Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
régi autokba 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ingatlanba ofkorsz
rvn
Üdv! A lóvéd a közepe felé mibe ériu meg befektetni házba vagy kocsiba?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Eisenhower
semmi gond, én se eredetivel nyomom nyugi majd jövõ héten 😊 de akkor is szivesen ujra fogom kezdeni elejéröl

rotator
Basszus, nagyon külditek, totál le fogok maradni azzal, hogy várok az eredetire, na meg egyébként is igencsak "lassú víz partot mos elven" tolom a game-eket, néha évekig tart végigjátszanom egyet (pozitívum, hogy a végére már jobban futnak, mint azt a fejlesztõk legmerészebb álmukban is elképzelték volna). 😊

Eisenhower
na 49:19:59 lett az idõm az 1 millios versenyen megint javítottam

gabi89
Még nem

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Uffe.....
Már megjelent a game hun ban?????

Eisenhower
még jó hogy én is megnéztem a taburini-s agusta vagy mi 3-as tuningal többet megy mitn a kawa. asszem megyek is az 1 millás versenyre megint, hátha megjavítom az idõmet.

Sland
Ok, megvan!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Eisenhower

Sland
Linkeld megint plz 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Eisenhower
sland azt a kis fan site-ot amit linkeltem azt nem rakod bele? 😊 van pár leírás képekkel stb...

Sland
FAQ-ba írjak még valamit? (Most van idõm... 😛)

arra gondoltál. éppen csak nem azt mondtad.
Valaki tudna abban segiteni hogy router mögül játszanék online de nem találja a szervereket és hogy milyen portokat kell a játéknak kinyitni.
Ami a doksiban van azt megcsináltam de semmi.

Köszi

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

hykao
Ácsorgással az úton sem megy lejjebb, csak ha haladsz.
jamesbond691
Köszi a választ! (---> neked is #13305) Sry h nem néztem bele!!! <#worship>

Eisenhower
elõször is jó forumozó lévén vissza is olvashatnál vagy elolvashatnád a F.A.Q.-ot de mivel lusta vagy mint sokan mások nyomj egy alt+esc -et majd lépj vissza a gameba ^.^

reaper4
2x alt+tab vagy állíts a graf beállításon és vissza (pl.:aa vagy felbontás)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

3P
Úgy vettem észre, hogy most ez a trükk nem megy, vagy csak keveset vártam a mezõ közepén. A lényeg, hogy amíg ott voltam nem ment lejebb a körözési rátám.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

kemszi2
azt is próbáltam....sajnos sztem ezt a ,,hibát"kijavították
jamesbond691
Sziasztok!
Megvan a gém, de még nagyon az elején tartok. De van egy "kis" hibám! Mikor játszok akkor a kép elkezd villogni és hülye fehér csíkok jönnek be rajta. Egyszóval ugrál az egész és így nem lehet vele játszani! 😞 Tud rá vki valamiféle megoldást? A választ elõre is köszönöm!

Eisenhower
én arra gondoltam hogy mire odakerülünk nyugdíj se lesz :S

kemszi2
oksa akkor inkább kerülöm õket😄csak azért mert az elöbb fél órán keresztül száguldoztam,hogy lerázzam õket de nem ment...buktam vagy 60-70 rugót<#hehe>
I.C.ram
Betában simán ment az, hogy bementél az erdõbe, vagy egyn agy szántóföldre.
3P
Nehezen és kis szerencsével le lehet, de kerüld el, hogy 3-asra menj fel!

egyfelõl, nyugdíjat mi már csak egyféleképpen kaphatunk, de nem hiszem, hogy annak örülnénk.
a nyugdíjas kort, mint az életszakaszt amit most annak nevezünk, remélem, hogy mindannyian megérjük.
kemszi2
üdv mindenki.egy gyors kérdés...3 szintü körözésnél lelehet ezeket a farok rendõrõket rázni?<#pias>
3P
Sajnálom, hogynálad ennyi hiba van. Az igazat megvallva én ilyenekkel nem találkoztam. És a hibáid között van olyan ami nem is hardver függõ. Fene sem tudja. Szerintem se a tied se az én állapotom (hibamentes) nem mérvadó. Ahogy olvasom a topikot sok embernek semmi gondja nincs vele (illetve a közvetlen ismerõseimnek snincs vele), de ahogy látom vannak, illetve vagytok egy páran akinek csak úgy hemzseg a hibáktól, legalább is az írásaitok alapján.

AdaKiller
thx😊

Steam Nick: adakiller

Eisenhower
gondolod megéred a nyugdíjjat? 😄

pontosan az ilyenekrõl beszélek. én is fiatal vagyok még, de valahogy felnõttem egy szintre ami nem hagyja, hogy idiótának tetessem magam. ráadásul látom, hogy a korosztályom tagjai - 3- 5-évvel idõsebbek és fiatalabbak egyaránt - valami hihetetlen öntudattal állnak ki, és beszélnek teljesen értelmetlenül, érveket hanyagolva, sablonosan, és szinte azonnal offenzíve, személyeskedve. Az esetek többségében nem arról van szó, hogy magukat nem tudják kifejezni, hanem nincsenek tartalmas gondolataik. az még kifejezetten szimpatikus, mikor érezni, hogy csak nem tudja magát választékosan és tagoltan elõadni valaki, de tükrözõdik, hogy vannak értelmes gondolatai. sajnos ez a ritkább.
A többség önmagát a másik fölé emelkedve tekint le a másikra, mert elõ tud állni ilyen ostoba és gyerekes szidalmakkal.
Ha belegondolok mi lesz itt mire megöregszem komolyan félni kezdek.
autoszimulator
Toyota Hybrid vagy a Volvo XC70? <#idiota>

.: mobilize.hu :.

Eisenhower
te biztos már elmultál 40 is... tata nem kéne már az öregotthonba vonulni? pelenkát kicserélték már vagy még mindíg a szaros pelenkán ül? <#rolleyes><#rolleyes><#lama>

Willi Betz
visszatérve a játékhoz remélem lesz egy ilyen is majd egyszer vmelyik patchben<#vigyor> S 65 AMG

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

hehe. a magyar fiatalok.
Maxtreme
😄

Maxtreme
nem..ezt nem tudtam😊

Eisenhower
max nem tudom hoyg feltûnt-e de mikor az open betaval nyomultam nekem naprol napra javult a játék eleinte votl vagy 5 perc mire megtalálta az online playereket... meg egyre kevesebb bug volt az utolso 1-2 napban már nagyon tuti volt beléptem online és máris ottvoltak a haverok és láttam õket 😊

Maxtreme
eszembe sincs 😄 😄
Asszem próbáltam 1x, de nem jött be 😊
Jó nekem a Mclaren GT 😊

reaper5687
Nekem azt mondták, hogy csütörtökönként kapnak szoftvereket <#fejvakaras>
na azért már majd 7fõn zaklatom õket, aztán ha nincs végigjárom a számtekboltokat. <#zavart1>
Eisenhower
max most olvasom hwsw-t nehogy megvedd a saleen-t nem fogsz tudni az uton maradni. én megvettem 3-as tuning rá kis metál festés de bánom hogy megvettem... elég szutyok verda

Willi Betz
igen csak enyém magyarul ugázik😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Maxtreme
Egyébként küldtek ám rendsen az ATARI-nak bugreportot, ebben biztos lehetsz. Még a forumuk is tele volt a hibajelzésekkel.
Az 1 más dolog hogy idõ hiányában már szinte semmit nem módosítottak rajt a fejelsztõk.
Azért arra nagyon kíváncsi eszek hogy a multiplayeren javítottak e. (ugyanis a betaban az is pöppet "bibis" volt 😊 )

Mindenesetre ha záros határidõn belül jön a játékhoz olyan patch ami javítja a hibák nagy részét, tuti megveszem a gamet 😊 De így ebben az állapotban nem köll 😊

autoszimulator
Kicsit updateltem a banner képes slideshowját, majd minden autó bele fog kerülni, ami a játékban van, de most kb felénél kifolyt a szemem, szoval majd folytatom a többivel is 😊

.: mobilize.hu :.

Eisenhower
de van ennek a topiknak egy TDU-OFF, SPAM topikja is.... szvsz

meg szerintem a hibákat nem ide hanem az atari forumára kellene írni, hogy okosodjanak a fejlesztõk hogy miylen hibák fordulnak elõ a játékban, ide hiába írja le attol ne mlesz job ba játék max a hozzászolásokat gyarapítja.

LeonSilver
Ez egy fórum ahol mindenki szabadon elmondhatja a véleményét.
szvsz

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Maxtreme
Az is hogy azt mondja hogy "at the next corner turn left, és jobbra mutat a nyíl? 😄 😄

Eisenhower
na jó de ha a so k10 éves aki idejön mindegyi kaz nfs-hez hasonlítja. a sok ostoba ^.^