Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ill be back !!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ill be back !!!!

nekem a 93.71-el is szar.
ja a karim 6600 gt
vki help
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Steam Nick: adakiller
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nem tudjátok lesz hozzá magyarositás?
nagyan király a gém !!!!!!!
A 11-e nem tudom, hogy került oda. A SeVeN M korábban 16-20 közöttet ígért, legutóbb pedig már "csak" 20-át, ráadásul jövõ héten nem lesznek elérhetõek, szóval nem hinném, hogy 20-a elõtt kidobnák. Remélem, baromi nagyon tévedek. 😊
@Voltan: gyengébb kártyákon van ilyen. Elméletileg 7-es szériás nV-ktõl vagy X16XX ATI kártyáktól felfelé már nem terheli annyira a HDR le a rendszert.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébként G kategóriában a Daytona az ász, semmi nincs ami akár csak a közelébe érhetne!
Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase\ mappában lévõ
DB_US.bnk, DB_GE.bnk, stb... fájlokban vannak!
Tehát pl. a DB_US.bnk-t kellene magyarítani....
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem nov 20 ra hanem március 11-20 re értettem...
ha valamin még lehet fejleszteni a játékban az a motorozás. nagyon idegesítõ ahogyan a kisebb korrigálásoknál is dülöngél. a testsúly jobbra-balra helyezésére külön nincs lehetõség, de ennek jelentõségét inkább valaki olyan mondja meg, aki tényleg nagy motoros, én nem mondanám magamat annak.
az már csak a jéghegy csúcsa, hogy ha bármi baj történik egy pillanat alatt az út szélén találjuk magunkat teljes egészségben. egy motorindításnyi idõt veszíteni egy frontális ütközés után irreális. nem kicsit. nem azt várom, hogy mutassa a tigrisbukfencet, és hogy magunknak kelljen megkeresni a motort utána sántán, gyalog, de legalább valami idõbeni büntetés nem ártana.