Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is megvennémdehát cod2-t kell vennem a clan miatt... de még lesz húsvét 😛

XuChi
Köszönjük a választ. Azt hiszem ezentúl mindneki megnyugodott és lenyugodott. ÉN IS 😄. És este aszem már mindenki ohau szigetén fog nyaralni a volánja mögött.

Hát régen volt már ekkora hisztéria egy játék miatt de ebböl lehet látni hogy mien jól is sikerült ez a remekmû.

És köszönjük a választ.

Ez korrekt volt tõled és jó ötlet ide beírni 1 ilyen infót!
Kicsit nyugtatni a népet😊
Mondjuk nektek az a biznisz ha nem nyugodtak az emberek és nagyon akarnak bizonyos softvereket😊)

★ 汤姆 李

AdaKiller
de ha ide küldtétek volna bármelyikünkhöz a kamiont, mi szívesen raktároztuk+bevételeztük volna xDDD

sõt még le is teszteltük volna😄DD

Steam Nick: adakiller

Amiga
Egyébként ne vegyétek személyesen, itt az sg-n mindig stressz van. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

AdaKiller
kösz a pontos és hiteles infót😊

hykao
Akkor ne csodálkozz! Lehet, hogy megsérült a mentésed vagy valami.
Amiga
Jó arcok vagytok. <#worship>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

by the way az 576ban még nincs, a héten lesz
vandyke
Szisztok!
A stressz jeleit érzem egyes hozzászólásokban, ezért szeretnék a tisztánlátás végett néhány dolgot megosztani veletek. Mi tegnap délelõtt megkaptuk, és ma megkezdtük a kiszállítást. Az 1 napos késés oka, hogy a kamion a raktárzárás után érkezett és már nem volt senki ott. Ilyen egyszerû. Úgy érzem ez rajtunk kívül álló ok. A media-ba elképzelhetõ, hogy a rendszer felépítése miatt csak holnap kerül be a raktárba, vagy kerül ki a polcra. Az 576 shop központi raktára már megkapta, viszont neki ki kell szolgálnia a kisboltjait, ami részükrõl plusz idõ. Az elõzõ hozzászólások alapján látom, hogy a Galaxis megkapta, így erre nem térnék ki. 2100 darabot kaptunk elsõ körben az Ataritól, tehát azt hiszem, jut mindenkinek, aki eredetiben szeretné a játékot.
Röviden ennyi. Jó játékot!
Üdvözlettel:
Tolnai Gábor
Seven M KFT.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Na most akkor megvegyem vagy ne vegyem meg???? Ma már elis mennék érte meló után a galaxisba.
bertino
én meg most voltam MMben... azt mondták, már meglett rendelve az elsõ 500 vagy hány db, de még nem érkezett meg :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AdaKiller
akár most is ha elmész , fizetsz viheted😊

rotator
Cool, király vagy, köszi! 😊 Akkor már csak este tudom berendelni, így talán péntekre kihozza a GLS.

XuChi
Telefonon beszéltem az emberrel és monda hogy most bevételezik 😄.

Apus
Srácok láma dolog, de csak nálam mennek ellentétesen az árnyékok a kocsin amikor repesztek? Az autó hátuljától, az eleje felé futnak a fák árnyékai 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

és ha elmek a CDgalaxis boltjába akkor még ma kézhez?
holnap

XuChi
Ott még nem tudnak róla.
De mondjuk náluk még a stalker sem kapható.

ha a CDgalaxisban megrendelem azonnal szállítják??
zúztam le, ott tali😄D

Most már a a CDgalaxisban kapható oké de az 576-ban is??
Joey_The_Man
nem babráltam semmit, olyan volt 1-2 szer, h kiléptem win-ba ,amikor elkaptaka zsaruk.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

AdaKiller
jaja, azt mondta a csávó nem szükséges félrerakatni, mert kaptak bõven

AdaKiller
thx az infót😊)))

rotator
Ezt hol látod?

XuChi
MEGÉRKEZETT A CDGALAXISBAAAAAA!!!!!!

XuChi
A sevenm-ben azt mondták hogy le lett szállitva a boltok központjainak.
Tehát elvileg MONDOM elvileg ma este vagy holnap kora délután már lessz.
Hát bizzunk benne.

AdaKiller
csak a csúcs ár, még fél év múlva is ennyi lesz, és mért vegyük meg meg fél év múlva u.ennyiért, ha most is megkapjuk????

másik, ha talán kitennének az oldalukra egy rövid infót, hogy:

ahogy megkapjuk a xy játékot, egybõl feltesszük az oldalra, hogy ennyiért meg lehet vásárolni. de pl cdgalaxis-ba még elõrendelni sem lehet... de minden mást igen...

és a kisasszonyok meg ezért vannak ott, hogy infót adjanak. ezért fizetik õket a MI zsebünkbõl.

komolyan nem értem mi a jó nektek abban, hogy itt feszültök, meg kérdezgetitek a szerencsétlen eladókat, meg telefonos kisasszonyokat, hogy "mikor lesz már TDU?". lesz amikor lesz. addig játszatok mással. csúcs áron különben se éri meg megvenni.
XuChi
Most beszéltem az 576-al. Azt mondták a HÉTEN VÁRJÁK.

TEHÁT MA SEM LESSZ TDU!!!!!!!

Én tõlük rendeltem elõ annak idején és ma hívtak, hogy holnap hozná a futár. (bár én pesti vagyok)

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Eisenhower
na mediamarktban jövõ hét péntekre várják legalább is itt szolnokon. viszont megrendeltem a pcdome-on online futárral, valak irendelt ugyaninnen?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

AdaKiller
😊)))))))))

[HUN]FaTaL
<#vigyor>

http://goo.gl/gd6Zi5

XuChi
LOÁÁÁÁL. Hát azért nem örvendek akkora közutálatnak mint ö.

AdaKiller
csak nehogy egy tortát nyomjanak mint bill-nek xDDD

XuChi
Hát bizom benne hogy este a képembe nyomják a médiában a tdu-t.

AntiHero
Mindjárt megvan a Kawa zx10r yipííí!😄
Irány a Repülõtér!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Na mostanába egyre ritkábban connecting lostotl simán tudok min 1 órát játszani neten.<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Babráltál a forgalommal vagy valamivel?
M@TriX
mert szerinted miben másabb mint az 1.45A-s verzió? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bocsi lehet, hogy az 576 kbyte-ben félreéretettek és a PS2 megjelenési dátumát mondták.
Mindekitõl bocs.
Joey_The_Man
Az miért van, hogy 3 ból 2 szer nem tudok kiállni a garázsból, mert egyszerûen megáll a képernyõ a saving..pleas wait feliratnál?? Másnál is volt már ilyen ? mintha láttam volna, h valkai írta..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

XuChi
Akkor tegnap a fa**nak irták hogy mátol.

Most olvastam az SeVeN M forumában, hogy eliveleg holnap vagy holnapután lehet már kapni a boltokban. 😊
XuChi
Mindenesetre aki nyomja az eredetit az kedvcsinálásképpen dobjon ide egy két képet.

AdaKiller
mindenesetre megyek nyomok még pár versenyt megrendelés elõtt, mert kicsit még bizonytalan vagyok😊 azt utána megrendelem a dome-ba ha meg tudott gyõzni a játék😊

AdaKiller
sztem egyszerûbb megrendelni a pcdome-ba. és nem reklámként írom, mivel reggel hívtam cdgalaxist, azt mondták bármikor megjöhet, na ha ott is elkezdik csomagolgatni, akkor is 1 nap. fõleg ha nem kapják meg. dome-ba meg ha megrendelem, akkor talán péntekre ideér. azt nincs vele nyûg, utánajárni, telefonálgatni stb...

pcdome péntekre küldi 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack