Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Mellesleg srácok akadt egy kis problémám hiába rakom bármilyen jármûnel manuálisra a váltást automata marad, mi lehet ez?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(bõvebben meg: ezzel a móddal a nap nyugaton megy le, majd egy éjszakai ciklus után keleten kel fel - ellentétben a jétékbeli alap napmozgással, amivel a nap csak a horizont közelébe ér, nincs éjszakai ciklus, és ugyanazon a ponton kezd felfelé mozogni az égen, ahová lebukott...)
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Elnézést, hogy picit off-olok. Ez a játék végett vennék egy kormányt. Semmi extra igény nincs, egyszerû hobbi autózás miatt kellene, s hogy ne gombnyomásra kanyarodjak és egy picit precízebben tudjak irányítani autókat.
Szóval ezt a korményt néztem ki:
Logitech® Formula Vibration Feedback Wheel
Mi a véleményetek róla, jöhet privátban is, hogy ne off-oljunk sokáig. Tényleg semmi extra igény, csak annyi, hogy menjen ezzel a játékkal akadás mentesen, könnyen összeszerelhetõ legyen és nem nagy bûn, hogy nincs FFB benne, a vibrációt meg úgy is kikapcsolom. Tehát a cél, hogy billentyû helyett egy analóg irányító legyen.
Mégegyszer elnézést a kis off-ért.
ON Topic
(egyébként a GPS-en meg lehet jelölni bármely helyet - sétakocsikázás közben -> P billentyû -> Bookmark...)
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Megpróbálom, meglátjuk mi lesz!<#worship>#worship>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Meglett végre a game, nyomom is, örülök nagyon, hogy tényleg jó lett. Az ember csak nézegeti a tájat meg "örömautózik" mivel a hangok is nagyon el lettek találva. Ezzel kapcsolatban viszont lenne 1 kérdésem. Nem vagyok profi PC-s, de már van annyi tapasztalatom, hogy megoldanám a dolgot, ha nem az a problem amitõl tartok. Szóval nekem a hangok nem sztereóban jönnek. A rádió és a motorhangok jönnek balról, míg a többi meg jobbról. Kicsit mérgesít. Beállításokban erre vonatkozólag nem találtam semmit, állítgattam mindent, ezért végül arra gondoltam, hogy ezt a gyártó így gondolta ki. Tényleg így lenne? Megpróbáltam egy másik hangszórópárt is, de azzal is totál ugyanez van. Nálatok?
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
- hogyan lehet szedni (az hogy honnan már megvan 😊? van valami download manager erre? nem szeretném a "mentés másként" dolgot eröltetni, mert ha kifagy a letöltés akkor ugrik a lové esetleg.
- milyen formátumban jön le? ki lehet irni valahogyan lemezre hogy meglegyen és késõbb is használható legyen?
- a key e-mailben érkezik?
elõre is thx az info-t 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szerintem
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
azert 8 jatekos meg lehet, hogy eleg xboxon, de pc-n ennyivel kiszurni az ember szemet foleg ekkora szigeten nagyon illuzio rombolo egy rendes tomegkarambolt se lehet csinalni 😊
szerintem
Két pic:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Választ elõre is köszönöm!
A moddereknek mien szabadságot adtak? Tehát hogy van e arra esély hogy ebben a játékban mondjuk legyen egy ferrari testerossa-ám?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Házba, klubba, kajáldába, autó- és motorszalonba bemenvén vagy egyjátékos versenybe belépvén, illetve GPS használata esetén eltûnsz a többi online játékos számára - értelemszerûen.
passz
szerintem