Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Na lassan szerintem el lehetne kezdeni a játékkal foglalkozni és a köritést hagyjuk a francba. SZVSZ.

reaper5687
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megrendelni a fémdobozos verziót? Meg hogy amit esetleg Ausztriában vennék az most akkor német nyelvû, vagy az is sima angol?
autoszimulator
Most itt megy a "sírás", hogy kézikönyv fekete-fehér, hát abba belenéztek egyszer, aztán csumi, nincs térkép, azért nem hinném hogy a nagytérképpel vezetnétek jobbrabalra 😄 Fõleg hogy neten is fennt van. És mint hykao is mondta, legalább nem vagytok "átverve", mert olcsóbb is a játék, mint a térképes fémdobozos verzió.
Akkor jogos lenne a felháborodás, ha ugyanannyiért kaptatok volna ilyen "hiányosat".
Az már más kérdés hogy miért pont a magyarok kaptak ilyen "szegényes" verziót. Ott a hibát talán a nagy megrendelõnél kell keresni, vagy a gyártónál, nemtudom.

.: mobilize.hu :.

XuChi
Hát abban igazatok van hogy belefért volna mert anno megvettem 7k-rt a guild wars nightfall-t és az akkora dvd tokban van mint egy videokazetta. És abban van egy bazi vaszag SZINES kézikönyv gyüjthetõ plasztik kártya poszter térkép miegymás. ÉS EZ NEM A COLLECTORS hanem a SIMA. Szal igazat adok nektek. Tényleg kellett volna ilyen szempontbol a térkép. És mégegyszer mondom az 7000ft volt nem 10000ft.

reaper5687
Nah én is most jövök a MM-ból, és eléggé csalódott vagyok az miatt, hogy ezt a minõséget kb 1000 ft-ból össze tudnám állítani! Jó kis gazdaságos kiszerelés! Nah mind1 ha megy ki valaki, akkor szóljon, és nekem is kéne egy IGAZI verzió <#szomoru1>
TEHÁT MEGVEGYEM?? Jó a multi??? kb még 40perc aztán lépek a galaxisba
detto ,csak en mar tegnap megkaptam bibi<#bee1>
<#integet2>
es meg csak nem is fekete feher se a kiskonyv se a lemez
AdaKiller
gondolom nem passzolod el az egyiket?😄

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
mi csak addig vagyunk jók, míg jeleskedünk a seggnyalásba, lásd történelem, utána le vagyunk xarva... sztem kb ennyi a rövid magyarázat

Pepsi Twist
az utolsó sorod pontosan IGAZ... nekünk miért nem adnak térképet??? a németeknek akkor miért attak??? (f@szkalap volt az aki kitalálta hogy a kecseg magyaroknak ne adjunk térképet)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tomo15
Na ma kihozta a UPS végre a játékot. Egész jól jártam vele. Van 2 cd-keyem 1 játék áráért😊
autoszimulator
Éppen azt néztem, hogy ha bemegyek a kérómba, vagy a mapra váltok, akkor eltünök a többiek elõl? Mert sok olyan emebrt láttam, hogy egy megvásárolható ház elõtt áll az útpadkán. Nem tudom hogy olyankor csak tálcára tette a játékot azért állt félre, mint ahogy azt én is szoktam, vagy pedig ha bemész a kéróba, akkor a többiek ott látnak?

Nem is annyira a papírlap hiánya zavar, hanem az igénytelenség. 4 ezer tényleg sok lehet egy fém dobozért meg egy vacak papírlapért. Egyébként tényleg nehéz elhinni hogy 10k-ba nem fért volna bele a térkép...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

AdaKiller
persze, nem ezen fog múlni elsõsorban, de nekem pl jól jött amikor kikerült a netre egy térkép.jpg. kinyomtattam, azt ha vmit nem találtam azon meglestem. mostmár így, hogy játszottam vele annyit, hogy tudjam kb mi hol merre van, így már más, de aki várt az eredetire, annak azért egy kis segítség lenne a térkép.

meg itt nem is ez a lényeg elsõsorban, hanem, hogy mi megint vhol át lettünk ba*va, máshoz képest...😞

Itt van egy jó minõségû térkép, tudom nem olyan mintha hozzá kaptátok volna de amint látom csak segít valami😊Test Drive map
XuChi
Fiuk megnéztem még 1szer de a kézikönyvön kivül (ami szintén fekete fehér, de a boritója az szines) és a cdkulcson meg a lemezen kivül nem volt benne térkép.

De engem nem is zavar mert jáccani szeretnék és nem egy vacak papirdarabon legeltetni a szemem.

EZ SZIGORUAN MAGÁNVÉLEMÉNY.

Pepsi Twist
de monjuk lehetne afféle használt ház mint pl.: a kocsiknál 😊

AdaKiller
nekem annyit nem érne meg, de sztem ennyi bele kellett volna férnie az atarinak a költségvetésbe, vagy akinek ötlete volt kispórolni a térképet.

Lehet nem lesz 4 ezer... Függ ugyebár az € - Ft árfolyamtól is.

nincs NETEN ház vásár

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Pepsi Twist
nincs hát... az nincs nyilvántartva a neten hogy kinek melyik a háza és azt nem tod megvenni... (annyi házad lessz amennyit akarsz, persze ha el nem fogy)

mondjuk akinek megér 4 ezer HUF-ot csak a fémdoboz meg térkép, azt üdvözlöm, fontos gondok 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

IvanovicsTech
Amúgy neten a ház vásárlás hogy van?Mert gondolom annyi kégli nincsen hogy minden player-nek juson egy<#bee1>

Mercedes CLK 270

Pepsi Twist
biztos lessz majd egy "fan verzió" amihez majd adnak térképet és mondjuk 5eFT-al drágább lessz hogy még hasznot is húzzanak belõle <#eplus2> (I LOVE HUNGARY<#wilting>)

AdaKiller
hát számomra is érdekes. mivel ha bemész megveszed, fizetsz kezedbe bökik viszlát.

ha megrendeled, akkor azt be kell csomagolni, adminisztráció stb stb,. és u.a. nem vélek logikát felfedezni ebben.

másik tényleg mibe kerül egy térkép belerakása? nyomdai költség sztem 50 ft sincs. volt szerencsém belelátni a tankkönyvek elõállítási költségeibe. egy matekkönyv 200 ft körül van. ami mondjuk cirka 150 oldal. igaz hogy fekete fehér, de sztem egy színes lap sem lehet több, mégha nagyobb is a méret...

én ezt szimpla szarrágóskodásnak veszem... vagy csináljanak egy light versiont, ami csak lemez+tok azt ennyi. meg lenne egy fullosabb, amolyan fan version...

Hykao mennyi a fém? Ha esetleg tényleg kérnénk páran, ki tudnál menni esetleg érte? :$

hykao
4 ezer forinttal + uti vagy posta ktg...
IvanovicsTech
Hát jah.

Mercedes CLK 270

2 ezer Ft-tal? Húha. Az aztán tényleg nagy különbség. Egyébként az a baj, h ebbõl csak az igénytelenséget érzem. Mármint a lespórolt térképbõl.

Meg abból is, h ha házhozszállítással kéred akkor 9990 helyett csak 8990 a játék (+990 Ft szállítási költség). LOL.

IvanovicsTech
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Mennyivel lenne drágább a fémdobozos verzió?Mert ha valaki tényleg ki menne akkor engem is érdekelne egy darab!

Mercedes CLK 270

XuChi
Engem a lemezen lévõ program érdekel nem a körités.

Külföldön mennyibe kerül??

hykao
Azért ne felejtsük el, hogy az itthoni jóval olcsóbb a kinti verziónál...
Pepsi Twist
Miután végig mentél az összes autó bolton!!!
nem

Online nemlehet offline-t folytatni. Az offline bétás/"tesztverzióst" tudod a teljesben folytatni.

Motort akkor tudsz venni, ha jártál az ÖSSZES autókereskedésben 1x.

XuChi
Az offline nem tudod folytatni mert külön tárolja a game a profilt szerintem, de nem biztos.

Motort akkor tudsz venni ha felfedezted az összes autószalont.

na akkor szegedre is leérhet 😊

Hykao mész fém verzióért? Lehet tényleg ebben az országban semmit nem lehet megvenni, mert ide csak a "nyugat szemetét" hozzák. Mint oly soxor megint ezt látom bizonyítottnak...

Szerintem csináljuk azt, hogy akik nem akarnak igénytelen vackot, páran beszéljük meg és hozassunk Hykao-val.

Me0w
Ott a google maps, nyomtass rola egy terkepet 😛

Oahu

Together we'll fly someday...

Francért kell kispórolni a térképet a magyar verzióból. Látszik megint minket sz*rnak le. Megakarom venni de ez kicsit elvette a kedvem... Nemérdekes h fémdoboz vagy nem, de h még azt a nyamvadt térképet is kispórolták...

[HUN]FaTaL
nem, esetleg az open beta került ki clonedvdként te nagyon okos...

http://goo.gl/gd6Zi5

autoszimulator
Ehh találkoztam vmi sráccal, tessaso a neve asszem, tök jót autókáztunk körbe a szigeten 😄 Van feelingje így a játéknak, szoval aki habozna szerintem vegye meg gyorsan 😊

AdaKiller
vhol eltûnt mint az én diplomám xDD

AdaKiller
lol

Eisenhower
WTF? miazhogy nuku térkép? :S

Lokalizáció: magyar útmutató/kézikönyv és doboz, angol szoftver hmm mind1 lexarom csak hozzák és nyomulok is vele ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Me0w
A 'warez verzio' bytera megegyezik az 'eredeti verzio'-val, a kulonbseg a cd-key. Miert, mit gondoltal, a warez csapatok ujrairtak a jatekot es valahol elrontottak, vagy mi? 😄

Together we'll fly someday...

Eisenhower

jó az ide magyarországra <#eplus2>

Eisenhower
nézd meg a lemezt nehogy véletlenül kiderüljön hogy a procyon verzio van copyzva és nyaltak rá egy fekete fehér tdu disc matricát <#idiota><#taps><#vigyor><#nyes>

AdaKiller
hát én nem😊)) nekem még pestre beutazni is egy valag pénz😛P

Valaki nem tervezi, hogy kiugrik külföldre egy garnitúra fémdobozos térképes verzióért? 😊)