Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy nekem eddig ment a játék , most feltettem egy kormányt , és már nem megy :S

norbi56
nekem kilépéskor nem kifagy hanem lefagy😛😛😛 HELPeljetek a 12435-ön

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

hiba
na akkor el a bogarakkal azt mondja meg nekem valaki, hogy jattszik -e valaki TRACK IR-el? Ha igen jo -e hozza?

norbi56
😞😞😞😞újraraktam az ati drivereket reméltem így nemfog szaggatni de csak roszab lett mer mikor belépek a játékba akkor rózsaszínes,zöldes izék borítják be az egész képernyõt HELP

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

lo0ol

Adam II
Azt én írtam valami gubanc van

bertino
fórumbug

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hiba
#12427 -es 3x van bent 😄

Adam II
LOL itt valami nem stimmel én írtam

Adam II
Mi van?

hiba
ez mit muvelt nem is en irtam azt

hiba
Jah valóban nem mûködik majd a patch kijavítja. Rainbow Six-ben is ugyanígy volt nem tudom elsõre miért nem tudják rendesen megcsinálni.

nem

shevy
ez a játék olyasmi mint a Gran Turismo?

autoszimulator
Kiegészítettem, engedelmeddel még idéztem is tõled 😄

.: mobilize.hu :.

AdaKiller
helyes, online tapasztalatok jöhetnek dögivel😊

Steam Nick: adakiller

REAKTOR
Na ismét irok kicsit. Azt vettem észre ,hogy néha lagzik ha online vagyok, pedig 8mb-os a netem 2 fel ,de mondjuk csak amikor kezdem a játékot. Lehet valami kapcsolódás miatt. Amúgy nagy móka külföldikkel menni ,a legtöbbel csak freeroamban nyomom, és csatlakoznak a csapathoz mindig ujjak aztán 8an megyünk a szigeten ,nagy fun.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

AdaKiller
sztem azon a pár napon nem sok minden múlik😊

Most akkor 16.-án jön ki vagy 20.-án?? Mindenhol más van!
AdaKiller
én is venném már, csak most a dilemma, netes letölthetõ version, vagy inkább rendes dvd, kézikönyvvel stb...😊

AntiHero
Modelleket kell szálidgatni.
Akkor kapsz ilyen ruha pontokat.
Aküldetés jele 1 nõi fej

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

lang14
thx

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

3P
Stopposok és modellek leszállításával.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

lang14
egyszerû kérdés.. az elején vagyok

amikor ruhát akarok venni kell egy ilyen "dollásor kupon" ezt honnan lehet szerezni?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

AntiHero
Én is megveszem.
Sõt már megrenedeltem.Csak hozná már a postás<#wilting>

gduck
MENT!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

AdaKiller
nekem is nyomsz egy ilyen pm-et?😊))

gduck
PÜ MENT! 😉

AdaKiller
upsz, kawát is lehet tuningolni??? mikrõl maradtam én le😊, és mégis melyik tuningmûhelybe lehet húzni?😊

AdaKiller
*bink-hez*

AdaKiller
tudtommal a binkhet nem kell külön kodeket feltenni, megy az magába is... meg hát érdeke slenne, ha egy játék nem indulna el kodek nélkül, ha meg kell akkor a játék felteszi magának...

Adam II
Oh de hülye vagyok. Nem rég lett újrarakva a rendszer aztán még nem tettem fel a kodekeket. Köszi! Remélem az segít😊

bertino
<#zavart2>

gduck
Ha valaki be szeretne jutni a reptérre töltse le EZT a fájtl. Majd csomagolja ki a

C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Nickneved\bookmark\

mappába! Játék közben "P", majd a megfelelõ Bookmark kiválasztása 😉

UI: A FAQban lévõ három kép bekerült a GameStarba is 😄 Benne vagyok a GameStarban, benne vagyok a GameStarban, benne vagyok a GameStarban 😛

kaposi1
Jó, elismerem igazad van, de majd holnap a mikor meg lessz a brutál kártyám már nem fogok csalni.Csak tudod elég ideges tudok lenni amikor a milliós küldetésnél a vége elõtt pár száz méterrel, azért kaptam ki mert a kartyám istentelenül beszaggatott. És képzeld még eredetiben is meg akarom venni.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Szeretném megkérdezni attol aki már túl van rajta hogy hol kell beegykerekezni a Kalagloi reptérre. Mert a FAQ-ban közölt kép alapján nekem nem jön össze.Szerintem ott a nyil a szallagkorlátra mutat.Megpróbáltam, de annak csak nagy esés lett a vége.Egyálltalán érdemes? Van ott valami küldetés?Vagy csak a hosszú egyenes miatt kilehet próbálni a gépek végsebességét.

Truck Driver001
Hmm..Nálam is ugyanez van.Pedig forgalom nélkül sokkal faszáb.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

AntiHero
Hát csalóknak nem is jár más.<#beka2>

kaposi1
Helló!
Nekem akkor fagy ki, ha kiveszem a forgalmat meg a rendõröket. De akkor kivétel nélkül mindíg. Kilép és csak a fekete képernyõ marad és alatta halványan látszik a Test Drive Unlimited felirat. Innentõl már csak a gép újra indítása segít. Ha nem csalok akkor semmi gond.

Szerintem driver és / vagy codec probléma lesz. Ha már az intro is akadozik ami egy egyszerû video, azt nemhiszem h egy patch orvosolná.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

És akkor miben fogadtok? Kocsiban? 😄

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Truck Driver001
Kell az a patch..

Adam II
Nálam az Intro Video akadozik és a hang meg ugrál vagy 100x kell lenyomnom a space-t ,hogy túljosson rajta. A legújabb driver van mindenbõl fenn. Hangkártyám SoundBlaster Live! 24 bit
Esetleg van valakinek hasonló problémája?

Truck Driver001
Szép Estét.Vlki találkozott már olyannal,hogy kilépéskor a játék kifagy?

Pepsi Twist
ezaz... amúgy öcsémnek van PS2-je és az itt van nálam mert õ is PC-s azt nekem atta xD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

az opciókban maxra tettem a tétet. azóta egyébként már egyik sem fogad velem pénzben. lehet túl sokat nyertem ilyennel.
bertino
örülhet a sok old konzol mániás
mindig a PCsek szívnak

Sland
Kijött a TDU PS2-re... Csak úgy mellékesen jegyzem meg

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Atti12
Motort rohadt jól lehet irányítani joystickal 😄. Ma jöttem rá én is, nagyon király ^^

jo a ferrari