Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
hát akkor kicsodán múlik? vhol csak kikerül az a nyamvadt térkép😊)

Steam Nick: adakiller

nekem is ien .. de csak amiota fentvan a kormány a gépen..

hykao
Elárulom neked, az ilyesmi ritkán múlik a hazai forgalmazón...
gduck
Ezek szerint akkor nem jártam rosszul a DigitalDownload verzióval... A térképet az Extra mappában keressed, de elég fos minõségû PDF 😞((

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

hykao
Már elmondtam ezerszer, hogy az eredeti verzió = warez verzió...jobban mondva nincs is warez verzió, mert az nem más mint az eredeti dvd klónja...
Szóval a csoda ezúttal is elmarad...várni kell a peccsekre... 😊
AdaKiller
erre meg azt mondom, akkor tegyék rá azt a 100-200 huf-t azon már nem múlik, csak kicsit bosszantó, hogy jól megfizettetik velünk a szoftverárakat, és még nem is azt kapjuk amit más országokban....

hykao
Ha ez megnyugtat, a fémdobozos - térképet is tartalmazó - kiadás lemeze is fekete-fehér. 😊
Erre én is kíváncsi vagyok...valamint ha onlineban játszol akkor az észrevehetõen lassítja a játékot?

AdaKiller
© vandyke lehet többet tudna errõl mesélni

[HUN]FaTaL
Ha valaki megvette akkor nézze már meg hogy a verziószám ugyanaz mint a warezé? És a full is ugyanolyan bugos?

http://goo.gl/gd6Zi5

AdaKiller
ok, remélem este összefutunk, nekem vszeg megveszik ma, úgyhogy én csak egy cdkeyt kapok, lemezt majd 7végén😊. de remélem összejön este a "randi" az sg-s tdu-sokkal xDDDD

kár hogy nincs térkép😞

na ennyit a magyar forgalmazókról...miért kell elrontani az eredeti verziót...ha ezt tudnám...lehet, hogy a forgalmazó így olcsóbban jut a szoftverekhez.

XuChi
Na én is megvettem a galaxisban kb 30 perce voltam ott 😄 Lehet hogy valakivel összefutottam 😄 Kék piros adidas szél dzsekiben voltam. Na mind1.

A magyar verzió nem tartalmaz térképet külön. És még egy észrevétel ami nem vesz a játék értékéböl A LEMEZ FEKETE FEHÉR. Mintha fénymásolt lenne. Legalább egy szines autó lenne rajta de neeem.

Na mind1 ettöl még ez a játék az év autós játéka nálam és végre este én is ott leszek a szigeten. XUCHI(HUN) néven ha engedi a server.

Haribence
Hoppp köszi

Haribence
Ok köszöszi a válaszokat.

jobban jársz ha megrendeled és másnapra ottvan

nincsen

Haribence
miskolcon van CD galaxis??? vagy 576????? SÜRGÕS!!!!!!!!!

Kösz. Várjuk az infót. Remélem lesz még nekik holnap reggel. Ha nem akkor ideges leszek csöppet. 6-ig dolgozom😞

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

várjuk a pillanatot😊

AdaKiller
ok

Halljátok most indulok a CD galaxisba ha visszajöttem elmondom mit tartalmaz a teljes magyar játék ok?
Eisenhower
nem. szolnok

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Akinek már a kezébe került a magyarországi verzió az légyszi írja már meg, hogy jár e hozzá térkép, vagy a magyar verzió tesco gazdaságos kiszerelésû?

Pesti vagy?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

AdaKiller
kössz😊

Eisenhower
nekem meg holnap hozza a futár megrendeltem pcdome-bol 10 perc mulva hivtak is hogy holnap hozza a futár 😄 jeeee <#taps><#worship>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nabacchus... pedig ott van benne a két pótülés! 😊

Documents and Settings/all users/application data/test drive unlimited/cdkey.txt

Ezt a filet törlöd vagy elmented valahová és akkor kéri a kódot indításnál.

Pepsi Twist
ja lessz, de majd biztos kéne hogy legyen 2-3 klubbnak mert az a 16 férõhely nem valami sok 😊 (én vállalom az egyik klubb alapítását)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ha neten játszok majd valami SG klán esz vagy már van valamilyen magyar klán amib belehet majd lépnem esetleg?
AdaKiller
cdkeyt install nélkül lehet vhogy cserélni?

mert regeditbe nem találtam cdkeyes bejegyzést

hykao
Hát esetleg próbálj otthon a garázsban más ház garázsából autót választani, hátha megjavul.
hykao
Már vagy 3x írtam errõl a dologról! Hiába 3 személyes az autó, nem alkalmas sem csomag sem modell-stoppos furikázásra! Tessék olvasni a topikot rendszeresebben! 😊

...bár ha jól belegondolok, a kritérium az, hogy két üléses autó kell ezen küldetéseknek - na most ennek a kitételnek tényleg nem felel meg a McLaren... 😊))
OK thx
Köszönjük a gyors és remek infot. 😊
Négy után végzek és megyek is a CD-Galaxisba megvenni a gamet.
Este a neten találkozunk!
CD Galaxisban:
9990 személyesen.
8990 házhozszállítással.

Itt jegyezném meg, hogyha a házhozszállítás 990 ft akkor pont ugyanannyiba kerül mintha besétálnál a boltba.

hogy az üzletben van az áru, nem kell behozni a forgalmazótól, így egybõl feladhatják

Egyépként ez mit jelent a CDgalaxis oldalán a TDU résznél: Szállíthatóság: azonnal ?????
Megvan! Yeee😄

CD galaxisban van TDU. Fizikailag be lehet menni és meg lehet venni. Mermivel 18-ig vannak nyitva én csak holnap reggel tudom megvenni sajna.

Joey_The_Man
😞 tudok csinálni valamit ellene ?<#confused> ha ezt tudom inkább fizettem volna 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Pepsi Twist
csak 1 személyes...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szerintem biztos...
Nem tudjátok, hogy a magyarországi verzióhoz jár térkép???

AdaKiller
mármint ha házhozszállítást kérsz, szal gyakorlatilag ingyen viszik ki...

Lenne egy kisebb problémám.
Vettem egy McLaren F1-est, amely elvileg 3 üléses. Eddig az égvilágon senkit nem sikerált beleültetni, sem stoppost, sem modellt. Ha jól emlékszem, a tesztvezetésen sem ült benne a szalon munkatársa.
Ez az autó tényleg alkalmatlan utasszállításra? (bár ez legyen a legnagyobb baja, amikor 425 a vége... 😊 )

AdaKiller
Test Drive Unlimited CDGALAXIS

és egy ezressel olcsóbb most!!!

És köszönjük a hivatalos információt!

AdaKiller
halkan megjegyzem van mit még azért heggesztgetni a gamén😊

én még mindig vaciláltam, hogy a random szerû szaggatások mért vannak, fõleg ha egy mocival találkozok😊