Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Mit kell olyankor csinálni, ha nem akarja beolvasni a game a mentést? Azaz elindításkor nem lehet rákattintani a Continue Game-ra.
2. Norton Antivirus bekavarhat a gaméba?
Köszi elõre is a válasz(oka)t! Ciao <#help>#help><#conf>#conf>
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Bár nálam szinte minden bevan lassulva most, hétvégén újra rakom a rendszert és megpróbálom akkor is.
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
kiírta hogy felodva , de nemtom holvan :S
"Jaguar külsõleg változik 3-as tuning hatására? ha igen, akkor képet pls! 😄
Válasz 'Szabi1991' üzenetére (#11361)
B. Jaguar XJ220 3-as tuning "
nah akkor meik ? 😊)
bár sztem csak csunyább lenne a tuning miatt 😊
az az autó ugy tökéletes , ahogy van..
(persze a motort azért fellehet huzni😊
ha megkapom végre a GT500-at , akkor bekerûl a SHELBY GT500-is 😊
jauvan öcsém, tegyél magadba egy kis Unicumot, aztán rugj ki a hámból helyettem is..."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
#11420 : még csak most néztem be a parkolóba 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ugyhogy vettem egy iet 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
nálad van tûzfal, és ha van akkor ki van engedve a netre a TDU.exe vagy le van tiltva?
mert nálam egész addig jó volt, amíg mindig le volt tiltva a net, csakhát egyszer tegnap elfelejtettem. és ezt már 2xor játsza el velem:S
Steam Nick: adakiller
Steam Nick: adakiller
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
MOSR MI VAN??????
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
#11396 elõször nekem se tetszett , de mostmár imádom 😊)
Amúgy az Atari angliai oldalán a buy now feliratnál az van, hogy 16-án jön. Vajon mennyi idõ, mire szétnyomják a Tesco-ban?
ACER Aspire 5738ZG