Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
Az vigasztal, hogy valaki Ausztáliában, meg még egy páran (US ATARI forum) is ugyanigy járt, mint én, és õt is leszarja az ATARI, bár sokaknak meg jól megy<#nemtudom>#nemtudom>... Ha valakinek van tippje a "test drive" loading scren kifagyására, akkor ne tartsa magában...
ThanX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szedd le az oldalát, és tegyél oda egy háztartási ventit....
És még takarítsd is ki a házat...
11969..
ööö...mi 19,6 maga azon a képen???<#wilting>#wilting>
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Honda - The Power of Dreams
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
3500x2961
Extra nagy térkép (19.10mb)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
.: mobilize.hu :.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Más: hogy lehet az Eden logós teleportot használni a szigethez?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Én is készülök eggyel. Gyõzzön a jobbik😊😛
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Sikerült végre lekaparnom a hiányzó part5 filet, a Digital Downloados verzióból, be is patch-eltem, valóban nem akadozik meg úton-útfélen 20 másodpercenként. Ezen segített az ATARI javítás, viszont most tök véletlenszerûen, amikor elõjön a TEST DRIVE feliratos töltõképernyõ, ott szétfagy, ha restelem a gépet, akkor "continue game"-mel onnan folytatódik, ahol kell, mintha nem fagyott volna szét, csak kicsit gáz 3 percenként resetelni... Valaki nem tud erre valami megoldást? Biz isten soha nem adok ki több pénzt mocskos jogtiszta játékra... A warezzel semmi baj nem volt... <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
A "cdtext"es marhaságot, meg amit csak hallottam kipróbáltam, de várok ötleteket... ThanXXX
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
.: mobilize.hu :.
Az a körverseny, ahol versenyezni kell szerintem jóval könnyebb az idõre menõnél. Több km-et (talán 7-8) vertem a 2.-ra és 44 perc alatt lett valamivel a köridõm. Picit állítottam az érzékenységen és így már nem volt annyira vadóc az Enzo, igazi kezes bárány lett. 😊
De így 500 km után picit ki vagyok ütve. 😊
Sajnos a gépemen 1800mhz AMD ,756 Ram,club3d radeon 9600 sajnos a nyitó
repülõtéres választásnál nem lehet tovább jutni..
Iszonyatos slideshow-diavetités 640x480ban low graphic quality-vel,nullára
butitva..
Amúgy: -> FAQ-ban ott a link, ahogy már kismilliószor leírtam.
remélem igen mert nemsoká lenn van😊
Próbáljátok ki, és írjatok véleményt, hogy kinél mennyire sötét vagy világos az éjszaka. Szerintem most kb. pont jó. Még lehet látni az utat, de elég sötét is van ahhoz, hogy éjszakai érzetünk legyen...de emberenként más-más lehet a fényerõ stb...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN