Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
sokkmindennel szenvedtem, még egyet sem írtam be ide. van most is olyan ami a levegõben lóg számomra, csak a verseny neve nem jut eszembe. ezentúl rendszeresen beírom, mert ezt azóta már négyszer megcsináltam. mindig új rekorddal, az elsõ kettõ 0. tuningos Lamborghini Murciélagoval volt meg, a második kettõ a 3., azaz a maximális tuninggal lett elérve. az autó a harmadikban sérült csak meg, az összes többiben nem volt sérülés("drive-meter"). 178 most a rekord, az elsõre ha jól emlékszem olyan 160 körül volt, tehát akkor még éppen csak megkaptam a negyven lepedõt. ebbõl egyébként pont kijött a Lamborghini Murciélago tuningja.
Amúgy hihetetlen, de van, aki még ezután is elégedetlenkedik a hivatalos fórumon!!!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
csak télleg menet közben készíts be egy kis innivalót, mert egyébként sztem gyerekjáték az összes ilyen futam, ami 42% alatt van (felettieket meg nemtom vannak-e, és ha igen: milyenek)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
igaz az egy erosebb config, 1.83-as core duo, 2G ram, go7400 256Mega
a másik meg, most találtam egy radarost a "the threshold of tolerance" nevezetût, amit tökéletesre tuti nem lehet megcsinálni. megléped, a sebességet csak a kocsit töröd rommá közben, mivel van "drive-meter" is ami számít.
x2-3800+
x1950pro-256
minden alapon
a gfx minden fullon (kivetel aa, az csak 1x 😊 + hdr
es csodalatos azt hittem sokkal rosszabb lesz de nagyot tevedtem, raadasul hdr+aa ilyet alig lattam eddig pcn 😄
OFFot azért mellõzni is lehetne egy ilyen szép napon 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Van OFF-topic, oda ezeket mind be lehetne linkelni. NE IDE!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Van egyébként kombájn és roller is. Full tuningolható mindkettõ!!! Halálfej is van rá!
(Ezt a fotorealisztikus grafikát az X360 tuningjával értem el. Szóval a kép bizonyíték értékû!)
gamertag: kenobita
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem tudna vki megdobni egy mentéssel mer nincs kedvem elölrõl kezdeni. Elõre is köszi pm me pls
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
A GTA San Andreas kell neked!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?