Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ThanX
A játék zenéi letölthetõk valahonnan? :S Vagy nincs egy OST, vagy ilyesmi?
Na megvan a játék! Jó játék csak annyi lenne a gondom, hogy kicsit szagatt tudom is miért sok játéknál van ez. Az árnyékok igen az okozza de a Video beállításoknál nem lehet állítani!?<#nemtudom>#nemtudom> Valaki tudja hol lehetne kikapcsolni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Egy hülye bug miatt eltünt a térképemrõl a The Jaguar Classics nevû verseny és kiváncsi vagyok megtalálhatom-e ha odamegyek "személyesen".
Körülbelül hol találom? (koordináta is jó, mert van térképem)
Ez lenne az utolsó verseny amit meg kell csinálnom...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nice legs. what time to open?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
UI:Az OFF tipocsba kb egy hete beraktam egy bookmark mentést, amivel be lehet jutni mind3 reptérre 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Hogyan tudok bookmark-ot csinálni? Repterek "elmentése" miatt lenne fontos...
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Megmondom hogy miért kell kiszedni.
Tegnap velem is megtörtént az ami már mással is megesettt.Állitgattam az optionban a videót, és amikor befejeztem már egy másik kopasz szemüveges karakterként tértem vissza.Ráadásul elvette az összes topmodel perfect küldetésem.Sajna a videó karim még egy hónapig nem az erõs kategóriába esik, és beszaggat. Na már most ha ezt akkor teszi ha mondjuk egy 200km küldetés végén vagy, és önhibádon kívül neki koccansz a szaggatás miatt valakinek, és ezért ha éppen nincs pénzed a dutyi után visssza tesznek a házadba, hát akkor nagyon ideges lennél te is.Szóval próbálom utolérni önmagamat.Majd ha meglesz a bolti játék+az új karim akkor abbol már nem veszem ki a rendõröket.Ebbe is visszarakom ha elérem ujra azt a szintet amit ez a bugos verzió elvett tõlem.Így már megérthetõ?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
akkor a fifában is beállítanád hogy ne legyen az ellenfélnél csak a kapus?
sztem azért van benne a forgalom hogy realisztikusabb és nehezebb legyen, én is ütöttem már az asztalt amiatt mert hirtelen szembe jött vki! de újra kezdtem!
Hogy lehet változtatni a pedálok érzékenységén ( Logitech MOMO Racingem van ) ?
Nagyon zavar, hogy a 20 % után már blokkolnak a kerekek 😞
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
aszem én nem foglakozok vele pc
kibaszott velem
majd nyomom ps2
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)