Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
oldal teteje, klikk a képre...

és ott minden hasznos infót megtalálsz

nm

Steam Nick: adakiller

bazza
nagyon köszi!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ja meg a játékban hogyan lehet rádiót hallgatni? Ma kezdtem sé még nem jöttem rá, melyik gomb az :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ezek szerint lehet betenni a játékba zenéket is, mint a GTA: San Andreasba? Amúgy neke mE-ben van, más meghajtóra tettem. Csak megjegyzés.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Valaki tud róla infót, hogy most az atari.us digital download verziot javitották e, azaz ha most letöltöm újra, akkor már a javitott verziót kapom, és nem az akadósat? Próbáltam infóra lelni a hivatalos fóumon, de ott már mindeki (US és UK) annak örül, hogy a UPS vitte már nekik az eredetit... Bár UK nincs messze, de gondolom itt még senki nem kapta meg...

ThanX
Norbi1990
Hello!VAlaki megtudná mondani hogy hol van a Ford Island?
Köszi!
Truck Driver001
😄D

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gondolom a piros-sárgára gondolsz,pasz,én kitoltam az utcára 😛

Truck Driver001
Hogy lehet vezetni egyátalán?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

SASboy
ok, thx

nice legs. what time to open?

a Pontiac bolt közelében 😊

bazza
az már megvan, csak nemtom hol a pálya 😄

rajta van , de csak ha 5-õs szinten vagy , akkor mehetsz be 😉

Ja, hogy így. Ezer thanks!<#wave>

bazza
Köszi! Térképen rajta van vagy ne keressem?

D:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Radio inenn átmásolhatod 😛 (MP3-formátumban vannak a zenék😊

<#wave>

A játék zenéi letölthetõk valahonnan? :S Vagy nincs egy OST, vagy ilyesmi?

SD456
Hy all!

Na megvan a játék! Jó játék csak annyi lenne a gondom, hogy kicsit szagatt tudom is miért sok játéknál van ez. Az árnyékok igen az okozza de a Video beállításoknál nem lehet állítani!?<#nemtudom> Valaki tudja hol lehetne kikapcsolni?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Tudna valaki segíteni?
Egy hülye bug miatt eltünt a térképemrõl a The Jaguar Classics nevû verseny és kiváncsi vagyok megtalálhatom-e ha odamegyek "személyesen".
Körülbelül hol találom? (koordináta is jó, mert van térképem)

Ez lenne az utolsó verseny amit meg kell csinálnom...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

reaper4
az úton kell menned, mint az õrült és akkor szépen csökken a körözési szint. nem túl gyorsan de csökken. persze e közben ne menj neki semminek 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SASboy
sry a láma kérdésért, de hogy kell lerázni a rendõröket? elbújtam elõlük de semmi.

nice legs. what time to open?

Atika :o)
megprobalom ezt is hogy mit produkall 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

hány FPS-t jelenthet?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Nos aki nem akar a forgalom kiszedésével csítelni, az próbálhat gyorsítani a játék futásán a repkedõ bizbaszok kiszedésével is (madarak, szélfútta papírfecnik stb.) a következõ módon: A "C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details" útvonalon vagy magát a "Details" mappát nevezze át, vagy pedig azon belül ízlés szerint a 3 fájl valamelyikét (madarak, papírok vagy a harmadik "roadpatch" nevût, ami nem tudom mi lehet)
A 3-as rendörségi szintet hogyan lehet csökkenteni?
gduck
P -> Bookmark -> NEW -> THAKE PHOTO

UI:Az OFF tipocsba kb egy hete beraktam egy bookmark mentést, amivel be lehet jutni mind3 reptérre 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

hykao
a DISPLAY menüpont alatt
hykao
A szalonban ha rányomsz, mintha meg akarnád venni, kiírja, hogy mikor kapod meg...
Sziasztok!

Hogyan tudok bookmark-ot csinálni? Repterek "elmentése" miatt lenne fontos...

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

A Ford Mustang GT r concept et hogy lehet feloldani h meg tudjam venni v valami????
egyébként agyér-görcs ellen tudom javasolni az artmoney nevû aplikációt. én nem próbáltam, de igen nagy esélyt adok neki.
ez nekem is megvolt. szerintem a játék "szabálytalan" bezárása okozza. a mentésekrõl csinálni kell biztonsági másolatokat, tanuljátok meg a mi hibánkból.
csak ki akarom probalni hogy mit segit az akadason mert meglehetossen erdekessen megy a jatek es nem tudom hol keressem hibat igaz nincs csucs gepem de nem is a legszarabb szoval szeretnem megoldani hogy jo legyen

nah ja , de ha õ ugy akar játszani 😊

sztem nem

kaposi1
Helló!
Megmondom hogy miért kell kiszedni.
Tegnap velem is megtörtént az ami már mással is megesettt.Állitgattam az optionban a videót, és amikor befejeztem már egy másik kopasz szemüveges karakterként tértem vissza.Ráadásul elvette az összes topmodel perfect küldetésem.Sajna a videó karim még egy hónapig nem az erõs kategóriába esik, és beszaggat. Na már most ha ezt akkor teszi ha mondjuk egy 200km küldetés végén vagy, és önhibádon kívül neki koccansz a szaggatás miatt valakinek, és ezért ha éppen nincs pénzed a dutyi után visssza tesznek a házadba, hát akkor nagyon ideges lennél te is.Szóval próbálom utolérni önmagamat.Majd ha meglesz a bolti játék+az új karim akkor abbol már nem veszem ki a rendõröket.Ebbe is visszarakom ha elérem ujra azt a szintet amit ez a bugos verzió elvett tõlem.Így már megérthetõ?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Synit HUN
Mellesleg a Saleen S7 a leggyorsabb. 448-at mentem vele.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Könnyû más autóival vagizni nemde barátom?!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

sziaztok hol kell átállítani km/h ra a sebességet?
mármint a küldetést
nem értem minek kell kiszedni!
akkor a fifában is beállítanád hogy ne legyen az ellenfélnél csak a kapus?
sztem azért van benne a forgalom hogy realisztikusabb és nehezebb legyen, én is ütöttem már az asztalt amiatt mert hirtelen szembe jött vki! de újra kezdtem!
Marcinko
Szevasztok egy kérdésem lenne !

Hogy lehet változtatni a pedálok érzékenységén ( Logitech MOMO Racingem van ) ?

Nagyon zavar, hogy a 20 % után már blokkolnak a kerekek 😞

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

akkor az AI-k is lemennek?
koszi

D:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Traffic nevezd át a traffic mappát..

Sziasztok hogy tudom kiszedni a forgalmat? Es pl azt honnan tudom hogy a HDR ki van kapcsolva vagy be mert nekem a video menu alatt a hadr nem aktiv ezek szerint be sincs kapcsolva? elore is koszi

oks , csak gondoltam érdekel vkit..

Hykao nem mondod hogy Pepsi = Teflon.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Hali
aszem én nem foglakozok vele pc
kibaszott velem
majd nyomom ps2

az egész TDU mappát kell átmásolni hogy mûködjön asszem

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)