Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

robotnyk
új ház, új kocsi, új kép 😊

Shongi
Jó kis összefoglalás, thx. Mondjuk nem értem ha már ilyen gépeket raktak a játékba akkor Köenigbõl miért nem a jobbikat választották😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Hol méred le õket, hogy mennyit mennek?
Mellesleg srácok akadt egy kis problémám hiába rakom bármilyen jármûnel manuálisra a váltást automata marad, mi lehet ez?
norbi56
hol van az az 1millió dolcsis futam amirõl beszéltetek?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

wander01
végignyaltam keresövel az egész topikot de nem találtam meg... 😞 tipp kulcsszóra? 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

hykao
olvass vissza, már leírták, hogy kell kijátszani. azt hiszem IP-t is néz.
wander01
mikor le akarom tölteni a játékot az atari oldalárol akármit irok be nem fogadja el, pedig már végignyálaztam az amcsi telefonkönyvet államok, városok és zip kodok után. van valakinek valami tippje?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Pepsi Twist
nem tom az Agusta nálam 350-et ment nem szélárnyékban szélárnyékban 372 és a kawa meg szélárnyékban ment annyit mint az enyém nem szélárnyékban (persze ezek 3-as tuningal értendõk) és az agusta jó gyorsul jó az irányítása nekem csak Agustám van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hykao
@Autoszimulator: légyszi írd át az éjszakai módot a bannerban erre: "Realisztikus napmozgás + éjszaka mód" - így talán egyértelmû lesz, hogy nincs egyfolytában éjszaka ezzel a móddal.

(bõvebben meg: ezzel a móddal a nap nyugaton megy le, majd egy éjszakai ciklus után keleten kel fel - ellentétben a jétékbeli alap napmozgással, amivel a nap csak a horizont közelébe ér, nincs éjszakai ciklus, és ugyanazon a ponton kezd felfelé mozogni az égen, ahová lebukott...)
hykao
Hiába kérdezed meg még 100x, senki nem fog tudni válaszolni, mert nyilván valamit mégsem úgy csináltál, ahogy a FAQ-ban van...mellesleg a rádió nem olyan fontos szvsz... 😊
hykao
Azt hiszem a Kawának jobb a fékhatása is a kezelhetõség mellett, de nem esküdnék meg rá.
Balazs15
miért nem müxik a rádiom?ugyan uyg megcsináltm ahogy le volt irva a f.a.q ban de amikor gamelek kiválasztom a rádiot mutatja is a rádiom nevét de egyszerüen nem képes lejátszani ami mp3 maakt bele tettem rögtön utána kiirja hogy closed

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

én viszont már 3-as tuningal kínzom a kawát, 2.5 alatt van 100-on, 185km/h egyesbe a vége, 320 körül dzsanádzz😛😛
Hát a Ducati azt egyáltalán nem jó, de viszont az gyorsul a legjobban mert V2, de csak 0.1 másodpercel megy jobbat mint a ZX-10, sztem a ZX-10 a legjobb mert 3.0 alatt van százon, egyesbe elmegy 160-ig onnantól meg csak pakolgatni kell fölfele! MV Augusta is zoral, jobb mint a Ducati, de viszont mondom a Kawa a legjobb sztem😄, bár MV Augusta jobbat megy végre de csak párral max 10el!
3P
Minden motor megvan, de amilyen "fakezû" vagyok nem igazán éreztem a Kawa és az Augusta között akkora különbséget. Az autóknál egész jól érzõdik, de a motroknál valahogy nem. Ezért gondoltam, hogy aki érzi meg tudja mondani.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hykao
Én úgy érzem a Kawának valamivel jobb a kezelhetõsége, viszont kevesebb a vége. Elég olcsók a motorok ahhoz, hogy kísérletezz... 😊
Köszöntem. Most már boldogulok.
wander01
ha nem kell ffb akkor jobban jársz gamepad-el mert olcsobb. kormányt amin nincs valami normális ffb nem érdemes szvsz venni. az a lényege az egésznek. mocsok jol van megcsinálva az ffb effekt a játékban, nem is tudom hogy mi oka lehet az embernek kikapcsolni. mondjuk max ha valami nagyon gány a hardver...

hykao
Miért is? Ez nem valami idióta online FPS játék, ahol kismillióan hemzsegnek... Mellesleg azt írtam, hogy egy helyen max. 8 játékost látsz magaddal együtt, magán az egész szigeten sokezer játékos lehet egyidejûleg, magyarán ahogy jössz-mész itt is kismillió játékossal lehet összefutni...
3P
OFF topic:
Elnézést, hogy picit off-olok. Ez a játék végett vennék egy kormányt. Semmi extra igény nincs, egyszerû hobbi autózás miatt kellene, s hogy ne gombnyomásra kanyarodjak és egy picit precízebben tudjak irányítani autókat.
Szóval ezt a korményt néztem ki:
Logitech® Formula Vibration Feedback Wheel
Mi a véleményetek róla, jöhet privátban is, hogy ne off-oljunk sokáig. Tényleg semmi extra igény, csak annyi, hogy menjen ezzel a játékkal akadás mentesen, könnyen összeszerelhetõ legyen és nem nagy bûn, hogy nincs FFB benne, a vibrációt meg úgy is kikapcsolom. Tehát a cél, hogy billentyû helyett egy analóg irányító legyen.
Mégegyszer elnézést a kis off-ért.
ON Topic

hykao
A házad pedig elég jól látszik a GPS-en...már ha nem a kistérképen keresed, hanem megnyomod az M betût...

(egyébként a GPS-en meg lehet jelölni bármely helyet - sétakocsikázás közben -> P billentyû -> Bookmark...)
Az x1950pro-n megy a HDR+AA, az 1950XT-nek sem hinném, hogy akadály. Azt, hogy sebességre hogy teljesíteni viszont nemtudom (elvileg jól), nálam 1280x1024 full +HDR+4xAA (+16AF driverbõl) már nem az igazi (20fps körül mehet),de AA nélkül hibátlan.
Balazs15
miért nem müxik a rádiom?ugyan uyg megcsináltm ahogy le volt irva a f.a.q ban de amikor gamelek kiválasztom a rádiot mutatja is a rádiom nevét de egyszerüen nem képes lejátszani ami mp3 maakt bele tettem rögtön utána kiirja hogy closed

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Köszi!
Megpróbálom, meglátjuk mi lesz!<#worship>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Videe
Hali! Valaki meg tudja mondani, hogy hol van az a bizonyos pálya a ford islandon?

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

reaper4
állítsd 5.1be a hangbeállítást a win-ben. asszem akkor jó lesz.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Helló Mindenkinek!

Meglett végre a game, nyomom is, örülök nagyon, hogy tényleg jó lett. Az ember csak nézegeti a tájat meg "örömautózik" mivel a hangok is nagyon el lettek találva. Ezzel kapcsolatban viszont lenne 1 kérdésem. Nem vagyok profi PC-s, de már van annyi tapasztalatom, hogy megoldanám a dolgot, ha nem az a problem amitõl tartok. Szóval nekem a hangok nem sztereóban jönnek. A rádió és a motorhangok jönnek balról, míg a többi meg jobbról. Kicsit mérgesít. Beállításokban erre vonatkozólag nem találtam semmit, állítgattam mindent, ezért végül arra gondoltam, hogy ezt a gyártó így gondolta ki. Tényleg így lenne? Megpróbáltam egy másik hangszórópárt is, de azzal is totál ugyanez van. Nálatok?

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

3P
Hát próbálom szokni a motorozást, de még nem áll teljesen kézre, illetve billentyûre. Eddig az MV Augusta F4 Tamburini-re szavaztam, lévén annak a legjobbak a számadatai. Autóknál már észre vettem, hogy nem mindig tükrözik pontosan a számok azt az érzetet, amit az játék alatt nyújt. Ki hogy látja melyik mA-s motor az ami egy hosszabb verseny alatt meghlálja a bizalmat?

wander01
Skacok, azoktol szeretnék kis infot kérni akik online vették meg a játékot és letöltötték.

- hogyan lehet szedni (az hogy honnan már megvan 😊? van valami download manager erre? nem szeretném a "mentés másként" dolgot eröltetni, mert ha kifagy a letöltés akkor ugrik a lové esetleg.

- milyen formátumban jön le? ki lehet irni valahogyan lemezre hogy meglegyen és késõbb is használható legyen?

- a key e-mailben érkezik?

elõre is thx az info-t 😊

AntiHero
Bár amien konfigod van meg se szólalok😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Valamit írhatnál hogy-ogy fut.Bugzik e?

Pepsi Twist
nem offlinebol inlineba nem tod átrakni :S

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

alma2
A biozontsag kerdveert azert megkerdem, ha elertem egy bizonyos szintet singlebe, majd lesz eredeti kulcsom, akkor siman tudom folytatni onnan a karaktert multiba nem ?

szerintem

REAKTOR
Na szevasztok , én már online nyomom és napközban 500 ember van ,este felé ,meg 3500 körül mutat. 1.45 a száma a játéknak, tegnap vettem meg osztrákoknál, ilyen fémdobozban van .Van egy kétoldalu térkép benne meg egy kis kézikönyv, na meg a dvd. A régi accountomat nem vette be igy ujra kellett kezdenem. Ja és többnyire csak németek ,meg angolok vannak. Remélem nemsokára magyarokkal is összefutok<#vigyor3>

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

alma2
koszi, vegre jol megfogalmazta valaki...igy el is ment a kedvem tole...
azert 8 jatekos meg lehet, hogy eleg xboxon, de pc-n ennyivel kiszurni az ember szemet foleg ekkora szigeten nagyon illuzio rombolo egy rendes tomegkarambolt se lehet csinalni 😊

szerintem

SötétBarom
Ehh, végigmotoroztam a délelõttöt, kezdem érezni.. A tour of the island versenyen kifejezetten élvezetes rommá alázni a mezõnyt a 202 lovas ninjával. <#vigyor>

Két pic:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Norbi1990
Hello!Valaki tudja hogy a ps2-es verzió mikor jön ki?
AntiHero
A napszakok váltakoznak.

Hát azért jó motorozni, csak tudni kell kezelni ;-)
Az lenne a kérdésem, h az éjszakai moddal állandóan este lesz, vagy napszakváltozást kapunk?
Választ elõre is köszönöm!

Waczkor
Filtersbe bepipálod a házad.Key locationsbe.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

MoLc
Hogyan tudtál pénzbe fogadni ??

k9duli
Ejha, nagyon jó hangzik a multi rész.
A moddereknek mien szabadságot adtak? Tehát hogy van e arra esély hogy ebben a játékban mondjuk legyen egy ferrari testerossa-ám?

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Hogy lehet bejelölni a térképen a fontosabb helyeket (kölcsönzõk, szalonok, home)? Utálom, hogy miután elindulok otthonról sosem találok haza.
Hi. A taxi 4-ben benne van a játék doboza mármint a gép változaté.Vajon miért rakták bele hamég ki se jött?
hykao
Egyszerre max. 8 online játékost jelenít meg a játék egy helyen (veled együtt), azaz nyolcasával bontja az egy helyen tartózkodókat, amennyiben többen lennének ott. Ezért érdemes megbeszélni egy kiesõ találkahelyet, ott LOCK-olni egymást, és utána már lehet menni bármerre, elméletileg akik lockolva vannak, azok láthatóak maradnak egymás számára.
Házba, klubba, kajáldába, autó- és motorszalonba bemenvén vagy egyjátékos versenybe belépvén, illetve GPS használata esetén eltûnsz a többi online játékos számára - értelemszerûen.
vki
Akkor az szopacs 😄

ACER Aspire 5738ZG

alma2
hmm, de ha nagyon akarna ez az 1800 ember, siman bele tudja zsufolni magat ebbe a het kilometeres korzetbe, akkor mi tortenik, ez erdekelne nagyon, hogy van megoldva.

passz

szerintem

Nincs túl sok "õrült", aki mindenáron neki akar menni másiknak, tehát ha ahhoz van kedvem lehet normálisan autókázni, vagy a többség 200+ rohangál árkon bokron keresztül?