Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egymagában többet ér mint az összes nfs együtt :p
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Erre a válaszom: nekem van gps navi rendszerem és hidd el az is néha elvezet a picsába.Tehát ez valóságos.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Bírom az ilyen embereket.. Ha már valaki leírja kúltúrált hangnemben a vélményét, , már leugatják.
Ezek vagyunk mi Magyarok ^^
Pedig ezek 1ik sem egyedi bugok. Az ATARI foruma is tele van velük..Sõõt még cifrábakkal.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sõõt..akár hiszitek, akár nem, ma a milliós küldetés közben a szó szoros értelemben úgy elém esett fentrõl (!!!!) egy autó, hogy nem is volt forgalom azon a területen..tehát senki nem mehetett neki, és röptethette meg 😊
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
1. Hangproblémák. Ezt 2 csoportra oszhatjuk:
- A játék valamiért alpból túlságosan durva mélyeket produkál, nagyon zavaró. Ha leveszem, akkor meg a rádió szól szarul.
- Random elmegy a hang.
2. Textúraproblémák. 10 indításból minimum 6x villognak a textúrák (ilyenkor csak az alt+tab segít)
3. Beta állapot engine. No comment..akadások, etc.
4. GPS bug. Néha teljesen rossz útvonalakat ad meg, ráadásul az irányokkal sincs tisztába
5.Némely autóknak nem, illetve rosszul mér a kilóméter órája.
6.Random fagyások. Ez van akinél save után jelentkezik (kimerevedik a kép) van akinél pedig restartolja az egész gépet.
7. Volt akinél (3 ember) teljes mértékig elbaxódott a mentés. Be is kopiztam ide anno.
8. Láthatatlan falak. Nem 1x fordult elõ hogy tök egyenes úton beleütköztem a "semmibe"
9. 1-2 küldetés bugos. Ma délelõtt csont nélkül leszállítottam a Mercedes Benz 300SL-t, és 90k helyett csak 82k ponntot adott. Holott a a cél elõtt 2cm-re még 90000 volt.
10. Balfax AI.
etc.. Most hirtelen ennyi fejbõl 😊
Valakinek valami ötlete!! <#falbav>#falbav>
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Elõször is kapják be a fejelsztõk. Hogy miért? Mert a beta teszt visszajelzései ellenére is képesek voltak kiadni 1 ilyen bugoktól hemzsegõ munkát a kezeik közül. Komolyan mondomm szinte minden 10-dik percben új hibára akadok. Hol kisebbre, hol nagyobbra.
Ennek ellenére viszont azt kell mondjam h eszméletlenül hangulatos lett az egész ahogy van. Ha patchekkel javítják ezt a temérdek hibát, azt kell mondjam hogy szinte (!!) tökéletes játékot fogunk kapni.
Hogy miért csak szinte? Azért mert 1es dolgokat biztos nem fognak javítani, ilyen pl a forgalom (un)inteligenciája. Borzalom. Ennyire hülye AI-t én még nem láttam autós játékban. Az alapvetõ kressz szabályokkal sincsenek tisztában, ráadásul néha olyanokat mûvelnek hogy a fejem tudnám a falba verni tõlük 😊
De mondom..mindent összevetve tetszik 😊
Természetesen az is elkébzelhtõ hogy ez csak a beta, de nemhiszem.. Szvsz szartak a hibákra, és kiadták így az egészet.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
na ebböl a mappábol törölj mindent a cdkey.txt fájl kivételével. nekem ezzel megjavult.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!