Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
sima billli
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Annyira "kezes" játékon belül...hát de inkább prószáljátok ki..
Bár nem vagyok sznob,der imádom a Ferrarikat,a 8 kocsimból,2 ferka,na meg persze van egy lambo is....
(azt írják mgoldás lehet, ha abban a mappában ahol a cdkey.txt fájl van, ezt kivéve minden egyéb fájl törlésre kerül)
töbször nemprobáltam..
az AI ellenfeleket ki lehet hívni? hogyan?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Két veszélyes AI ellenfél lehetséges: a Saleen és a Koenigsegg, szóval csak újra kell kezdeni addig míg ezeket mellõzi a rajtrácson.
A többiek messze lemaradnak hamar, de ez a kettõ is ha ügyes vagy 😉
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
nah ma pont ugyan ez volt velem 2szer is de mondjuk azt hogy elhárítottam
Amúgy most nálam teljesen kétvállra feküdt a játék. Épp haladtam az úton, amikor egyszer csak elõugrott vagy 7 online játékos, beakadt, és onnantól kezdve kb. 5 FPS max. bárhol bármikor...próbáltam a beállításokkal variálni, újraindítottam a játékot, magát a gépet is - mindhiába...lol...és ha mindez még nem lenne elég, egyszer csak elkezdett kiakadni, mindig amikor a legelején jönnék ki a házból - töltés közben megakad, és ennyi...csak a fekete képernyõ a TDU felirattal, meg a töltés vagy mentés szöveg... Ez azért vicces basszus...
@TyPhooneDave: A Millionaire's Challenge-ben nem egyedül vagy? (persze az idõ, a forgalom és a rendõrök ellen...)
^^ G25+TDU 4€V€R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT
Legfrisebb: "It will be a few hours before I know more since downloads do take a bit of time to test."
Az Enzo esetén talán csak az alcsony végsebesség zavar picit.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
nemtudja vlaki hogy hogylehet kiszedni valahogy azt a számot ami telepités közbe megy?!
köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az úgy volt, hogy stoppos sikeres leszállítása után kaptam némi ruhautalványt, és "na hátha most nem lép ki" szöveggel elindultam lecserélni az izzadtságszagú göncöket. Nagyon jó, engedte, le is vásároltam a 20 ruhapontomat, öltönytõl motorosoverallig mindent vettem.
Aztán hazamentem, és megpróbáltam elmenteni. Saving, please wait, kimentem tévézni, visszajöttem, még mindig ez ment.
Hip hip hurrá, kezdhetem elölõl.
Semmit nem csináltam vele...
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
.: mobilize.hu :.
Véletlenül nem nevezted át a Dokumentumok-ban lévõ profil neved? Nekem akkor volt ilyen. Nézd meg hátha segít!
Bye!
PS3 ID: SDani456
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Vazze az a kép a profilodban nagyon ottvan ... 😄 😄 😄
on
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
(...látom azért nem csak tinik járnak a topikba...😄)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n