Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
8megás netem van nekem is de most lett ennyi szóval még ingadozik 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Nekem kb 4-5perc alatt lejõn 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bizony. a gondolkodás fáj.
MaskimXul
Bocs, 10/1 megabites chelloval az ember nem ilyeneken gondolkozik 😊
Ez a játék megér annyit, már csak az online mód miatt is szvsz.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

k9duli
10000FT :S Ez nem a magyar fizetéshez van igazítva😞

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

gratulálok. 170 mega a 11 perc? ráadásul wmv? azt a kutya nem fogja leszedni
akkor vedd meg, ha online akarsz játszani.
MaskimXul
Ilyen a kawa ninja billel irányítva, nekem nagyon bejött, majd csinálok mégegy videót, ha lesz kormányom is 😊
11 perces videó
beindítottad a motort?
Debilke13
Mi lehet olyankor a gond amikor nem reagál a gázra, de minden más gombra igen??Ha más gombra állítom át akkor se reagál a Gázra, pedig tegnap minden jól mûködött ma meg egyszerûen, csak állok a Ferrarimmal és arra a nyomorult gázra meg nem reagál!!! LÉCCI segítsetek mert naon szomcsi vok!! 😞(( Kösszi a Segítséget elõre is 😊

LeonSilver
Ez mekkora baromság.A Steel Beastset például máshogy megsem tudod venni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

grebber
Aztán várom az infokat hogy a full is olyan hibás bugos meg stb mint a PROCYON verzió!

Next PC upgrade: 2022

http://www.mameworld.net/emuadvice/links.html
Joystic emulátort próbált már használni valaha valaki?
http://www.zophar.net/joy.html
ezek közül a PPjoy használhatónak tûnik, csak most nem volt hozzá türelmem.
egyébként érdekeset produkált a játék amikor installáltam, aztán uninstalláltam néhány dolgot ami emulál. akinek indításnál fagyási problémája van, annak lehet, hogy csak a teljes rendszer reinstall fog segíteni.
de micsoda?
Talajfogásban is hibátlan<#eljen><#eljen>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zümm
Ezekszerint 88% a max single-be?
Mindent megcsináltam,vagy mégsem?
Valami club létrehotásárs, meg használt autóra még ad valami picit,ha jól látom,de az csak multiban van,vagy nem?
Jutott tovább már valaki?????

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hiába, ilyesmit is csak nagyon kevesen érnek el az életben.
nem. semmiben. olyankor csak játékból versenyzünk, haveri alapon.
<#nevetes1><#nevetes1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

I.C.ram
Én mindig kártyával fizetek ilyen rendeléseknél.

Magyar posta meg még mindig hozza a formáját. Fogta a csomagom, és bebaszta a kertbe... Jó hogy nem dobta bele a kutyaszarba.
<#nemtudom>Nekem mindig befuccsolt a rendelésem talán a fizetési mód miatt mert postai úton kértem.Lehet más fizetési móddal sikeres de mind1 az a lényeg,hogy nemsokára kézhez kapom a tdu-t😊

Illetve cd-ket de semmi esetre Pc-játékokat.

hykao
Ez nem igaz. Már több játékot is rendeltem Németországból vagy pl. az Egyesült Királyságból, és simán megjöttek.
Off:

Magyarországra nem szállítanak ki videojátékot más országokból csak könyvet video és zene kazettákat.
On

I.C.ram
Amúgy én most rendeltem nem rég egy könyvet az amazon.co.uk-tól, tehát nem is germanyból, hanem a united kingdomból, és itt volt a csomag kb 1 hét alatt, pedig azt írták, hogy csak márc 15-e után jön meg. Szóval semmi gáz nincs a hungaryból való rendeléssel.
AntiHero
Én a Pc Dometól rendeltem.
Remélem mihamarabb meglesz😊
Akár már a héten<#zavart1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Nem ez volt a lényege a hozzászólásának. 😊 (egyébként hungary-ba is szállítanak germany-ból...😄DD)
Én nem otthon vagyok,hanem Ausztriában!Nem vágom,hogy MO-ra szállítanak e ki.

oké, felhúztam a "shake cam"-et maxra, és eldöntöttem, h kell egy kormány😊 Élvezni akarom a remegést<#vigyor3>

I.C.ram
Én is likeolok germanyból, hungaryba orderelni.
Ma este kaptam e-mailt Amazon.de-rõl,hogy a rendelést kiküldték<#eljen>
Bár nem usa-ból rendeltem de úgy hallottam,hogy germany-ból is fémdobozos verziókat küldenek.1-2 nap múlva kiderül😊
Egyébként valami Desktop-ra kidobálós problémákról írnak azok akik már kézbekapták a játékot,nah+ persze rengeteg pozitívumot írnak😊

autoszimulator
A Dead Zone-t kellene állítanod vagy Windowsban, vagy a MOMO szoftverében, vagy pedig a játékban!

.: mobilize.hu :.

rotator
Na megjött már valakinek az USA-ból? 😊 Kíváncsi lennék, hogy dvd-tokos vagy fémdobozos verziót küldenek-e.

talán kapcsold át kormány vezérlésre
esc? options?

Fujiryu
Azt is írd le neki, hogy hogy kell tuningolni, mert már most elakadt sztem<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Truck Driver001
A képed van a gamestarban,a képed van a gamestarban,a képed van a gamestarban*_*

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hello! Lenne egy kérdésem. Még a betaval játszok remélem ezmár az eredetibe nemlesz probléma... Na szovval. Logitech momo kormányom van de botrányos az irányítás vele. Gáz fék fasza. de a kormányzás... kb elkell tekerni a forgathato ut feléig ,hogy eagáljon valamit. késõn is reagál. Ez csak nálam probléma, vagy ez ilyen?:S
autoszimulator
Ahhoz hozzá sem nyultam, ez valami firefox bug lehet, ha a banner fölé jobb klikk és keret frissítése, akkor helyreáll.. IE-ben meg semmi gond nemvolt.

.: mobilize.hu :.

Bucser
A cartonban... itt csak performance tuning csomag van minden autóhoz 3 darab.

és mneg kell keresni minden autócsaládhoz a megfelelõ tuningmûhelyt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Skacok hulye kérdés lesz de tuningolni hol és hogy lehet?

hykao
Nem gond, azért írtam! 😊 (most megváltozott az .swf mérete? az alja kilóg!)
hykao
Mire gondolsz pontosan?
KoNi,teljesen ugyanez a bajom,nekem is ezt csinálja. A driver nekem sem segített<#falbav> Én egyenlõre kivárom míg megjelenik az eredeti<#boxer>
robotnyk
mintha írtad volna, hogy 9600as radeonod van, ezzel nagyon kínlódni nem érdemes, szerintem, mert kevés.
heli!
nekem eddig mûködött, minden OK volt... de most elindítom, ahogy kell, és bejön a fekete ablak, majd pár mp után vissza is dob az asztalra. új vidkártya drivert tettem fel, újraraktam a játékot (uninstall után töröltem a megmaradt fileokat is), de ugyanúgy nem mûködik semmi

van valakinek hasonló problémája? esetleg tudnátok adni valami tippet? köszi szépen!

Igen nekem is sb live 24bitem van, azon kívül, hogy a kártya alapvetõen sz*r, a TDU ban is csodat mûvel. Menj bele a dxdiag ba, majd ott állítsd a hang hardweres csúszkát lejjebb az utolsó elõtti pontig.

Ill be back !!!!

Debilke13
Hogyan kell nem Online-os profile-t létrehozni? Mert én csak onlineos szart tok és azzal nem megy... LÉCCI HELP