Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szóval a csoda ezúttal is elmarad...várni kell a peccsekre... 😊
Steam Nick: adakiller
http://goo.gl/gd6Zi5
kár hogy nincs térkép😞
A magyar verzió nem tartalmaz térképet külön. És még egy észrevétel ami nem vesz a játék értékéböl A LEMEZ FEKETE FEHÉR. Mintha fénymásolt lenne. Legalább egy szines autó lenne rajta de neeem.
Na mind1 ettöl még ez a játék az év autós játéka nálam és végre este én is ott leszek a szigeten. XUCHI(HUN) néven ha engedi a server.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ezt a filet törlöd vagy elmented valahová és akkor kéri a kódot indításnál.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mert regeditbe nem találtam cdkeyes bejegyzést
...bár ha jól belegondolok, a kritérium az, hogy két üléses autó kell ezen küldetéseknek - na most ennek a kitételnek tényleg nem felel meg a McLaren... 😊))
Négy után végzek és megyek is a CD-Galaxisba megvenni a gamet.
Este a neten találkozunk!
9990 személyesen.
8990 házhozszállítással.
Itt jegyezném meg, hogyha a házhozszállítás 990 ft akkor pont ugyanannyiba kerül mintha besétálnál a boltba.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Vettem egy McLaren F1-est, amely elvileg 3 üléses. Eddig az égvilágon senkit nem sikerált beleültetni, sem stoppost, sem modellt. Ha jól emlékszem, a tesztvezetésen sem ült benne a szalon munkatársa.
Ez az autó tényleg alkalmatlan utasszállításra? (bár ez legyen a legnagyobb baja, amikor 425 a vége... 😊 )