Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem idegeskedem csak haljanak meg.
XuChi
De várom már hogy menjek haza. Vezetgetni akarok. Mindjárt elkunyizom fönököm kocsiját azt tolok egy kis tdu-t az m7-en.

kaposi1, nézdd meg lécci a privi üzeneted, köszi
Ja, és sikerült feltöltened a képet?

kaposi1
Ne idegeskedj nekem is pont ezt csinálja.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

nekem olyan kérdésem volna hogy tudok visszajutni a garázsba a játék közben,mert a térképen nem találok semmi jelölést.

nem így értem. hiába nevezem át "JPEG"-nek "jpeg"-rõl vagy "jpg"-rõl akkor is azt írja ki, hogy "A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG!". szóval ratyi
oké, kösz, akkor jó lesz 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

AdaKiller
8192 amibõl kb 7200 a valós; ez le, felfele meg 425 kbit/s ami kb 50 kbyte/s

Steam Nick: adakiller

8mega/fél

ezt nem értem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

AdaKiller
nekem 8mega/fél és jó, tegnap dobott le asszem 1xer, ma reggel 6tól kb fent vagyok, igaz soxor csak pihent a kocsi, mert dolgom volt, és 1xer sem dobott le eddig. úgyhogy eddig fain😊

hykao
Akkor offline az. Csinálj új profilt gamespy-os acc-al (legyen pepipálva a gamespy a játékban a profil létrehozásakor), s utána már online kell legyél.
vajon 512-es NET jó lesz neki? 😊

AdaKiller
sztem alapba kellene mennie az online-nak, de legfeljebb kezdesz egy újat. én tegnap este kezdtem, és most reggel már vettem egy maranellot. szóval lehet haladni szépen. és nem nyomtam non-stop😊

AdaKiller
hát ennél jobban nem tudom leírni😞

JohnnySmith
Van 3 profilom a ebbõl még 2 closed beta-s.
Most hogy megvan a játék rányomtam a régi profilomra cd kulcsot beírtam, de tök úgy néz ki mintha offline modban lennék. Vagy akkor enged onlinba ha elérek egy bizonyos szintet? Amikor a térképre kapcsolok feltünteti hogy TDU server unaviable. (vagy ilyesmi)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Amiga
Nekem óriási pozitív csalódás eddig a game. Amikor megvettem, már elõre féltem a gépigénytõl, mert az én masinám mostanában kicsit instabil (vélhetõen az AGP-s Radeon X1600 pro vacakol) és rendszeres fagyásokat produkál szinte minden karigyötrõ 3D-s játék (a GTR 2-tõl a Sims 2-ig). Az Oblivion is bõ fél óra játék után hajlamos eldobni magát. Emiatt felkészültem rá, hogy valószínûleg fog a TDU problémákat okozni...

Ehhez képest a játék fantasztikusan fut, három óra játék után se textúrahiba, se kidobás a desktopra vagy bármi. Néha ugyan beakad, ha pályarészt tölt, de ennyi.

A játék hangulata engem is lenyûgöz. Imádom az autóversenyeket, a GTR 2-t is mindig full versenytávon nyomom. Nagyon tetszik a rengeteg autó, a kisebb átvezetõk és a mûholdas követés is fantasztikus. Ma reggel teljesítettem egy speciális küldetést (egy csomagot kellett leszállítani) és boldogan zsebeltem be a 40 rongyot érte. Szóval eddig nekem nagyon bejövõs a játék...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

nekem ez nagyon nem megy
reaper5687
Thnx a választ!
hykao azért nekem kéne egy 😄
AdaKiller
ok; elõbb-utóbb csak összefutunk😊

XuChi
Én megyek dolgozni szal hétköznap csak este 8 után vagyok fenn. Hétvégén elvileg egész nap, ha asszonypajti nem nyaggat hogy nyomás kirándulni.

A nevem egyértelmü. Ja és ha majd eljutok odáig akkor egy lotus esprit v8-al fogok autokázni.

ma jön meg a játék😊 hazajövök melobol és már tolom is fel remélem este találkom pár itteni emberkével 😊

TDU: dzsiii

AdaKiller
segítek ha nem gond.

Link

ide felmész, felnyomod a képet, és ide beírod a címet.(klikk url beszúrása, és az oldalon kapott linket beírod).

kaposi1
Hello Soneji!
Légysi áruld már el hogy hogyan kell ide képet feltölteni mert a képfeltöltés .hu-rol nem enged.A nálam elérhetõ térképeket szeretném feltenni.<#worship>

AdaKiller
minden negyedóránként odalesek, ha épp nem versenybe vagyok. szal legközelebb 7.45, aztán 8.00 és így tovább, persze nem nonstop xDDD 9 és fél 12 között szinte biztos, hogy nem de utána több mint valószínû😊

az eredeti verzióval is vannak kormányproblémák ?

AdaKiller
gyere az audi kereskedés elé, ott leszek a kresztábla mellett, név sztem egyértelmû lesz 😊

AdaKiller
hol talizzunk?

XuChi
Na én az alant látható néven futok onlineban. Szivesen találkozok akárkivel hogy krúzoljunk 1-2öt. <#finom>

Sajna tegnap csak 10/cet tudtam nyomulni és csak egy fos saturnom van.

kaposi1
Akinek térkép problémája van az küldjön egy emailt privire nekem van akár több száz , több versionban is mérete 480x450cm.

AdaKiller
hát ja, le is sz*phat az aki online-ba csal. az hogy a saját játékélményét elveszi az hidegen hagy, de hogyha már a másikét is elveszi, az remélem a pokolra kerül, és majd jól megba***a az ördög.

bocs a káromkodásért. de az ilyen mocskos kis csítelõk mindig kiakasztanak. fps-ekbe is a wallhack és társaival... pfff. szánalmas.

AntiHero
Semmi baj. Én is pénzt gyûtöttem, meg feltornáztam magam PRO szintre. Meg emegvertem egy Ferrárit a Kawáwal<#vigyor2><#taps>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sorry,hogy nem mentem oda ahova mondtad mert nem tudom merre van meg leragadtam kis pénzgyûjtésnél.Legközelebb...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Válaszolok helyette:A játék maga olyan nyelvü lesz amilyenre telepíted viszont a doboz és a kézikönyv német.

reaper5687
Engem egy biztosan érdekelne <#nevetes1> nem német nyelvû ugye?
Drephis
ezt igennek veszem -.-

help

AntiHero
Találkozzunk fent a világító toronynál!

I.C.ram
Birom mikor úgy tekintenek az ilyen alkalmakra, mint egy egység kupont levásárolhatnának egy boltban 😄

Menjél inkább locsolni.
Drephis
érdemes ezt a játékot kérnem húsvétra? mert eléggé jónak tûnik<#confused><#vigyor3>

help

MEGYEK!Merre égeted a betont jelenleg??

66 perc lett az idõm mocival az 1 órás futamon<#rinya>Kár😞
Kb 30× elestem meg 10× megállítottak a yardok😊
Érdekes módon a pénzem ugyanannyi maradt nem vont le semmit a rendõrök miatt<#nemtudom>
Nah meg persze nem is kaptam semmit😊

AntiHero
Valaki jön játszani?

autoszimulator
Õ szerény meglátásom szerint akik online-ba kiveszik a forgalmat azok <#levele> Az ember nézi a versenyeredményeket online, és olyan gigantikus idõk vannak néhol...

.: mobilize.hu :.

hykao
Hétvégén egyik ismerõsöm megy az osztrák határhoz. Ha összeszeditek, hogy hány emberkének kéne fémdobozos-térképes verzió, esetleg megpróbálom megfûzni, hogy hozzon megint.
Ja, és tisztázzuk: nem 45 euró, hanem 45 euró + ÁFA! Azaz 54.9 euró! Bécsben, a Média Marktban, mer' "Ich bin doch nicht blöd, Mann!" 😊))

Más: lehet a játékot ablakban is futtatni - ez jól jöhet a forgalom kivevõ , házból kijövetnél megfagyásos emberkéknek...("-w" tagot kell írni az indító .exe mögé)
faq-ban vagy külön helyen jobb lenne sztem, táblázatba szedve.

Erõsen rákattantam a játékra egyébként😛
Igaz, h rohadtul feltud idegesíteni, mert soxor szórakozik a kormánnyal, és gyakran emiatt vesztem el a meccseket, de annyira élvezetes vezetni!

Na jól van kezd az agyam elduranni.
A tököm kivan a kibaszott CD védelmekkel. Megvettem eredetibe a programot és az istenért se tudom elinditani. Már leinstalláltam demon-tools és minden más montoló programot. És még mindig azt irja ki, hogy
"Conflict with Emulation Software detected". Mit kéne még csinálnom, hogy elinduljon? Megpróbáltam YASU val elinditani de semmi változás.
Tudna valaki segiteni?
gduck
OK😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

robotnyk
értem én már mi a kiszúrás ezekben az autószállítós missionökben... az elõbb vezettem egy zondát, annyira megtetszett, hogy muszáj volt magamnak is venni egy unpolished blacket <#zavart1>
Játék Nick-nevekkel kapcsolatban az sem lenne rossz ha betennétek ide az aláírásotok helyére az online neveket.

controlsban sensitivity-t húzd fel, mind2t.