Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor jogos lenne a felháborodás, ha ugyanannyiért kaptatok volna ilyen "hiányosat".
Az már más kérdés hogy miért pont a magyarok kaptak ilyen "szegényes" verziót. Ott a hibát talán a nagy megrendelõnél kell keresni, vagy a gyártónál, nemtudom.
.: mobilize.hu :.
<#integet2>#integet2>
es meg csak nem is fekete feher se a kiskonyv se a lemez
Steam Nick: adakiller
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
meg itt nem is ez a lényeg elsõsorban, hanem, hogy mi megint vhol át lettünk ba*va, máshoz képest...😞
De engem nem is zavar mert jáccani szeretnék és nem egy vacak papirdarabon legeltetni a szemem.
EZ SZIGORUAN MAGÁNVÉLEMÉNY.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Mercedes CLK 270
ha megrendeled, akkor azt be kell csomagolni, adminisztráció stb stb,. és u.a. nem vélek logikát felfedezni ebben.
másik tényleg mibe kerül egy térkép belerakása? nyomdai költség sztem 50 ft sincs. volt szerencsém belelátni a tankkönyvek elõállítási költségeibe. egy matekkönyv 200 ft körül van. ami mondjuk cirka 150 oldal. igaz hogy fekete fehér, de sztem egy színes lap sem lehet több, mégha nagyobb is a méret...
én ezt szimpla szarrágóskodásnak veszem... vagy csináljanak egy light versiont, ami csak lemez+tok azt ennyi. meg lenne egy fullosabb, amolyan fan version...
Meg abból is, h ha házhozszállítással kéred akkor 9990 helyett csak 8990 a játék (+990 Ft szállítási költség). LOL.
Mennyivel lenne drágább a fémdobozos verzió?Mert ha valaki tényleg ki menne akkor engem is érdekelne egy darab!
Mercedes CLK 270
nem
Motort akkor tudsz venni, ha jártál az ÖSSZES autókereskedésben 1x.
Motort akkor tudsz venni ha felfedezted az összes autószalont.
Szerintem csináljuk azt, hogy akik nem akarnak igénytelen vackot, páran beszéljük meg és hozassunk Hykao-val.
Together we'll fly someday...
Lokalizáció: magyar útmutató/kézikönyv és doboz, angol szoftver hmm mind1 lexarom csak hozzák és nyomulok is vele ^.^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Together we'll fly someday...