Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Hát hazudni azt tudnak ahogy látom. És ez tegnapi hír.
Ma már játszani szerettem volna vele.
A CD-Galaxisban még nem jelent meg. 😞
A Média Markot még nem próbáltam. Aki járt már ott az írjon lehet-e kapni?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
<#crazya>#crazya><#banplz>#banplz>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Kössz!! <#worship>#worship>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Nem hiszem hogy személyesen megoldható.Ha csak nem vagy annyira elvakult TDU-s hogy elgyere érte Komáromba./ 14054/
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem hiszem hogy személyesen megoldható.Ha csak nem vagy annyira elvakult TDU-s hogy elgyere érte Komáromba./ 14054/
Mégegyszer köszönöm!
<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Mondd mit tegyek?
Eden logo
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Én tudok térképet küldeni ha érdekel. Feltétel: Felbélyegzett nagyalaku boríték megcímezve.Nyomdában dolgozom ezért percek alatt akár több százat is készíthetek.Nekem már otthon pihen egy stóc.Mérete KB 450x450
Így nem tudom megcsinálni az 1 millás küldit<#boxer>#boxer>
3× kezdtem el most abbahagyom még meg nem csinálják a servert.(vagy nekem is ezmiatt a wireless-es szar net miatt csinálja de nem tudok ez ellen tenni amíg haza nem érek ez van sajnos ezt a netet tudom csak itt külföldön használni)
Egyébként a motorozás valami parádés õszintén most jelenleg azt élvezem a legjobban😊
Jah Kawasakit helyett Augusta Tamburini-vel pörkölök😊
Jobb az irányítása.
★ 汤姆 李
Megvan még az online Beta profilom, de biztos, hogy teljesen újat kezdek!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
NAGY HÍR!
Most az elõbb tudtam közel 2 órát játszani anélkül hogy lost connectolt volna. Húhú nagyon jó😄 aztán végül csak lett most lost connecton de amúgyis akartam már aludni menni.
Minden kilépésnél lementem egy másik helyre is a profilom mivel a nem akarom 5 gyére is újrakezdeni. JA és most átbasztam a játék "eszét" ugyanis nõi karakterrelé indítottam az új profilomat. Hátha ezzel nem vált át a karakter kopasz, napszemcsis ürgévé😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
.: mobilize.hu :.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
★ 汤姆 李
Még egy furcsaság: egy-két napja egyszercsak belockolt nekem úgy találomra valakit, aki több, mint 45 kilométerre volt! 😊 Elõször azt hittem csak a szám van elírva vagy mit'tom én, de nem! Zoomoltam egyet a kis GPS kijelzõn, és a sziget túlvégén jelezte az emberkét, és ahogy közeledtem felé, fogyott a távolság...megtettem vagy 20 kilométert, amikor eltûnt - de addig frankón folyamatosan jelezte a kettõnk közti távolságot... 😊
Pár kérdés: bétával játszottál online profillal? ha igen, azzal nem volt ilyen gond? meg kéne nézned, hogy amúgy folyamatos-e a neted, pl. hosszabb letöltéssel stb. Illetve néztem, hogy többféle szolgáltatót jelez az SG a hozzászólásaidnál! Több géprõl, több helyrõl írkálsz vagy, hogy a csudában lehet ez? Ezen kívül a "rádiós" internetkapcsolatnál nem árt "zárolni" a hozzáféréseket, különben könnyen meglehet, hogy a környékbeliek lopják a sávszélességedet...