Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Mondjuk az enefessel ezt a játékot vétek hasonlítgatni.
Egymagában többet ér mint az összes nfs együtt :p

Eredeti játékom van!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Willi Betz
"4. GPS bug. Néha teljesen rossz útvonalakat ad meg, ráadásul az irányokkal sincs tisztába"
Erre a válaszom: nekem van gps navi rendszerem és hidd el az is néha elvezet a picsába.Tehát ez valóságos.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Maxtreme
np <#awink>

Eisenhower
bocs max elsõsorban nem rád értettem hanem a sok lámára. még1x sorry ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ahogy mondod. szartak rá.
Eisenhower
ott ahol a nissant és a lexust lehet tuningolni 😊

Maxtreme
Figyelj Te elolvastad az elõzõ postot rendesen? Kérték hogy fejtsem ki hogy milyen hibákra gondolok. Nameg az ezt megelõzõ hozzászólásomban épp azt írtam hogy a hibáitól függetlenül NAGYON TETSZIK.
Bírom az ilyen embereket.. Ha már valaki leírja kúltúrált hangnemben a vélményét, , már leugatják.
Ezek vagyunk mi Magyarok ^^

Eisenhower
sztem aki azt mondja hogy szar a játék próbálja ugy nézni hogy mondjuk hasonlítsa ahhoz a játékhoz amihez az emberek 90%-a szokta nfs-hez. itt van egy baszott nagy szigethatalmas bejárható terület, rengeteg autó multiplayer mód hatalmas feeling stb. azért az nfsbe meg sokkal kisebb bejárható terület nagyobb a megkötöttség stb. sztem ekkora területet hibátlanul megcsinálni nem biztos hogy bármelyik fejlesztõ csapatnak sikerülne. sõt tuti nem. de még1x mondom akinek nem tetszik lovagoljon át másik topikba. majd ha lesz patch és javul a játék akkor jöjjön vissza, de ne azzal legyen már tele a topik hogy hu de szar ez a játék meg milyen bugos. nem ide kellett volna írni hanem anno a beta tesztnél küldeni a bugreportot az atarinak.... persze mindenki csak játszott vele mint a nemnormális és le se mszarta (tisztelet a kivétel) az meg hogy jajj minek küldjek nekik ugyse foglalkoznak vele vagy már ugy se javítják ki a megjelenésig. az lehet hogy nem került bele egy javítás sem, de késõbb a patch-ekhez nagyon is jól jöhet a fejlesztõknek.... na megint sokat írok :S mentem is vissza megcsinálom ujra az 1 millios versenyt ^.^

AdaKiller
kawát hol lehet tuningolni? pedig keresem már egy ideje:S

Steam Nick: adakiller

Eisenhower
köszönjük a hsz-t de mitn már oly sokszor leírták ha nem tetszik nem kel lvele játszani. nem tudom miért kel ljönni a játék topikjába és fikázni. ha nem tetszik nézz másik játék után. halkan jegyzem meg azért még így is simán jobb mint a fos nfs... és azt sem tudni mi áll a háttérben atarit ismerve ugy votl vele hogy minél hamarabb ki kell adni a játékot javítás meg lesz majd késõbb. eden studios nem hiszem hogyha rajta mulik így adja ki a kezébõl lásd nfs porsche...

Maxtreme
Mind1.. én nem akarok vitázni, csupán leírtam a tapasztalataim.

buldozer99
nem😄

Forca Barca

Adam II
Hmm nem kizárt ,hogy majd én is találkozok velük. Remélem hamarosan jön patch.

Maxtreme
Szerencsés ember vagy 😊
Pedig ezek 1ik sem egyedi bugok. Az ATARI foruma is tele van velük..Sõõt még cifrábakkal.

bertino
hát ez is egy marha érdekes probléma lehet, mert nálam miota fent van a game ilyet nem tapasztaltam... csak ha szembe mentem valamelyikkel, egyértelmûen letérnek az utrol...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Maxtreme
Igen igen 😊
Sõõt..akár hiszitek, akár nem, ma a milliós küldetés közben a szó szoros értelemben úgy elém esett fentrõl (!!!!) egy autó, hogy nem is volt forgalom azon a területen..tehát senki nem mehetett neki, és röptethette meg 😊

Adam II
Nekem ebbõl eddig egyik sem jelentekezett pedig már 4 napja játszok vele és egész sokat. Nekem csak az a gond ,hogyha gyorsan megyek megakad amikor betölti az új pályarészt. Az AI nálam még sose ment fának csak ha az ellenkezõ sávba mentem és kitért elõlem.

manutdzoli
Alig várom hogy megjelenjen a játék és szaladok a boltba!!!<#mf1>

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

autoszimulator
Meg a rendõrök satufékei sávváltás elõtt <#idiota>

.: mobilize.hu :.

Maxtreme
Ez tény, de ez a dolog most nem errõl szól 😄

Maxtreme
Hogy mi? Csak annyi hogy sok esetben direkt rád rántják a kormányt, ill tök egyenes úton is képesek fának menni. satöbbi..

Maxtreme
Rendben, igyexek olyanokat írni amnik nem csak nálam fordultak elõ:û

1. Hangproblémák. Ezt 2 csoportra oszhatjuk:
- A játék valamiért alpból túlságosan durva mélyeket produkál, nagyon zavaró. Ha leveszem, akkor meg a rádió szól szarul.
- Random elmegy a hang.
2. Textúraproblémák. 10 indításból minimum 6x villognak a textúrák (ilyenkor csak az alt+tab segít)
3. Beta állapot engine. No comment..akadások, etc.
4. GPS bug. Néha teljesen rossz útvonalakat ad meg, ráadásul az irányokkal sincs tisztába
5.Némely autóknak nem, illetve rosszul mér a kilóméter órája.
6.Random fagyások. Ez van akinél save után jelentkezik (kimerevedik a kép) van akinél pedig restartolja az egész gépet.
7. Volt akinél (3 ember) teljes mértékig elbaxódott a mentés. Be is kopiztam ide anno.
8. Láthatatlan falak. Nem 1x fordult elõ hogy tök egyenes úton beleütköztem a "semmibe"
9. 1-2 küldetés bugos. Ma délelõtt csont nélkül leszállítottam a Mercedes Benz 300SL-t, és 90k helyett csak 82k ponntot adott. Holott a a cél elõtt 2cm-re még 90000 volt.
10. Balfax AI.

etc.. Most hirtelen ennyi fejbõl 😊

Eisenhower
ha nem eredeti a játékod akkor próbálkozhatsz is még egy jó darabig...

Eisenhower
magyarországon sincs rengeteg ember tisztában a kresz szabályaival....

Én mér órák óta probálok online csatlakozni de mindig kiirja hogy nincs kapcsolat a szerverrel.
Valakinek valami ötlete!! <#falbav>

I.C.ram
Általában lehúzódnak, ha látják, hogy jössz mint az állat. Szerintem direkt jön be eléd egy két autó. Valóságban is kõkeményen bejönnek eléd a suzukisok. Szerintem móka, mert így sokkal parásabb az egész 😊
Tufa
autópályán hiába villogtatnád le õket, nem húzódnak le, 300nál bejönnek eléd. nekem ez a két problémám van az ai-val.

Adam II
Mi a gond a forgalommal? Megállnak a stopvonalnál indexelnek. Szerintem sokkal jobb az NFS forgalmánál.

milyen hibákra gondolsz lécci fejtsd ki!!!

AntiHero
"szente csaba ne szórakozzál"

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az ülés is jár hozzá?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Adam II
Nálam is leginkább akkor ha másik versenyzõ van a közelben. Jó lenne ha kiadnának egy patch-et hamarosan.

all szerintem jo.
buldozer99
nálam is...😄

Forca Barca

Maxtreme
Nem..nálam néha akkor áll meg 1 pillanatra mikor 1 motoros húz el mellettem.. De csak motorosnál.. Hogy miért azt ne kérdezd.

Adam II
Nálatok is nagyon swappol a játék? Tökmindegy ,hogy milyen grafikai beállításokra teszem. Néha tök jól fut néha meg sz@rul.

AntiHero
Én csak a Kawa ZX 12R várom😄

Maxtreme
Na akkor némi véleménnyilvánítás következik a gamerõl így pár nap játék után 😊
Elõször is kapják be a fejelsztõk. Hogy miért? Mert a beta teszt visszajelzései ellenére is képesek voltak kiadni 1 ilyen bugoktól hemzsegõ munkát a kezeik közül. Komolyan mondomm szinte minden 10-dik percben új hibára akadok. Hol kisebbre, hol nagyobbra.

Ennek ellenére viszont azt kell mondjam h eszméletlenül hangulatos lett az egész ahogy van. Ha patchekkel javítják ezt a temérdek hibát, azt kell mondjam hogy szinte (!!) tökéletes játékot fogunk kapni.
Hogy miért csak szinte? Azért mert 1es dolgokat biztos nem fognak javítani, ilyen pl a forgalom (un)inteligenciája. Borzalom. Ennyire hülye AI-t én még nem láttam autós játékban. Az alapvetõ kressz szabályokkal sincsenek tisztában, ráadásul néha olyanokat mûvelnek hogy a fejem tudnám a falba verni tõlük 😊

De mondom..mindent összevetve tetszik 😊

Természetesen az is elkébzelhtõ hogy ez csak a beta, de nemhiszem.. Szvsz szartak a hibákra, és kiadták így az egészet.

Eisenhower
remélem minél hamarabb 😊 majd azért szervezünk pár versenyt 😊 remélem késõbb motorokkal is bõvülni fog a kínálat nem csak autoval 😛 lehetne yamaha meg honda is 😊 meg még több kawa

AntiHero
Hát jövõhét ilyenkor már orrvérzésig játszhatunk<#nyes><#vigyor2>

Eisenhower
váááááá ûber dodo fasza zsír isten tutkó állat sirály god cool.... ma délutánt a hosszu versenyeknek szenteltem az 1 milliost 2x a tour islandot 1x meg még volt 1 annak nem tom m ia neve már de azt is 1x végigtoltam. most legutoljára a tour islandot futottam végig kawa-val. nem kell ide drága saleen (3-as tuningal megcsináltam de az istennek nem to maz uton tartani) ahol csak lehet moccival megyek. vettem egy ducati 999-est de 310 a vége 3-as tuningal szoval maradtam a kawasakinál annak 347 de van mikor felmegy 351-ig is 😛 mostmár viszont nagyon hiányzik a multi 😞(( haverokkal lenne a jó ilyen tour de island meg hasonlo hosszu versenyeket nyomni 😄

wander01
dokumentsandsettings/allusers/application data/Test Drive Unlimited/

na ebböl a mappábol törölj mindent a cdkey.txt fájl kivételével. nekem ezzel megjavult.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

bertino
vhol pedig már csak 50k 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

miota feltettem a kormányt , állandóan kifagy a játék , pl. kijövõk a házból , és kifagy , nem ír ki semnmit csak kifagy , eddig tökéletesen ment , vmi ötlet ? 😊

XuChi
Én egy számtek boltban dolgozom és nálunk 57000ft.

Sland
FAQ frissült

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tufa
Valaki aki saját rádiót használt, nem vett észre egy olyat hogy hirtelen eltüntek az igazi játékosok és "botok" jöttek helyettük? Natalie, Ernst, Ted és hasonló nevek, általában mindig ugyanazzal az autóval. Érkezett két e-mail is amin jelzett hogy módosították a savegamet ezért a trade nem lesz elérhetõ. Elérhetõ maradt viszont egy rendes playerrel sem találkoztam még. (gamespyos acc van)

Lehet most online játszani? Mert mindig kiirja, hogy nincs kapcsolat.

AntiHero
Akkor bocsi nem szoltam<#awink>