenesforum beágyazva a FAQ-ba menüpontként!)
Ez csak egy ötlet!
Miért van az hogy a hang nagyon gagyi?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
multiban meg tudnám ölni a cheatereket, single-ben meg mindenkinek a maga dolga hogy csítel-e vagy sem
on.
Ti elítélitek a csítereket? (most nem csak errõl a játékról van szó, OFF tápig)
ON:
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"