Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Hát én haza fele menet bemegyek a WESTEND 576-ba és Media Markt-ba és ha ott sem lessz akkor irgumburgum leszek és felhívom a SEVENM-et és kérdöre vonom öket hogy most akkor mi is van?

wander01
ja csak ott nemtom ugy megvenni hogy odamegyek érte azt csá, hanem ott is meg kell rendelni 😞 legszivesebben elugranék a mamutba az 576-ba és kész de ott még nem tudnak rola

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

rotator
A PS2 verzió 27-én jön, nem arról beszéltek az 576-osok? A PC Dome-nál már kapható...

XuChi
Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy egy nap késéssel ugyan, de megérkezett a TDU! A csomagolás megkezdõdött, tehát a holnapi naptól a nagyobb üzletekben (576 üzletek, CD Galaxis és a PC Dome webshopban) már megvásárolható lesz a játék

Hát hazudni azt tudnak ahogy látom. És ez tegnapi hír.

reaper5687
Nekem pécsen azt mondták, hogy ma már lesz a Media Marktban
XuChi
Hát ezt már tényleg nem hiszem el. A fasznak irták akkor hogy 20.-án jelenik meg. Ja meg is jelent de biztos ausztráliában.

rotator
Jövõ hét péntek? Az komoly.

Akkor nem marad más mint várni. De meddig !!!!!
Ma már játszani szerettem volna vele.
Sziasztok felhívtam az 576 kbyte-ot ott csak jõvõ hét péntekre várják.😞
A CD-Galaxisban még nem jelent meg. 😞
A Média Markot még nem próbáltam. Aki járt már ott az írjon lehet-e kapni?
wander01
hehe még az égvilgáon sehol sem lehet kapni. se 576, se media markt, se cd galaxis 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

AdaKiller
lol

Steam Nick: adakiller

ja százas szöggel piszkálta és egyszer csak elment a hang 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mattboy
Mert a jobb füled nem mûködik?
<#crazya><#banplz>

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

valakinek van tippje, hogy mért csak a bal oldalról hallom a játék hangjait?
wander01
valaki tud mondani egy helyet ahol már van és el tudok érte menni? 😊) ja bp

w77d
Mûködik és néhány apróság eltéréssel, ugyan itt tartottam <#vigyor2>
Kössz!! <#worship>

hívtak is elõrendelés miatt 😊,

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

AdaKiller
cdgalaxisba még nincs, azt mondták bármikor megérkezhet

faq

AdaKiller
pcdome-ba ki van írva frissen érkezett😊

Béla9248
Vki megtudná mondani hogy jutok motorhoz? Venni nemtok az biz. mer nem engedi? Vmi ötlet?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

XuChi
Akkor marad a posta. majd privátban küld el hogy hova menjen a boriték.

kaposi1
Helló!
Nem hiszem hogy személyesen megoldható.Ha csak nem vagy annyira elvakult TDU-s hogy elgyere érte Komáromba./ 14054/

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Helló!
Nem hiszem hogy személyesen megoldható.Ha csak nem vagy annyira elvakult TDU-s hogy elgyere érte Komáromba./ 14054/

Mattboy
Zsíír! 😊

Mégegyszer köszönöm!

<#wave><#eljen>

XuChi
Mennyit kérsz érte?
Személyesen hol lehetme átvenni?

kaposi1
Hívj fel!
06 70 613 7811

kaposi1
Köszi szépen a segítséget.Ki fogom próbálni.<#worship><#worship>

Mattboy
Engem érdekelne a térkép dolog...
Mondd mit tegyek?

Synit HUN
Nem inkább ezzel a videoval jutsz oda:
Eden logo

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

XuChi
Elvileg igen. Én 10-re megyek az 576-ba és kirugdosom belölük már 😄.

Ma már meg kel jelennie a polcokon??
kaposi1
Valaki írja már le hogy mikor nyilik fel az a kis önáló sziget amin a körpálya van a vizesésekkel.Már 81%-nál járok és még mindíg nem tudom hogy fogok oda jutni. Talán egy videóbejátszással a dokban álló hajóval?<#help>

kaposi1
Hello!
Én tudok térképet küldeni ha érdekel. Feltétel: Felbélyegzett nagyalaku boríték megcímezve.Nyomdában dolgozom ezért percek alatt akár több százat is készíthetek.Nekem már otthon pihen egy stóc.Mérete KB 450x450

nem azért, de én megmondtam elõre, hogy ilyen lesz.
nem tudja valaki hogy adnak-e terkepen a magyarorszagon kaphato verziohoz?
Nekem is elkezdte most sûrün a connection lost hülyeségét😞
Így nem tudom megcsinálni az 1 millás küldit<#boxer>
3× kezdtem el most abbahagyom még meg nem csinálják a servert.(vagy nekem is ezmiatt a wireless-es szar net miatt csinálja de nem tudok ez ellen tenni amíg haza nem érek ez van sajnos ezt a netet tudom csak itt külföldön használni)
Egyébként a motorozás valami parádés õszintén most jelenleg azt élvezem a legjobban😊
Jah Kawasakit helyett Augusta Tamburini-vel pörkölök😊
Jobb az irányítása.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

reaper5687
Na leszedtem a "teszt" verziót a gépemrõl, holnapra (illetve mára) mondták a Media Marktban biztosra a gémet <#finom>, úgyhogy ha minden jól megy akkor holnap ilyenkor már én is ONLINE tolom majd!!! <#taps>

Megvan még az online Beta profilom, de biztos, hogy teljesen újat kezdek!
gduck
3 órát játszottam és nem volt gond a szerverrel, viszont az online játékosok számát nem írta ki... Egész biztosan variálnak vmit 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

THX !

AntiHero
lesz több kocsi. de BMW, Porche, stb..sose lesz benne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hí ! valaki tudja hogy lesz-e több kocsi benne ! pl:BMW stb..

AntiHero
Nemt tom hohy miért jelez más szolgáltatót. Mindig 1 géprõl netezek ezzel a névvel. Hogy kell zárolni a netem?

NAGY HÍR!
Most az elõbb tudtam közel 2 órát játszani anélkül hogy lost connectolt volna. Húhú nagyon jó😄 aztán végül csak lett most lost connecton de amúgyis akartam már aludni menni.
Minden kilépésnél lementem egy másik helyre is a profilom mivel a nem akarom 5 gyére is újrakezdeni. JA és most átbasztam a játék "eszét" ugyanis nõi karakterrelé indítottam az új profilomat. Hátha ezzel nem vált át a karakter kopasz, napszemcsis ürgévé😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

autoszimulator
Hát akárhogy is néztem a délután folyamán, nem találtam magyart a szervereken:S Most este monjuk nem voltam netközelben mer <#pias> de holnap remélem találkozok magyar emberekkel is😊

.: mobilize.hu :.

Eisenhower
sztem moccival menj! é moccival mentem végig mind a 6 alakalommal és nagyon ász könnyebb mászkálni kocsik közt

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
ugyanaz mint az open betanal ott is naponta variáltak vmit szerveren. votl hogy egyik nap egy 350z-vel mentem majd connection lost és egy mercibe találtam magam 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Az 1 millió dolláros futamonál szerintetek Lamborgini Murcielago-val(3-as tuning)van esélyem?Nagyon nehéz a futam?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hykao
Egyébként biztos, hogy variálgatnak a szerverekkel, mert ugyan nálam stabil a kapcsolódás a szerverhez, de lépten-nyomon furcsaságokba ütközök. Pl. hol látható a GPS-en, hogy összesen hányan vannak online a szigeten - hol nem...vagy pl. valamelyik nap nem csak pirosak voltak az online emberkék a GPS-en, hanem néhányan sárgák, mint a freeride-ban is (állítólag minél pirosabb valaki annál jobb a sávszélessége - vagy annál kisebb a pingje)
Még egy furcsaság: egy-két napja egyszercsak belockolt nekem úgy találomra valakit, aki több, mint 45 kilométerre volt! 😊 Elõször azt hittem csak a szám van elírva vagy mit'tom én, de nem! Zoomoltam egyet a kis GPS kijelzõn, és a sziget túlvégén jelezte az emberkét, és ahogy közeledtem felé, fogyott a távolság...megtettem vagy 20 kilométert, amikor eltûnt - de addig frankón folyamatosan jelezte a kettõnk közti távolságot... 😊
hykao
Nos olvasgattam kicsit az ATARI fórumán, és ahogy láttam sokaknak van valamilyen "online"-nal kapcsolatos problémájuk. Szerintem érdemes várni néhány napot, hogy tényleg megjelenjen mindenhol a világon. Lehet, hogy baszkurálják a szervereket vagy nem tudom miért van az, hogy van akinél semmi gond nincs, és van akinél állandóan megszakad a kapcsolat.

Pár kérdés: bétával játszottál online profillal? ha igen, azzal nem volt ilyen gond? meg kéne nézned, hogy amúgy folyamatos-e a neted, pl. hosszabb letöltéssel stb. Illetve néztem, hogy többféle szolgáltatót jelez az SG a hozzászólásaidnál! Több géprõl, több helyrõl írkálsz vagy, hogy a csudában lehet ez? Ezen kívül a "rádiós" internetkapcsolatnál nem árt "zárolni" a hozzáféréseket, különben könnyen meglehet, hogy a környékbeliek lopják a sávszélességedet...
hykao
Akkor rakd vissza a forgalmat...