Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
akkor nem lett túl jó az átlagsebességed... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gduck
A letöltõs verzió a fizetésnél jelenleg ezt írja ki:

"We're Sorry.
You have encountered a product restriction problem. One or more of the items you've selected has been excluded from being purchased in your region.

If you still wish to purchase this item, please contact the software manufacturer to obtain purchase details."

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

atomboy
Milyen mentes?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

vki
Nembaj. Akkor várunk. Úgyis buli lesz, utána meg szesz. Részegen még úgysem rendeltem game-t. <#idiota><#idiota>

ACER Aspire 5738ZG

trackmaniac
Szóval így néz ki, amikor indul a game:
[/img]

Találkozott már valaki ilyennel?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

wander01
ezek mind szép jo játékok voltak 😊 A garázsban a polcon ott figyel 2 régi XT kökemény 16 szinü EGA monitorokkal, genius egerekkel-bill-el darabjában 2x20mega vinyoval 😄D ezek a játékok mind rajtuk vannak és mindegyik tökéletesen müködik 😄 csak be kell dugni és indul a DOS a Norton commanderrel, tele vannak ilyen régi játékokkal. az egyiket fel akarom ajánlani a sztech muzeumnak majd ha lesz egy kis affinitásom hozzá 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

gduck
Mára igérték hogy visszarakják 😊 (Ez késõ délután/estét jelent)

trackmaniac
Segítsetek! Miért nem tudom elérni a mentésemet? Játék indításnál szürke a Continue Game. Mit lehet ilyenkor tenni?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

AdaKiller
kicsit mintha a kapkodás jeleit venném észre az atari-nál. kiadják a játékot félig béta verzióba, hogy majd patch révén jön a javítás...
kocsik hiányoznak, amit majd patch révén aktiválni kell...
aztán a letölthetõ verzió hibás, amit majd javítanak

remélem az eredeti cd-key-ekkel nem lesz gond...

Steam Nick: adakiller

vki
Azt leszámítva, hogy ez elõrendelés, plusz csak az USA-ban jó, egészen használható lenne. 😞

Az a verzió lett volna jó, hogy bankkártya, kifizet, és azonnal tölt. Csak a hibás kiadás miatt azt visszavonták.

ACER Aspire 5738ZG

Megrendeltem,nem bírtam magammal😊
Kiváncsi vagyok rá!Remélem rendben van a game.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SötétBarom
Nekem 5000-re van belõve, de ha mondjuk egy TT-t verek el a gallardommal, akkor jóval kevesebbet kapok csak.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

AdaKiller
vettem egy saleen-t, és gondoltam, úgyis szokni kell az írányítását. hát nem semmi, szinte csak 6.-ba szabad menni, mert kipörgeti a kereket mint állat😊. de szerencsére kiválasztottam azt a 190 km körüli versenyt, amit 50 perc alatt sikerült is megcsinálmom...

kezem már majd le szakadt a végére, szemeim is már nehezen bírták a folyamatos 300-400 km/h-s tempót 😊

Játék menüjében OPTIONS/GAME SETTINGS/STAKE menüben meg kell adni mekkora összeget teszel fel a versenyre. Ha vesztesz, ennyit vesztesz, ha nyers, ezt az összeget kapod. Ezután érdemes kihívogatni az AI játékosokat😊

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Synit HUN
1. Lehet eredetivel (és itt felhívnám a figyelmedet a FAQ-ra)
2. Vhol az options menüben ezt be tudod állítani max 10.000-ig

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Fent van!
Itten.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Gollo
Azt akarom kérdezni Interneten lehet nyomni és ha lehet akkor hogy mert még nem jöttem rá!!
És erre a kérdésem még mindig nemkaptam választ!(Bár lehet szarul fogalmazok)

Mikor kihivok szabad kóborlásba egy riválist bejön a térkép kiválasztom a célt!És akkor hogy kell beállitani hogy mennyibe fogadjunk mert ha nyerek kapok 0$-t ha veszítek akkor veszitek 0$-t!Na tehát hogy kell beállitani hogy meekkora összegbe fogadjunk????

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

vki
Vháááááááááá!

Mikor tolják már fel a netre 😞

ACER Aspire 5738ZG

AntiHero
OFFICIAL GUMBALL CLUB

Ilyenbe gondolkozok én is csak motorokkal😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Cápafogxy
Megkatam, köszönöm.

SD456
Hy!

Elküldtem a mentést!

Bye!

PS3 ID: SDani456

Cápafogxy
Azt tudom hoyg hol vannak a szalonok mind3 motort csak nincs még engedélyezve, ezért kéne a mentés.

LeonSilver
A HT1080Z-t kihagytad papu 😊
Tudod ez volt az ugynevezett "iskolagép" beépített magnyitofónnyal meg monitorral.Azt tudtátok, hogy a Primo-t egy TSZ gyártotta és a tápot külön 8500 forintért kelett megvenni??Ez akkor kb. 1.5 - 2 havi fizu volt.VAgy több...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

gduck
OFF: Nem csoda 😊 A Test drive nagyon nagy szám volt C64-en 😉 Kb akkora mint most a Test Drive Unlimited PC-n 😄

fél óra alatt simán fel lehet kutatni a szalonokat...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Cápafogxy
Valaki nem tudna adni mailbe (capafogxy(kukac)gmail.com) vagy valahogy egy olyan mentést adni ahol már lehet motorozni?

Synit HUN
Hykao bazzeg 😊 Megnézegettem ezt az oldalt. Hááát... Kész is lettem. Ennyi szép emléket egyszerre régen láttam.
Bocs az offért.

Synit HUN
Attya ég! Csak megnéztem a képeket és beugrott a C64 táp szaga amikor már orák óta égette a port. Bazzeg...

Halli!
nem tudjátok lesz hozzá magyarositás???
SD456
Hy all!

Senki nem tudja hogy lehet kikapcsolni az árnyékot? Már azokat az INI fájl-okat betettem de nem sokkal lett jobb. Remélem tud valaki segíteni.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Gollo
Császtok!
Mikor kihivok szabad kóborlásba egy riválist bejön a térkép kiválasztom a célt!És akkor hogy kell beállitani hogy mennyibe fogadjunk mert ha nyerek kapok 0$-t ha veszítek akkor veszitek 0$-t!Na tehát hogy kell beállitani hogy meekkora összegbe fogadjunk????

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

gduck
zx81,zx spectrum,c16,c64,primo... Általános iskolás évek 😊 DE régen is volt 😄

3P
Ahogy látom kortárs vagy. 😊 Egyébként PC-n ezek voltak az elsõ játékok amivel játszottam. És szintén narancssárga-fekete monitorral 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hykao
Na ja. Én mondjuk csak pc-n játszottam ezekkel, olyan 89-tõl, mert elõtte ZX Spectrumom volt, azon meg azt hiszem ezek nem jöttek ki.
A suliban hercules monochrom monitorok voltak, így eleinte narancssárga-feketében nyomtuk bent. 😊

Itt a topikban elõforduló emberkék közül sokan még nem is éltek akkor... 😊
3P
Visszavonva, ott a PC-s is. 😊

3P
Látom itt C64 és Amiga verzió van. Egyébként kijöttek PC-re is EGA grafikával, illetve a TD3 VGA-s grafikával.

rotator
Az autók grafikája minden képzeletet felülmúló volt és animált az ajtó és kerék! 😊

3P
Ebbõl látom, hogy mennyire "öreg" is vagyok. Én már azokkal is játszottam anno C64-en és egyszerûen a haverokkal imádtuk a játékot. Talán most emiatt is tetszik ennyire ez az új rész.
Egyébként akkor még a grafika is nagyon bejött nekünk, de nem is volt ez akkor ennyire kardinális kérdés, mint ma.

JÁÁÁJ

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

3P
Ááá. Most már értem és köszi a választ. Akkor várom a RUF-os Carerra-t 😉

hykao
Nos aki még vár a magyar megjelenésre, vagy netán megnézné, hogy tényleg milyen volt a TD1 grafikája: ingyen letölthetõ a TD elsõ három része

Tulajdonképp a TDU egy jubileumi megjelenés is, hisz 20 éve 1987-ben jelent meg az elsõ rész.

...és ha már szóba került: Street Rod és Street Rod 2
Tuningcég, jellemzõen Porschékra szakosodott. A cég honlapja

AdaKiller
http://negg.net/TDU

érdekes itt nem találtam az enzot😞

3P
Köszi gondoltam, hogy kacsa a hír ezért is kérdeztem. Láma kérdés, de mi az a RUF? 😊

AdaKiller
thx

faq-ot ismerem, de leginkább tapasztalatokra voltam kíváncsi😊

hykao
BMW-rõl nem hallottam még...Porsche is csak RUF formában lesz.
3P
Mi az igazság abból, hogy lesz Porsche és BMW is majd egy patch formájában a játékhoz? Valami idétlen külföldi topikan olvastam. Mondjuk egy Carrera-nak igazán tudnék örülni, de nem akarok telhetetlen lenni, így is sok szép kocsi van már a virtuális garázsomban. 😉

M@TriX
"graf td1" <#nevetes2>

nem régi a géped, csak nem szánsz idõt a konfigolásra, hát így jártál...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
Attól függ mire. Rövidtávú egyenesebb szakaszra: Saleen (legjobb gyorsulás), hosszútávú egyenesebb szakaszra: Koenigsegg (legnagyobb végsebesség), kanyargós távra: Enzo (legjobb kezelhetõség)

...de erre a kérdésre is: FAQ -> Gyengébbik térkép (ahol az összes autó ára, tulajdonsága megtekinthetõ...)
AdaKiller
"A" kategóriába melyiket érdemes megvenni?