Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Test anD Uninstall.Kicsit vegyes az összkép nálam.A graf kb td1 ,ha feljebb veszem akkor meg diafilm.A játék ötlet jó meg minden ,de hát régi a gépem (e6300/1gb/6600gt 128mb).Késöbb elõveszem ,hátha lesz foltozva és hozzá jobb vasam.

gduck
Kérdés: Aki 6.-án megvette a DD-s oldalon, a fizetési résznél nekeik is csak Puerto Rico/United States volt kiválasztható??? Mert engem állandóan visszadob olyan hibaüzenettel hogy a régióból nem megvásárolható a termék 😞

UI: Mondjuk az Atari még nem linkelte be az oldalt, de a DigitalRiver már küldött ki hírlevelet! (A többi terméknél is ugyanez a helyzet!)

Ti meg tudtátok adni a rendes címeteket???

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

atomboy
A modelleket le kell szallitanod, es akkor kapsz kuponokat. Azokat bevalthatod a ruhaboltokban

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ott a szép piros betûs felirat

ja, azt sztném még megkérdezni, hogy hol lehet ruhát venni a karinak? (a game marha jó)
vezérszuszu
Sziasztok!
Mikor jelenik végre?

LeonSilver
Ez mondjuk igaz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

kösz...
gduck
A játékban nincs más lehetõség 😞

A grafikát a VGA driverbõl okosítottuk!
Grafika butítási kísérletek vannak (INI fájlok segítségével). Részletek a FAQ-ban 😉

gduck
Nekem van linkem 😄 Csak az a baj, hogyha fizetni akarok akkor csak Puerto Rico/United Sates lehet választani... Most adjak meg fals címet???

légyszi vki erre válaszoljon!
vki
Feliratkoztam a hírlevélre:

Atari
<[email protected]>

ACER Aspire 5738ZG

gduck
Kitõl kaptál levelet? A Digital Download-os verzió elméletileg még nem mûkszik...

már egy ideje le lehet tölteni 😊 de errõl nem dumálok, mert ott a FAQ
3P
Egyetértek. Én is kedveltem a Street Rod-ot, de szerintem ez a mai csúcs sportkocsiknál picit lükén mutatna. Az 50-es és 60-as évek amerikai izom autoinál a karburátor hõskorában még jól nézett ki s garázs szinten egy ügyes szerelõ meg is csinálta. Azonban a mai tuning már azért sokkal másabb, sokkal több az elktrónika, és sokkal precízebb hangolás, mintsem, hogy a garázs tuning élhessen.
Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy ezel a motorral a Street Rod-ot újra feldolgoznák, csak akkor meg itt is megjelenne az éjjeli versenyzés, amitõl meg nekem egy másik progi kapcsán már nagyon is elegem van.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

vki
Megkaptam a mailt, hogy le lehet tölteni ("Clich here to download the complete game"), de a linken sincs semmi 😞. Mikor lehet már letölteni?

ACER Aspire 5738ZG

hali, lehet állítani a grafikán vhol több dolgot is? mert a detail például elég kevés... az árnyékokat simán levenném, mert kell egy kicsit több sebesség, de nincs olyan opció...
M@TriX
hát igen én is tegnap izzítottam be a játékot, de az NFS-ekhez képest mérföldköves elõrelépés. olyan jól lehet érezni az autót vezetés közben még billrõl is, a hangok brutálisak, kidolgozásról nem is beszélve. az nfs-ek textúraépületei igencsak elbujhatnak a lemodellezett sziget mellett.

én nagyon örülök, hogy végre egy ilyen játék megszületett, mert nem mellékesen végre ráébresztik az EA-t, hogy nem pár sor programkód beírással kellene kiadni állandóan a széria elemeit.

de ezt most megtanulhatják, mert ha ennél jobbat akarnak csinálni fel kell kötni az alsónemût.

brutálisan eltalálták, legalábbis az én szám ízét bizonyosan.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

AdaKiller
egyetértek amúgy, Street Rod az vmi nagyon király játék volt. ha lenne eszük a fejlesztõknek, megvennének minden jogot, és kiadnák újra, persze modernebb graffal...😊 stb stb

tdu-t online-on meg lehet venni utalással is, vagy dombornyomatos okosság kell?

Steam Nick: adakiller

LeonSilver
Lehet, hogy igazad van.De hát már olyan régen volt, hogy nem emlékszem a címére pontosan.A lényeg, hogy nagyon jó ötlet volt az újságban bújni a hirdetéseket 😊Nagyon sokat kilehetne hozni belõle szerintem.Mint ahogy például a rádióból is ha nem csak mp3-at tudna lejátszani hanem megtudna nyitni *.ram fájlokat is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

XDDD

(ez azt jelenti , hogy nekem nincs ma suli😊

kb. az én gépem is ien , de nállam jólmegy 😊

AdaKiller
Street Rod; csak hogy pontosak legyünk😊

Steam Nick: adakiller

norbi56
még 3 óra és lejön de most mennem kell suliba

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

patch-et honnan lehet letölteni?
LeonSilver
Azthiszem abban egyetérthetünk, hogy az Atari ezzel a játékkal qrvanagyot fog kaszálni és egy új etalon születik.Egyszerûen hihetetlen jól elvan találva.ÉS ha még tettek volna be egy olyan tuning rendszert mint anno a (aki ismeri az tudja mirõl is van szó) Street Roadban volt ....
Én nemvagyok egy nagy autósjáték rajongó bár ennek az elsõ részével még c64-en játszottam de az tuti, hogy ez lesz a következõ szoftver amit megveszek. 😉

jaja megkaptam a mailt😊
melohelyen vagyok majd otthon megnezem . remelem most mar mukodik a patchel, bar a dobozost jobban varom😛
gduck
Kijött egy kis patch azoknak, akik a DD-s verziót töltötték le!!! Elméletileg e-mail-ben kapják meg az infókat!!!

Rövid idõn belül ismét letölthetõ lesz a játék 😄

gduck
De az is lehet hogy csak információra gondolt az Ataris muksó 😄 Forró a hangulat a DigitalDonwload-os fórumban 😊

<#eljen>
gduck
Jön a patch!

"We will have an update for everyone regarding the game very very soon."

lassan mar a kepeknek is kene egy kulon topic<#miaz>
hmm nekem radeon 9600xt-n is csinalta es nincs duplamagos procit.. en szntem ez a jatek bugja, de vegulis mindegy remelem patch-ben vagy driverben majd orvosoljak

a veglegesben is ezt csinalja.
Danman

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

akkor marad a hivatalos megjelenés remélem korrigálják ezt a hibát
van egy nvidia 7600gs kártyám is azzal még ennyire sem ment szálkákra szét esett a kép

nekem duplamag és nvidia...

buldozer99
nekem mindig elöjön ez a hiba😄
megoldás nálam: hz-t fel nyomom 70-re utána nem fogadom el a bálítást és már jó is

Forca Barca

hykao
Aham. Akkor ezesetben nem a videokártya a ludas, hanem a duplamagos proci... Többeknél elõfordul, akiknek duálmagos procijuk van. Most meg nem mondom neked, hogy van-e rá megoldás, és ha van, akkor mi, de minden fórumon felmerülõ téma. Azt javaslom fusd át az ATARI fórumát ezügyben.
a játék video beállítások menüjében a felbontást állítsd át bármire, alkalmazd (APPLY) majd ne (NO) tartsd meg az új beállításokat. a legtöbb esetben ez megoldja megoldja a szétesett kép problémát, ellentétben az ALT+TAB-al.

Radeon 9600xt 3ghz dualcore2 1g ddr2
azért köszi a segítséget

hykao
Nem mindenkinél, csak nVidia kártyával sztem. Legalábbis nálam csak nV kártyával volt ez a hiba, ATI-val nem. Azért valószínû, hogy ezt inkább majd egy újabb nV driverben fogják orvosolni, nem pedig a játékhoz kiadott peccsben.
van hogy tobbszor is kell alt+tabozni.. vagy pedig valtoztatsz a video beallitasoknal pl felbontast vagy antialiasingot raksz ra es utanna vissza es jo lesz.. tipikus bug ,mindenkinel ez van..
hykao
Változtass meg valamit a grafikai beállítások közül, és jó lesz. (felbontás, képfrissítés, AA és HDR jöhetnek szóba)

Valószínûleg egy késõbbi nV driverben már orvosolva lesz ez a hiba.
06703654679

Hmuda
Feltétlen add meg a fodrászod telefonszámát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

sajna az alt+tab-os megoldás nem segít
valamennyit javult de még mindig hiányos a grafika
de azért kössz<#szomoru1>

Csatlakozom reaper5687-hez, a tengerpartos az nagyon jó!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jó lett, grat!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gduck
Friss infó: "We will have very soon about the Download of Test Drive Unlimited PC..."

UI: Az elsõ napi DD-sek közül akik kárpótlásként kaptak dobozos terméket, többen küzdenek az aktiválással 😞 Volt aki a DD-s verzióhoz letöltött pdf fájlt szeretné újra megkapni, mert az általa kapott dobozos verzióban nem volt térkép...

Danman
sztem alt-tabbal lépjél ki asztalra, majd vissza, ha akkorse jó, akkor megint alt-tab és vissza..nálam legalábbis ez javította amikro elõjött

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

gabi89
alt+tab

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...