Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felso kek vonal a 250 gb-os Samsung S-ATA hd-m, az also piros egy osszehasonlitott P-ATA hd.
Together we'll fly someday...
Elõzõ VGA-m egy ATI9600XT volt 800*600 low, max 22fps eladtam, vettem egy 7600GT-t 800*600 5fps??!, 1024x768 34fps akadozott röcögött! Szörnyülködtem is.
(Persze annak rendje módja szerint csináltam mindent: régi VGA eltáv elõtt driver uninstall, új VGA be nvidia driver fel.)
Jó mondomjáték rossz tán béta, újrateszem, úgyis eredetit vettem. Nem ment hiába pucoltam ki a registry-t, semmit nem hagytam ami Atari vagy TDU.
OK mondom adok neki egy lehetõséget - Game nem települ fel úgyis, lassan két éves a Win - C: format.. adj neki :-)
És most? 1280*1024 High röccenésmentesen fut. 800*600 is vígan fut. Ma du megnezem az fps értékeket, mert azt elfelejtettem, annyira belemerültem :-)) Lehet nem is kellett volna eladni a VGA-t de mindegy jójezígy :-)))
Pl. a jatek ugyanarrol a meghajtorol tolti folyamatosan a palyat, a hangokat, efekteket, ha valaki zenet hallgat kozben, akkor ugyanonnan de masik szektor reszekrol azokat az adatokat, es versenyek kozben a jatek tarolja - nem hiszem hogy memoriaban - a visszajatszast is, ami irast jelent. Egy komolyabb fordulonal, foleg ha belathato a palya nagy resze, igen komoly mennyisegu adatot kell behuznia es kiraknia (ranezesre neha, pl. egy komplett GTL palya mennyisege😄). Es azert rengeteg 2D/3D fa (trukkkos szembefordulos😛), irtozat mennyisegu fu, es scrittel animalt minden mas (tavvzetek, falevelek). Es mindennek dinamikus arnyek...
En meg mindig ugy vagyok vele, hogy osszehasonlitva az eddigiekkel, csoda hogy megy😉))
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
1) Az éjszakai MOD mennyire sötét éjjel? Csak mert fényszóró bekapcsolására tudtommal nincs lehetõség, viszont nem szeretnék vaksiskodni.
2) Be lehet kapcsolni valahogy egyjátékos módban a saját autó törését? Sokat dobna a realizmuson, és tudtommal online módban törnek a verdák -- vagy végül ezt a feature-t is kivették a játékból?
Elõre is köszi a válaszokat, és bocs, ha már voltak ezek a kérdések, bevallom, nem olvastam vissza...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Az ilyen nagyon árkádos dolgok sokat rontanak a játékon. Kicsit értékelném a gamét én is, 2-3 nap játék után.
Ami bejön, a sziget,a távolságok, a profi megvalósítás. Az inkább arcade mint sim irányítás már kevésbé tetszik - nálam a GT Legends és újabban az RFactor-hoz készült F1 '79 mod a nyerõ ebbõl a szempontból, ezeknél tényleg érezni lehet, hogy autót vezetsz: a kerekek blokkolnak, kipörögnek, a futómû dolgozik, a kocsiknak van súlyuk, a gumik másképp tapadnak hidegen és melegen stb. A TDU ettõl jóval egyszerûbb, de ez még nem volna baj.
sebesség: AMD 3500+, 1Gig, X1650XT PCIE-n épphogy játszható: ha nincs verseny, csak cirkálgatok 30-40fps, versenynél (gondolom a több polygonból álló autók miatt) 25-30fps (ez éppen hogy csak folyamatos képet ad, de az irányítás már kezd fos lenni), rajtnál 20fps a gumifüstölés miatt, ez már teljesen szar. Akadozások jellemzõen csak a városban vannak, de ott nagyon gáz tud lenni. Lehet hogy egy defrag sokat segítene. Mindenesetre annyira nem lassú mint vártam, lehet hogy a PCIE-re lett optimalizálva? Az mindenesetre érdekes, hogy a low-med-hi detail beállítások nem sokat változtatnak a sebességen, sõt az anti-aliasing sem!
Autók kidolgozottsága: nem rossz, de a GT Legends autói szerintem szebben sikerültek. Azért itt befigyel egy-két low-res textúra, elnagyolt részlet, ami rontja az összképet. A garázs, ablaklehúzás, ajtónyitogatás, az autószalonok ad vmi "birtoklás-érzést", ez érdekes plussz, de egy autós game nem ettõl jó vagy rossz.
Kocsik fizikája: mintha túl könnyûek lennének az autók. Már a Golf is csinál kisebb ugratásokat az autópályán 190-200 körül, ami nem túl életszerû. Félet hogy egy Ferrari Enzo már csak mintákat fog venni az útról. Elsõkerekes/hátsókeres kocsik hasonlóan viselkednek, az orrnehéz Golf a játékban vígan kereszbeteszi a seggét mint egy Zsiguli. Semmi alulkormányzottság. Ez, a 20fps, és a ritka, de gyakran "restart" okozó akadások nagyon sokat rontanak a játékon.
Egy részletes "graphic details" menü nagyon sokat javíthatnak a játékon. Jó lenne, ha kikapcsolható lenne a füst (gumi, kipuff), a repdesõ szir-szarok - újság, falevél, madár, és még apróságok, amivel kicsit lehetne gyorsítani a játékon. Egy jó arcade játék száguld a gépen, nem röcög-döcög.
Steam Nick: adakiller
Steam Nick: adakiller
Mikor map-on rákeresek az ingatlan kereskedésekre és elmegyek 1-hez akkor csakis a sziget alsó részén enged házat venni a fenntieket nem is mutatja<#nemtudom>#nemtudom>.
★ 汤姆 李
.: mobilize.hu :.
Erre tessék:TDU ost
★ 汤姆 李
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Ami mar kicsit bosszant, hogy eddig belefutottam 3-4 olyan versenybe, ami mar erosen elarkadosodott😉)) Extra autok, tobb mint 300km/h, dimbes-dombos szerpentin, hatulrol indulok, szetfustolnek, nem latni semmit, lokdosnek, letolnak, elem lokdosik a forgalombol az autokat, a rendorok azonnal keresztbe allnak az uton, stb.😊 Ilyen sebessegnel, ilyen kanyarokban mar nem gyozok pedalozni, valtogatni, radasul a szintkulonbsegek miatt semmit nem latni az autobol😞 Raadasul ilyen sebessegnel, forgalomban erosen esik az fps is, ami durvan szerencsejatekka teszi az egeszet😉
Persze, nem lehet minden versenyt mindenre kulon-kulon optimalizalni, igy ezeket egyszeruen kihagyom😊))
Mindegy mert nyertem pókeren<#eljen>#eljen>Yes 30$. Go TDU<#eplus2>#eplus2>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ahogy Alexease is mondja, ütköztem, csak azt nem értem, h a 3 csillag hogy lett akkor meg. A szembejövõ sávban a második kocsi is belénkdurrantott és azt is rászámolta volna? Lehet ez a megoldás.
Csak máskor azt figyeltem meg, h ha a másik ütközõ sebessége nagyobb, mint az enyém, akkor azt az õ számlájára írja... na mindegy, lényeg, h akkor ez egy valós dolog, szal vigyázni kell...
zenéket én is lecseréltem, de inkább a tartalom miatt. Nálam ez a túldübörgés csak bizonyos kocsikban van, gondolom a sportosabb, mélyládásakban.
Ami viszont tetszik, hogy az alagútakban sistereg a rádió, mint IRL.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
.: mobilize.hu :.
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Ebben a kategóriában nemigen van mozgás. Az NFS sorozat rég elment másfele... Talán a WR széria hozza még a régi NFS-ek fílingjét, meg most a TDU... Vagy van még valami, amirõl lemaradtam volna?
Grafika 7-es? Melyik ilyen játéknak jobb a grafikája jelenleg?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Sipka, nincsenek lámpák, csak a villogtatás...