Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne aggódj tisztaban vagyok vele de az sm3 hoz, nem szükséges bekapcsolni a HDR t.

Ill be back !!!!

nekem meg össze vissza vannak a volnalak de nemtom miért.<#falbav>
Bucser
A HDR az Sm3-as feature....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gabi89
Nekem is a driver van fenn csak nekem 7600GT 256mb DDR3... karim van és fullon megy a game semmi baj sincsen 😊 egyedül a HDR nincs bekapcsolva.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Eisenhower
nem. de megoldodott levettem a grafot low-ra majd vissza highra 😛

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ez így igaz, az nv6 os szériájában a HDR csak bohóckodás volt, mindössze marketingfogás. Közbe az sm3 at is alig vitte.

Ill be back !!!!

véletlenül nem verseny közben csinálja?
nvidiások melyik drivert használják?
nekem a 93.71-el is szar.
ja a karim 6600 gt
vki help
Eisenhower
valakinek volt olyan hogy játék közben ment és random idõnként villant egyet a kép olyan mintha egy pillanatra el akarna sötétülni a kép. néztem nem-e tûzfal de nem kikapcsolt tûzfal mellett is csinálja néztem vga driverbe nem-e az a baja hogy driverbe van állítva aa meg af

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

AdaKiller
59 és fél perc alatt csináltam meg kawasakival a 200 km-es-1 milliós versenyt😊

Steam Nick: adakiller

hykao
Nem ez volt az ötlet...ha olvasnád rendszeresen a topikot tudnád. Tegnap volt róla szó, sokunknak volt része ilyen jellegû kiakadásban...
próbáltad a mentéseidet és a config file-t kitörölni a helyérõl?
Pepsi Twist
Alt+Tab módszer nem jó se CTRL+ALT+DELETE csak a rezet, ha bármit nyomok elõjön az egér azt kész, egyébként le írtam...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hykao
Olvass vissza. Volt pár ötlet, ami másoknál mûködött...
Pepsi Twist
megtörtént :S

reinstall?
Pepsi Twist
#11986 erre valaki? még mindig senki?

én se tudtam
Az egér gombokra nem tudok semmit rárakni. Lúzer vagyok, vagy tényleg le van tiltva?
hát neem
Gollo
Akkor elmagyarázhatod mongyuk privibe😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Pepsi Twist
egyelõre sehogy... vagy valahogy lehet én is kérdezgettem de még senki nem mondta el :S (de sztem sejtem hogy kell)

robotnyk
meg kell venni boltban az eredetit.
Gollo
Császtok hogy lehet interneten jáccani???(Végigolvastam a FAQ-t)

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Voltan
Aha. Na mindegy, amúgy sem csípem nagyon a HDR-t...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dienesoft
Hát igen, nálam is így van. Bekapcsolom és a játék játszhatatlanul belassul.

Pepsi Twist
#11986 erre valaki?

3P
Hát õszintén megmondom, hogy ehhez szinte totál felesleges...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hykao
Ha lesz hozzá szerkesztõprogi, lehet, hogy nekiesek. Bár sok értelme nincs, elég egyértelmû minden...
rotator
Hivatalos nem (csak a kézikönyv és a doboz lesz magyar). Nem hivatalos minden bizonnyal. 😊

Halli!
Nem tudjátok lesz hozzá magyarositás?
nagyan király a gém !!!!!!!
rotator
Oké! 😊

A 11-e nem tudom, hogy került oda. A SeVeN M korábban 16-20 közöttet ígért, legutóbb pedig már "csak" 20-át, ráadásul jövõ héten nem lesznek elérhetõek, szóval nem hinném, hogy 20-a elõtt kidobnák. Remélem, baromi nagyon tévedek. 😊

hykao
Próbálj kevesebbet ütközni...ez nem Destruction Derby...

@Voltan: gyengébb kártyákon van ilyen. Elméletileg 7-es szériás nV-ktõl vagy X16XX ATI kártyáktól felfelé már nem terheli annyira a HDR le a rendszert.
Mr Bishop
Nem vettem észre változást túlságosan, azt hiszem ez is gépfüggõ , mint minden más.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Voltan
A HDR bekapcsolása másnak is irgalmatlanul lelassítja a játékot? AA-val maxon viszi tök simán, de ha HDR-re váltok, legalább 30 FPS-t esik a dolog.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

rekettyes
na már vagy 10 órája tolom de nincs egy vasam se. Alap verda van.A zsernyákok egyfolytában lekapcsolnak.

hykao
Az, hogy .png formátum...
hykao
Lehet.
hykao
Semmit nem kell állítani, meg kell várni, hogy lemenjen a nap. Gondoltam egyértelmû lesz, hogy a "valódi napmozgás + éjszaka" mód nem azt jelenti, hogy állandóan éjszaka van...
a mc larent lehet tuningolni?

hykao
Akkor azt elnézted! Nincs G kategóriás Lotus!

Egyébként G kategóriában a Daytona az ász, semmi nincs ami akár csak a közelébe érhetne!
bertino
142 új üzenet reggel óta

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
A "szövegek" a

Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase\ mappában lévõ

DB_US.bnk, DB_GE.bnk, stb... fájlokban vannak!

Tehát pl. a DB_US.bnk-t kellene magyarítani....

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mivan???
Nem nov 20 ra hanem március 11-20 re értettem...

ha engem kérdezel motorozni billentyûzettel is nagyon tré. kormányosok véleményére lennék még kíváncsi.
ha valamin még lehet fejleszteni a játékban az a motorozás. nagyon idegesítõ ahogyan a kisebb korrigálásoknál is dülöngél. a testsúly jobbra-balra helyezésére külön nincs lehetõség, de ennek jelentõségét inkább valaki olyan mondja meg, aki tényleg nagy motoros, én nem mondanám magamat annak.
az már csak a jéghegy csúcsa, hogy ha bármi baj történik egy pillanat alatt az út szélén találjuk magunkat teljes egészségben. egy motorindításnyi idõt veszíteni egy frontális ütközés után irreális. nem kicsit. nem azt várom, hogy mutassa a tigrisbukfencet, és hogy magunknak kelljen megkeresni a motort utána sántán, gyalog, de legalább valami idõbeni büntetés nem ártana.
Én analóg gamepad-al tolom, de nem motorozok.
rotator
Nyugi, nem november 20...

Hogy hogy 11-20 lett a megjelenés??

rekettyes
Kell valamit állítani az éjszakai modhoz? Beraktam a fájlokat de még mindig nappal van. És a zsernyákokat hogy lehet lerázni?